| | |
29.01.2013 00:10 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
2542919
|
|
jruze
|
|
|
Take teď já : jedná se o mne (mohlo to být klidně řečeno) Přiznám se e jsem- jsme při jedné opravě patně nebo málo utáhli kolo(omluvil jsem se - v tu dobu jsem tu měl asi 5. aut a snail jsem se vem vyhovět v co nejkratí době a vloudila se chybička(nemělo by se stát) .- jak říkám omluvil jsem se a zeptal jestli vydrel ráfek- byl jsem připraven na případnou dohodu a náhradu) O ničem jiném nevím a bavili jsme se několikrát. Ke zmíněnému problému spojky: kdy bylo auto u mne k posouzení oba jsme se shodli e v tuto chvíli to nedělá - pravda jen za pozorného zaposlouchání a soustředění tímto směrem nepatrně ustilo( v takovém případě mám frontu aut na spojku několik KM a dělám dvě třetiny spojek a vzhledem k tomu e u větiny aut je to záleitost skoro 20000,- tak nevím - a jestli to byl můj patný odhad ? asi byl,ale pokud to loisko a přítlačák odeel po ujetí 10KM tak to bylo na výměnu po rozebrání stejně komplet(moná krom páky a tu tada mám a klidně dám) Ohledně ,,mrtvého brouka? ten telefon mne vzbudil - chvilku mi trvalo ne jsem se probral (spím na etapy a větinou tak 4.-5. hodin denně) nehledě na to e pokud se mne někdo ptá na něco po probuzení a na vniklou situaci se omlouvám nejsem stroj a potřebuji chvilku ne se mi v hlavě srovná co se za tak krátkou dobu vlastně stalo kdy v danou dobu co jsem to slyel nebylo skoro nic - a i jsem lovil v pamětí kdy jsem to schopen opravit - mám auta nasmlouvané na 14.dnů dopředu + nějaké narazovky(teď např. 1.6 spojka to samé - pán jestli bych si to neposlech - dojel jen ke mně (zůstalo to tu) dalí ,, jak jsme se bavili asi před dvěma měsíci (nouzák) a teď jetě to leí na zemi " mohu přijet? - dalí navíc atd..) A po probuzení po mně někdo chce odpověď za vteřinu??? Tak prosím o týden a dokončím tyto auta a ( dostanu zpět peníze za díly) a to co vzniko patným odhadem uhradím - po konzultaci lidí kteří zde na foru figurují jako odborníci a schodnou se e to bylo navíc k vůli mému odhadu.
A JETĚ NEDĚLAL JSEM DOTEĎ MRTVÉHO BROUKA - JEN JSEM PŘIEL A TEĎ Z DÍLNY.
tO K DŘÍVĚJÍ KOMENTOVANÉ OPRAVĚ(ASI)
Cena a díly za opravu:
Binter 23.-26.7 kontrola přední nápravy x x materiál práce
systemov př.kotouče(bendix) sada x x 3000 600
destičky přední x x 1400 400
destičky zadní x x 800 200
brzdová kapalina 1L (výměna) x x 400 400
olej mot. 5w40 Mobil x x 1000 200
filtr oleje x x 250
filtry vzduch x x 500
spodní čep ramene 2x x x 800 600
tepelné kryty 2x x x 400
kosti 2x(TRW) ok x
klima ??? x xs 1000
chladící kapalina x x 700 200
řemen přísluenství ?x x 400
rozvody benzín(Gates) x xs 5000 2000
cena dílů Benex :
562189B Brzdové kotouče 2 941,58 Kč Odebrat řádek z koíku
573027B Brzdové destičky 1 837,81 Kč Odebrat řádek z koíku
573028B Brzdové destičky 910,87 Kč Odebrat řádek z koíku
L398A Olejový filtr 335,00 Kč Odebrat řádek z koíku
AP090/5 Vzduchový filtr 323,02 Kč Odebrat řádek z koíku
RU916617 Podpora-/ Kloub 703,38 Kč Odebrat řádek z koíku
RU5597770 Rozvodová sada 3 397,90 Kč Odebrat řádek z koíku
GS6PK1000 Klínový řemen 422,87 Kč Odebrat řádek z koíku
* 151092B Brzdová kapalina DOT 5 SUPER 0,5l 2x 339,46 Kč Odebrat řádek z koíku
11 211,89 KčCelkem bez DPH
13 566,39 KčCelkem s DPH
NENÍ V TOM NAPLNĚNÍ KLIMY,TEPELNÉ TÍTY SP.ČEPŮ(KLIMU A ROZVODY Zn. SERVIS za mou cenu)-take 13566,- + 1400,- =14966,- celková cena odemne 20250,- z toho za práci 5300,-(sleva za práci ve značkovém servisu 500,- za klimu a 1500,- za rozvody) a děkuji za hodnocení. POKUD JE TO NEVHODNÝ PŘÍSĚVEK PROSÍM O SMAZÁNÍ.Nic se mazat nebude to je podklad pro finančák.
