| | |
23.01.2011 19:03 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
2370844
|
|
DOUFAK
|
|
|
Skělej klip - dost dobrej !
Skělej klip - dost dobrej !:-d
|
|
24.01.2011 12:40 -
|
2370908
|
|
ajsikcz
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
robsik napsal(a): fantomas napsal(a): Já tam byl před dvěma roky....neseděly kilometry/podle VIN/ a kdy jsem si chtěl ofotit servisku, tak mě hnal. Hned úvodní povídka o původních majitelích-důchodcích, co prd najedou mě uvedala do pohotovosti Já jsem se pokouel zjistit kilometrový nájezd podle VIN v Citroenu v Děčíně. A tam mi bylo řečeno, e jsou schopni zjistit jen opravy v záruce. Pak u nic v systému nevidí. Jaká je monost podle VIN zjistit mnoství najetých km?
pokud to nekdo delal humpolacky, tak v BSI i ECU jsou ulozene logy chyb na MUX sbernici od 0km ... a v C5 tam urcite bude kupa ruznych hlasek co 500-1000 km ...
A pokud uvidis ze je log chyb vymazany, tak je to taky jasne, bud je nova BSI (proc?) a nebo to nekdo smazal (Proc?) ... odpovedi jsou jasne...
Já tam byl před dvěma roky....neseděly kilometry/podle VIN/ a kdy jsem si chtěl ofotit servisku, tak mě hnal. Hned úvodní povídka o původních majitelích-důchodcích, co prd najedou mě uvedala do pohotovosti :-) Já jsem se pokouel zjistit kilometrový nájezd podle VIN v Citroenu v Děčíně. A tam mi bylo řečeno, e jsou schopni zjistit jen opravy v záruce. Pak u nic v systému nevidí. Jaká je monost podle VIN zjistit mnoství najetých km?
pokud to nekdo delal humpolacky, tak v BSI i ECU jsou ulozene logy chyb na MUX sbernici od 0km ... a v C5 tam urcite bude kupa ruznych hlasek co 500-1000 km ...
A pokud uvidis ze je log chyb vymazany, tak je to taky jasne, bud je nova BSI (proc?) a nebo to nekdo smazal (Proc?) ... odpovedi jsou jasne...
|
|
24.01.2011 14:57 -
|
2370924
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
ajsikcz napsal(a): ... a nebo to nekdo smazal (Proc?) ... odpovedi jsou jasne...
No přece proto, aby nebyl kupující při koupi auta zneklidňován nějakými starými chybovými hlákami s divnými počty najetých km.
Já jsem se po koupi auta do urnálu vůbec nemohl dostat (hlásilo, e je plný, ale odmítalo zobrazit obsah), pomohlo a přemazání. Ostatní logy byly po zkuební jízdě čisté (kontrola auta při koupi v servisu), take jsem na to ani nepřiel (to jsem sám jetě ani netuil, co se ve dá v diagnostice kontrolovat, nechal jsem to na servisu).
No přece proto, aby nebyl kupující při koupi auta zneklidňován nějakými starými chybovými hlákami s divnými počty najetých km. :-d
Já jsem se po koupi auta do urnálu vůbec nemohl dostat (hlásilo, e je plný, ale odmítalo zobrazit obsah), pomohlo a přemazání. Ostatní logy byly po zkuební jízdě čisté (kontrola auta při koupi v servisu), take jsem na to ani nepřiel (to jsem sám jetě ani netuil, co se ve dá v diagnostice kontrolovat, nechal jsem to na servisu).
