| | |
09.12.2011 21:50 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
2431780
|
|
C5stepan
|
|
|
servis nebo autobazar?
servis nebo autobazar:nevim?
|
|
09.12.2011 22:54 -
|
2431799
|
|
cvrnda
|
|
|
Autobazar v Mostě tak si dávejdte bacha vyhýbat se velkým obloukem.
Myslím,e i na pana Woznicu jednou dojde.
Autobazar v Mostě tak si dávejdte bacha vyhýbat se velkým obloukem.
Myslím,e i na pana Woznicu jednou dojde.
|
|
29.02.2012 11:28 -
|
2454867
|
|
david28
|
Město: ZLIN, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkuenosti s tímto UNICARS CZ s.r.o. (Zlin) servisem dotáhnul jsem si C5 třílitr v plynu a v obyčejnem servisu ikdy mají francouzkou diagnostiku mi ji neumí udělat, protoe prý toto nebylo dělané pro český trh, ale v original servise by to snad měli umět a já tento servis nael pod stránky v tomto klubu (.link. ovem bohuel tam zatím není ádné hodnocení, chystám se tam objednat a tak kdyby náhodou měl někdo zkuenosti byl bych moc rád za radu díky.
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkuenosti s tímto UNICARS CZ s.r.o. (Zlin) servisem dotáhnul jsem si C5 třílitr v plynu a v obyčejnem servisu ikdy mají francouzkou diagnostiku mi ji neumí udělat, protoe prý toto nebylo dělané pro český trh, ale v original servise by to snad měli umět a já tento servis nael pod stránky v tomto klubu (http://www.ccca.cz/category/29-autorizovany-servis/20-zlinsky-kraj/0-vsechny-znacky/), ovem bohuel tam zatím není ádné hodnocení, chystám se tam objednat a tak kdyby náhodou měl někdo zkuenosti byl bych moc rád za radu díky.
|
|
29.02.2012 13:46 -
|
2454922
|
|
C5stepan
|
|
|
Nejsou patní, ale drazí. Zajeď tam a poptej se jestli to umí a taky na ceny - např. pouití diagnostiky atd. Já u tam jezdím jen měnit H7, jinak ne.
Nejsou patní, ale drazí. Zajeď tam a poptej se jestli to umí a taky na ceny - např. pouití diagnostiky atd. Já u tam jezdím jen měnit H7;-), jinak ne.
|
|
29.02.2012 16:11 -
|
2454949
|
|
david28
|
Město: ZLIN, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
ok diky
ok diky
|
|
29.02.2012 17:11 -
|
2454963
|
|
jumep
|
|
|
ked sme boli kupovat kuldove auto tak mi tvrdili nieco ze nejde a pritom mne to tu diagnostika ponuka ....
ked sme boli kupovat kuldove auto tak mi tvrdili nieco ze nejde a pritom mne to tu diagnostika ponuka ....
|
|
04.06.2012 18:26 -
|
2482376
|
|
running
|
|
|
Pro jihočechy je příjemné zjitění, e máme slunýho mechanika na Pekárenské ul. v Budějcích. za areálem Jihotransu .........pan Číek.
Pro jihočechy je příjemné zjitění, e máme slunýho mechanika na Pekárenské ul. v Budějcích. za areálem Jihotransu .........pan Číek.
|
|
28.01.2013 19:43 -
|
2542852
|
|
systemof
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Přece se vůbec nic nestalo.Ve je tak výborné a super.
Přece se vůbec nic nestalo.Ve je tak výborné a super.
|
|
28.01.2013 19:47 -
|
2542853
|
|
jumep
|
|
|
jo, vsetci mame krystalovu gulu ... a bez otvorenia vieme povedat ze to 100% vydrzi ...
neviem co si povolanim, ale lahko sa to k tomu da prirovnat, kazdopadne benzinove lozisko ako tak vidim ked zacne sa ozyvat, tak to nevydrzi uz nic (viac pripadov) ...
jo a este jedna vec, ked uz dam prevodovku von, vymenim celu spojku a nie len lozisko .... ta robota za to nestoji menit len lozisko a za 2000?
mno, odporucam chodit do autorizovaneho servisu potom ....
jo, vsetci mame krystalovu gulu ... a bez otvorenia vieme povedat ze to 100% vydrzi ...
neviem co si povolanim, ale lahko sa to k tomu da prirovnat, kazdopadne benzinove lozisko ako tak vidim ked zacne sa ozyvat, tak to nevydrzi uz nic (viac pripadov) ...
jo a este jedna vec, ked uz dam prevodovku von, vymenim celu spojku a nie len lozisko .... ta robota za to nestoji menit len lozisko a za 2000?
mno, odporucam chodit do autorizovaneho servisu potom ....
|
|
28.01.2013 19:58 -
|
2542859
|
|
systemof
|
|
|
Křiálovou kouli bych taky někdy potřeboval.