Take teď já : jedná se o mne (mohlo to být klidně řečeno) Přiznám se e jsem- jsme při jedné opravě patně nebo málo utáhli kolo(omluvil jsem se - v tu dobu jsem tu měl asi 5. aut a snail jsem se vem vyhovět v co nejkratí době a vloudila se chybička(nemělo by se stát) .- jak říkám omluvil jsem se a zeptal jestli vydrel ráfek- byl jsem připraven na případnou dohodu a náhradu) O ničem jiném nevím a bavili jsme se několikrát. Ke zmíněnému problému spojky: kdy bylo auto u mne k posouzení oba jsme se shodli e v tuto chvíli to nedělá - pravda jen za pozorného zaposlouchání a soustředění tímto směrem nepatrně ustilo( v takovém případě mám frontu aut na spojku několik KM a dělám dvě třetiny spojek a vzhledem k tomu e u větiny aut je to záleitost skoro 20000,- tak nevím - a jestli to byl můj patný odhad ? asi byl,ale pokud to loisko a přítlačák odeel po ujetí 10KM tak to bylo na výměnu po rozebrání stejně komplet(moná krom páky a tu tada mám a klidně dám) Ohledně ,,mrtvého brouka? ten telefon mne vzbudil - chvilku mi trvalo ne jsem se probral (spím na etapy a větinou tak 4.-5. hodin denně) nehledě na to e pokud se mne někdo ptá na něco po probuzení a na vniklou situaci se omlouvám nejsem stroj a potřebuji chvilku ne se mi v hlavě srovná co se za tak krátkou dobu vlastně stalo kdy v danou dobu co jsem to slyel nebylo skoro nic - a i jsem lovil v pamětí kdy jsem to schopen opravit - mám auta nasmlouvané na 14.dnů dopředu + nějaké narazovky(teď např. 1.6 spojka to samé - pán jestli bych si to neposlech - dojel jen ke mně (zůstalo to tu) dalí ,, jak jsme se bavili asi před dvěma měsíci (nouzák) a teď jetě to leí na zemi " mohu přijet? - dalí navíc atd..) A po probuzení po mně někdo chce odpověď za vteřinu??? Tak prosím o týden a dokončím tyto auta a ( dostanu zpět peníze za díly) a to co vzniko patným odhadem uhradím - po konzultaci lidí kteří zde na foru figurují jako odborníci a schodnou se e to bylo navíc k vůli mému odhadu.
A JETĚ NEDĚLAL JSEM DOTEĎ MRTVÉHO BROUKA - JEN JSEM PŘIEL A TEĎ Z DÍLNY.
