| | |
30.06.2009 22:31 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
873350
|
|
jumep
|
|
|
oni chodia do holetina
oni chodia do holetina
|
|
30.06.2009 22:45 -
|
873352
|
|
jumep
|
|
|
tak ja mam najblizsie seba a potom nutnosti olomouc - a ten olomouc mam kusok dalej jak ty
tos - osvedcena kvalita, bohuzel ... nejake km stoji
tak ja mam najblizsie seba a potom nutnosti olomouc - a ten olomouc mam kusok dalej jak ty :)
tos - osvedcena kvalita, bohuzel ... nejake km stoji
|
|
01.07.2009 08:52 -
|
873360
|
|
tief
|
|
|
Autoport 50:50 ... ked natrafis na dobreho mechosa tak spokojnost - vymena oleja v automate - mechanik vedel o co sa jedna, ziadne keci typu olej je vecny ... vymenili olej, zdarma napojili auto na diagnostiku, za pracu si sice vzali palku ale zase zase zdiagnostikovali auto a udelali adaptaci automatu a dali mi kavu .
Ich hlavny problem vidim v tom ze maju citroen ceny A dalsi problem je (asi) silna fluktuace zamestnancov, obcas sa tam najde exot ktory tvrdi ze C5 ma vpredu dva vyskace a olej v automate sa nikdy nemeni.
Autoport 50:50 ... ked natrafis na dobreho mechosa tak spokojnost - vymena oleja v automate - mechanik vedel o co sa jedna, ziadne keci typu olej je vecny ... vymenili olej, zdarma napojili auto na diagnostiku, za pracu si sice vzali palku ale zase zase zdiagnostikovali auto a udelali adaptaci automatu a dali mi kavu :-).
Ich hlavny problem vidim v tom ze maju citroen ceny :) A dalsi problem je (asi) silna fluktuace zamestnancov, obcas sa tam najde exot ktory tvrdi ze C5 ma vpredu dva vyskace a olej v automate sa nikdy nemeni.
|
|
01.07.2009 08:57 -
|
873361
|
|
Darja
|
|
|
No, ty dva výkáče, to byl boj, půl hodiny jsme se hádali, e na jedné nápravě je je jen jeden korektor. Mecho tvrdil, e dva.
Pak se podíval pod auto a řekl, e je tam fakt jeden, e to oni často nemění, take proto si myslel, e dva.
Nikdy neví, komu to auto v tom servise přijde pod kudlu. Ale jinak jsou v pohodě Hlavně u prodeje ND u mě znají, tam vdycky pokecáme
No, ty dva výkáče, to byl boj, půl hodiny jsme se hádali, e na jedné nápravě je je jen jeden korektor. Mecho tvrdil, e dva.
Pak se podíval pod auto a řekl, e je tam fakt jeden, e to oni často nemění, take proto si myslel, e dva.
Nikdy neví, komu to auto v tom servise přijde pod kudlu. Ale jinak jsou v pohodě :-) Hlavně u prodeje ND u mě znají, tam vdycky pokecáme :-D
|
|
01.07.2009 11:46 -
|
873368
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
S Xantií jsem jezdil k Paterovi do Radotína - viz www.edda.cz a byl jsem docel spokojený.
S Xantií jsem jezdil k Paterovi do Radotína - viz www.edda.cz a byl jsem docel spokojený.
|
|
01.07.2009 12:48 -
|
873370
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
Jj k Paterovi jezdím taky s XA a předtím s BX a taky spokojenost. A taky to mám blízko do háku, tzn, ráno to tam nechám, odpo vyzvednu, no sou to mechanický věci - čepy, silentbloky, rozvody atd. C5 tam sou taky vidět, ale jak je uměj to nevím.... Kadej má "svůj" servis, no.
Jj k Paterovi jezdím taky s XA a předtím s BX a taky spokojenost. A taky to mám blízko do háku, tzn, ráno to tam nechám, odpo vyzvednu, no sou to mechanický věci - čepy, silentbloky, rozvody atd. C5 tam sou taky vidět, ale jak je uměj to nevím.... Kadej má "svůj" servis, no.
|
|
01.07.2009 15:16 -
|
873373
|
|
tief
|
|
|
No, bohuzel C5 V6 motor zoslonili ( to je horsie ako skonili )
No, bohuzel C5 V6 motor zoslonili ( to je horsie ako skonili )
|
|
01.07.2009 23:22 -
|
873428
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
jasný, já řikám mechanický věci....né motoury, navíc více válce
Koukal sem na tvý víka, lae koukám, e stojí nad jinou značkou .link.
jasný, já řikám mechanický věci....né motoury, navíc více válce:-))
Koukal sem na tvý víka, lae koukám, e stojí nad jinou značkou ;-) http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/17044365_9664962394a2ce1e1a4f25.jpg
|
|
01.09.2009 08:37 -
|
1105231
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Servis sídlí v Malých Nepodřicích, asi 3 km za jihočeským Pískem (při domluveném servise vám větinou půjčí náhradní auto, do asi 20 km zdarma) a měl by to být autorizovaný servis Citroen. Ovem věnuje se hlavně kodovce a teď i Hyundai.
