| | |
31.03.2011 21:43 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
2381853
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no hlavně se nepoperte, já mám na odborníky dotaz: kdy budu chtít v servisu aktivovat denní svícení a servis mi řekne, e to nejde, tak si myslíte, e je normální za neprovedenou práci zaplatit????? je mi vcelku jedno jak dlouho se v tom orali, je mi jedno, e mechanik co to umí zrovna marodí a ten zbytek se to etě nenaučíl, já prostě nedostal NIC, tak nevím za co bych platil, přitom vím, e to jde a taky LO,
no hlavně se nepoperte, já mám na odborníky dotaz: kdy budu chtít v servisu aktivovat denní svícení a servis mi řekne, e to nejde, tak si myslíte, e je normální za neprovedenou práci zaplatit????? je mi vcelku jedno jak dlouho se v tom orali, je mi jedno, e mechanik co to umí zrovna marodí a ten zbytek se to etě nenaučíl, já prostě nedostal NIC, tak nevím za co bych platil, přitom vím, e to jde a taky LO, :-o
|
|
31.03.2011 21:57 -
|
2381859
|
|
DOUFAK
|
|
|
Servis NENÍ Svazarm - nezaměnovat !!! A pak platí - bez peněz do servisu NELEZ !!! Nic Nového ...
Servis NENÍ Svazarm - nezaměnovat !!! A pak platí - bez peněz do servisu NELEZ !!! Nic Nového ...;-)
|
|
31.03.2011 22:05 -
|
2381861
|
|
jumep
|
|
|
tak ja som bol v autorizovanom servise na diagnostiku este zo starym autom
nedokazal to napojit / nacitat a tak mi to po hodine odovzdal s tym zeby to malo ist a nejde, ked som sa spytal co som dlzny, technik povedal ze nic a aj v pokladni ju odbil, ze zaco ked som nic nespravil
tak ja som bol v autorizovanom servise na diagnostiku este zo starym autom
nedokazal to napojit / nacitat a tak mi to po hodine odovzdal s tym zeby to malo ist a nejde, ked som sa spytal co som dlzny, technik povedal ze nic a aj v pokladni ju odbil, ze zaco ked som nic nespravil
|
|
31.03.2011 22:10 -
|
2381863
|
|
jruze
|
|
|
najk napsal(a): no hlavně se nepoperte, já mám na odborníky dotaz: kdy budu chtít v servisu aktivovat denní svícení a servis mi řekne, e to nejde, tak si myslíte, e je normální za neprovedenou práci zaplatit????? je mi vcelku jedno jak dlouho se v tom orali, je mi jedno, e mechanik co to umí zrovna marodí a ten zbytek se to etě nenaučíl, já prostě nedostal NIC, tak nevím za co bych platil, přitom vím, e to jde a taky LO,
Dobrým zákazníkům to děláme zdarma-je to na 5.-10.minut - připojení diag.trvá déle (není přhláen aby to potvrdil)
Dobrým zákazníkům to děláme zdarma-je to na 5.-10.minut:-d - připojení diag.trvá déle (není přhláen aby to potvrdil):-d
|
|
31.03.2011 22:27 -
|
2381868
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
DOUFAK napsal(a): Servis NENÍ Svazarm - nezaměnovat !!! A pak platí - bez peněz do servisu NELEZ !!! Nic Nového ...
