| | |
21.09.2009 19:35 -
Re: Senzory tlaku v pneu
|
1106162
|
|
jumep
|
|
|
k bodu 3.
vypnes to na jesen, zapnes to na jar, ked to nezapnes nic sa nedeje
4. po kazdom nastartovani
k bodu 3.
vypnes to na jesen, zapnes to na jar, ked to nezapnes nic sa nedeje
4. po kazdom nastartovani
|
|
12.10.2009 10:41 -
|
1107422
|
|
Politzer
|
Město: Srubec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Hezký den,
můu na své C5II pouít Alu sadu s čidly z C5I? Koupil jsem docela levně takovou sadu a podle těch odkazů, jak vypadá čidlo na C5I a na C5II, se obávám, e jsou z 1. C5-tky, a ne zmé.
Hezký den,
můu na své C5II pouít Alu sadu s čidly z C5I? Koupil jsem docela levně takovou sadu a podle těch odkazů, jak vypadá čidlo na C5I a na C5II, se obávám, e jsou z 1. C5-tky, a ne zmé.
|
|
12.10.2009 10:52 -
|
1107423
|
|
tief
|
|
|
Cidla jsou jine pro C5-1 a C5-2, dokonce mam pocit ze i pro C5-1 jsem videl dva typy ( ale pry zamenitelne ) ...
Cidla jsou jine pro C5-1 a C5-2, dokonce mam pocit ze i pro C5-1 jsem videl dva typy ( ale pry zamenitelne ) ...
|
|
12.10.2009 13:23 -
|
1107425
|
|
Politzer
|
Město: Srubec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Díky, a monost přečipovat, naučit je na nový příjímač...není...? Někde tady na foru jsem četl, e C5II umí 2 sady. Kdy jsem nedávno přehazoval přední kola za zadní, nic se nikde nehlásilo. Otázka 2. : Chyba "absence tlaku" je po nastarování jen prvotní hláka, která se dá ESCepovat? Něco jako nezavřené 5. dveře?
Díky, a monost přečipovat, naučit je na nový příjímač...není...? Někde tady na foru jsem četl, e C5II umí 2 sady. Kdy jsem nedávno přehazoval přední kola za zadní, nic se nikde nehlásilo. Otázka 2. : Chyba "absence tlaku" je po nastarování jen prvotní hláka, která se dá ESCepovat? Něco jako nezavřené 5. dveře?
|
|
12.10.2009 13:45 -
|
1107426
|
|
tief
|
|
|
ne, ty cidla jsou proste jina konstrukce ... ano c5 II umi dve sady, prehodeni predni za zacni nic nezmeni, auto ma jenom jednu antenu, nehlida ktere kolo je kde, hlida jenom jestli je nakodovane kolo "v dosahu" ... hlaska ze neni signal s cidla pneu je jenom jednou, odkliknes a je pryc, zobrazi sa po dalsom nastartovani po dosazeni cca 30km/h ...
ne, ty cidla jsou proste jina konstrukce ... ano c5 II umi dve sady, prehodeni predni za zacni nic nezmeni, auto ma jenom jednu antenu, nehlida ktere kolo je kde, hlida jenom jestli je nakodovane kolo "v dosahu" ... hlaska ze neni signal s cidla pneu je jenom jednou, odkliknes a je pryc, zobrazi sa po dalsom nastartovani po dosazeni cca 30km/h ...
|
|
12.10.2009 13:57 -
|
1107427
|
|
jumep
|
|
|
senzory podla dokumentacie:
5430 93 - c5 2
5430 10 - c5 2 - BEZ INDIKÁTORA STRATY TLAKU HUSTENIA
5430 02 - c5 1
c5 2 ma toho hodne na nastavenie proti c5 1
senzory podla dokumentacie:
5430 93 - c5 2
5430 10 - c5 2 - BEZ INDIKÁTORA STRATY TLAKU HUSTENIA
5430 02 - c5 1
c5 2 ma toho hodne na nastavenie proti c5 1
|
|
12.10.2009 21:38 -
|
1107433
|
|
cepět
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Mohu zajistit čidla včetně nastavení. tel.602185468
Mohu zajistit čidla včetně nastavení. tel.602185468
|
|
13.10.2009 16:21 -
|
1107458
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Mně tvrdí můj servisák, e kdy si koupím jako druhou sadu té originál Citroen kola z C5 I s originál senzory, tak je i u C5 I mohu měnit libovolně a ve bude fungovat bez nějakých nových načítání. Je toto pravda nebo kafrá (u jsem ho párkrát přistihl při nesmyslech).
