29.03.2016 10:14 -
diagnostika Bratislava a okolie
|
2934145
|
|
lukas113
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Nepoznate niekoho dobreho s diagnostikou v Bratislave alebo okoli? Dakujem.
Auto vypisuje airbag fault a antipolution fault a nevieme preco
Nepoznate niekoho dobreho s diagnostikou v Bratislave alebo okoli? Dakujem.
Auto vypisuje airbag fault a antipolution fault a nevieme preco :-((((
|
|
29.03.2016 15:29 -
Re: diagnostika Bratislava a okolie
|
2934219
|
|
ivanivan
|
|
|
Jen diag můe i v BA Citroen, ale jinak bych asi navtívil Pieany (jumep). Zkus si hláky zadat do hledání a aspoň se zorientuje .
Jen diag můe i v BA Citroen, ale jinak bych asi navtívil Pieany (jumep). Zkus si hláky zadat do hledání a aspoň se zorientuje :palec .
|
|
30.03.2016 14:23 -
|
2934342
|
|
risomas
|
Město: BA, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Okrem jumepa kde som bol zatial spokojny mozes skusit aj Michala Maasza v Cunove je to blizsie ale nikdy som tam nebol.
Okrem jumepa kde som bol zatial spokojny mozes skusit aj Michala Maasza v Cunove je to blizsie ale nikdy som tam nebol.
|
|
14.09.2018 14:46 -
|
3180189
|
|
karneval
|
|
|
Nahodou nepoznate niekoho kto by sa v ramci BA dosiel pozriet na nepojazdne auto?
Nahodou nepoznate niekoho kto by sa v ramci BA dosiel pozriet na nepojazdne auto? :) :nevim
|
|
15.02.2021 16:52 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
3300721
|
|
Johny
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Ahojte klubaci
Potrebujem poradi v jednom momente mi začalo vyhadzova tri rôzne chyby ( engine default, ASR/ESP default a parking senzor default) potreboval by som poradi , kto má v okoli Bratislavi dobrú diagnostiku. Fakt dobrú diagnostiku aby mi vedel poveda kde je chyba. Klasické autoservisy mi ukáu e je problém s motormi. Ak je tu klubak s diagnostikou v okolí PN, TT kžudne tam zabehnem. Dik za rady
Ahojte klubaci
Potrebujem poradi v jednom momente mi začalo vyhadzova tri rôzne chyby ( engine default, ASR/ESP default a parking senzor default) potreboval by som poradi , kto má v okoli Bratislavi dobrú diagnostiku. Fakt dobrú diagnostiku aby mi vedel poveda kde je chyba. Klasické autoservisy mi ukáu e je problém s motormi. Ak je tu klubak s diagnostikou v okolí PN, TT kžudne tam zabehnem. Dik za rady
|
|
| |