| | |
27.08.2009 20:41 -
Re: Server Citroeny.cz
|
1105042
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
nee, nejedou a přítě by snad stačil dotaz i na chatu, takhle se to pěkně toto...
nee, nejedou:-( a přítě by snad stačil dotaz i na chatu, takhle se to pěkně toto... :-)
|
|
27.08.2009 22:32 -
|
1105047
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
V pondělí jsem stránky normálně jely...asi něco upravujou,asi hydrauliku stránek Zase to pojede
V pondělí jsem stránky normálně jely...asi něco upravujou,asi hydrauliku stránek :-))))Zase to pojede:palec
|
|
04.09.2009 20:21 -
www.citroeny.cz
|
1105357
|
|
ladinbin
|
|
|
Na tomto fóru je spousta odkazů na stránky www.citroeny.cz. Myslím, e spousta z nás tam čerpala tech.informace jak co opravit. Stránky ji delí dobu nefungujíZačínám z toho být nervozní.Nevíte o tom někdo něco bliího?
Na tomto fóru je spousta odkazů na stránky www.citroeny.cz. Myslím, e spousta z nás tam čerpala tech.informace jak co opravit. Stránky ji delí dobu nefungujíZačínám z toho být nervozní.Nevíte o tom někdo něco bliího?
|
|
04.09.2009 20:47 -
|
1105360
|
|
Darja
|
|
|
zatim nic nevime
Nechame se prekvapit
zatim nic nevime :nevim
Nechame se prekvapit:-)
|
|
04.09.2009 21:03 -
|
1105364
|
|
jumep
|
|
|
nestresujme - ja som to tam len presmerovaval lebo sa mi to nechcelo prepisovat ak nieco bude treba, treba otvorit temu ... a vratime sa k tomu
nestresujme - ja som to tam len presmerovaval lebo sa mi to nechcelo prepisovat :) ak nieco bude treba, treba otvorit temu ... a vratime sa k tomu
|
|
06.09.2009 15:45 -
|
1105406
|
|
John
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Protoe jsem hodně vyuíval Forum Citroeny, který v současné době nejede, dovolil jsem se přihlásit do Citroen C5 Clubu. Fórum mi pomohlo vyřeit několik z počátku váně vypadajících problémů a za to mu děkuji. Doufám, e se rozjede, protoe jsem se v něm ji docela obstojně orientoval a rychle jsem si dovedl najít, co potřebuji. Byl jsem na fóru prakticky od prosince 2005. kdy jsem si pěuli koupi a vyměnil ji tak za ji značně ojeté XM. Začínám tedy hledat, co potřebuji vědět, tady. Vechny zdravím.
Protoe jsem hodně vyuíval Forum Citroeny, který v současné době nejede, dovolil jsem se přihlásit do Citroen C5 Clubu. Fórum mi pomohlo vyřeit několik z počátku váně vypadajících problémů a za to mu děkuji. Doufám, e se rozjede, protoe jsem se v něm ji docela obstojně orientoval a rychle jsem si dovedl najít, co potřebuji. Byl jsem na fóru prakticky od prosince 2005. kdy jsem si pěuli koupi a vyměnil ji tak za ji značně ojeté XM. Začínám tedy hledat, co potřebuji vědět, tady. Vechny zdravím.
|
|
06.09.2009 18:24 -
|
1105412
|
|
Milan16
|
Město: Preov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Myslim si, e to co napsal o foru Citroeny John, se týká mnohých majitelů C5 a já jsem jeden z nich. Pouiji frázi, která je v dnení době hodne poívaná: Doufám, e kompetentní vyvinou snahu na jeho znovuzpřístupnění. Pěkný den.
Myslim si, e to co napsal o foru Citroeny John, se týká mnohých majitelů C5 a já jsem jeden z nich. Pouiji frázi, která je v dnení době hodne poívaná: Doufám, e kompetentní vyvinou snahu na jeho znovuzpřístupnění. Pěkný den.
|
|
21.09.2012 21:31 -
Sousední Forum citroeny.cz
|
2506982
|
|
j.pajinek
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Zdárek,je jasné e to sem moc nepatří ale prosím nevíte co se děje s tímto forem,,, citroeny.cz ,,, sám mám model -- C4 Grand Picasso -- a vdy web fungoval bez problémů pod taktovkou LukáHavlíček.
Děkuji za odpověď.
Zdárek,je jasné e to sem moc nepatří ale prosím nevíte co se děje s tímto forem,,, citroeny.cz ,,, sám mám model -- C4 Grand Picasso -- a vdy web fungoval bez problémů pod taktovkou LukáHavlíček.
Děkuji za odpověď.:-((((
|
|
21.09.2012 21:32 -
Re: Sousední Forum citroeny.cz
|
2506983
|
|
jumep
|
|
|
zjavne to nezaplatili a neni to prvy problem daneho fora (osobne co viem tak treti ....)
zjavne to nezaplatili a neni to prvy problem daneho fora (osobne co viem tak treti ....)
|
|
21.09.2012 21:36 -
Re: Sousední Forum citroeny.cz
|
2506985
|
|
j.pajinek
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
...jsem si to myslel ale stalo se mě to za dobu mé registrace cca.2 rok - poprvé,no budu doufat e se ve dá do pořádku a budeme mět forum zpět.
...jsem si to myslel ale stalo se mě to za dobu mé registrace cca.2 rok - poprvé,no budu doufat e se ve dá do pořádku a budeme mět forum zpět.;-)
|
|
| |
|
|