Václave neodpověděl si mi na dotaz: Popíu - Dobrý den kolik prosím stojí nastevení denního svícení??? No to vypadá na chvilku, hodina za 1200,. take asi 600,- protoe min. na diag. je 1/2 hodka. Zákazník říká dobře, nechám to tady a za chvlku si pro to příjdu, je to kmoné?? Jasně bude to hotové. Dobrý den jsem tady pro tu C5. Je jasný, máme problém, na Vaem autě to nejde přepnout to denní svícení, ptám se technický problém, nebo to PC mého auta neumí a neumonuje??? No problém spíe je, e pan XY marodí. Říkam a ptám se znovu jde to nebo nejde. Odpověď NEJDE. HMM to je divné, ale já vím, e technicky to jde. No a stále dokola a nakonec na mně vybafl, e mně to bude stát 500,- no to neměl dělat, stačil jeden telefonát majiteli a něco ve smyslu dobrá reklama a televize Nova a bylo vyřízeno - pane je gto v pořádku a omlouváme se, e jsem vás mystifikovali a auto na diag. vůbec vzali, kdy nenmí příto,men ten jediný co to snad umí. \To jsem se ptal ví??????. A Svazarm moc dobře znám a proto e jsem nebyl členem tak jsem taky musel nějakou symbolickou kačku dát do kasičky . A Ty si přesvědčen, e měli nárok na zaplacení něčeho co neuměli a hlavně neudělali????? Je trní ekonomika, tzn. něco za něco,
Václave neodpověděl si mi na dotaz: Popíu - Dobrý den kolik prosím stojí nastevení denního svícení??? No to vypadá na chvilku, hodina za 1200,. take asi 600,- protoe min. na diag. je 1/2 hodka. Zákazník říká dobře, nechám to tady a za chvlku si pro to příjdu, je to kmoné?? Jasně bude to hotové. Dobrý den jsem tady pro tu C5. Je jasný, máme problém, na Vaem autě to nejde přepnout to denní svícení, ptám se technický problém, nebo to PC mého auta neumí a neumonuje??? No problém spíe je, e pan XY marodí. Říkam a ptám se znovu jde to nebo nejde. Odpověď NEJDE. HMM to je divné, ale já vím, e technicky to jde. No a stále dokola a nakonec na mně vybafl, e mně to bude stát 500,- no to neměl dělat, stačil jeden telefonát majiteli a něco ve smyslu dobrá reklama a televize Nova a bylo vyřízeno - pane je gto v pořádku a omlouváme se, e jsem vás mystifikovali a auto na diag. vůbec vzali, kdy nenmí příto,men ten jediný co to snad umí. \To jsem se ptal ví??????. A Svazarm moc dobře znám a proto e jsem nebyl členem tak jsem taky musel nějakou symbolickou kačku dát do kasičky . A Ty si přesvědčen, e měli nárok na zaplacení něčeho co neuměli a hlavně neudělali????? Je trní ekonomika, tzn. něco za něco, :-))))
|
|
31.03.2011 22:31 -
|
2381871
|
|
C-C5
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Rád bych upřesni, e servisujícímu mechanikovi sem sdělil, e auto je C5 II ve staré kastli (C5 I). Vůz byl koupen z Francie, kde se testovala C5 II jetě před uvedením na trh. Je to v podstatě C5 II se starím vzhledem. Rád bych doupřesnil, e jsem neádal mechanika o nalezení závady ale o přenastavení velikosti kol. Mechanik řekl, e to nedokáe protoe ho tam diagnostika nepustí. Navíc chování chlapíka na recepci, zřejmě mechanika, bylo naprosto nepochopitelné. Začít řvát na zákazníka a zaplatí, e diagnostika stojí půl milionu tak at se jim to vrátí. Rozhovor zakončit slovy: "sedni do toho auta a vypadni". Tomu říkám marketingový tah .
Dnes mi auto napíchl na diagnostiku mechanik, ani ne za minutu měl poadované nastavení a já spokojeně odjel. Stálo mě to 300kč.
Rád bych upřesni, e servisujícímu mechanikovi sem sdělil, e auto je C5 II ve staré kastli (C5 I). Vůz byl koupen z Francie, kde se testovala C5 II jetě před uvedením na trh. Je to v podstatě C5 II se starím vzhledem. Rád bych doupřesnil, e jsem neádal mechanika o nalezení závady ale o přenastavení velikosti kol. Mechanik řekl, e to nedokáe protoe ho tam diagnostika nepustí. Navíc chování chlapíka na recepci, zřejmě mechanika, bylo naprosto nepochopitelné. Začít řvát na zákazníka a zaplatí, e diagnostika stojí půl milionu tak at se jim to vrátí. Rozhovor zakončit slovy: "sedni do toho auta a vypadni". Tomu říkám marketingový tah ;-).
Dnes mi auto napíchl na diagnostiku mechanik, ani ne za minutu měl poadované nastavení a já spokojeně odjel. Stálo mě to 300kč.
|
|
31.03.2011 22:39 -
|
2381873
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
najk napsal(a): ... A Ty si přesvědčen, e měli nárok na zaplacení něčeho co neuměli a hlavně neudělali????? Je trní ekonomika, tzn. něco za něco,
Přijdu do masny a zeptám se: "Máte svíčkovou?"
Prodavačka řekne: "Moment, zeptám se éfa."
Zavolá dozadu: "Pane vedoucí, máme svíčkovou?"
Z kanceláře se ozve: "Nemáme."
Tak já nato e děkuju a nashle a prodavačka spustí: "Tak moment, dostanu 50Kč za čas, snahu a práci dvou lidí."
