Ales
|
25.08.2009 21:43 -
Re: stáčím, stáčí, stáčíme...
|
|

|
Mtorr napsal(a): ALESI,můe mi říct do jakého Citroenu jsi volal kvůli počtu najetých km.Ta informace je zdarma ?Pokud je to tak snadné ,taky by mne historie vozu a počet km zajímal. 
Na www.citroen.cz jsem si vybral servis, který byl nejblí k místu, kde jsem měl vybranej ten první kousek (myslím, e to byl Chomutov). Původně jsem se ptal na to jestli mi tam udělají prohlídku před tím, ne to koupím, co by to stálo atd... a měl jsem těstí, protoe ten člověk v servisu povídá, e se nejdřív mrkne do záznamů podle VIN a pak se budem bavit dál. Kdy mi řekl kilometry posledního záznamu nebylo se o čem bavit dál.
Kdy jsem se s ním loučil, popřál mi hodně těstí při hledání a já se ho zeptal jestli můu zavolat a něco zase najdu a on byl v poho, take jsem mu pak jetě volal několikrát a neměl problém. Naposledy pak i z toho Německa.
Na druhou stranu musím říct, e jsem se pokusil jetě zavolat do servisu, kam jsem plánoval po koupení jezdit (Auto Kápl Písek) na servis, no a tam mně chlápek poslal do p...., e to nejde, jedině prý auta co servisují u nich. Tak jsem mu řekl e vím, e to jde, kdy by chtěl, ale e si zavolám do jinýho servisu, kde budou ochotnějí.
Kdy se chce jde vechno... Pokud ti někde řeknou, e ti to nenajdou, tak to zkus jinde. 100% to jde, jenom se jim musí chtít. |
| |
| |