Křiálovou kouli bych taky někdy potřeboval.
|
|
28.01.2013 20:00 -
|
2542860
|
|
jumep
|
|
|
ok, budme konkretnejsi, prides k masine a vidis na nej ofuknuty kondik, masina ide .... tak povies ze bude treba vymenit danu dosku, ale malo by to este do buducej navstevy prezit ... a ono to neprezije ... a pride k tomu iny servisman a povie ze si XYZ lebo si to nevymenil hned, resp. si nepreletoval obycajny kondik ....
ok, budme konkretnejsi, prides k masine a vidis na nej ofuknuty kondik, masina ide .... tak povies ze bude treba vymenit danu dosku, ale malo by to este do buducej navstevy prezit ... a ono to neprezije ... a pride k tomu iny servisman a povie ze si XYZ lebo si to nevymenil hned, resp. si nepreletoval obycajny kondik ....
|
|
28.01.2013 20:20 -
|
2542870
|
|
systemof
|
|
|
ádný mrtvý brouk.
ádný mrtvý brouk.
|
|
28.01.2013 20:22 -
|
2542871
|
|
jumep
|
|
|
tak co ste si konkretne povedali a ako uz neviem, ide o to ze to vypadalo ako utok na to ze zle odhadol co to vydrzi
tak co ste si konkretne povedali a ako uz neviem, ide o to ze to vypadalo ako utok na to ze zle odhadol co to vydrzi
|
|
28.01.2013 20:36 -
|
2542876
|
|
systemof
|
|
|
Přece se nic nestalo.
Přece se nic nestalo.
|
|
28.01.2013 22:02 -
|
2542903
|
|
Hanz 397
|
|
|
Kdy ono je to těký-jak psal Jumep,nikdo z nás nemá křiálovou kouli a některé věci opravdu ani při největí snaze neodhadne. Kolikrát se mi stalo,e jsem na autě něco nael. A zákazník mě tlačil do nějakého 100% resumé. Co mu má říct?"Nevím"-to si řekne,kam jsem to přijel,kdy mi nedokáou ani říct,jak dlouho to vydrí. "Jetě chvíli to vydrí,ale chtělo by to udělat"-zákazník to zpravidla pustí z hlavy a přitáhnou ho,a kdy to něco odejde a zase jsi za ...,protoe jsi mu přeci řekl,e to jetě vydrí. A nebo"chtělo by to udělat co nejdřív"-zase patně. Ten člověk přijede třeba jen na olej,ty mu najde závanou věc,který si vůbec neviml a nijak ho neomezovala v jedění a on má pocit,e se ho snaí pumpnout o co nejvíc peněz,kdy u tam je.
Samozřejmě jsem u vaeho prvního rozhovoru nebyl,nechci se nikoho zastávat a nevím,co a jak jste si řekli,ale zkus se na to podívat i z tohohle úhlu...Třeba pak z toho nebude tak smutnej
Kdy ono je to těký-jak psal Jumep,nikdo z nás nemá křiálovou kouli a některé věci opravdu ani při největí snaze neodhadne. Kolikrát se mi stalo,e jsem na autě něco nael. A zákazník mě tlačil do nějakého 100% resumé. Co mu má říct?"Nevím"-to si řekne,kam jsem to přijel,kdy mi nedokáou ani říct,jak dlouho to vydrí. "Jetě chvíli to vydrí,ale chtělo by to udělat"-zákazník to zpravidla pustí z hlavy a přitáhnou ho,a kdy to něco odejde a zase jsi za ...,protoe jsi mu přeci řekl,e to jetě vydrí. A nebo"chtělo by to udělat co nejdřív"-zase patně. Ten člověk přijede třeba jen na olej,ty mu najde závanou věc,který si vůbec neviml a nijak ho neomezovala v jedění a on má pocit,e se ho snaí pumpnout o co nejvíc peněz,kdy u tam je.
Samozřejmě jsem u vaeho prvního rozhovoru nebyl,nechci se nikoho zastávat a nevím,co a jak jste si řekli,ale zkus se na to podívat i z tohohle úhlu...Třeba pak z toho nebude tak smutnej ;-)
|
|
28.01.2013 22:10 -
|
2542905
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
systemof napsal(a): Jak jsem ve středu tady na clubu psal začalo mě něco pískat v motoru a při selápnutí spojky to přestalo,tak jsem jel za zatím nejmenovaným pánem,který mi C5 opravoval a u kterého jsem ji nechal pár desítek tisíc za opravy.(kdo by chtěl,tak v mých příspěvcích zjistí kam jsem jezdil)Jeliko autům moc nerozumím,musím si nechat radit.Pán se na auto podíval a konstatoval e je to spojk.loisko,ale e to není jetě akutní.V tak jsem odjel s tím,e oprava mě nemine,ale nemusím to řeit hned.Večer jsem jel pro manelku do práce cca.10 km.a na zpáteční cestě se propadl spojkový pedál a konec.Take ze závady,která mohla být opravená za 2000 kč.se stala závada za deset tisíc.Automechanik co C5 teď opravuje řekl e bych dotyčného měl nakopat do pr.... a nechat ho to zaplatit to auto nemělo vůbec jezdit.Tak vem přeji a se jim nic podobného nestane.Jetě malá poznámka.Kdy jsem mu volal hned jak se to porouchalo jestli bych to mohl nechat k němu odtáhnout a on by to opravil,to byl taky záitek v podstatě dal od toho ruce pryč.A to se vyplatí!
