| | |
22.02.2009 21:53 -
Re: service.citroen.com
|
387623
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
alx napsal(a): uz fungujuuuuuuu nova registrace a je to DIC je ve formatu CZ12345678 (jak uz nekdo psal), a zrejme si ho nekde on-line overuji v nejake databazi, takze musi to byt DIC existujici firmy ..... zrejme
to si právě taky myslim skusim to bez diča,díkas za rady
uz fungujuuuuuuu :) nova registrace a je to :palec DIC je ve formatu CZ12345678 (jak uz nekdo psal), a zrejme si ho nekde on-line overuji v nejake databazi, takze musi to byt DIC existujici firmy ..... zrejme
to si právě taky myslim skusim to bez diča,díkas za rady
|
|
22.02.2009 23:22 -
|
387625
|
|
vlk
|
|
|
jsem tam takýýý!6e prej jája a pája a teď jen vědět kde co najduJetě jednou díky za rady jste super part
jsem tam takýýý!6e prej jája a pája:palec:-d a teď jen vědět kde co najdu:-dJetě jednou díky za rady jste super part:palec
|
|
03.03.2009 11:47 -
|
520536
|
|
vlk
|
|
|
Zdravím vechnypřítomné!Prosim vás kdy zadám vin mého auta zobrazí se mi e je to neznámé číslo nebo něco tak.Co to jako znamená?Nemáte s tím nějakou zkuenost?
Zdravím vechnypřítomné!Prosim vás kdy zadám vin mého auta zobrazí se mi e je to neznámé číslo nebo něco tak.Co to jako znamená?Nemáte s tím nějakou zkuenost?:nevim
|
|
11.09.2009 20:10 -
|
1105546
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Zkouel jste někdo i předplacené sluby - Technická dokumentace ?
- Diagnostika ?
Je tam něco zajímavého a má cenu si to třeba na den předplatit?
Zkouel jste také někdo objednávat si náhradní díly odtud k sobě domů?
Zkouel jste někdo i předplacené sluby - Technická dokumentace ?
- Diagnostika ?
Je tam něco zajímavého a má cenu si to třeba na den předplatit?
Zkouel jste také někdo objednávat si náhradní díly odtud k sobě domů?
|
|
11.09.2009 20:36 -
|
1105547
|
|
jumep
|
|
|
ozvy sa mi na SZ
ozvy sa mi na SZ
|
|
15.10.2009 16:10 -
|
1107511
|
|
JirkaŘ
|
|
|
2 týdny zpět jsem se registroval na stránky service.citroen.com a úspěně, ale zjiuji e moc informací stejně odsud nezjistím. podle VIN karoserie zjistím jen takové veobecné informace ohledně svého vozu, kdy ale chci přejít na podrobnosti - tedy náhradní díly zobrazí se mi jen ta 1. "obrazová" část auta , kdy se mohu podívat jen na "obrázek" motoru, karoserie, podvozku atd. , ale po kliknutí třeba na Motor , kdy chci zjistit třeba údaje o řemeni přísluenství se u dál nedostanu... (Potřeboval jsem zjistit rozměr 6-ti drákovaného řemenu, protoe např. na .link. mi to pro moji verzi ukazovalo délku řemene od 1736 mm a po 1753 mm.)
Při návtěvě servisu auto Tichý Havířov (Peugeot, Citroën, Ford) mi pracovník servisu najel právě na stránky service.citroen.com (zřejmě plná - placená verze pro servisy) a hned po rozkliknutí motoru a jeho přísluenství se mu vzápětí zobrazily jednotlivé poloky, včetně vyobrazení... no a délka toho mého řemene je 1740 mm.
Take dotaz je : můete se dostat dále ne těchto stránkách ? Nebo jste skončili tam, kde já - tedy u veobecných informací (zřejmě neplacená verze)?
2 týdny zpět jsem se registroval na stránky service.citroen.com a úspěně, ale zjiuji e moc informací stejně odsud nezjistím. :-(((( podle VIN karoserie zjistím jen takové veobecné informace ohledně svého vozu, kdy ale chci přejít na podrobnosti - tedy náhradní díly zobrazí se mi jen ta 1. "obrazová" část auta , kdy se mohu podívat jen na "obrázek" motoru, karoserie, podvozku atd. , ale po kliknutí třeba na Motor , kdy chci zjistit třeba údaje o řemeni přísluenství se u dál nedostanu... (Potřeboval jsem zjistit rozměr 6-ti drákovaného řemenu, protoe např. na http://www.e-cat.cz/ mi to pro moji verzi ukazovalo délku řemene od 1736 mm a po 1753 mm.)