|
|
24.01.2011 15:37 -
|
2370935
|
|
tief
|
|
|
hodte pana do ccca aj s patricnymi skusenostami prosim
hodte pana do ccca aj s patricnymi skusenostami prosim
|
|
24.01.2011 16:23 -
|
2370942
|
|
jruze
|
|
|
Ukate mi jeden autobazar(prodejce)kde budou sedět KM půjdu si stoupnou do fronty na auto U mne dva poslední záznami nejdou otevřít,krom toho zlikvidovali tiák zdruených přístrojů,nacpali tam com 2000,který si s autem moc nerozumněl a spoustu jiného.(a na přpínání světel mi na podlahu přidělali přepínač tuím ze staré oktávky)
Ukate mi jeden autobazar(prodejce)kde budou sedět KM půjdu si stoupnou do fronty na auto:-)))) U mne dva poslední záznami nejdou otevřít,krom toho zlikvidovali tiák zdruených přístrojů,nacpali tam com 2000,který si s autem moc nerozumněl a spoustu jiného.(a na přpínání světel mi na podlahu přidělali přepínač tuím ze staré oktávky):nevim:nevim:-o
|
|
04.02.2011 06:11 -
|
2372080
|
|
milanp
|
|
|
Ahoj
Poradíte kdo a kde v okolí ( Blanensko) umí diagnostiku ? Díky Milan.
Ahoj
Poradíte kdo a kde v okolí ( Blanensko) umí diagnostiku ? Díky Milan.
|
|
06.02.2011 17:17 -
|
2372272
|
|
archie
|
|
|
Tak já jsem tam se svou C5 kou objednaný na 14,2,2011 pak dám vědět..
Tak já jsem tam se svou C5 kou objednaný na 14,2,2011 pak dám vědět..
|
|
18.02.2011 06:16 -
|
2374184
|
|
faul
|
|
|
PetrK napsal(a): firma www.Autamost.eu.Rad bych se vas zeptal na zkusenost s timto prodejcem, jestli nekdo nekupoval pres nej. Na co se pri koupi zamerit, co a jak zkontrolovat atd.... Nedelam si iluze o kilometrech - moc jim neverim, ale na fotkach vse vypada moc pekne a i po telefonu me bylo receno, ze vse slape tak jak ma. Diky za vase odpovedi. Prejte mi stesti, at je vse OK a ja nejedu zbytecne 350km.
Zdravím, přidávám varování- pozor na prodejce.Autamost.eu. Nedávno jsem tam také kupoval C5, ted jde převáně na 3 válce, zjistil jsem přelepené kontrolky-motoru a service, aby za jízdy nesvítili a s prodejcem není ádná domluva.O stočených km ani nemluvím-TAKE POZOR PŘI KOUPI SE ZAMĚŘIT NA VE.
Zdravím, přidávám varování- pozor na prodejce.Autamost.eu. Nedávno jsem tam také kupoval C5, ted jde převáně na 3 válce, zjistil jsem přelepené kontrolky-motoru a service, aby za jízdy nesvítili a s prodejcem není ádná domluva.O stočených km ani nemluvím-TAKE POZOR PŘI KOUPI SE ZAMĚŘIT NA VE.
|
|
18.02.2011 13:07 -
|
2374213
|
|
faul
|
|
|
Darja napsal(a): To jako váně??
No to jsou mechanici, ve jde opravit izolačkou,mám to i nafocené, protoe to u je fakt prasárna.Ted jsem přijel z diagnostiky a je patný vstřik, tak doufám, e jenom to. Smůla, e je to moji první C5,jinak bych si viml, e nesvítí to co má , při zapnutém klíčku.
No to jsou mechanici, ve jde opravit izolačkou:-d,mám to i nafocené, protoe to u je fakt prasárna.Ted jsem přijel z diagnostiky a je patný vstřik, tak doufám, e jenom to. Smůla, e je to moji první C5,jinak bych si viml, e nesvítí to co má , při zapnutém klíčku.
|
|
18.02.2011 13:12 -
|
2374214
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To je vrchol ignorance, neúcty, drzosti, neodbornosti... Za to by se bazarníkovi měla odebrat licence. Doivotně.
