| | |
18.03.2020 11:17 -
Re: service.citroen.com
|
3263270
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Tam je to stejný vysledek. Já to právě zkouel nejříve na PC ,tam to nelo ani na jednom prohlíeči, tak jsem zkusil i mobil a tam vyběhla hláka s těmi vyjímkami. Proto nevím jestli ty s Jardou nejste právě v té vyjímce kde jste zaregistrováni u těch dílů PSA
Tam je to stejný vysledek. Já to právě zkouel nejříve na PC ,tam to nelo ani na jednom prohlíeči, tak jsem zkusil i mobil a tam vyběhla hláka s těmi vyjímkami. Proto nevím jestli ty s Jardou nejste právě v té vyjímce kde jste zaregistrováni u těch dílů PSA :nevim
|
|
18.03.2020 11:20 -
|
3263279
|
|
jumep
|
|
|
vsimol si tu niekto rozdiel CZ - SK?
Mne to tiez nabehlo spoplatnene (a to som kedysi este aj online vedel objednavat)
vsimol si tu niekto rozdiel CZ - SK?
Mne to tiez nabehlo spoplatnene (a to som kedysi este aj online vedel objednavat)
|
|
18.03.2020 11:28 -
|
3263280
|
|
jruze
|
|
|
Holt jiná liga
no já vesele objednávám - je to 2012 a na to toho nikde jinde moc není ne ve značce, včera mi chroupla ta slabá klimatrubka ale u mám ve krom chrom lit a ty nehořej a po laku.
Holt jiná liga:-))))
no já vesele objednávám - je to 2012 a na to toho nikde jinde moc není ne ve značce, včera mi chroupla ta slabá klimatrubka ale u mám ve krom chrom lit a ty nehořej a po laku.
Přílohy: práce nehoda X7.zip ( 3533619b ) - |
|
18.03.2020 11:35 -
|
3263282
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
skuste jednoduchou vec
zaregistrujte se na peugeotu,ne na citroenu
skuste jednoduchou vec
zaregistrujte se na peugeotu,ne na citroenu
|
|
18.03.2020 11:48 -
|
3263289
|
|
jumep
|
|
|
jo, sak som mal, ale ako to prebral frey tak to nejako furt nevedia obnovit
jo, sak som mal, ale ako to prebral frey tak to nejako furt nevedia obnovit
|
|
20.03.2020 22:50 -
|
3263640
|
|
Hanz 397
|
|
|
No, tak nevím, jak vám ostatním, ale mě u nejde otevřít ani dokumentace dílů (rozkres s pozicema)...
Hodí mi to odkaz na stránky předplatného...
A jdou do hajzlu. To mají od sOpela. Tam jsem chtěl zakázat klíč, chtělo to po mě něco, jako má Citroën bezpečnostní kód, který kadý dostane na Key Card a u sOpela si o něj člověk musí zaádat a stojí to, jestli si dobře pamatuju 2400 Kč... A nejde to obejít...
Za chvilku dopadneme stejně.
No, tak nevím, jak vám ostatním, ale mě u nejde otevřít ani dokumentace dílů (rozkres s pozicema)...
Hodí mi to odkaz na stránky předplatného...
A jdou do hajzlu. To mají od sOpela. Tam jsem chtěl zakázat klíč, chtělo to po mě něco, jako má Citroën bezpečnostní kód, který kadý dostane na Key Card a u sOpela si o něj člověk musí zaádat a stojí to, jestli si dobře pamatuju 2400 Kč... A nejde to obejít...
Za chvilku dopadneme stejně.
|
|
21.03.2020 09:59 -
|
3263666
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mohu potvrdit
mohu potvrdit
Přílohy: Bez názvu.png ( 239356b ) - |
|
21.03.2020 15:41 -
|
3263749
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A nejde a nejde. U mě.
Jinej kraj, jinej mrav.
A nejde a nejde. U mě. :-((((
Jinej kraj, jinej mrav. :nevim
|
|
21.03.2020 15:49 -
|
3263751
|
|
autodiag
|
|
|
neco v tom bude
zkusil jsem cvicne zalozit nove ucty ,jak pro nezavisleho opravce tak i pro uzivatele
vysledek je jako u vas,chce zaplatit...
jsou ale dva rozdily mezi funkcnim a tim ktery pozaduje zaplatit:
1.muj ucet zalozil dealer
2.mam na konte predplacene kredity pro Diagnostiku (online kodovani)
jedna z techto veci bude klicova
beru jen ty ucty pro nezavisle opravce,placeny je na jinem serveru
neco v tom bude
zkusil jsem cvicne zalozit nove ucty ,jak pro nezavisleho opravce tak i pro uzivatele
vysledek je jako u vas,chce zaplatit...
jsou ale dva rozdily mezi funkcnim a tim ktery pozaduje zaplatit:
1.muj ucet zalozil dealer
2.mam na konte predplacene kredity pro Diagnostiku (online kodovani)
jedna z techto veci bude klicova
beru jen ty ucty pro nezavisle opravce,placeny je na jinem serveru
|
|
21.03.2020 15:50 -
|
3263753
|
|
oldtety
|
Město: Velké Bílovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ani mě to u nejde. Prej zapla
Ani mě to u nejde. Prej zapla :nevim
|
|
21.03.2020 18:30 -
|
3263773
|
|
jruze
|
|
|
Kdo z vás má ico na opravy mot.vozidel a dealera ? od kterého odebírá díly ? - spousta lidí si zaloila účty na nějaké ico a nebo vymylené , nemá ádné kolení(nebo alespoň ,,jakoby" registraci kolení ) - no třeba to za čas spadne dalím.
Kdo z vás má ico na opravy mot.vozidel a dealera ? od kterého odebírá díly ? - spousta lidí si zaloila účty na nějaké ico a nebo vymylené , nemá ádné kolení(nebo alespoň ,,jakoby" registraci kolení ) - no třeba to za čas spadne dalím.:nevim
|
|
23.03.2020 07:29 -
|
3263893
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No je to hnus. Takhle se zachovat k zákazníkům, kteří je iví. Nejdřív na nás hodili bobek s dílama a teď nás odřízli i od dokumentace. Aby tu bandu nenaranou skolil virus.
No je to hnus. Takhle se zachovat k zákazníkům, kteří je iví. Nejdřív na nás hodili bobek s dílama a teď nás odřízli i od dokumentace. Aby tu bandu nenaranou skolil virus.
|
|
| |
|
|