09.01.2016 20:26 -
Re: Autorizovaný servis - Slovensko
|
2906809
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
presne tak ako píe Mikra, tie som u Jumepa videl auta čo mu na servis doviezli z Prahy a nebolo to kvoli tomu aby si majitel spravil vylet
Ked sa s nim dohodnes na cely den tak ti vymeni vetky naplne a popri tom ti vymeni rozvody
presne tak ako píe Mikra, tie som u Jumepa videl auta čo mu na servis doviezli z Prahy a nebolo to kvoli tomu aby si majitel spravil vylet
Ked sa s nim dohodnes na cely den tak ti vymeni vetky naplne a popri tom ti vymeni rozvody;-)
|
|
09.01.2016 22:38 -
|
2906928
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Dobre chalani tak Vás počuvnem. Aj tak idem teraz asi na mesiac do roboty, ale ked sa vratim tak si skusim dohodnu tu vymenu u Jumpea vdaka za rady
Dobre chalani tak Vás počuvnem. Aj tak idem teraz asi na mesiac do roboty, ale ked sa vratim tak si skusim dohodnu tu vymenu u Jumpea :) vdaka za rady :)
|
|
10.01.2016 22:23 -
|
2907568
|
|
Rajo
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Som zo Za a tiez ked sa da tak si radsej spravim vylet k Jumepovi. Aj ked na autorizak v Ziline nadavat nemozem. Vzdy ochotne poradia aj ked vedia ze na mne nezarobia. Povedia co kupit obcas dokonca aj kde za menej ako u nich. A s dielmi potom ficim do PN. Alebo ked som kupoval c5 tak som k nim chodil ako na klavir s vin cislami. Prelustrovali vzdy co sa dalo o tych autach a nic nepytali.
Som zo Za a tiez ked sa da tak si radsej spravim vylet k Jumepovi. Aj ked na autorizak v Ziline nadavat nemozem. Vzdy ochotne poradia aj ked vedia ze na mne nezarobia. Povedia co kupit obcas dokonca aj kde za menej ako u nich. A s dielmi potom ficim do PN. Alebo ked som kupoval c5 tak som k nim chodil ako na klavir s vin cislami. Prelustrovali vzdy co sa dalo o tych autach a nic nepytali.
|
|
| |