| | |
15.04.2010 12:58 -
Servisní a prodejní akce Citroen
|
2342263
|
|
Barlow
|
|
|
Pratele upozornuji na tuto kazdorocni akci:
.link.
.link.
Pratele upozornuji na tuto kazdorocni akci:
http://www.citroen.cz/home/#/aktuality/akce-mesice/jarni-servisni-akce/
http://www.citroen.cz/Resources/Content/CZ/05_actualites/akce_mesice/jarni_servis/JARO2010_preview.pdf
|
|
15.04.2010 13:29 -
Re: Servisní a prodejní akce Citroen
|
2342270
|
|
Darja
|
|
|
Mám pro vás přichystané kupóny na slevy přísluenství citroën a pod. Na sraze je dostane kadý účastník
Mám pro vás přichystané kupóny na slevy přísluenství citroën a pod. Na sraze je dostane kadý účastník :)
|
|
12.11.2010 18:58 -
nabídka z magazínu citroën
|
2362370
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
Váení kolegové podívejte se do magazínu Citroën je tam celkem zajímavá nabídka stylových předmětů.
Váení kolegové podívejte se do magazínu Citroën je tam celkem zajímavá nabídka stylových předmětů.
|
|
10.10.2011 11:46 -
Zimní prohlídka citroen ZDARMA
|
2418196
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Ahoj,
dostal jsem do ruky letáček na akci Citroenu na ZIMNÍ PROHLÍDKU ZDARMA..link.
Tady mají také kolegové s SK na citroenu akci .link.
Ahoj,
dostal jsem do ruky letáček na akci Citroenu na ZIMNÍ PROHLÍDKU ZDARMA.http://www.citroen.cz/servis/
Tady mají také kolegové s SK na citroenu akci http://www.citroen.sk/home/#/sluzby-a-prislusenstvo/specialne-ponuky/akciova-ponuka-jesen-zima-2011/
|
|
10.10.2011 12:10 -
Re: Zimní prohlídka citroen ZDARMA
|
2418198
|
|
Darja
|
|
|
Tohle děláme u nás taky, aneb jak nasrat mechaniky a jak se pokusit z lidí vytáhnout peníze
Tohle děláme u nás taky, aneb jak nasrat mechaniky a jak se pokusit z lidí vytáhnout peníze :)
|
|
10.10.2011 12:30 -
|
2418200
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A není to tak trochu jako ve Vrchní prchni?
Četli jste pozorně? Stav oken, zrcátek, stěračů, klaksonu....
18 kontrolních bodů, ze kterých si doma neudělám jen ten poslední - diagnostiku. A jak je veobecně známo, diagnostika v Citroen servisu obnáí kontrolu a výmaz chyb. No a kdy bude zadarmo, tak moná bez výmazu.
Děkuju, nemám zájem. Ostatně to samé jsem řekl technikovi, kdy mi tu nabídku dával.
Citroen neví, e v Česku jsou lidi ikovný a tak nabízí slubu, bez který asi Francouz zimu nepřeije.
A není to tak trochu jako ve Vrchní prchni? :-d
Četli jste pozorně? Stav oken, zrcátek, stěračů, klaksonu.... :-))))
18 kontrolních bodů, ze kterých si doma neudělám jen ten poslední - diagnostiku. A jak je veobecně známo, diagnostika v Citroen servisu obnáí kontrolu a výmaz chyb. No a kdy bude zadarmo, tak moná bez výmazu.
Děkuju, nemám zájem. Ostatně to samé jsem řekl technikovi, kdy mi tu nabídku dával.
Citroen neví, e v Česku jsou lidi ikovný a tak nabízí slubu, bez který asi Francouz zimu nepřeije. ;-)
|
|
10.10.2011 13:14 -
|
2418202
|
|
Darja
|
|
|
Jediné, co já si před barákem neudělám, je změření chladící kapaliny, do kolika je. A to tam ani nenabízí... jen měření hladiny a to mě nezajímá
Tohle je prostě tah, jak lidem ukázat, co mají na autě zle a pokud mono jim ty práce a materiál prodat. Neříkám, e to je v zásadě zlý, ale je to prostě důvod, jak dát skoro nic pěkně zabalené a jetě zkusit zákoe pumpnout.
Jediné, co já si před barákem neudělám, je změření chladící kapaliny, do kolika je. A to tam ani nenabízí... jen měření hladiny a to mě nezajímá :-)
Tohle je prostě tah, jak lidem ukázat, co mají na autě zle a pokud mono jim ty práce a materiál prodat. Neříkám, e to je v zásadě zlý, ale je to prostě důvod, jak dát skoro nic pěkně zabalené a jetě zkusit zákoe pumpnout.
|
|
10.10.2011 13:54 -
|
2418203
|
|
DaveLbc
|
|
|
Já s tím v zásadě souhlasím,ale myslím si,e kady člověk není technicky tak vzdělán.
Já toho vyuiji,protoe mám auto 2 měsíce a neměl jsem čas lítat kolem auta. Je to perfektní tah jak si vydělat to bezesporu
Já s tím v zásadě souhlasím,ale myslím si,e kady člověk není technicky tak vzdělán.
