| | |
23.05.2019 16:42 -
Servis - Liberecko a okolí
|
3223452
|
|
Stanjard
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 87 |
|
|
Zdravím Vás vechny.
Potřeboval bych od Vás pomoc s nalezením servisu, kdo by mi udělal nějaké práce na autě. Protoe se jedná o práci na poloose a s tím nutná výměna oleje v automatu, tak někdo to odmítá protoe na to nemá oficiální návod, v autorizáku mi zase řekli, e olej nemění a kdy u jsem nael ten, který to dělá, tak chtějí raketu a někdo se do toho nechce hrabat vůbec protoe se pracuje kolem převodovky.
Potřeboval bych toto:
- vyměnit loisko na poloose (3247 06)
- asi i upevnění loiska, protoe je vymačkané (3244 23)
- no a s tím nutná výměna oleje a při té příleitosti asi i gufera, protoe uvolněná poloosa má vůli a gufero bude vymačkané
- a vyměnit silentblok (32116) a zkontrolovat ve co tam půjde vidět
Ideálně servis okolo Liberce, České Lípy nebo Boleslavi.
Pak kdekoliv okolo D10 nebo i okolo Jičína.
Ze zoufalosti i okolo Prahy či D11.
A v případě největího zoufalství kdekoliv
Budu opravdu rád za kadý tip.
Děkuji
Zdravím Vás vechny.
Potřeboval bych od Vás pomoc s nalezením servisu, kdo by mi udělal nějaké práce na autě. Protoe se jedná o práci na poloose a s tím nutná výměna oleje v automatu, tak někdo to odmítá protoe na to nemá oficiální návod, v autorizáku mi zase řekli, e olej nemění a kdy u jsem nael ten, který to dělá, tak chtějí raketu a někdo se do toho nechce hrabat vůbec protoe se pracuje kolem převodovky.:nevim
Potřeboval bych toto:
- no a s tím nutná výměna oleje a při té příleitosti asi i gufera, protoe uvolněná poloosa má vůli a gufero bude vymačkané
A v případě největího zoufalství kdekoliv :-d
Děkuji
|
|
23.05.2019 20:52 -
Re: Servis - Liberecko a okolí
|
3223473
|
|
jruze
|
|
|
Stanjard napsal(a): Zdravím Vás vechny.
Potřeboval bych od Vás pomoc s nalezením servisu, kdo by mi udělal nějaké práce na autě. Protoe se jedná o práci na poloose a s tím nutná výměna oleje v automatu, tak někdo to odmítá protoe na to nemá oficiální návod, v autorizáku mi zase řekli, e olej nemění a kdy u jsem nael ten, který to dělá, tak chtějí raketu a někdo se do toho nechce hrabat vůbec protoe se pracuje kolem převodovky.
Potřeboval bych toto:
A v případě největího zoufalství kdekoliv
Děkuji
Nechápu proč by byla nutná výměna oleje v AP kvůli poloose ?
Nechápu proč by byla nutná výměna oleje v AP kvůli poloose ?
|
|
23.05.2019 22:32 -
|
3223498
|
|
Stanjard
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 87 |
|
|
Protoe mi bylo řečeno, e kdy se vytáhne dlouhá poloosa, tak olej vyteče.
Protoe mi bylo řečeno, e kdy se vytáhne dlouhá poloosa, tak olej vyteče.
|
|
23.05.2019 23:41 -
|
3223500
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Jooooo tak to jsem si taky myslel. Jene pak mi bylo řečeno e tento automat poloosy "nasucho" a není to jako u manuálu. Tady olej nepoteče.
Jooooo tak to jsem si taky myslel. Jene pak mi bylo řečeno e tento automat poloosy "nasucho" a není to jako u manuálu. Tady olej nepoteče.:palec
|
|
24.05.2019 13:45 -
|
3223544
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
V Liberci je Bartoň, jak dělá nevím ...
V Liberci je Bartoň, jak dělá nevím ...
|
|
24.05.2019 22:28 -
|
3223577
|
|
Stanjard
|
|
|
jruze napsal(a): Nemusí být patný mechanik - jen by se měl napřed informovat co a jak je a dělat.(učenej z nebe nespadl)
Měl by ivestovat třeba do pracovních postupů pro daný typ vozů.Nevím kdo z okolí(pár z LB jich jezdí i ke mně ale určitě bude někdo i blí)
A měl bys na to teď někdy čas?
A měl bys na to teď někdy čas?
|
|
25.05.2019 12:09 -
|
3223603
|
|
Stanjard
|
|
|
jruze napsal(a): Asi ano ale nechtěl jsem si touto cestou shánět práci - mám jí dost - spí rada , která by byla namístě ne bude opravovat . Zkus mu vysvětlit e je to jednoduí ne manuál a e s výměnou poloosy(loiska) nemá co společného AP (jediné na co si dát pozor e utáhnout spodní sylentblok a v provozní vejce)
Já u nebudu nic vysvětlovat - já to potřebuju opravit Není to shánění práce, je to o tom, e to auto potřebuji dát trochu do pořádku - ta poloosa tam bude dost vibrovat a navíc tam bude někde pod tím utrený silentblok, protoe to kolo má velké rázy kdy se vymete díra a má pohyb dozadu/dopředu. Navíc je to (asi těmi silentbloky) tvrdý jako utr, take to chci dát do pořádku - brzy mě čeká technická.
V pondělí zavolám a dohodneme se.
Já u nebudu nic vysvětlovat - já to potřebuju opravit :-) Není to shánění práce, je to o tom, e to auto potřebuji dát trochu do pořádku - ta poloosa tam bude dost vibrovat a navíc tam bude někde pod tím utrený silentblok, protoe to kolo má velké rázy kdy se vymete díra a má pohyb dozadu/dopředu. Navíc je to (asi těmi silentbloky) tvrdý jako utr, take to chci dát do pořádku - brzy mě čeká technická.
V pondělí zavolám a dohodneme se.
|
|
22.02.2022 09:50 -
Rozvody 3.0 V6 HDI 2010
|
3334987
|
|
pilous
|
|
|
Zdravím, neví prosím někdo, kde nechat udělat rozvody a těsnění na klikovce v okrese Trutnov ( kraj Královéhradecký aspoň)? Pardon za nové téma, ale u jsem celkem zoufalý e to v tomhle regionu nikdo nedělá. Díky moc.
Zdravím, neví prosím někdo, kde nechat udělat rozvody a těsnění na klikovce v okrese Trutnov ( kraj Královéhradecký aspoň)? Pardon za nové téma, ale u jsem celkem zoufalý e to v tomhle regionu nikdo nedělá. Díky moc.
|
|
| |
|
|