Ales
|
22.08.2009 22:20 -
Re: stáčím, stáčí, stáčíme...
|
|

|
Kdy jsem kupoval auto, vybíral jsem různě po čechách na různých internetových bazarech a kdy jsem nael něco co by se mi líbilo, vdycky jsem si nechal nadiktovat VIN a zavolal do Citroenu, kde mi koukli na historii záznamů a nestačil jsem se divit. Z 8 aut co jsem si vybral nebylo ani jedno se stavem tachometru vyím ně poslední záznam v servisu. Take stočeno. Tam kde mi nechtěli dát VIN mi bylo jasný proč, take jsem o tom ani neuvaoval. Měli fakt zajímavý důvody. Hlavně, e bych to mohl zneuít.
Jeliko to mám kousek do Německa, rozhodl jsem se, e to koupím tam. To u jsem ale dělal přes chlapíka co sem auta dováí, nicméně to byl ko.ot, kterej mne jen vykukal a tahal za fusekli. Nakonec, kdy jsme měli pro auto ject a já z něj dostal ten VIN, e si to jetě pro sichr ověřím, bylo to zase stočený. Jak u blbých na dvorečku...
Nakonec jsem to koupil opravdu z Německa z bazaru, s pomocí známýho co vozí skoro nový luxusní bavoráky nebo audiny a původně jsem myslel, e do citroenu ani nepůjde. Jel pro jedno auto někam kolem toho co jsem nakonec koupil, ale podle VINu jsem si to stejně ověřil, kdy jsme tam dorazili. Těch pár kaček navíc za telefon u mne nezabilo. Sice jsem to koupil se 195000km na tacháči, ale byly jistý. Sice jsem pak musel nechat repasovat převodovku, ale to u je jinej příběh... , km byly OK.
Ty "stáčeče" bych nakopal dopr.... |
| |
| |