| | |
02.06.2010 00:16 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
2347179
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Gratuluju e si z nich ty peníze vyrazil ,moná nakonec jetě těstí v netěstí e se ti to stalo hned po koupi.Za 2 měsíce by se u s tebou asi ani nebavili.Byl jsem celkem v oku kdy sem čet tenhle příběh,to se stát mě tak mě asi trefí lak hned na místě
Gratuluju e si z nich ty peníze vyrazil :palec ,moná nakonec jetě těstí v netěstí e se ti to stalo hned po koupi.Za 2 měsíce by se u s tebou asi ani nebavili.Byl jsem celkem v oku kdy sem čet tenhle příběh,to se stát mě tak mě asi trefí lak hned na místě ;-)
|
|
02.06.2010 04:30 -
|
2347181
|
|
T.M.S.
|
|
|
Tak to je super dobrá zpráva. Den před tím jsem si tady pročítal toto vlákno a s Petrem jsem cítil. Přeju astnějí ruku při dalím výběru a je fajn, e Petr nezanevřel na C5.
A přidám taky jednu dobrou zprávu. Poté, co jsem zjistil, e byly na mé C5 stočeny kilometry jsem dojednal s autobazarem zpětně slevu, není to moc, ale na čtyři nové letní pneu to dá.
Tak to je super dobrá zpráva. Den před tím jsem si tady pročítal toto vlákno a s Petrem jsem cítil. Přeju astnějí ruku při dalím výběru a je fajn, e Petr nezanevřel na C5.
A přidám taky jednu dobrou zprávu. Poté, co jsem zjistil, e byly na mé C5 stočeny kilometry jsem dojednal s autobazarem zpětně slevu, není to moc, ale na čtyři nové letní pneu to dá.
|
|
02.06.2010 08:41 -
|
2347192
|
|
C5stepan
|
|
|
je dobře, e to lo tak rychle. PetrK je bojovník. Prokázané stočení km by mělo být trestné. Co vy na to?
Pardon, o tom je jiné vlákno.
:palec je dobře, e to lo tak rychle. PetrK je bojovník:palec. Prokázané stočení km by mělo být trestné. Co vy na to?
Pardon, o tom je jiné vlákno.
|
|
02.06.2010 09:27 -
|
2347198
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
No myslím e kdyby jednal člověk sám ,e nemá anci. Je dobré e u toho mohl být reportér, to hodně pomohlo.
Bazar se zachoval tak jak by se správně měl zachovat a vyřeil situaci.
Moc jsme ti fandili a jsme rádi e jsi nezanevřel na C5 .
Přeju ti astnou ruku při výběru jiného vozu.
No myslím e kdyby jednal člověk sám ,e nemá anci. Je dobré e u toho mohl být reportér, to hodně pomohlo.:palec
Bazar se zachoval tak jak by se správně měl zachovat a vyřeil situaci.
Moc jsme ti fandili a jsme rádi e jsi nezanevřel na C5 .:palec
Přeju ti astnou ruku při výběru jiného vozu.;-)
|
|
02.06.2010 11:34 -
|
2347211
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Dobrá zpráva, skvělý
Přeji hodně těstí při dalím hledání C5ky (doufám).
Dobrá zpráva, skvělý :palec
Přeji hodně těstí při dalím hledání C5ky (doufám).
|
|
03.06.2010 16:08 -
|
2347279
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Rád čtu dobré zprávy. Petrovi přeji astnějí ruku při výběru nového vozu. Říká se e Pánbůh ty lidi, které má rád, těce zkouí . Pánové a dámy, solidarita C5 kařů je opravdu příkladná a ne zcela běná věc. Hodně těstí vem nejen při cestách ...
Rád čtu dobré zprávy. Petrovi přeji astnějí ruku při výběru nového vozu. Říká se e Pánbůh ty lidi, které má rád, těce zkouí :-) . Pánové a dámy, solidarita C5 kařů je opravdu příkladná a ne zcela běná věc. Hodně těstí vem nejen při cestách ...
|
|
08.06.2010 06:54 -
|
2347599
|
|
C5stepan
|
|
|
Zkus tohoto prodejce, já mám od něj C5 II- spokojenost. Auta vozí z DK. Je sluný, cenu domluví. Myslím, e C5tek tam má víc. H+M auto Lázně Bělohrad. Najde ho na S-auto. VIN by Ti měl sdělit, autodiag je nadmíru ochotný.....
