| | |
30.05.2010 21:12 -
Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
2346873
|
|
PetrK
|
Město: Kyjov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahoj vsichni. Predpokladam, ze uz mi asi nikdo nestihnete odpovedet, ale zitra vyrazim 350km do Mostu pro muj prvni citroen C5 2.0 16V break v automatu+ LPG, je to firma www.Autamost.eu Na jejich strankach je prvni na rade. Rad bych se vas zeptal na zkusenost s timto prodejcem, jestli nekdo nekupoval pres nej. Na co se pri koupi zamerit, co a jak zkontrolovat atd.... Nedelam si iluze o kilometrech - moc jim neverim, ale na fotkach vse vypada moc pekne a i po telefonu me bylo receno, ze vse slape tak jak ma. Diky za vase odpovedi. Prejte mi stesti, at je vse OK a ja nejedu zbytecne 350km.
Ahoj vsichni. Predpokladam, ze uz mi asi nikdo nestihnete odpovedet, ale zitra vyrazim 350km do Mostu pro muj prvni citroen C5 2.0 16V break v automatu+ LPG, je to firma www.Autamost.eu Na jejich strankach je prvni na rade. Rad bych se vas zeptal na zkusenost s timto prodejcem, jestli nekdo nekupoval pres nej. Na co se pri koupi zamerit, co a jak zkontrolovat atd.... Nedelam si iluze o kilometrech - moc jim neverim, ale na fotkach vse vypada moc pekne a i po telefonu me bylo receno, ze vse slape tak jak ma. Diky za vase odpovedi. Prejte mi stesti, at je vse OK a ja nejedu zbytecne 350km. :-(
|
|
15.12.2008 15:08 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
167321
|
|
vykouk
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Ahoj, prosím, nemáte někdo skuenosti se servisem Citroen Hrubý ve Vysoké Peci u Chomutova? děkuji
Ahoj, prosím, nemáte někdo skuenosti se servisem Citroen Hrubý ve Vysoké Peci u Chomutova? děkuji
|
|
15.12.2008 16:35 -
|
167322
|
|
Petr.bo
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Ahoj s tímhle servisem teda zkuenosti nemám, ale kdy u se tohle téma nakouslo, nedoporučuji servis ve Dvoře Králové nad Labem - jsou to umáci a to totální!!!
Ahoj s tímhle servisem teda zkuenosti nemám, ale kdy u se tohle téma nakouslo, nedoporučuji servis ve Dvoře Králové nad Labem - jsou to umáci a to totální!!!
|
|
15.12.2008 17:14 -
|
167323
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Ahoj ,já bydlím v Ostrově nad Ohří a radi jezdím do Vysoké Pece u Chomutova ne k nám do K.Varů.Myslím si ,e tam mají dobré a sluné jednání ,kdy to teda srovnám s těmi K.Vary.
Ahoj ,já bydlím v Ostrově nad Ohří a radi jezdím do Vysoké Pece u Chomutova ne k nám do K.Varů.Myslím si ,e tam mají dobré a sluné jednání ,kdy to teda srovnám s těmi K.Vary.
|
|
15.02.2009 12:37 -
|
387322
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
také mám dobré skuenosti se servisem v peci
také mám dobré skuenosti se servisem v peci:palec
|
|
18.04.2009 18:19 -
|
660167
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
Ve středu jsem navtívil Citroen v
Plzni na Letné (servisní prohlídka) a prodejce se mi dotázal jestli jsem ji prodal C5. Jeliko jsem nechápal o co jde tak mi vysvětlil e je moje C5 na tipcars.cz. ihned po příjezdu domů jsem el na net a opravdu jsem tam nael Obrázek mojí C5 ale popis nesouhlasil, obrázek byl zřejmě staen s profilu zde na C5clubu. Kdy jsem si tam zavolal tak by bylo zděleno e asi samu a pán byl dost nepříjemný a nakonec mi telefon poloil. Během několika hodin tam foto ani celí inzerát nebyl, podle slov pána se mělo jednad o nové auto a byla to skladová zásoba a neví proč by tam měli dávat nějakou starou lupku. To já taky nechápu proč dávaj foto stárý lupky a prodávaj to jako nové auto.
To jen tak pro zasmání a alespoň je vidět e prodejci Citroenu znají nae stráky.