Já toho vyuiji,protoe mám auto 2 měsíce a neměl jsem čas lítat kolem auta. Je to perfektní tah jak si vydělat to bezesporu :)
|
|
10.10.2011 14:00 -
|
2418204
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Vycucnu 0,1l chladicí kapaliny, strčím do mraáku s teploměrem a mám jakýs takýs výsledek o stavu kapaliny. Toto dělám u mnoho let a není problém
Vycucnu 0,1l chladicí kapaliny, strčím do mraáku s teploměrem a mám jakýs takýs výsledek o stavu kapaliny. Toto dělám u mnoho let a není problém :-p
|
|
10.10.2011 14:14 -
|
2418205
|
|
tief
|
|
|
Leju tam porad pomer 50:50 uz XYZ let a nikdy zadny problem Kazde 2 - 3 roky vymena za novu napln ... A jak bylo jednou -27 tak sem byl v klidu
Leju tam porad pomer 50:50 uz XYZ let a nikdy zadny problem :) Kazde 2 - 3 roky vymena za novu napln ... A jak bylo jednou -27 tak sem byl v klidu :)
|
|
10.10.2011 14:24 -
|
2418206
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zkoueli jste tohle? - .link.
Zkoueli jste tohle? - http://www.zbozi.cz/?q=hustom%C4%9Br+nemrznouc%C3%AD+kapaliny
|
|
10.10.2011 14:27 -
|
2418207
|
|
jumep
|
|
|
presne, hustomer maju v kazdych autosuciastkach a stoji par drobnych ....
inak, ak povedia co je zle, je to dobre vediet ze sa to ma riesit, ale skusenost je ze nepovedia v podstate nic o com clovek nevie ...
presne, hustomer maju v kazdych autosuciastkach a stoji par drobnych ....
inak, ak povedia co je zle, je to dobre vediet ze sa to ma riesit, ale skusenost je ze nepovedia v podstate nic o com clovek nevie ...
|
|
10.10.2011 14:39 -
|
2418210
|
|
Darja
|
|
|
No právě e ti řeknou vechno, co je potřeba opravit. U těhle akcí se přijímacím technikům řekne, e a koukaj na kadým autě udělat věci alespoň za 3000Kč. A oni se snaí
No právě e ti řeknou vechno, co je potřeba opravit. U těhle akcí se přijímacím technikům řekne, e a koukaj na kadým autě udělat věci alespoň za 3000Kč. A oni se snaí :D
|
|
10.10.2011 14:41 -
|
2418211
|
|
Mikra
|
|
|
DaveLbc napsal(a): Já s tím v zásadě souhlasím,ale myslím si,e kady člověk není technicky tak vzdělán.
Já toho vyuiji,protoe mám auto 2 měsíce a neměl jsem čas lítat kolem auta. Je to perfektní tah jak si vydělat to bezesporu
Na co potřebuje technický vzdělání? Na to, abys zjistil, jestli se stěrače hýbou? Nemysli si, e ti někdo řekne o jejich funkci víc ne ví ty. Technik ti nepojede za detě autem jen proto, aby ti oznámil, e má stěrače na prd a e ti nabízí perfektní za směných 1200 ,- Kč za kus. A pohledem na gumičky nezjistí nic. Teda pokud nejsou na hadry. A to platí o vech krocích, který v nabídce uvedli. Nezaplatí sice nic, protoe prohlídka je zdarma, ale taky nic nedostane, jen stráví nějaký čas v servisu a moná tě ukecají na nějaký nákup.
Zkuenosti mi říkají, e od nich nedostanu nic zadarmo. A o kvalitě práce vím svoje. Např. brzdovou kapalinu mi vyměnili tak, e z nádrky vycucli tu, co tam byla, vlastně nepouitá a místo ní nalili novou. A ten drek, co mám v brzdičích a v trubkách tam zůstal. A to byla placená garanční prohlídka. Fuj. Dá se zjistit i o kvalitě brzdovky hodně měřícíma přístrojema, ale ty nepouijou. Oni ti jen zkontrolujou hladinu. Mám oči a tu hladinu vidím taky.
Hladina kapaliny v ostřikovačích, nebo v chlazení, hladina LDS, hladina oleje... výsměch. Není nic snaího, ne se na to podívat. A nemusí běhat kolem auta. Stačí stát na jednom místě, před autem s otevřenou kapotou.
Kontrola oken a zrcátek? Opět se nám asi servis snaí vysvětlit, e jsme debilové a nepoznáme to sami.
Prostě nechápu, proč tam jezdit.
Ale v podstatě kromě času to nic nestojí, tak je to kadýho vlastní volba, jak s ním naloí.