Citroën C5
Cena:99 000 Kč (včetně DPH)
Doplňující informace:1.8 16v-KLIMA-VYHŘ.SEDAČKY!!!Karoserie:Kombi
Objem motoru:1 798 ccm
Palivo: benzín
Průměrná spotřeba:Neuvedeno
Výkon motoru:85 kW
Najeto: 132 000 km
Vyrobeno: 2002
V provozu od: Neuvedeno
STK: 3 / 2012
Servisní kníka: Ne
První majitel:Ano
VIN kód:Neuvedeno
Barva:edá metalíza
Země původu: Jiná
Stav: ojeté
Okres: Jičín
Výbava:5 x dveře, 8 x airbag, ABS, boční airbagy, CD přehrávač, centrální zamykání,
dálkově ovládané centrální zamykání, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, imobilizér, manuální klimatizace, manuální převodovka, nastavitelná sedadla, nastavitelný volant, palubní počítač, posilovač řízení, regulace výky podvozku, repro, tané zařízení, tónovaná skla, vyhřívaná sedadla, vyhřívaná zrcátka, zadní stěrač, závěsné zařízení v TP, víceDalí informace:2X KLÍČ,DALÍ INFO 777577944
ProdejceFotogalerie 17Zkuenosti majitelů 53Recenze 2Info o modeluPojitěníŠ PLANstudio, 2005-10Velká mapa ť Naplánovat trasu Cíl: Horní Nová Ves 143, LÁZNĚ BĚLOHRAD
Zkus tohoto prodejce, já mám od něj C5 II- spokojenost. Auta vozí z DK. Je sluný, cenu domluví. Myslím, e C5tek tam má víc. H+M auto Lázně Bělohrad. Najde ho na S-auto. VIN by Ti měl sdělit, autodiag je nadmíru ochotný.....
Citroën C5
Cena:99 000 Kč (včetně DPH)
Doplňující informace:1.8 16v-KLIMA-VYHŘ.SEDAČKY!!!Karoserie:Kombi
Objem motoru:1 798 ccm
Palivo: benzín
Průměrná spotřeba:Neuvedeno
Výkon motoru:85 kW
Najeto: 132 000 km
Vyrobeno: 2002
V provozu od: Neuvedeno
STK: 3 / 2012
Servisní kníka: Ne
První majitel:Ano
VIN kód:Neuvedeno
Barva:edá metalíza
Země původu: Jiná
Stav: ojeté
Okres: Jičín
Výbava:5 x dveře, 8 x airbag, ABS, boční airbagy, CD přehrávač, centrální zamykání,
dálkově ovládané centrální zamykání, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, imobilizér, manuální klimatizace, manuální převodovka, nastavitelná sedadla, nastavitelný volant, palubní počítač, posilovač řízení, regulace výky podvozku, repro, tané zařízení, tónovaná skla, vyhřívaná sedadla, vyhřívaná zrcátka, zadní stěrač, závěsné zařízení v TP, víceDalí informace:2X KLÍČ,DALÍ INFO 777577944
ProdejceFotogalerie 17Zkuenosti majitelů 53Recenze 2Info o modeluPojitěníŠ PLANstudio, 2005-10Velká mapa ť Naplánovat trasu Cíl: Horní Nová Ves 143, LÁZNĚ BĚLOHRAD
|
|
08.06.2010 08:03 -
|
2347602
|
|
miskod
|
|
|
Ja osobne som auto chcel brat z nemecka sam, bez pomoci nejakych "ochotnych dovozcov". Tiez som si odfiltroval vsetky bazare a z tych jednotlivcov co zostali som ignoroval mena ako "Hasan" alebo "Jurij" ci "Dimitrij". Potom som este pozrel historiu tych ludi co zostali, ci nahodou nepredavaju podozrivo vela aut. Mozno to je len moja paranoja, ale ziadnemu bazarnikovi a kseftarovi neverim. Radsej som si priplatil a mam auto s kilometrami co sedia aj podla citroenovej databazi. A jednal som priamo s clovekom, ktory v tom aute jazdil.