Přijdu do masny a zeptám se: "Máte svíčkovou?"
Prodavačka řekne: "Moment, zeptám se éfa."
Zavolá dozadu: "Pane vedoucí, máme svíčkovou?"
Z kanceláře se ozve: "Nemáme."
Tak já nato e děkuju a nashle a prodavačka spustí: "Tak moment, dostanu 50Kč za čas, snahu a práci dvou lidí."
|
|
31.03.2011 23:51 -
|
2381881
|
|
DOUFAK
|
|
|
C-C5 napsal(a): Rád bych upřesni, e servisujícímu mechanikovi sem sdělil, e auto je C5 II ve staré kastli (C5 I). Vůz byl koupen z Francie, kde se testovala C5 II jetě před uvedením na trh. Je to v podstatě C5 II se starím vzhledem. Rád bych doupřesnil, e jsem neádal mechanika o nalezení závady ale o přenastavení velikosti kol. Mechanik řekl, e to nedokáe protoe ho tam diagnostika nepustí. Navíc chování chlapíka na recepci, zřejmě mechanika, bylo naprosto nepochopitelné. Začít řvát na zákazníka a zaplatí, e diagnostika stojí půl milionu tak at se jim to vrátí. Rozhovor zakončit slovy: "sedni do toho auta a vypadni". Tomu říkám marketingový tah .
Tak to je síla.Můj PŘÍSPĚVEK o Svazarmu byl pro Tebe,ale tímto Tvým příspěvkem zcela měním názor na daný servis. A Najkovi se omlouvám,příspěvek byl pro C-C5,co jsem nenapsal.Promin Najku.
Tak to je síla.Můj PŘÍSPĚVEK o Svazarmu byl pro Tebe,ale tímto Tvým příspěvkem zcela měním názor na daný servis. :-o A Najkovi se omlouvám,příspěvek byl pro C-C5,co jsem nenapsal.Promin Najku. ;-)
|
|
01.04.2011 02:01 -
|
2381886
|
|
jruze
|
|
|
Mikra napsal(a): No jo, to jsou oni. Auák za melouna na houpacím podvozku a budou vykládat, e nemaj co jíst.
No auto stálo tuím 80. - totál KO budiky,páčku od comu někdo ulomil,divný automat,super lakýra(nevěděl e se auto před lakem brousí aby lak přilnul),+ dalí.(a dost dalího) ale jinak by to byla nuda
No auto stálo tuím 80. - totál KO budiky,páčku od comu někdo ulomil,divný automat,super lakýra(nevěděl e se auto před lakem brousí aby lak přilnul),+ dalí.(a dost dalího) ale jinak by to byla nuda :-))))
|
|
10.07.2011 21:12 -
|
2401257
|
|
Lubo74
|
Město: Neznaov 48, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k Tourer | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Zdravím
Potřebuji poradit nějaký neznačkový kvalitní servis v Českých Budějovicích kde rozumí Citroenům.
Dík Lubo
Zdravím
Potřebuji poradit nějaký neznačkový kvalitní servis v Českých Budějovicích kde rozumí Citroenům.
Dík Lubo
|
|
09.12.2011 01:49 -
|
2431644
|
|
cvrnda
|
|
|
Zdravím taky jsem zakoupíl C5 2,0i lpg v autobazaru autamost.
První překvapení po ujetí několika málo kilometrů mi vyskočila pětka tak si říkám asi sem jí nedořadil a to asi tak třikrát po nájezdu na dální zařadím pětku a ta cca po kilometru vyskakovala.
volám do bazaru autamost e vyskakuje pětka bylo mi řečeno e to bude asi kulisa řezení tak jsem se nechal ukecat ale jak si tak jedu po dálnici před sebou cca 400km tak si říkám kulisa to asi ne to bych neřadil vubec tak druhý den volám zase bazar jak to uděláme tak mi bylo slíbeno e seenou druhou převodovku a nebo at sito nechám opravit a opravu zaplatí tak oprava stála 8000 vydřená vidlička 5rychlosti málo oleje v převodovce a patné gufero mezi převodovkou a motorem.
volám bazar a pan podvodník majitel WOZNICA plno keců a nic opravu neproplatili s tím jsem počítal KDYBY NÁHODOU NĚKDO CHTĚL KUPOVAT OD NICH AUTO TAK NEDOPORUČUJI!!!!
Zdravím taky jsem zakoupíl C5 2,0i lpg v autobazaru autamost.
