25.07.2018 20:36 -
Re: Servisy - Praha a okolí
|
3172802
|
|
jacking
|
Město: Kudlovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravím Vas,
poradí mně někdo kam v Praze 10 s C5 do servisu na dignostiku. V neděli navečer 20 km před Prahou"Depolullution system faulty" následně auto přeplo do nouzového reimu a zustal jsem stát.
Zdravím Vas,
poradí mně někdo kam v Praze 10 s C5 do servisu na dignostiku. V neděli navečer 20 km před Prahou"Depolullution system faulty" :-(((( následně auto přeplo do nouzového reimu a zustal jsem stát.
|
|
25.07.2018 21:11 -
|
3172803
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jestli chce autorizák - .link.
Ale doporučil bych raději Radonice - .link.
Jestli chce autorizák - https://dealer.citroen.cz/autoport
Ale doporučil bych raději Radonice - http://www.c5club.cz/profiles/jruze
|
|
02.09.2018 11:18 -
|
3178349
|
|
skeeve
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj,
prosim o dobry servis v Praze kde by se mi mrkli na hydrauliku. Auto mi zustalo ve vysoke poloze a zahlasilo "suspension error".
Jedna se o 2.0hdi C5III 2008 tourer exclusive.
Diky moc
Ahoj,
prosim o dobry servis v Praze kde by se mi mrkli na hydrauliku. Auto mi zustalo ve vysoke poloze a zahlasilo "suspension error".
Jedna se o 2.0hdi C5III 2008 tourer exclusive.
Diky moc
|
|
02.09.2018 12:25 -
|
3178356
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Přímo v příspěvku nad tvým jsou 2 odkazy. Je ti to málo?
Přímo v příspěvku nad tvým jsou 2 odkazy. Je ti to málo? :nevim
|
|
10.05.2022 14:13 -
Výměna hydraulického oleje a vzpěr zadních dveří - sháním pomoc nebo servis
|
3340119
|
|
kedaro
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravím,
byl by prosím někdo ochotný mi pomoct vyměnit hydraulický olej? Mám ho koupeno 5 litrů (myslím, e toho správného , ale nějak na to nemám místo ani vybavení. Případně jestli by byl někdo ochotný se vůbec na to odpruení podívat. Zdá se mi, e hodně ztuhlo. Měl jsem nějakou dobu zpuchřelé a vypadlé ty hadičky přepadu u předních kol. Ty jsem zkrátil a zase nasadil, ale u jedné u se mi to stalo podruhé. (Mám taky koupené nové, ale nevyměněné.) Kadopádně mi nějaký olej unikl, ale viml jsem si toho a po delí době. Pak jsem koupil 1 litr, e to doleju a myslel jsem, e ho bude chybět jenom trochu, ale nalil jsem tam celý ten litr. A pak jsem se tady na fóru dozvěděl, e by se stejně jednou za 5 let měl vyměnit vechen hydraulický olej.
Jetě bych potřeboval pomoct s výměnou vzpěr zadních dveří. Ty mám taky koupené. Shaním tedy někoho, kdo by mi s jedním nebo druhým (anebo s obojím pomohl. Samozřejmě předpokládám, e by to nebylo zadarmo anebo jestli máte tip přímo na nějaký servis nejlépe v Praze, kde tomu rozumějí a nevadilo by jim, e mám svoje díly. Děkuji.
Zdravím,
byl by prosím někdo ochotný mi pomoct vyměnit hydraulický olej? Mám ho koupeno 5 litrů (myslím, e toho správného :), ale nějak na to nemám místo ani vybavení. Případně jestli by byl někdo ochotný se vůbec na to odpruení podívat. Zdá se mi, e hodně ztuhlo. Měl jsem nějakou dobu zpuchřelé a vypadlé ty hadičky přepadu u předních kol. Ty jsem zkrátil a zase nasadil, ale u jedné u se mi to stalo podruhé. (Mám taky koupené nové, ale nevyměněné.) Kadopádně mi nějaký olej unikl, ale viml jsem si toho a po delí době. Pak jsem koupil 1 litr, e to doleju a myslel jsem, e ho bude chybět jenom trochu, ale nalil jsem tam celý ten litr. A pak jsem se tady na fóru dozvěděl, e by se stejně jednou za 5 let měl vyměnit vechen hydraulický olej.
Jetě bych potřeboval pomoct s výměnou vzpěr zadních dveří. Ty mám taky koupené. Shaním tedy někoho, kdo by mi s jedním nebo druhým (anebo s obojím ;) pomohl. Samozřejmě předpokládám, e by to nebylo zadarmo anebo jestli máte tip přímo na nějaký servis nejlépe v Praze, kde tomu rozumějí a nevadilo by jim, e mám svoje díly. Děkuji.
|
|
02.08.2022 16:55 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
3345033
|
|
CITRONBLAC
|
Město: Úvaly, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravim neznáte nějaký servis v okolí Prahy kde by mi zkontrolovaly podvozek na C5tce popřípadě vyměnily koule. mám hrozně tvzdou zadní levou stranu.děkuji
Zdravim neznáte nějaký servis v okolí Prahy kde by mi zkontrolovaly podvozek na C5tce popřípadě vyměnily koule. mám hrozně tvzdou zadní levou stranu.děkuji
|
|
| |