Tento servis mám nejblí, tak jsem tam párkrát byl. Teď naposledy s C5 V6 automat.
Servis je na jedné straně silnice, autosalón Citroen na druhé. Do servisu na opravu u musíte mít díly s sebou, tzn. buď si přinést svoje (i druhovýrobu) nebo si objednáte originál v tom autosalónu.
Zde doporučuji najít si díly sám na citroen.service a tam u příjít přesně s tím co chcete. Já jsem objednával manety na poloosu (v druhovýrobě jsem ádné nenael a nějakým univerzálám moc nevěřím). U toho jejich počítače seděli dva umělci, kterým jsem musel nejprve ukázat, jak se v tom jejich programu pohybovat a ukázat jim co vlastně chci, aby mi neobjednali nějakou kravinu. Dodací lhůta je větinou tak tři dny. Do druhého dne to moc objednávat nechtějí, prý je to s přirákou. (Pro info origo maneta na poloosu k převodovce stojí 1 378,- Kč a ke kolu 740,- Kč) Mně to tedy slíbili do druhého dne. Ráno, kdy jsem si pro to přiel, tak jedna maneta byla a druhá je prý kdesi na skladě. Asi dvacet minut jí pán hledal, potom mi přinesl ji dříve rozbalenou pinavou krabici v které maneta byla, ale zase u ní chyběli stahovací pásky. Tak el zase chvíli hledat do skladu a nějaké pásky přinesl.
Auto jsem dal potom do jejich servisu k domluvené opravě, s tím, e odpoledne bude hotové. Místo toho telefon, e jsou nějaké komlikace a e se na to technik dostal dlouho, bla bla bla. Jel jsem pro něj tedy druhý den, kdy bylo hotovo.
Výměna manet stála: 1 280,-
Výměna brzdové kapaliny: 292,- + 230,- za brzdovku (značka nezjitěna)
Načtení klíče a jeho aktivace: 270,-
Kontrola oleje automat. převodovky: 175,- (ádal jsem o výměnu oleje, ale se slovy, e podle kníky se v 4HP20 nemění a kdy to dobře řádí, tak do toho neourat jsem to nechal být a najdu si na to někoho jiného)
Na otázku zjitění servisní historie mi řekli, e oni to nezjistí.
Celkově bych tento servis ohodnotil známkou 3.
Při objednávání originál dílů mají problém se správnou identifikací dílů a se znalostí aut obecně, znalost objednávacího programu je také slabá.
Kladně hodnotím, e vám namontují díly, jaké si přinesete.
Ceny za práci mi připadají přijatelné.
Prostředí pěkné, ochota personálu nic moc.
Znalost některých specifik C5 téměř ádná (nebo to nechtějí říct)
Servis sídlí v Malých Nepodřicích, asi 3 km za jihočeským Pískem (při domluveném servise vám větinou půjčí náhradní auto, do asi 20 km zdarma) a měl by to být autorizovaný servis Citroen. Ovem věnuje se hlavně kodovce a teď i Hyundai.
Tento servis mám nejblí, tak jsem tam párkrát byl. Teď naposledy s C5 V6 automat.
Servis je na jedné straně silnice, autosalón Citroen na druhé. Do servisu na opravu u musíte mít díly s sebou, tzn. buď si přinést svoje (i druhovýrobu) nebo si objednáte originál v tom autosalónu.
Zde doporučuji najít si díly sám na citroen.service a tam u příjít přesně s tím co chcete. Já jsem objednával manety na poloosu (v druhovýrobě jsem ádné nenael a nějakým univerzálám moc nevěřím). U toho jejich počítače seděli dva umělci, kterým jsem musel nejprve ukázat, jak se v tom jejich programu pohybovat a ukázat jim co vlastně chci, aby mi neobjednali nějakou kravinu. Dodací lhůta je větinou tak tři dny. Do druhého dne to moc objednávat nechtějí, prý je to s přirákou. (Pro info origo maneta na poloosu k převodovce stojí 1 378,- Kč a ke kolu 740,- Kč) Mně to tedy slíbili do druhého dne. Ráno, kdy jsem si pro to přiel, tak jedna maneta byla a druhá je prý kdesi na skladě. Asi dvacet minut jí pán hledal, potom mi přinesl ji dříve rozbalenou pinavou krabici v které maneta byla, ale zase u ní chyběli stahovací pásky. Tak el zase chvíli hledat do skladu a nějaké pásky přinesl.
