17.07.2012 22:45 -
Vrakoviste v Rakousku / Italii
|
2493132
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Jelikoz se chystam koncem leta do Italie a clovek musi pocitat i s tou horsi variantou /neco na aute klekne/, tak prosim o info jestli vubec jsou vrakoviste v Rakousku a v Italii a jak se na ne dostat - kde vzit info o jejich vyskytu. Precijen je velkej financni rozdil kupovat napr. novej altik v nouzi nebo jetej z vrakarny.
Diky
Jelikoz se chystam koncem leta do Italie a clovek musi pocitat i s tou horsi variantou /neco na aute klekne/, tak prosim o info jestli vubec jsou vrakoviste v Rakousku a v Italii a jak se na ne dostat - kde vzit info o jejich vyskytu. Precijen je velkej financni rozdil kupovat napr. novej altik v nouzi nebo jetej z vrakarny.
Diky
|
|
18.07.2012 09:17 -
Re: Vrakoviste v Rakousku / Italii
|
2493194
|
|
Dutch
|
|
|
Uz jsem tu cet jak nekdo platil za altik 15.000Kc, tak to asi taky nechal na "nich"
Uz jsem tu cet jak nekdo platil za altik 15.000Kc, tak to asi taky nechal na "nich"
|
|
18.07.2012 11:42 -
|
2493216
|
|
Dutch
|
|
|
Jo taaaaak ) Idealni by bylo kdyby byl dostupnej seznam vrakaren Citroen v I/A.
Jo taaaaak :-))) Idealni by bylo kdyby byl dostupnej seznam vrakaren Citroen v I/A.
|
|
18.07.2012 16:46 -
|
2493303
|
|
Henry
|
|
|
Člověče to mě připomíná dobu před 20 léty. Kolegové z práce radili: "Vem si sebou klínový řemen, rozdělovač, termostat, těsnění do vodní pumpy a podobně". V té době oni měli kodivky a já Čikuli, take jsem to chápal. Tehdy jsem říkal: "Auto které nedojede 1000km tam a zpět tam nechám a dojedu vlakem. Dnes to platí dvojnásobně.
P.S. C5 snad takhle patné auto není????
Člověče to mě připomíná dobu před 20 léty. :-)))) Kolegové z práce radili: "Vem si sebou klínový řemen, rozdělovač, termostat, těsnění do vodní pumpy a podobně". V té době oni měli kodivky a já Čikuli, take jsem to chápal.:-)))) Tehdy jsem říkal: "Auto které nedojede 1000km tam a zpět tam nechám a dojedu vlakem. Dnes to platí dvojnásobně.
P.S. C5 snad takhle patné auto není????
|
|
18.07.2012 18:17 -
|
2493317
|
|
C5stepan
|
|
|
U Mozgála stačily kombinačky a kus vázacího drátu. Ve Splitu jsem opravil plynové táhlo a v pohodě do Zlína.
U Mozgála stačily kombinačky a kus vázacího drátu. Ve Splitu jsem opravil plynové táhlo a v pohodě do Zlína:palec.
|
|
18.07.2012 20:32 -
|
2493362
|
|
Dutch
|
|
|
Henry - samozrejme, ze C5 neni spatne auto, ale kdyz se neco podela na ceste tak v zajmu mistnich urcite nebude ti to co nejlacinejs opravit - tam cekaj na touristy v nouzi aby je mohli poradne vyzdimat.
Henry - samozrejme, ze C5 neni spatne auto, ale kdyz se neco podela na ceste tak v zajmu mistnich urcite nebude ti to co nejlacinejs opravit - tam cekaj na touristy v nouzi aby je mohli poradne vyzdimat.
|
|
18.07.2012 22:19 -
|
2493389
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Není to zkuenost s Citroenen ale jestě s Oplem. V Itálii ve značkovém servisu oprava do druhého dne s omluvou, e díl objednávají s Německa. Po návratu do ČR jsem zkusmo zavolal do značkového servisu. Díl do tří dnů a pak jetě oprava. Cena dvojnásobná.
Není to zkuenost s Citroenen ale jestě s Oplem. V Itálii ve značkovém servisu oprava do druhého dne s omluvou, e díl objednávají s Německa. Po návratu do ČR jsem zkusmo zavolal do značkového servisu. Díl do tří dnů a pak jetě oprava. Cena dvojnásobná.
|
|
| |