kukni: mobile.de, autoscout24.de
Ja osobne som auto chcel brat z nemecka sam, bez pomoci nejakych "ochotnych dovozcov". Tiez som si odfiltroval vsetky bazare a z tych jednotlivcov co zostali som ignoroval mena ako "Hasan" alebo "Jurij" ci "Dimitrij". Potom som este pozrel historiu tych ludi co zostali, ci nahodou nepredavaju podozrivo vela aut. Mozno to je len moja paranoja, ale ziadnemu bazarnikovi a kseftarovi neverim. Radsej som si priplatil a mam auto s kilometrami co sedia aj podla citroenovej databazi. A jednal som priamo s clovekom, ktory v tom aute jazdil.
kukni: mobile.de, autoscout24.de
|
|
08.06.2010 11:07 -
|
2347606
|
|
Barlow
|
|
|
PetrK napsal(a): Ahoj C5-kari, tak porad lezim v netu a resim jake auto si nakonec koupim. Uz ho nutne potrebuju, dneska jsem si zase musel pucovat od otce Megana s taznym. Dneska jsem potkal v Hodonine 2x C5 break v cerne metalize a pak v bile. Obe vypadali skvele. Asi si dovedete predstavit jak me po tom taboraku na dalnici moje rodina i kamosi odrazuji od C5, ale kdyz ona vypada proste skvele a je "velka" Zacal jsem uvazovat i o Peugeotu 406, myslim, ze maji hodne spolecneho ale C5 to neni Pred chvilkou jsem narazil na zajimavy inzerat z Brna, zitra mu budu volat co si o tom myslite?: .link.
Pokud nebude mit hodne najeto, tak bych se rad prijel podivat. Vite o kvalitnim sevisu s diagnostikou v Brne?
No ten, ale nevypada zle...urcite bych se tam jel podivat.
No ten, ale nevypada zle...urcite bych se tam jel podivat.
|
|
08.06.2010 11:42 -
|
2347610
|
|
tomc
|
|
|
ta cena není patná,ale to autí u má neco zaseboutak pozor!!!!
ta cena není patná,ale to autí u má neco zasebou:-ptak pozor!!!!
|
|
08.06.2010 13:53 -
|
2347615
|
|
jumep
|
|
|
PetrK napsal(a): Ahoj C5-kari, tak porad lezim v netu a resim jake auto si nakonec koupim. Uz ho nutne potrebuju, dneska jsem si zase musel pucovat od otce Megana s taznym. Dneska jsem potkal v Hodonine 2x C5 break v cerne metalize a pak v bile. Obe vypadali skvele. Asi si dovedete predstavit jak me po tom taboraku na dalnici moje rodina i kamosi odrazuji od C5, ale kdyz ona vypada proste skvele a je "velka" Zacal jsem uvazovat i o Peugeotu 406, myslim, ze maji hodne spolecneho ale C5 to neni Pred chvilkou jsem narazil na zajimavy inzerat z Brna, zitra mu budu volat co si o tom myslite?: .link.
Pokud nebude mit hodne najeto, tak bych se rad prijel podivat. Vite o kvalitnim sevisu s diagnostikou v Brne?
ono podla toho co pise to ma dost vymenene, moze ta cakat spojka a striky .. to je taky odhad
kazdopadne ta cena je zaujimava ak vsetko dokaze vydokladovat s dobrym datumom ze to bolo robene
ak to ma okolo 250t tak by som sa toho nebal (len pocital s tym co som pisal)
ono podla toho co pise to ma dost vymenene, moze ta cakat spojka a striky .. to je taky odhad
kazdopadne ta cena je zaujimava ak vsetko dokaze vydokladovat s dobrym datumom ze to bolo robene
ak to ma okolo 250t tak by som sa toho nebal (len pocital s tym co som pisal)
|
|
08.06.2010 14:07 -
|
2347617
|
|
tomc
|
|
|
je velký rozdíl jestli autí jezdí do servisu tady nebo v říi a okolí!!já osobně bych do toho neel u je v republice dlouho a mnoho dílu mue být kely famyly P.R.C. auto na prodej nachystám o 50/70%levněji jak pro sebenebo člověka který si autí chce ponechat
je velký rozdíl jestli autí jezdí do servisu tady nebo v říi a okolí!!já osobně bych do toho neel u je v republice dlouho a mnoho dílu mue být kely famyly:-d P.R.C.:-d auto na prodej nachystám o 50/70%levněji jak pro sebe:palecnebo člověka který si autí chce ponechat:-))
|
|
08.06.2010 19:52 -
|
2347634
|
|
PetrK
|
Město: Kyjov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Tak jsem mu dneska volal, no nevim asi z toho nic nebude. Najeto ma podle tacho 200tis. ale rikal, ze diagnostika rika 270tis. Doklad o provedenych opravach nema ani jeden, ani servisni knizku, rok vyroby 2002/11, pri jezdi dobre, jenom se pri studenym startu klepe motor - za chodu ok. Navic ten co to prodava neni majitel. (resp. je to napsane na nej, ale nejezdil s nim). Asi zajdu do mistniho bazaru, dela tam svagruv kamos, vozi auta z EU na prani do 7-mi dnu. Tak se tam zeptam, co by me mohl sehnat.