Mně tvrdí můj servisák, e kdy si koupím jako druhou sadu té originál Citroen kola z C5 I s originál senzory, tak je i u C5 I mohu měnit libovolně a ve bude fungovat bez nějakých nových načítání. Je toto pravda nebo kafrá (u jsem ho párkrát přistihl při nesmyslech).
|
|
13.10.2009 16:54 -
|
1107460
|
|
tief
|
|
|
vilous: mozna vi neco co mi tady ne ale kdyz nevi tak pak keca
vilous: mozna vi neco co mi tady ne :-) ale kdyz nevi tak pak keca :)
|
|
21.10.2009 15:55 -
|
1107822
|
|
brano999
|
Město: Zlate Moravce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ahojte,
no takze dnes som sa dozvedel od mojho predajcu, ze sa daju vymontovat senzory tlaku z mojich 17'' elektronov a daju sa namontovat na 16'' elektrony, ktore by som mal na zimu. Keca alebo ma pravdu? Ked sa vymontuju, daju sa namontovat potom na hocake elektrony? Nejako sa mi to nezda.....
Ahojte,
no takze dnes som sa dozvedel od mojho predajcu, ze sa daju vymontovat senzory tlaku z mojich 17'' elektronov a daju sa namontovat na 16'' elektrony, ktore by som mal na zimu. Keca alebo ma pravdu? Ked sa vymontuju, daju sa namontovat potom na hocake elektrony? Nejako sa mi to nezda.....:nevim
|
|
21.10.2009 20:41 -
|
1107834
|
|
jumep
|
|
|
ono su to len vacsie ventilky v podstate (rapidne vacsie ale o to nejde)
skor ich moze poskodit, ale je to blbost prehadzovat
mas c5 3 -> tam sa da nahodit 10 senzorov ....
cize obe sady maju svoje senzory, skor by som to riesil takto ako prehadzovat senzory
ono su to len vacsie ventilky v podstate (rapidne vacsie ale o to nejde)
skor ich moze poskodit, ale je to blbost prehadzovat
mas c5 3 -> tam sa da nahodit 10 senzorov ....
cize obe sady maju svoje senzory, skor by som to riesil takto ako prehadzovat senzory
|
|
14.12.2009 12:33 -
|
1429306
|
|
Toman
|
Město: Hradec králové, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj, prosím o radu. Na C5 II rv.2006. Při včerejí cestě po dálnici na matku měst Prahu, se mi na displeji robrazila hláka o pneumatikách na vozidle, jinými slovy, bylo to ve fránině, ale pochopil jsem z toho, e něco jako "tlak" a "pneumatiky" současně s tím se rozvítilo autíčko na dipleji, kterému blikala vechna čtyři kola. Celá hláka se jetě jednou zopakovala a pak byl zase klid. Jde mi o to, e jsem za prvé ani netuil, e moje auto je vybavné touto funkcí, ale hlavní problém vidím v tom, e u dobré dva měsíce jezdím, ne na alu kolech Citroen, ale na plecháčích. Plecháče jsem koupil spolu s pneu z druhé ruky, take jestli tam jsou senzory, tak to netuím. Jetě předesílám, e včerejí cesta proběhla s velkým zatíením (5 osob), co normálně nejezdím, vlastně jsem ani nikdy nevezl plné auto. Take otázka zní: co to bylo za hláku? Díky za názory.