První překvapení po ujetí několika málo kilometrů mi vyskočila pětka tak si říkám asi sem jí nedořadil a to asi tak třikrát po nájezdu na dální zařadím pětku a ta cca po kilometru vyskakovala.
volám do bazaru autamost e vyskakuje pětka bylo mi řečeno e to bude asi kulisa řezení tak jsem se nechal ukecat ale jak si tak jedu po dálnici před sebou cca 400km tak si říkám kulisa to asi ne to bych neřadil vubec tak druhý den volám zase bazar jak to uděláme tak mi bylo slíbeno e seenou druhou převodovku a nebo at sito nechám opravit a opravu zaplatí tak oprava stála 8000 vydřená vidlička 5rychlosti málo oleje v převodovce a patné gufero mezi převodovkou a motorem.
volám bazar a pan podvodník majitel WOZNICA plno keců a nic opravu neproplatili s tím jsem počítal KDYBY NÁHODOU NĚKDO CHTĚL KUPOVAT OD NICH AUTO TAK NEDOPORUČUJI!!!!
|
|
09.12.2011 08:34 -
|
2431655
|
|
robsik
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 28 |
|
|
cvrnda napsal(a): Zdravím taky jsem zakoupíl C5 2,0i lpg v autobazaru autamost. První překvapení po ujetí několika málo kilometrů mi vyskočila pětka tak si říkám asi sem jí nedořadil a to asi tak třikrát po nájezdu na dální zařadím pětku a ta cca po kilometru vyskakovala. volám do bazaru autamost e vyskakuje pětka bylo mi řečeno e to bude asi kulisa řezení tak jsem se nechal ukecat ale jak si tak jedu po dálnici před sebou cca 400km tak si říkám kulisa to asi ne to bych neřadil vubec tak druhý den volám zase bazar jak to uděláme tak mi bylo slíbeno e seenou druhou převodovku a nebo at sito nechám opravit a opravu zaplatí tak oprava stála 8000 vydřená vidlička 5rychlosti málo oleje v převodovce a patné gufero mezi převodovkou a motorem. volám bazar a pan podvodník majitel WOZNICA plno keců a nic opravu neproplatili s tím jsem počítal KDYBY NÁHODOU NĚKDO CHTĚL KUPOVAT OD NICH AUTO TAK NEDOPORUČUJI!!!!
Já jsem tam byl kouknout na C5 v LPG taky, nebylo nám umoněno ani na to kouknout zezpodu, s tím, e tam stejně nic neuvidíme. Pak koukám jak teče pod autem olej, tak jsme koukli na totálně zadělaný servo. Na to nám bylo řečeno, e se to jetě nestačilo umýt po výměně oleje (tzn. nestačilo se zamaskovat Taky bych se jim vyhýbal obloukem, samozřejmě u vech aut poznámka KRASAVEC
Zdravím taky jsem zakoupíl C5 2,0i lpg v autobazaru autamost. První překvapení po ujetí několika málo kilometrů mi vyskočila pětka tak si říkám asi sem jí nedořadil a to asi tak třikrát po nájezdu na dální zařadím pětku a ta cca po kilometru vyskakovala. volám do bazaru autamost e vyskakuje pětka bylo mi řečeno e to bude asi kulisa řezení tak jsem se nechal ukecat ale jak si tak jedu po dálnici před sebou cca 400km tak si říkám kulisa to asi ne to bych neřadil vubec tak druhý den volám zase bazar jak to uděláme tak mi bylo slíbeno e seenou druhou převodovku a nebo at sito nechám opravit a opravu zaplatí tak oprava stála 8000 vydřená vidlička 5rychlosti málo oleje v převodovce a patné gufero mezi převodovkou a motorem. volám bazar a pan podvodník majitel WOZNICA plno keců a nic opravu neproplatili s tím jsem počítal KDYBY NÁHODOU NĚKDO CHTĚL KUPOVAT OD NICH AUTO TAK NEDOPORUČUJI!!!!
Já jsem tam byl kouknout na C5 v LPG taky, nebylo nám umoněno ani na to kouknout zezpodu, s tím, e tam stejně nic neuvidíme. Pak koukám jak teče pod autem olej, tak jsme koukli na totálně zadělaný servo. Na to nám bylo řečeno, e se to jetě nestačilo umýt po výměně oleje (tzn. nestačilo se zamaskovat :)) Taky bych se jim vyhýbal obloukem, samozřejmě u vech aut poznámka KRASAVEC :)
|
|
| |
|
|