Tak jsem mu dneska volal, no nevim asi z toho nic nebude. Najeto ma podle tacho 200tis. ale rikal, ze diagnostika rika 270tis. Doklad o provedenych opravach nema ani jeden, ani servisni knizku, rok vyroby 2002/11, pri jezdi dobre, jenom se pri studenym startu klepe motor - za chodu ok. Navic ten co to prodava neni majitel. (resp. je to napsane na nej, ale nejezdil s nim). Asi zajdu do mistniho bazaru, dela tam svagruv kamos, vozi auta z EU na prani do 7-mi dnu. Tak se tam zeptam, co by me mohl sehnat.
|
|
08.06.2010 21:23 -
|
2347644
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mam pocit ze tohle auto jsem mel tento tejden na dilne
krome vstriku mi nepripadalo auto spatne ...ale nejel jsem v nem a nevidel zespodu
mam pocit ze tohle auto jsem mel tento tejden na dilne
krome vstriku mi nepripadalo auto spatne ...ale nejel jsem v nem a nevidel zespodu
|
|
09.06.2010 17:31 -
|
2347692
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
cauko,vypadá celkom dobre.Vak ktorá c5 nie?Ja by som ho skúsil,je tam skoro vetko pomenené take by ti mohol slúit v pohode!Neni tam rok výroby a počet naj. km!?A za tu cenu!
cauko,vypadá celkom dobre.Vak ktorá c5 nie?Ja by som ho skúsil,je tam skoro vetko pomenené take by ti mohol slúit v pohode!Neni tam rok výroby a počet naj. km!?A za tu cenu!
|
|
23.01.2011 10:35 -
|
2370784
|
|
robsik
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Zdravim, nemáte někdo zkuenosti z dovozcem C5 z Lucemburska z Druce u Kladna. V objektu má i servis a vrakovitě Citroen. Má stránky dovozeuroauta.cz. Díky
Zdravim, nemáte někdo zkuenosti z dovozcem C5 z Lucemburska z Druce u Kladna. V objektu má i servis a vrakovitě Citroen. Má stránky dovozeuroauta.cz. Díky
|
|
23.01.2011 15:23 -
|
2370825
|
|
jenyk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Kdy jsem scháněl C5,tak jsem u p.Kobery byl.Je to příjemný pán,který auta vozí u delí dobu.Auta jsou se servisní kníkou a větinou od autorizovaných prodejců a s nějakými certifikáty z prohlídek v Lucembursku.Měl tam dvě a vypadaly sluně.Dokonce prý dává nějakou dobu záruky a servis.Podle mne se s ním vpohodě domluví.
Kdy jsem scháněl C5,tak jsem u p.Kobery byl.Je to příjemný pán,který auta vozí u delí dobu.Auta jsou se servisní kníkou a větinou od autorizovaných prodejců a s nějakými certifikáty z prohlídek v Lucembursku.Měl tam dvě a vypadaly sluně.Dokonce prý dává nějakou dobu záruky a servis.Podle mne se s ním vpohodě domluví.
|
|
23.01.2011 16:01 -
|
2370828
|
|
fantomas
|
Město: H.Brod, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Já tam byl před dvěma roky....neseděly kilometry/podle VIN/ a kdy jsem si chtěl ofotit servisku, tak mě hnal. Hned úvodní povídka o původních majitelích-důchodcích, co prd najedou mě uvedala do pohotovosti
Já tam byl před dvěma roky....neseděly kilometry/podle VIN/ a kdy jsem si chtěl ofotit servisku, tak mě hnal. Hned úvodní povídka o původních majitelích-důchodcích, co prd najedou mě uvedala do pohotovosti :-)
|
|
23.01.2011 18:03 -
|
2370841
|
|
jumep
|
|
|