Ve středu jsem navtívil Citroen v
Plzni na Letné (servisní prohlídka) a prodejce se mi dotázal jestli jsem ji prodal C5. Jeliko jsem nechápal o co jde tak mi vysvětlil e je moje C5 na tipcars.cz. ihned po příjezdu domů jsem el na net a opravdu jsem tam nael Obrázek mojí C5 ale popis nesouhlasil, obrázek byl zřejmě staen s profilu zde na C5clubu. Kdy jsem si tam zavolal tak by bylo zděleno e asi samu a pán byl dost nepříjemný a nakonec mi telefon poloil. Během několika hodin tam foto ani celí inzerát nebyl, podle slov pána se mělo jednad o nové auto a byla to skladová zásoba a neví proč by tam měli dávat nějakou starou lupku. To já taky nechápu proč dávaj foto stárý lupky a prodávaj to jako nové auto. :-d
To jen tak pro zasmání a alespoň je vidět e prodejci Citroenu znají nae stráky.
|
|
18.04.2009 18:36 -
|
660168
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
To je autorizovany ofiko servis/prodejce ?
To je autorizovany ofiko servis/prodejce ?
|
|
18.04.2009 21:38 -
|
660173
|
|
Pafka
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
:-d
|
|
24.04.2009 15:20 -
|
660387
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
Jestli je autorizovanej nevim ale normálně prodává noví Citroeny
Jestli je autorizovanej nevim ale normálně prodává noví Citroeny
|
|
27.05.2009 23:26 -
|
661084
|
|
xj12
|
Město: Děčín, Auto: | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Ahoj také tam jezdím,kupoval jsem si tam i auto a to jsem z Děčína. U z BX jsem k nim jezdil.
Ahoj také tam jezdím,kupoval jsem si tam i auto a to jsem z Děčína. U z BX jsem k nim jezdil.
|
|
30.06.2009 16:11 -
|
873331
|
|
frape
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Ahoj,
blíí se mi termín servisky. Poradíte mi někdo s dobrým servisem v Praze nebo v blízkém okolí.
Dík
Ahoj,
blíí se mi termín servisky. Poradíte mi někdo s dobrým servisem v Praze nebo v blízkém okolí.
Dík
|
|
30.06.2009 16:14 -
|
873332
|
|
jumep
|
|
|
Holetin, jedina spravna volba
.link.
(ps. Darja: kolko nam robert plati za reklamu? )
Holetin, jedina spravna volba :)
http://autoservis.holetin.com/
(ps. Darja: kolko nam robert plati za reklamu? :-)))) )
|
|
30.06.2009 17:14 -
|
873335
|
|
Romullus
|
Město: P, Auto: | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Ahoj,zkus servis AutoVaenda,mám s ním ji letité zkuenosti a mohu jen a jen doporučit.Rychlost + cena + kvalita... www.autovasenda.cz Pod Harfou 3 190 00 Praha 9
Ahoj,zkus servis AutoVaenda,mám s ním ji letité zkuenosti a mohu jen a jen doporučit.Rychlost + cena + kvalita... www.autovasenda.cz Pod Harfou 3 190 00 Praha 9 :palec
|
|
30.06.2009 20:09 -
|
873341
|
|
jumep
|
|
|
Romullus: ziaden autorizovany servis ma o tomto uz nepresvedci: Rychlost + cena + kvalita, preto stale tvrtim ze Voldan Holetin
Romullus: ziaden autorizovany servis ma o tomto uz nepresvedci: Rychlost + cena + kvalita, preto stale tvrtim ze Voldan Holetin
|
|
30.06.2009 20:35 -
|
873342
|
|
Martyn
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Já jezdím u mnoho let sem: .link.
Já jezdím u mnoho let sem: http://www.poolstar.cz/citroen.htm
|
|
30.06.2009 20:55 -
|
873343
|
|
jenyk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Auto Vaenda dava slevu 10% Pro členy různých clubů.Např.:BX,Xantia,Renault...
Známe se u asi 15.let,tak jezdím tam
Auto Vaenda dava slevu 10% Pro členy různých clubů.Např.:BX,Xantia,Renault...
Známe se u asi 15.let,tak jezdím tam :palec
|
|
30.06.2009 21:57 -
|
873345
|
|
Romullus
|
Město: P, Auto: | Počet příspěvků: 37 |
|
|
jj,já jsem taky naprosto spokojen a proto dále doporučuji pokud je člověk z Prahy tak nemá co řeit
jj,já jsem taky naprosto spokojen a proto dále doporučuji:palec:palec:palec:palec pokud je člověk z Prahy tak nemá co řeit
|
|
30.06.2009 22:11 -
|
873347
|
|
tief
|
|
|
ja som tam dopadol zle ... nikdy viac ...
ja som tam dopadol zle ... nikdy viac ...
|
|
| |
|
|