tO K DŘÍVĚJÍ KOMENTOVANÉ OPRAVĚ(ASI)
Cena a díly za opravu:
Binter 23.-26.7 kontrola přední nápravy x x materiál práce
systemov př.kotouče(bendix) sada x x 3000 600
destičky přední x x 1400 400
destičky zadní x x 800 200
brzdová kapalina 1L (výměna) x x 400 400
olej mot. 5w40 Mobil x x 1000 200
filtr oleje x x 250
filtry vzduch x x 500
spodní čep ramene 2x x x 800 600
tepelné kryty 2x x x 400
kosti 2x(TRW) ok x
klima ??? x xs 1000
chladící kapalina x x 700 200
řemen přísluenství ?x x 400
rozvody benzín(Gates) x xs 5000 2000
cena dílů Benex :
562189B Brzdové kotouče 2 941,58 Kč Odebrat řádek z koíku
573027B Brzdové destičky 1 837,81 Kč Odebrat řádek z koíku
573028B Brzdové destičky 910,87 Kč Odebrat řádek z koíku
L398A Olejový filtr 335,00 Kč Odebrat řádek z koíku
AP090/5 Vzduchový filtr 323,02 Kč Odebrat řádek z koíku
RU916617 Podpora-/ Kloub 703,38 Kč Odebrat řádek z koíku
RU5597770 Rozvodová sada 3 397,90 Kč Odebrat řádek z koíku
GS6PK1000 Klínový řemen 422,87 Kč Odebrat řádek z koíku
* 151092B Brzdová kapalina DOT 5 SUPER 0,5l 2x 339,46 Kč Odebrat řádek z koíku
11 211,89 KčCelkem bez DPH
13 566,39 KčCelkem s DPH
NENÍ V TOM NAPLNĚNÍ KLIMY,TEPELNÉ TÍTY SP.ČEPŮ(KLIMU A ROZVODY Zn. SERVIS za mou cenu)-take 13566,- + 1400,- =14966,- celková cena odemne 20250,- z toho za práci 5300,-(sleva za práci ve značkovém servisu 500,- za klimu a 1500,- za rozvody) a děkuji za hodnocení. POKUD JE TO NEVHODNÝ PŘÍSĚVEK PROSÍM O SMAZÁNÍ.Nic se mazat nebude to je podklad pro finančák.
|
|
29.01.2013 00:50 -
|
2542923
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
To je jeden z důvodů, proč bych se opravama aut nechtěl ivit. Vidím to u dlouholetého známého, který to dělá.
To je jeden z důvodů, proč bych se opravama aut nechtěl ivit. Vidím to u dlouholetého známého, který to dělá.
|
|
29.01.2013 06:24 -
|
2542930
|
|
roman-jc
|
Město: Jičín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
nechci se někoho zastávat,ale v servisování aut ( kamionů )u dělám hodně dlouho, a spousty lidí chce na mě odhadnou po poslechu co tomu je a jestli to vydrí, dokonce jsou takový,který to chtěj pořeit po telefonu a dávaj tel k motoru a si poslechnu co to můe ukat nebo k převodovce co to rachtá, opravdu by člověk musel být jasnovidec a nebo mít křiálovou kouly, poslechnout si spojku a odhadovat co to ustí a jestli to vydrí bez rozebrání je nesmysl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a dělat opravu jen e se vymění vypínací loisko tak to je holý nesmysl,pokud je volné,vydře přítlačák,take po výměně loiska se za čas můe tahat převodovka znova a oprava je o to draí !!!!!!!!
měl jsem taky několik zákazníků,kteří to chtěly řeit výměnou vypínacího loiska i kdy bylo na přítlačáku vydět pokození,do měsíce jsme to dělali znova,on není rozdíl mezi spojkou osobáku a kamionu jen je oněco větí, take opravovat poslechem a posuzovat,zda to vydrí jde pouze u něčeho,ale opravdu moc záleí na zkuenostech,bohuel spojka do toho nespadá
myslete si o mně co chcete,ale pranýřovat někoho,e neodhad zda spojka vydrí a e oprava by stála jen loisko je holý nesmysl !!!!!!!!!!!!!!!
nechci se někoho zastávat,ale v servisování aut ( kamionů )u dělám hodně dlouho, a spousty lidí chce na mě odhadnou po poslechu co tomu je a jestli to vydrí, dokonce jsou takový,který to chtěj pořeit po telefonu a dávaj tel k motoru a si poslechnu co to můe ukat nebo k převodovce co to rachtá, opravdu by člověk musel být jasnovidec a nebo mít křiálovou kouly, poslechnout si spojku a odhadovat co to ustí a jestli to vydrí bez rozebrání je nesmysl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a dělat opravu jen e se vymění vypínací loisko tak to je holý nesmysl,pokud je volné,vydře přítlačák,take po výměně loiska se za čas můe tahat převodovka znova a oprava je o to draí !!!!!!!!
