Ales
|
22.08.2009 21:47 -
Re: Kontrolka rezervního mnoství paliva / dojezd
|
|

|
Růa napsal(a): .....palivové čerpadlo můe potom násat tuto pěnu ve které je vzduch a u jsou problémy. Vstřiky i čerpadlo common railu jsou naftou mazány a bez ní se velice opotřebovávají a jdou do kytek. U těchto motorů si dej obzvlá pozor a ti nafta nedojde. Byly by z toho docela zbytečné problémy.
Normálně tankuju u před rozsvícením kontrolky, ale nechce se mi tankovat u malých pump, take někdy radi kus popojedu.
Známej jednou natankoval děsně výhodně někde u zastrčený pumpy v Praze a ke ví smůle plnou nádr a po pár km mu to chcíplo a v origo servise (kvůli záruce) to stálo děsný prachy. U je to dlouho a nepamatuju si přesně co to bylo, ale mluvil o něco vstřikách a čerpadle. Natěstí to pak nějak dostal z těch pumpařů, ale nerad bych něco takovýho zail. Jeden čas se o tom hodně psalo v novinách, e to pumpaři pajcujou kde-čím jak to jde. Teď jetě navíc ty biosloky asi taky nejsou úplně "motor-friendly", ale s tím asi nic neuděláme.
O tom VIFu u jsem slyel a plánuju ho někde nakoupit. Kde ho kupuje ty?
V nějakým testu co jsem četl vyel jako nejlepí, take do toho asi půjdu, nejen kvůli pěnivosti.
Kadopádně to nebudu s tím dojezdem zkouet. |
| |
| |