Na co potřebuje technický vzdělání? Na to, abys zjistil, jestli se stěrače hýbou? Nemysli si, e ti někdo řekne o jejich funkci víc ne ví ty. Technik ti nepojede za detě autem jen proto, aby ti oznámil, e má stěrače na prd a e ti nabízí perfektní za směných 1200 ,- Kč za kus. A pohledem na gumičky nezjistí nic. Teda pokud nejsou na hadry. :-) A to platí o vech krocích, který v nabídce uvedli. Nezaplatí sice nic, protoe prohlídka je zdarma, ale taky nic nedostane, jen stráví nějaký čas v servisu a moná tě ukecají na nějaký nákup.
Zkuenosti mi říkají, e od nich nedostanu nic zadarmo. A o kvalitě práce vím svoje. Např. brzdovou kapalinu mi vyměnili tak, e z nádrky vycucli tu, co tam byla, vlastně nepouitá a místo ní nalili novou. A ten drek, co mám v brzdičích a v trubkách tam zůstal. A to byla placená garanční prohlídka. Fuj. Dá se zjistit i o kvalitě brzdovky hodně měřícíma přístrojema, ale ty nepouijou. Oni ti jen zkontrolujou hladinu. Mám oči a tu hladinu vidím taky.
Hladina kapaliny v ostřikovačích, nebo v chlazení, hladina LDS, hladina oleje... výsměch. Není nic snaího, ne se na to podívat. A nemusí běhat kolem auta. Stačí stát na jednom místě, před autem s otevřenou kapotou.
Kontrola oken a zrcátek? Opět se nám asi servis snaí vysvětlit, e jsme debilové a nepoznáme to sami.
Prostě nechápu, proč tam jezdit.
Ale v podstatě kromě času to nic nestojí, tak je to kadýho vlastní volba, jak s ním naloí.
|
|
10.10.2011 15:56 -
|
2418221
|
|
DaveLbc
|
|
|
Jo já s tím souhlasím.e je to v celku At s tím naloí kadý jak chce. Vím,e my co se o auta staráme tak máme přehled ale co ostatní.. Aspon trochu je to k něčemu ne. Nebo né?
Jo já s tím souhlasím.e je to v celku :-(((( At s tím naloí kadý jak chce. Vím,e my co se o auta staráme tak máme přehled ale co ostatní.. Aspon trochu je to k něčemu ne. Nebo né?:nevim
|
|
10.10.2011 16:09 -
|
2418222
|
|
Mikra
|
|
|
Určitě je to k něčemu. Kdo z toho bude mít prospěch je taky jasný.
Např. kdyby s tím autem jela moje tchýně, tak by se jistě dozvěděla spoustu uitečných věcí. Třeba e boční okna jdou jak otevřít, tak zavřít. Nebo e ty oranový árovičky nejsou ozdoba, přestoe krásně blikají. No a spousta jiných uitečných informací čeká na kadého uivatele auta, který řeí jenom samotnou jízdu a naprosto nic víc.
PS:
Omlouvám se za pichlavost mých odpovědí. V podstatě jsi byl rozhodnutej, e tam pojede a já bych si přál, abys tam jel, já abych se mýlil a ty, abys nám ostatním po prohlídce referoval, co bylo a jak bylo.
Určitě je to k něčemu. Kdo z toho bude mít prospěch je taky jasný. :-D
Např. kdyby s tím autem jela moje tchýně, tak by se jistě dozvěděla spoustu uitečných věcí. Třeba e boční okna jdou jak otevřít, tak zavřít. Nebo e ty oranový árovičky nejsou ozdoba, přestoe krásně blikají. :-D No a spousta jiných uitečných informací čeká na kadého uivatele auta, který řeí jenom samotnou jízdu a naprosto nic víc.
PS:
Omlouvám se za pichlavost mých odpovědí. V podstatě jsi byl rozhodnutej, e tam pojede a já bych si přál, abys tam jel, já abych se mýlil a ty, abys nám ostatním po prohlídce referoval, co bylo a jak bylo.
|
|
10.10.2011 16:30 -
|
2418223
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
pouíváme toto:.link.
pouíváme toto:http://www.dobre-naradi.cz/zbozi/Refraktometr-pro-smes-Ethylen-Propylen-4-stupnice-test-nemrznouci-kapaliny/p-2153/
|
|
01.01.2012 16:25 -
Re: nabídka z magazínu citroën
|
2436493
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
v citroene maju do konca februara akciu. Mozno sa to niekomu bude hodit:.link.
v citroene maju do konca februara akciu. Mozno sa to niekomu bude hodit:http://www.citroen.sk/home/#/akcie/akcie-na-sluzby-a-prislusenstvo/prevencia-pre-vozidla-v-seniorskom-veku/
|
|
12.01.2012 09:41 -
|
2439878
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Dnes som tu akciu chcel vyuzit v znackovom servise v Trnave - tu neplati. Podla nich, tie firmy, ktore sa chceli zapojit museli cosi splnit, co tomuto servisu nevyhovovalo - vo vysledku tu akcia nie je.
Dnes som tu akciu chcel vyuzit v znackovom servise v Trnave - tu neplati. Podla nich, tie firmy, ktore sa chceli zapojit museli cosi splnit, co tomuto servisu nevyhovovalo - vo vysledku tu akcia nie je.
|
|
| |
|
|