měl jsem taky několik zákazníků,kteří to chtěly řeit výměnou vypínacího loiska i kdy bylo na přítlačáku vydět pokození,do měsíce jsme to dělali znova,on není rozdíl mezi spojkou osobáku a kamionu jen je oněco větí;-), take opravovat poslechem a posuzovat,zda to vydrí jde pouze u něčeho,ale opravdu moc záleí na zkuenostech,bohuel spojka do toho nespadá
myslete si o mně co chcete,ale pranýřovat někoho,e neodhad zda spojka vydrí a e oprava by stála jen loisko je holý nesmysl !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
29.01.2013 10:08 -
|
2542942
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
fajn a tímto bych doporučil tento problém povaovat za vyřeený, obě strany se vyjádřily, odborníci taky a ostatní si vyřídí mezi sebou pokud mono mimo toto vlákno děkuji,
máte-li dalí poznatky k témě, tak up sem
fajn a tímto bych doporučil tento problém povaovat za vyřeený, obě strany se vyjádřily, odborníci taky a ostatní si vyřídí mezi sebou pokud mono mimo toto vlákno děkuji,
máte-li dalí poznatky k témě, tak up sem ;-)
|
|
09.02.2013 08:22 -
|
2546076
|
|
lenkal123
|
|
|
Nemáte prosím nějaký tip na servis na ústecku, teplicku? Díky moc
Nemáte prosím nějaký tip na servis na ústecku, teplicku? Díky moc
|
|
23.07.2013 23:50 -
|
2601404
|
|
Honza B
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Varuji před podvodníky z AUTAMOST a Woznicou.
Koupě C5 brake LPG - vadný motor, vadná převodovka, falená serv. kníka, stočené km, falené doklady ke stáří LPG.
Je to "KRASAVEC" dovozený z NL.
Varuji před podvodníky z AUTAMOST a Woznicou.
Koupě C5 brake LPG - vadný motor, vadná převodovka, falená serv. kníka, stočené km, falené doklady ke stáří LPG.
Je to "KRASAVEC" dovozený z NL.
|
|
08.01.2014 23:53 -
|
2655110
|
|
petko
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Ahoj. Neporadi niekto schopny servis v okoli Presov- Kosice??? Je to zufalstvo... Reci technikov roznych servisov tipu: C5... aha to ma vzduchovy podvozok....., alebo ze v manzete na zadnej piestnici olej nema co robit,ta je len proti prachu...., hydraulika a brzdy su jeden okruh.....apod. Presov a Kosice velka bieda. C5 tu vela nevidim a nikto o tych autach nic nevie.....
Ahoj. Neporadi niekto schopny servis v okoli Presov- Kosice??? Je to zufalstvo... Reci technikov roznych servisov tipu: C5... aha to ma vzduchovy podvozok....., alebo ze v manzete na zadnej piestnici olej nema co robit,ta je len proti prachu...., hydraulika a brzdy su jeden okruh.....apod. Presov a Kosice velka bieda. C5 tu vela nevidim a nikto o tych autach nic nevie.....
|
|
25.01.2014 14:10 -
|
2661977
|
|
peteRR9
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím, nevíte někdo o ikovném servisu pro C5, auto velmi patně startuje teď v zimě a nad 90kmh nechce přidávat plyn. HDi 2.0, automat, 2003. Nejlépe Ostrava a okolí
Zdravím, nevíte někdo o ikovném servisu pro C5, auto velmi patně startuje teď v zimě a nad 90kmh nechce přidávat plyn. HDi 2.0, automat, 2003. Nejlépe Ostrava a okolí
|
|
25.01.2014 20:52 -
|
2662086
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Doporucim p Matejka ve Frydku, je to na CCCA nebo moji mistni kluci .link. v Hlucin-Darkovicky. Diagnostiku Lexia maji oba dva, jel jsem k obou a vzdy problem vyresili.
