| | |
09.07.2012 12:33 -
Kde koupit náhradní díly z druhovýroby?
|
2490926
|
|
proton
|
Město: Praha , Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Prosím, nemáte tip na ivého a přímého dodavatele náhradních dílů z druhovýroby?
Nemohu sehnat nápravnici.
Na CCCA je to totálně nepřehledné, vichni nabízejí ve...
Prosím, nemáte tip na ivého a přímého dodavatele náhradních dílů z druhovýroby?
Nemohu sehnat nápravnici.
Na CCCA je to totálně nepřehledné, vichni nabízejí ve...
|
|
16.04.2014 08:23 -
Re: Kde koupit náhradní díly z druhovýroby?
|
2687788
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
tak jsem si nael stránky:www.auto-francie.cz,a byl jsem značně překvapený sortimentem,kvalitou,cenou a přístupem prodávajícího-který po objednávce do 10min.volal pro upřesnění a sám mi doporučil lepí díl(vodní pumpa valeo)za stejnou cenu co jsem si vybral sám)zboí jsem objednal v pá.odpo a v úterý dopo.mi ho dovezla zásilková společnost za 152kč.opravdu spokojený.zkuste kouknout na tento web....
tak jsem si nael stránky:www.auto-francie.cz,a byl jsem značně překvapený sortimentem,kvalitou,cenou a přístupem prodávajícího-který po objednávce do 10min.volal pro upřesnění a sám mi doporučil lepí díl(vodní pumpa valeo)za stejnou cenu co jsem si vybral sám)zboí jsem objednal v pá.odpo a v úterý dopo.mi ho dovezla zásilková společnost za 152kč.opravdu spokojený.zkuste kouknout na tento web....;-):palec;-)
|
|
16.04.2014 22:00 -
|
2687906
|
|
jruze
|
|
|
Pablik1 napsal(a):
Musím objednat do 7.oo abych měl díl kolem 9.oo (slovy objednat v kteroukoli hodinu do sedmi rána abych obdrel díl kolem deváté ) a nevím co stála ale ...
Musím objednat do 7.oo abych měl díl kolem 9.oo (slovy objednat v kteroukoli hodinu do sedmi rána abych obdrel díl kolem deváté ) a nevím co stála ale ...
|
|
10.08.2017 18:09 -
|
3088046
|
|
jruze
|
|
|
Opět jsem se přesvědčil o kvalitě dílů z druhoky a dodaných dílů zákazníkem - sahary - jiná elektronika,jinak dlouhá kabelá = no po jistých úpravách uchycení,přepájení kabelů natěstí si to s touto elektronikou alespoň rozumělo.
Opět jsem se přesvědčil o kvalitě dílů z druhoky a dodaných dílů zákazníkem - sahary - jiná elektronika,jinak dlouhá kabelá = no po jistých úpravách uchycení,přepájení kabelů natěstí si to s touto elektronikou alespoň rozumělo.
Přílohy: IMG_1169.JPG ( 2884743b ) - IMG_1171.JPG ( 2642740b ) - |
|
10.08.2017 18:21 -
|
3088059
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Hehe, Polak jak vysitej 🙈 To uz neni druhovyroba ale Tretihory
Hehe, Polak jak vysitej 🙈 To uz neni druhovyroba ale Tretihory
|
|
10.08.2017 18:28 -
|
3088065
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nemuzu si pomoct ,ale ma zkusenost ze u nekterych dilu a veci je nejlepsi druhovyroba Citroen
nemuzu si pomoct ,ale ma zkusenost ze u nekterych dilu a veci je nejlepsi druhovyroba Citroen ;)
|
|
10.08.2017 22:03 -
|
3088149
|
|
jruze
|
|
|
No PL a kellyna je úasná věc = zkuenost ze včera? chladič RHR s AP - odněkud z centrály k vyzvednutí v 15.oo (objednáno né mnou dle obrázku ten seděl v 11.00 = přiel úplně jinej - cesta 100Km tam a zpět pro starí aby zákazník mohl odjet) - take půl dne v háji , větráky na 2,7 přivezl si zákazník - oba s krátkou kabeláí,jinou elektronikou(natěstí komunikovala jak má) take předělat kabelá,upravit plast(vytípat kousek kudy musí jít kabely) a potom u to byla hračka zařekl jsem se e nebudu dělat s doveených dílů a nechám se občas ukecat a takto to dopadá.- je to pro mne ztráta času - sice to je bez záruky ale proč se mám s tím zabývat?
No PL a kellyna je úasná věc = zkuenost ze včera? chladič RHR s AP - odněkud z centrály k vyzvednutí v 15.oo (objednáno né mnou dle obrázku ten seděl v 11.00 = přiel úplně jinej - cesta 100Km tam a zpět pro starí aby zákazník mohl odjet) - take půl dne v háji , větráky na 2,7 přivezl si zákazník - oba s krátkou kabeláí,jinou elektronikou(natěstí komunikovala jak má) take předělat kabelá,upravit plast(vytípat kousek kudy musí jít kabely) a potom u to byla hračka;-) zařekl jsem se e nebudu dělat s doveených dílů a nechám se občas ukecat a takto to dopadá.- je to pro mne ztráta času - sice to je bez záruky ale proč se mám s tím zabývat? :nevim
|
|
10.08.2017 22:42 -
|
3088154
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jardo bacha na to. Pokud nejsi s.r.o. tak podle uzasneho noveho obcanskeho zakoniku ty jako OSVC kdyz montujes z dilu co si doveze zakaznik tak si povinen mu drzet zaruku.
Vymysleli to uzasne ourednici.
Jardo bacha na to. Pokud nejsi s.r.o. tak podle uzasneho noveho obcanskeho zakoniku ty jako OSVC kdyz montujes z dilu co si doveze zakaznik tak si povinen mu drzet zaruku.
Vymysleli to uzasne ourednici. :palec
|
|
24.08.2017 09:55 -
|
3091024
|
|
Brzda
|
|
|
Já mám poslední zkuenost se zadním stěračem. Ten z druhovýroby má slabí pruinu, take netlačí dostatečně na okno a stírá jen sotva polovinu výky skla.......
Já mám poslední zkuenost se zadním stěračem. Ten z druhovýroby má slabí pruinu, take netlačí dostatečně na okno a stírá jen sotva polovinu výky skla.......
|
|
| |
|
|