Toman
|
30.08.2009 17:40 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
|

|
Ahoj zdravím vechny. Vzhledem k tomu, e mám dovolenou a o dovolených člověka napadají různé blbosti, rozhodl jsem se pro výměnu nefunkčních předních parkovaček. Vybaven vaimi radami jsem si na třikrát zlomil obě zápěstí a dal se do výměny. Skutečně po malé chvíli (cca 1 hodina) se mi podařilo obě parkovačky vyndat! Světe div se, ale skutečně byly obě prasklé. Trochu překvapen druhem árovky jsem se vydal do nedalekého originálního servisu Citroen zakoupit nové dvě parkovačky, plus moná jednu náhradní, co kdyby e jo? Pán v okénku servisu, byl celkem příjemný a po zadání VINu auta, se mě zeptal kolik těch árovek budu chtít. Následovala klasická otázka "kolik za to?" Pán se se usmál a řekl "HODNĚ!" Cena byla 201kč za 1 KS (zdůrazňuji 1 KS) árovky. Po krátké debatě, zda se skutečně dívá na správnou poloku a ne cenu přední kapoty, mi pán ze servisu oznámil, e cena je přímo úměrná ceně vozu! Chápu, e ve své době moje auto stálo skoro milion, ale dvě stovky je opravdu trochu moc za parkovačku. No nic, se slovy, e raděj svítit nebudu jsem origo servis opustil, s tím, e toho dne u mě značka Citroen urpěla velkou ránu. Vybaven poučením od pána ze servisu, e nedávno, zde byl zákazník, který stejnou, ale levnějí parkovačku sháněl půl roku a nesehnal, jsem zael do první Moto Techny, která je u nás na malém městě. Ukázal jsem prasklou prakovačku z vozu a paní v mototechně ji vyndávala krabičku, kde bylo asi 50 naprosto stejných parkovaček! A cena??? 69kč za 1KS! Koupil jsem skutečně, jak jsem plánoval 3ks za cenu, která se blíila ceně v origu servisu, ale za jeden kousek. Nevím jestli přiráky v origo servisu jsou tak velké, ale obrázek a si kadý udělá sám. Asi jsem neobjevil Ameriku a tohle u spousta lidí z fóra ví, ale chtěl jsem se jen podělit o malý prázdninový záitek! Take zdar!!!! |
| |
| |