Doporucim p Matejka ve Frydku, je to na CCCA nebo moji mistni kluci http://www.opravavozidel.wbs.cz/Kontakt.html v Hlucin-Darkovicky. Diagnostiku Lexia maji oba dva, jel jsem k obou a vzdy problem vyresili.
|
|
25.01.2014 20:54 -
|
2662087
|
|
jumep
|
|
|
to co neni, pridavajte do ccca, nech je to tam aktualne a komentovatelne .. potom budu aj hladacie vysledky relevantnejsie
to co neni, pridavajte do ccca, nech je to tam aktualne a komentovatelne .. potom budu aj hladacie vysledky relevantnejsie
|
|
01.02.2014 09:45 -
|
2663646
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Pridal jsem tam zaznam pred tydnem a jeste nic. Jak dlouho to schvaleni trva?
Pridal jsem tam zaznam pred tydnem a jeste nic. Jak dlouho to schvaleni trva?
|
|
01.02.2014 16:55 -
|
2663788
|
|
jumep
|
|
|
pourgujem
pourgujem
|
|
27.04.2016 21:07 -
|
2946593
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Lucky76 napsal(a): to jsem jetě neslyel!!! V Citroenu v České Lípě, mě nejdříve poučili, e to mají nejnovějí, nejlepí GEO v okolí, pak přijde mladík, který mi řekne, e určitě mám volant křivě, ale e to dá dopořádku. Při vypnutém motoru něco teluje, pak mi řekne, e odklony vzadu jsou patné, e s tím nic nejde dělat, ale, e teď budu mít volant rovně, jako ve stíhačce.......... Realita: Jedu domu natvaný, e mám !přeloenou Tatrovku a e se s tím musím smířit .... to, e po zásahu inenýra z Citroenu mám volant na rovině za 5 třičtvrtě na tři ani neřeim
Do Citroenu v České Lípě u nikdy nelez, ty umí pouze auta prodávat, jinak bych si tam nenechal ani auto umejt, byl jsem tam 3x a nikdy víc, vdy mne překvapili svou neznalostí, u jsem to tady v nějakém vlákně psal, poslední kapka byla, kdy mne technik přesvědčoval, e ruční brzda je na zadku, nenechal si to vysvětlit ani za boha, hodně velkým obloukem kolem nich a pryč.
Do Citroenu v České Lípě u nikdy nelez, ty umí pouze auta prodávat, jinak bych si tam nenechal ani auto umejt, byl jsem tam 3x a nikdy víc, vdy mne překvapili svou neznalostí, u jsem to tady v nějakém vlákně psal, poslední kapka byla, kdy mne technik přesvědčoval, e ruční brzda je na zadku, nenechal si to vysvětlit ani za boha, hodně velkým obloukem kolem nich a pryč. ;-)
|
|
27.04.2016 21:23 -
|
2946599
|
|
Lucky76
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Kdy jsem auto koupil, tak jsem tam jel na diagnostiku s klasickou hlákou, abych věděl co to znamená. Byl jsem řádně telefonicky objednán a přijel na čas. Auto mi vzali a čekal jsem třičtvrtě hodiny ( na protokolu byl čas trvání 2min 30sek ) na to, e mi hlavní servisák donesl tos papíru tuím za 500,- ( co je v pořádku ) se slovy, e asi ve v poho. Kdy jsem se dotázal, co znamenají ty chyby na první stránce, odvětil: e to jsou klasické provozní chyby. Sám jsem si pak nael, e potřebuji vyměnit čidlo na brzdovém pedálu ( jeliko mi nelo občas vyřadit z "P" ) njn. jak pravil major Těrazky " na ve je treba odborníkou " Citroen ČL ji nikdy víc !!! Má někdo zkuenosti s Citroenem v LBC, či Mládé Boleslavi? Děkuji.