Ahoj, prosím o radu. Na C5 II rv.2006. Při včerejí cestě po dálnici na matku měst Prahu, se mi na displeji robrazila hláka o pneumatikách na vozidle, jinými slovy, bylo to ve fránině, ale pochopil jsem z toho, e něco jako "tlak" a "pneumatiky" současně s tím se rozvítilo autíčko na dipleji, kterému blikala vechna čtyři kola. Celá hláka se jetě jednou zopakovala a pak byl zase klid. Jde mi o to, e jsem za prvé ani netuil, e moje auto je vybavné touto funkcí, ale hlavní problém vidím v tom, e u dobré dva měsíce jezdím, ne na alu kolech Citroen, ale na plecháčích. Plecháče jsem koupil spolu s pneu z druhé ruky, take jestli tam jsou senzory, tak to netuím. Jetě předesílám, e včerejí cesta proběhla s velkým zatíením (5 osob), co normálně nejezdím, vlastně jsem ani nikdy nevezl plné auto. Take otázka zní: co to bylo za hláku? Díky za názory.
|
|
14.12.2009 15:26 -
|
1429310
|
|
tief
|
|
|
Bola to tajomna hlaska vo FR. To myslis vazne ze tebe sa nieco napise a ludia na fore maju hadat co to asi bolo ?
Bola to tajomna hlaska vo FR. To myslis vazne ze tebe sa nieco napise a ludia na fore maju hadat co to asi bolo ? :-O
|
|
14.12.2009 17:53 -
|
1429315
|
|
Darja
|
|
|
Pohladíme magickou kouli a tam nám ukáe, e není nad to dát si auto do jazyka, kterému rozumíme, třeba angličtina nebo četina.
Autodiag by ti mohl napsat, e auto má velké mnoství hláek a ohledně gum a tlaku jich taky pár je
Ale pokud sis zkontroloval tlak v gumách a je ok, tak to bude něco s chybějícíma čidlama Jen je divné, e ti to nenapsala u dříve.
Pohladíme magickou kouli a tam nám ukáe, e není nad to dát si auto do jazyka, kterému rozumíme, třeba angličtina nebo četina. :palec
Autodiag by ti mohl napsat, e auto má velké mnoství hláek a ohledně gum a tlaku jich taky pár je :-)
Ale pokud sis zkontroloval tlak v gumách a je ok, tak to bude něco s chybějícíma čidlama :-) Jen je divné, e ti to nenapsala u dříve.
|
|
14.12.2009 22:11 -
|
1429330
|
|
Toman
|
Město: Hradec králové, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Darja napsal(a): Pohladíme magickou kouli a tam nám ukáe, e není nad to dát si auto do jazyka, kterému rozumíme, třeba angličtina nebo četina.
Autodiag by ti mohl napsat, e auto má velké mnoství hláek a ohledně gum a tlaku jich taky pár je
Ale pokud sis zkontroloval tlak v gumách a je ok, tak to bude něco s chybějícíma čidlama Jen je divné, e ti to nenapsala u dříve.
díky, s autodiagem jsem v kontaktu a početění plánuji, ale zatím nebyl čas. Fránina je hezký jazyk, ale ne v autě. Jak říká, také byl pochopil, hláku o chybějících senzorech, kdyby se to ohlásilo hned po přezutí a ne a teď.
díky, s autodiagem jsem v kontaktu a početění plánuji, ale zatím nebyl čas. Fránina je hezký jazyk, ale ne v autě. :-))))Jak říká, také byl pochopil, hláku o chybějících senzorech, kdyby se to ohlásilo hned po přezutí a ne a teď.
|
|
14.12.2009 23:26 -
|
1429335
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Toman napsal(a): díky, s autodiagem jsem v kontaktu a početění plánuji, ale zatím nebyl čas. Fránina je hezký jazyk, ale ne v autě. Jak říká, také byl pochopil, hláku o chybějících senzorech, kdyby se to ohlásilo hned po přezutí a ne a teď.
To bude asi tím, e tlak se kontroluje zhruba 40minut po nastartování, teda alespoň u mého auta. Tak dlouho normálně po městě souvisle nejezdím, take za 2 měsíce jsem hláku viděl 2x
To bude asi tím, e tlak se kontroluje zhruba 40minut po nastartování, teda alespoň u mého auta. Tak dlouho normálně po městě souvisle nejezdím, take za 2 měsíce jsem hláku viděl 2x :-)
|
|
| |
|
|