To je vrchol ignorance, neúcty, drzosti, neodbornosti... Za to by se bazarníkovi měla odebrat licence. Doivotně.
|
|
19.02.2011 11:06 -
|
2374276
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
to faul: tu firmu autamost.eu hned prdni do C.C.C.A., nemazli se s něma. kdy dělají takhle voltry, tak je lepí hodit hláku! takovým kořeňům zasluhuje rohodit sandál! a na C.C.C.A. je to to minimální, co jim můe ukodit,ale dalím pomoci
to faul: tu firmu autamost.eu hned prdni do C.C.C.A., nemazli se s něma. kdy dělají takhle voltry, tak je lepí hodit hláku! takovým kořeňům zasluhuje rohodit sandál! a na C.C.C.A. je to to minimální, co jim můe ukodit,ale dalím pomoci:palec
|
|
19.02.2011 13:49 -
|
2374280
|
|
zico
|
|
|
ale prosim vas, co tu ociernujete seriozny bazar vsak skoro kazde ich inzerovane auto je krasavec !!
ale prosim vas, co tu ociernujete seriozny bazar :nevim vsak skoro kazde ich inzerovane auto je krasavec !! :-d
|
|
19.02.2011 21:34 -
|
2374300
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
jo přelepenou kontrolku motoru jsem u taky viděl .... jeli jsme jednomu dobrákovi kouknout na auto co chtěl koupit ... no nádhera. sedim u spolujezdce a říkám serantovi .. hele, svítí kontrolka motoru .... a von ... co ??? dyk nesvítí ..... No a já "svítí" ... voni nalepili elektrikářkou pásku na to plexi před budíkama, take od řidiče nesvítila, od spolujezdce svítila . Jo a to bylo taky poprvý, co jsem viděl XMko v kombíku se dvěma střeníma voknama ..... vepředu íbr, vzadu !! nad kufrem !!! stření vokno ...
jo přelepenou kontrolku motoru jsem u taky viděl .... jeli jsme jednomu dobrákovi kouknout na auto co chtěl koupit ... no nádhera. sedim u spolujezdce a říkám serantovi .. hele, svítí kontrolka motoru .... a von ... co ??? dyk nesvítí ..... No a já "svítí" ... voni nalepili elektrikářkou pásku na to plexi před budíkama, take od řidiče nesvítila, od spolujezdce svítila :-)))) . Jo a to bylo taky poprvý, co jsem viděl XMko v kombíku se dvěma střeníma voknama ..... vepředu íbr, vzadu !! nad kufrem !!! stření vokno ... :nevim
|
|
19.02.2011 21:34 -
|
2374301
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
asi podobnej systém pouiju na kontrolku prázdné nádre .... konečně si to s ní vyřídím jednou provdy
asi podobnej systém pouiju na kontrolku prázdné nádre .... konečně si to s ní vyřídím jednou provdy ;-)
|
|
19.02.2011 21:39 -
|
2374302
|
|
DOUFAK
|
|
|
Mám "zkuenost",e kdy jsem kupoval Novou C5 před lety a loni Novou Hondu-moto,tak jsem neměl ádné kontrolky přelepené a měl jsem i nulový stav tachometrů,Ve nepokozené,Nové,sluné jednání a přístup dealerů salonů,kterří mi ani v nejmením nelhali a brali mě,jako seriozního zákazníka a obojí lape stále do dnes k mojí velké spokojenosti.Tot má zkuenost - haha
Mám "zkuenost",e kdy jsem kupoval Novou C5 před lety a loni Novou Hondu-moto,tak jsem neměl ádné kontrolky přelepené a měl jsem i nulový stav tachometrů,Ve nepokozené,Nové,sluné jednání a přístup dealerů salonů,kterří mi ani v nejmením nelhali a brali mě,jako seriozního zákazníka a obojí lape stále do dnes k mojí velké spokojenosti.Tot má zkuenost - haha :-d:-d:-d
|
|
| |
|
|