| | |
09.07.2015 11:32 -
Servisy - Preov a okolí
|
2838620
|
|
s2pi
|
Město: Preov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravim,
neviete poradit niekoho sikovneho na C5 Break 2006 HDI FAP 100kW? Kupil som nedavno auto a momentalne zistujem ze je problem najst sikovneho mechanika na podvozok. Po vymene zadneho snimaca vysky mi ostal zadok uplne hore, dal som auto do autorizaka AMM Citroen Presov a teraz mi volali ze vsetko je ok az na to, ze mi auto neide do uplne najnizsej polohy.
Diki,
Marek
Zdravim,
neviete poradit niekoho sikovneho na C5 Break 2006 HDI FAP 100kW? Kupil som nedavno auto a momentalne zistujem ze je problem najst sikovneho mechanika na podvozok. Po vymene zadneho snimaca vysky mi ostal zadok uplne hore, dal som auto do autorizaka AMM Citroen Presov a teraz mi volali ze vsetko je ok az na to, ze mi auto neide do uplne najnizsej polohy.
Diki,
Marek
|
|
05.08.2015 12:18 -
Re: Servisy - Preov a okolí
|
2848080
|
|
karneval
|
|
|
s2pi napsal(a): Zdravim,
neviete poradit niekoho sikovneho na C5 Break 2006 HDI FAP 100kW?
PO a okolie sa teda nahladas kym zozenies niekoho normalneho.
BJ autorizak ani zadarmo, su tam lavoruki a ceny maju, no... proste autorizovane
Bezne veci ako brzdy, pneu, kvapaliny mi robi panboh zaplat svokor, tiez v BJ. Ale on robi VAG, takze co sa tyka komplikovanejsich a specifickych PSA veci musim chodit dalej. Bol som u Jumepa v PN na zadne ramena + automat a nejake drobnosti. Mam to po ceste do BA, ak mas cestu okolo, mozem odporucit.
PO a okolie sa teda nahladas kym zozenies niekoho normalneho.
BJ autorizak ani zadarmo, su tam lavoruki a ceny maju, no... proste autorizovane :D
Bezne veci ako brzdy, pneu, kvapaliny mi robi panboh zaplat svokor, tiez v BJ. Ale on robi VAG, takze co sa tyka komplikovanejsich a specifickych PSA veci musim chodit dalej. Bol som u Jumepa v PN na zadne ramena + automat a nejake drobnosti. Mam to po ceste do BA, ak mas cestu okolo, mozem odporucit.
|
|
18.04.2017 12:46 -
Diagnostika VYCHOD SR
|
3060420
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Takze po roznych pokusoch a omyloch sme spojazdnili diagnostiku, odskusana na Citroen C5, Citroen C3, Citroen Xsara Picasso, Lancia Phedra. Na vsetkych funguje, vsetko co sa len da nastavit ide. Od citania a mazania chyb, citanie udajov z cidiel ako teplota chladiacej a pod az po zapinanie komfortnych prvkov ako su denne svietenie a pod.
AK POTREBUJETE POMOCT? DIAGNOSTIKU A POD. KLUDNE MA KONTAKTUJETE POMOZEME
Tak isto mame diagnostiky na Fiat, Lancia, Alfa, kludne aj kalibracia selespeedu. A tak isto aj u nas popularny VAG.
Takze po roznych pokusoch a omyloch sme spojazdnili diagnostiku, odskusana na Citroen C5, Citroen C3, Citroen Xsara Picasso, Lancia Phedra. Na vsetkych funguje, vsetko co sa len da nastavit ide. Od citania a mazania chyb, citanie udajov z cidiel ako teplota chladiacej a pod az po zapinanie komfortnych prvkov ako su denne svietenie a pod.
AK POTREBUJETE POMOCT? DIAGNOSTIKU A POD. KLUDNE MA KONTAKTUJETE POMOZEME :P
Tak isto mame diagnostiky na Fiat, Lancia, Alfa, kludne aj kalibracia selespeedu. A tak isto aj u nas popularny VAG.
|
|
03.12.2017 14:16 -
|
3115163
|
|
LukoLVG
|
|
|
Chlapi nejaky servisak na nase C5 na vychodnom slovensku? Kde som bol je to tragedia...
Chlapi nejaky servisak na nase C5 na vychodnom slovensku? Kde som bol je to tragedia...
|
|
03.12.2017 16:33 -
|
3115184
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/diskuze/single/3060420-diagnostika-vychod-sr/
|
|
03.12.2017 21:26 -
|
3115279
|
|
stano1
|
|
|
Treba nastavi správne výkové čidlá. Kedysi som to dal robi v CZ u patamat.
Treba nastavi správne výkové čidlá. Kedysi som to dal robi v CZ u patamat.
|
|
04.12.2017 10:29 -
|
3115356
|
|
LukoLVG
|
|
|
autodiag napsal(a):
Ja chcem cloveka co by mi robil mechanicke veci na aute mne sa to robit nechce-nemam priestor/cas viem vyuzit inac...
Ja chcem cloveka co by mi robil mechanicke veci na aute :) mne sa to robit nechce-nemam priestor/cas viem vyuzit inac...
|
|
24.12.2020 16:46 -
|
3294787
|
|
wampoo
|
Město: Cestice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Odporucam .link. trosku mimo PO ale je to odbornik som nadmieru spokojny
Odporucam http://www.josef-smutny-servis.ozm.sk/kontakt/ trosku mimo PO ale je to odbornik som nadmieru spokojny
|
|
| |
|
|