17.04.2016 21:37 -
Servisy - Uherské Hraditě, Zlín a okolí
|
2942822
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
presunutí diskuze
presunutí diskuze
|
|
17.04.2016 07:11 -
Re: Geometrie
|
2942385
|
|
petr4215
|
|
|
Zdravím měl bych otázku , teda 2 otázky na majitele citroenů HDi v Uherském Hraditi a okolí : Kam jezdíte na geometrii ? A kam jezdíte na emise? Děkuji.
Zdravím měl bych otázku , teda 2 otázky na majitele citroenů HDi v Uherském Hraditi a okolí : Kam jezdíte na geometrii ? A kam jezdíte na emise? Děkuji.
|
|
12.07.2016 22:54 -
Re: Servisy - Uherské Hraditě, Zlín a okolí
|
2972707
|
|
tomio
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Na geometrii jsem byl v Unicars Zlín (autorizovaný servis) a asi odvedli dobrou práci. Trochu mě tve, e kdy u jsem tam byl na opravu podvozku (výměna tyček stabilizátorů, následná geometrie), tak to nedali do kupy vechno. Při rozjezdu mi vpředu často cosi lupne/křupne, asi budu servis na podzim opakovat - čeká mě výměna havičů.
Máte někoho v okolí na opravy hydrauliky? Můj dosavadní servisák to nedělá a jezdit se vím do autorizovanýho půjde asi do peněz.
Na geometrii jsem byl v Unicars Zlín (autorizovaný servis) a asi odvedli dobrou práci. Trochu mě tve, e kdy u jsem tam byl na opravu podvozku (výměna tyček stabilizátorů, následná geometrie), tak to nedali do kupy vechno. Při rozjezdu mi vpředu často cosi lupne/křupne, asi budu servis na podzim opakovat - čeká mě výměna havičů.
Máte někoho v okolí na opravy hydrauliky? Můj dosavadní servisák to nedělá a jezdit se vím do autorizovanýho půjde asi do peněz.
|
|
13.07.2016 01:17 -
|
2972713
|
|
jruze
|
|
|
Má zarohem PATa
Má zarohem PATa;-)
|
|
05.03.2020 18:23 -
|
3262013
|
|
Kopec
|
Město: Napajedla, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahojte, kam ve Zlínském kraji s Cíou? Autorizák (UH CAR, UNICARS) ?? někdo jiný. Chci měnit olej v motoru a převodovce a rozvody...
Děkuji
Ahojte, kam ve Zlínském kraji s Cíou? Autorizák (UH CAR, UNICARS) ?? někdo jiný. Chci měnit olej v motoru a převodovce a rozvody...
Děkuji
|
|
15.05.2020 09:43 -
|
3269955
|
|
aajven
|
Město: Slavičín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím, mohl by mě kěkdo prosím doporučit servis kde by se nabáli opravit zavěení zadního kola? Nejlépe Valaské Klobouky nebo Luhačovice a okolí, ale beru klidně i troku dál . Moc díky za doporučení
Zdravím, mohl by mě kěkdo prosím doporučit servis kde by se nabáli opravit zavěení zadního kola? Nejlépe Valaské Klobouky nebo Luhačovice a okolí, ale beru klidně i troku dál :-) . Moc díky za doporučení
|
|
| |