Při návtěvě servisu auto Tichý Havířov (Peugeot, Citroën, Ford) mi pracovník servisu najel právě na stránky service.citroen.com (zřejmě plná - placená verze pro servisy) a hned po rozkliknutí motoru a jeho přísluenství se mu vzápětí zobrazily jednotlivé poloky, včetně vyobrazení... no a délka toho mého řemene je 1740 mm.
Take dotaz je : můete se dostat dále ne těchto stránkách ? Nebo jste skončili tam, kde já - tedy u veobecných informací (zřejmě neplacená verze)?
|
|
15.10.2009 17:05 -
|
1107513
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
melo by to normalne jit..spis budes mit problem ze nemas naintalovany prohlizec
melo by to normalne jit..spis budes mit problem ze nemas naintalovany prohlizec
|
|
15.10.2009 19:02 -
|
1107516
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
I v neplacené verzi to funguje.
Nejdříve se klepe na obrázky, kde se zobrazují obecné části motoru, nebo toho co chce vidět. A potom a se dostane do poslední úrovně, musí klepnout na spodní řádek, který se ti zobrazí text, pokud tu část tvůj model citroenu obsahuje (pokud se v řádce nic nezobrazí, tak tvůj model tuto součástku nemá).
Připojil jsem obrázek, kde je ipkou ten řádek označen. Pokud na něj potom poklepne měly by se podrobné údaje zobrazit.
I v neplacené verzi to funguje.
Nejdříve se klepe na obrázky, kde se zobrazují obecné části motoru, nebo toho co chce vidět. A potom a se dostane do poslední úrovně, musí klepnout na spodní řádek, který se ti zobrazí text, pokud tu část tvůj model citroenu obsahuje (pokud se v řádce nic nezobrazí, tak tvůj model tuto součástku nemá).
Připojil jsem obrázek, kde je ipkou ten řádek označen. Pokud na něj potom poklepne měly by se podrobné údaje zobrazit.
Přílohy: service.citroen.doc ( 118272b ) - |
|
16.10.2009 07:23 -
|
1107539
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Hurrrá , funguje to !!! díky za tip a pomoc !
Hurrrá :-)))) , funguje to !!! :palec :-o díky za tip a pomoc !:-)
|
|
05.11.2010 19:26 -
Link na stránku
|
2361411
|
|
alex451
|
Město: Roňava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Viete mi poradi e na ktorej stránke by som mohol získa náčrty súčiastok na C5 ?
Viete mi poradi e na ktorej stránke by som mohol získa náčrty súčiastok na C5 ?
|
|
05.11.2010 20:00 -
Re: Link na stránku
|
2361414
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
A tady se řeilo, jak se tam registrovat: .link.
A tady se řeilo, jak se tam registrovat: http://www.c5club.cz/diskuze/servisy-vrakoviste-sluzby/387427-service-citroen-com/
|
|
05.11.2010 21:12 -
|
2361419
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Jsou tam jen modely od 2007 mám 2002 tak e
Jsou tam jen modely od 2007 mám 2002 tak e:nevim:nevim
|
|
05.11.2010 21:18 -
|
2361421
|
|
jumep
|
|
|
tam sa musis zaregistrovat a potom sa dostanes k tomu co chces
tam sa musis zaregistrovat a potom sa dostanes k tomu co chces
|
|
05.11.2010 21:48 -
|
2361425
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Skusím to dík
Skusím to dík
|
|
23.05.2011 21:29 -
|
2391930
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Objevil jsem novou funkci:
Klikněte na Předplacené sluby, Diagnostické postupy (beta), Postupy pro starí vozidla.
Je tam (nečekaně plno postupů diagnostiky a přístup je zadarmo...
Objevil jsem novou funkci:
Klikněte na Předplacené sluby, Diagnostické postupy (beta), Postupy pro starí vozidla.
Je tam (nečekaně:-)) plno postupů diagnostiky a přístup je zadarmo...
|
|
23.05.2011 22:00 -
|
2391939
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
c5vyskov napsal(a): Objevil jsem novou funkci:
Je tam (nečekaně plno postupů diagnostiky a přístup je zadarmo...
No, kdy podle toho něco opraví.....hromada keců o ničem.
No, kdy podle toho něco opraví.....hromada keců o ničem.
|
|
17.06.2012 12:16 -
|
2484544
|
|
Mamlas
|
|
|
Da se nejak dostat k cenam na bezplatne verzi? Nebo je to jen pristupny u placene verze.
Da se nejak dostat k cenam na bezplatne verzi? Nebo je to jen pristupny u placene verze.
|
|
| |
|
|