Auto jsem dal potom do jejich servisu k domluvené opravě, s tím, e odpoledne bude hotové. Místo toho telefon, e jsou nějaké komlikace a e se na to technik dostal dlouho, bla bla bla. Jel jsem pro něj tedy druhý den, kdy bylo hotovo.
Výměna manet stála: 1 280,-
Výměna brzdové kapaliny: 292,- + 230,- za brzdovku (značka nezjitěna)
Načtení klíče a jeho aktivace: 270,-
Kontrola oleje automat. převodovky: 175,- (ádal jsem o výměnu oleje, ale se slovy, e podle kníky se v 4HP20 nemění a kdy to dobře řádí, tak do toho neourat jsem to nechal být a najdu si na to někoho jiného)
Na otázku zjitění servisní historie mi řekli, e oni to nezjistí.
Celkově bych tento servis ohodnotil známkou 3.
Při objednávání originál dílů mají problém se správnou identifikací dílů a se znalostí aut obecně, znalost objednávacího programu je také slabá.
Kladně hodnotím, e vám namontují díly, jaké si přinesete.
Ceny za práci mi připadají přijatelné.
Prostředí pěkné, ochota personálu nic moc.
Znalost některých specifik C5 téměř ádná (nebo to nechtějí říct)
|
|
01.09.2009 08:39 -
|
1105232
|
|
Darja
|
|
|
Růo.. na tohle máme CCCA
.link. koukni na to
Můe přidat servis a nároz či zkuenost na něj...
Růo.. na tohle máme CCCA
http://www.c5club.cz/page/kod-2000.html koukni na to:-)
Můe přidat servis a nároz či zkuenost na něj...:palec
|
|
01.09.2009 08:49 -
|
1105234
|
|
Darja
|
|
|
jop, napis tiefovi ... koukne se na to
jop, napis tiefovi ... koukne se na to:palec
|
|
08.09.2009 17:37 -
|
1105457
|
|
Mamlas
|
|
|
Kdo v Praze a okoli je dobry na diagnostiku?
Zacal mi obcas poskubavat motor tak bych potreboval zjistit cim to je.
Kdo v Praze a okoli je dobry na diagnostiku?
Zacal mi obcas poskubavat motor tak bych potreboval zjistit cim to je.
|
|
08.09.2009 20:01 -
|
1105461
|
|
Darja
|
|
|
Zkus> .link. tam je expandujici seznam servisu i s hodnocenim
Zkus> http://www.c5club.cz/page/kod-2000.html tam je expandujici seznam servisu i s hodnocenim :palec
|
|
10.10.2009 11:44 -
|
1107305
|
|
Rafale
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím Přátelé, pro toho kdo se ptal na dobrý servis, tak z rodinných zkueností mohu doporučit servis v Počernicích INTENSYS,
Cena zdá se být dobrá kvalita slueb také, ale hlavně jejich přístup k zákazníkům je skvělý. Stalo se nám,, e jsme byli na pravidelné prohlídce, v rámci toho se měnil přední levý čep, po měsíci prasknul za jízdy, natěstí se nikomu nic nestalo, zavolal jsem tam, a bez mrknutí oka se o ve postarali a navíc náhradní auto poskytli zadarmo, nakonec se zjistilo, e ten čep byl zmetek z továrny, na servisu za nic nemohli, ale stejně, to jak se k tomu postavili, mě moc potěilo, sám jsem dělal do aut a vím, e leckde se ze veho snaí vykroutit a zákazníka oulit, tady ne, chovají se k lidem dobře, mohu je jen doporučit.
Zdravím Přátelé, pro toho kdo se ptal na dobrý servis, tak z rodinných zkueností mohu doporučit servis v Počernicích INTENSYS,
Cena zdá se být dobrá kvalita slueb také, ale hlavně jejich přístup k zákazníkům je skvělý. Stalo se nám,, e jsme byli na pravidelné prohlídce, v rámci toho se měnil přední levý čep, po měsíci prasknul za jízdy, natěstí se nikomu nic nestalo, zavolal jsem tam, a bez mrknutí oka se o ve postarali a navíc náhradní auto poskytli zadarmo, nakonec se zjistilo, e ten čep byl zmetek z továrny, na servisu za nic nemohli, ale stejně, to jak se k tomu postavili, mě moc potěilo, sám jsem dělal do aut a vím, e leckde se ze veho snaí vykroutit a zákazníka oulit, tady ne, chovají se k lidem dobře, mohu je jen doporučit.
|
|
| |
|
|