Kdy jsem auto koupil, tak jsem tam jel na diagnostiku s klasickou hlákou, abych věděl co to znamená. Byl jsem řádně telefonicky objednán a přijel na čas. Auto mi vzali a čekal jsem třičtvrtě hodiny ( na protokolu byl čas trvání 2min 30sek ) na to, e mi hlavní servisák donesl tos papíru tuím za 500,- ( co je v pořádku ) se slovy, e asi ve v poho. Kdy jsem se dotázal, co znamenají ty chyby na první stránce, odvětil: e to jsou klasické provozní chyby. Sám jsem si pak nael, e potřebuji vyměnit čidlo na brzdovém pedálu ( jeliko mi nelo občas vyřadit z "P" ) njn. jak pravil major Těrazky " na ve je treba odborníkou " Citroen ČL ji nikdy víc !!! Má někdo zkuenosti s Citroenem v LBC, či Mládé Boleslavi? Děkuji.
|
|
27.04.2016 21:45 -
|
2946609
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Do Boleslavi jezdí kámo, je spokojen, v Ústí nad Labem do Citroena jezdil kdysy tchán, velká spokojenost, opravdu tam umí a mohu doporučit.
V té Lípě jsem vdycky také čekal v prázdné prodejně půl hoďky ne někdo zvednul hlavu od počítače a znechuceně se zeptal co chci, asi na mne bylo vidět na první pohled, e nové auto určitě ne.
Do Boleslavi jezdí kámo, je spokojen, v Ústí nad Labem do Citroena jezdil kdysy tchán, velká spokojenost, opravdu tam umí a mohu doporučit. ;-)
V té Lípě jsem vdycky také čekal v prázdné prodejně půl hoďky ne někdo zvednul hlavu od počítače a znechuceně se zeptal co chci, asi na mne bylo vidět na první pohled, e nové auto určitě ne. :-d
|
|
27.04.2016 22:06 -
|
2946621
|
|
Hanz 397
|
|
|
Lucky76 napsal(a): Kdy jsem auto koupil, tak jsem tam jel na diagnostiku s klasickou hlákou, abych věděl co to znamená. Byl jsem řádně telefonicky objednán a přijel na čas. Auto mi vzali a čekal jsem třičtvrtě hodiny ( na protokolu byl čas trvání 2min 30sek ) na to, e mi hlavní servisák donesl tos papíru tuím za 500,- ( co je v pořádku ) se slovy, e asi ve v poho. Kdy jsem se dotázal, co znamenají ty chyby na první stránce, odvětil: e to jsou klasické provozní chyby. Sám jsem si pak nael, e potřebuji vyměnit čidlo na brzdovém pedálu ( jeliko mi nelo občas vyřadit z "P" ) njn. jak pravil major Těrazky " na ve je treba odborníkou " Citroen ČL ji nikdy víc !!! Má někdo zkuenosti s Citroenem v LBC, či Mládé Boleslavi? Děkuji.
Nevím,jak v LBC teď,ale slyel jsem o nich hodně zajímavou story s BHI...
Ale na druhou stranu byli jediní v okolí ochotni várovi na C4 vyměnit na pojistku skleněnou střechu... I kluci v Ústí,se kterýma mám jinak hodně dobrý vztahy,mě poslali pryč
Nevím,jak v LBC teď,ale slyel jsem o nich hodně zajímavou story s BHI...
Ale na druhou stranu byli jediní v okolí ochotni várovi na C4 vyměnit na pojistku skleněnou střechu... I kluci v Ústí,se kterýma mám jinak hodně dobrý vztahy,mě poslali pryč ;-)
|
|
30.04.2016 09:28 -
|
2947388
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Oprava 21. ledna 2015, hotovo 2. února, fix brzd 6. února. V dubnu 2015 mě s tím vyhodili z technické, e to nebrzdí. U vás se měnily jen destičky.
Oprava 21. ledna 2015, hotovo 2. února, fix brzd 6. února. V dubnu 2015 mě s tím vyhodili z technické, e to nebrzdí. U vás se měnily jen destičky.
|
|
| |
|
|