i přesto, e cena dílů je vysoká, mně by zajímalo co si si nechal dělat za těch PÁR DESÍTEK tisíc (kolik to je 20,30,40,50,?) dělali jste převodovku? byla dole?
i přesto, e cena dílů je vysoká, mně by zajímalo co si si nechal dělat za těch PÁR DESÍTEK tisíc (kolik to je 20,30,40,50,?) dělali jste převodovku? byla dole?
|
|
28.01.2013 22:21 -
|
2542909
|
|
DOUFAK
|
|
|
Já myslím,e to vidíte MOC černě.Jemu prostě odela spojka,(asi spojkové loisko)které bylo načaté a je jedno jestli odelo ted,nebo za půl roku.Bylo zkrátka v řiti a vydřelo přítlačák.Podstatné je to,e by tak,jako tak ty peníze co do toho musí ted vrazit by do toho vrazil o 2-3 měsíce později.Tak o co jde? Je to přeci jedno jestli ted,nebo v květnu! Nepochopil jsem o čem se vedl spor a kdo,nebo proč byl,nebo je trotl... A tu spojk.sadu stejně bude muset koupit a dát Novou,nebo snad chtěl měnit jen to spojk.loisko samotné? Rychlostka té musí jít ven a zpět,jako ted. Nechápu zklamání,které se píe s Z.
Já myslím,e to vidíte MOC černě.Jemu prostě odela spojka,(asi spojkové loisko)které bylo načaté a je jedno jestli odelo ted,nebo za půl roku.Bylo zkrátka v řiti a vydřelo přítlačák.Podstatné je to,e by tak,jako tak ty peníze co do toho musí ted vrazit by do toho vrazil o 2-3 měsíce později.Tak o co jde? Je to přeci jedno jestli ted,nebo v květnu! Nepochopil jsem o čem se vedl spor a kdo,nebo proč byl,nebo je trotl...:nevim A tu spojk.sadu stejně bude muset koupit a dát Novou,nebo snad chtěl měnit jen to spojk.loisko samotné? Rychlostka té musí jít ven a zpět,jako ted. Nechápu zklamání,které se píe s Z. :palec
|
|
28.01.2013 22:33 -
|
2542914
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
DOUFAK napsal(a): Já myslím,e to vidíte MOC černě.Jemu prostě odela spojka,(asi spojkové loisko)které bylo načaté a je jedno jestli odelo ted,nebo za půl roku.Bylo zkrátka v řiti a vydřelo přítlačák.Podstatné je to,e by tak,jako tak ty peníze co do toho musí ted vrazit by do toho vrazil o 2-3 měsíce později.Tak o co jde? Je to přeci jedno jestli ted,nebo v květnu! Nepochopil jsem o čem se vedl spor a kdo,nebo proč byl,nebo je trotl... A tu spojk.sadu stejně bude muset koupit a dát Novou,nebo snad chtěl měnit jen to spojk.loisko samotné? Rychlostka té musí jít ven a zpět,jako ted. Nechápu zklamání,které se píe s Z.
no lo mi to, e píe pár desítek tisíc, tak co dělali - to muselo být hafo věcí, jestli měli např. dolu převodovku a kdy jo proč neudělal ve, ja mám malé podezření na spojku a na stole mám celý komplet, včetně setrváku, gufer ap.
píu to proto, abych se spíe Jardy zastal, ne opačně - známé to rčení o kouli , jinak Honza to napsal zcela jasně, prostě pech nic víc
no lo mi to, e píe pár desítek tisíc, tak co dělali - to muselo být hafo věcí, jestli měli např. dolu převodovku a kdy jo proč neudělal ve, ja mám malé podezření na spojku a na stole mám celý komplet, včetně setrváku, gufer ap.
píu to proto, abych se spíe Jardy zastal, ne opačně - známé to rčení o kouli , jinak Honza to napsal zcela jasně, prostě pech nic víc ;-)
|
|
28.01.2013 22:39 -
|
2542917
|
|
DOUFAK
|
|
|
Hlavně mu někdo vysvětlete,jak chtěl "tuhle" závadu odstranit za ony jmenované 2000 kč !? To je přece NESMYSL.
Hlavně mu někdo vysvětlete,jak chtěl "tuhle" závadu odstranit za ony jmenované 2000 kč !? To je přece NESMYSL.
|
|
| |
|
|