| | |
30.10.2017 20:50 -
Re: Senzory tlaku v pneu
|
3105620
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 808 |
|
|
Jednotka kolko ? Snimace cca 30 kus, anteny (3 kusy?) tiez nieco budu stat, praca taktiez, odhad ceny? 500???
Jednotka kolko ? Snimace cca 30 kus, anteny (3 kusy?) tiez nieco budu stat, praca taktiez, odhad ceny? 500???
|
|
30.10.2017 20:58 -
|
3105621
|
|
jruze
|
|
|
A neměl by tento rok je mít u výroby ? v kterém roce to měl výrobce jako předepsanou výbavu ?
A neměl by tento rok je mít u výroby ? v kterém roce to měl výrobce jako předepsanou výbavu ?
|
|
30.10.2017 21:11 -
|
3105623
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 808 |
|
|
Od 1.11.2012 bolo povinnostou len u novych modelov. Od 1.11.2014 je povinnostou na vsetkych novych vyrobenych autach.
Od 1.11.2012 bolo povinnostou len u novych modelov. Od 1.11.2014 je povinnostou na vsetkych novych vyrobenych autach.
|
|
31.10.2017 07:53 -
|
3105647
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
inak skúsenos z prezúvania: naiel som zapichnutý rób v letnej penu, jasné e po vytiahnutí guma začala fuča. Nahodil som nové zimné na diskoch a iiel sa previez. Auto hneď po natartovaní hlásilo vyfučanú pneu
Som bol doteraz v tom, e snímače sú uspaté a zobudia sa pri určitom preaení (rýchlosti). Ale zjavne to nie je úplná pravda a vie ich zobudi aj samotné auto
inak skúsenos z prezúvania: naiel som zapichnutý rób v letnej penu, jasné e po vytiahnutí guma začala fuča. Nahodil som nové zimné na diskoch a iiel sa previez. Auto hneď po natartovaní hlásilo vyfučanú pneu :-o
Som bol doteraz v tom, e snímače sú uspaté a zobudia sa pri určitom preaení (rýchlosti). Ale zjavne to nie je úplná pravda a vie ich zobudi aj samotné auto ;-)
|
|
31.10.2017 13:08 -
|
3105741
|
|
eisy811
|
|
|
VDO pisali, ze sa prebudzaju otrasom, aj mechanik mi dakedy ukazoval, ze sa prebudil snimac uz pri jemnom buchnuti do kolesa (mal tu citacku).
VDO pisali, ze sa prebudzaju otrasom, aj mechanik mi dakedy ukazoval, ze sa prebudil snimac uz pri jemnom buchnuti do kolesa (mal tu citacku).
|
|
06.03.2018 12:01 -
|
3137470
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Nevíte do jakého cca napětí na baterce jsou čidla funkční? Dnes jsem jedno kuchnul a má 2.95V (po zatřesení) Datasheety ukazují vybití někde okolo 2V. Pro úplnost dodávám e u zakoupeného vozu byly čidla vypnuty a já si vsugeroval e budou původní a nefunkční (baterky KO), tak jsem chtěl repasovat.
Nevíte do jakého cca napětí na baterce jsou čidla funkční? Dnes jsem jedno kuchnul a má 2.95V (po zatřesení) Datasheety ukazují vybití někde okolo 2V. Pro úplnost dodávám e u zakoupeného vozu byly čidla vypnuty a já si vsugeroval e budou původní a nefunkční (baterky KO), tak jsem chtěl repasovat.
|
|
19.04.2018 19:17 -
|
3151540
|
|
vos.pe
|
|
|
Nechal jsem namontovat nové senzory tlaku od "ve pro citroen" ale hláka "more tyres not monitored"(nebo tak nějak) se objevuje jetě častěji ne u kol bez snímačů. Je nutno je nějak aktivovat,přihlásit? X7 r.v. 2008 Díky.
Nechal jsem namontovat nové senzory tlaku od "ve pro citroen" ale hláka "more tyres not monitored"(nebo tak nějak) se objevuje jetě častěji ne u kol bez snímačů. Je nutno je nějak aktivovat,přihlásit? X7 r.v. 2008 Díky.
|
|
19.04.2018 19:30 -
|
3151548
|
|
jumep
|
|
|
samozrejme ze sa musia naparovat
samozrejme ze sa musia naparovat
|
|
19.04.2018 19:46 -
|
3151552
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdyby ne, tak to by se asi na srazu vichni hnali k pumpičkám kvůli jedný podhutěný gumě na autě kdo ví koho.
Kdyby ne, tak to by se asi na srazu vichni hnali k pumpičkám kvůli jedný podhutěný gumě na autě kdo ví koho. :-))))
|
|
19.04.2018 20:24 -
|
3151585
|
|
vos.pe
|
|
|
Tak jsem si oddychl,u jsem viděl jak reklamuju.
Tak jsem si oddychl,u jsem viděl jak reklamuju. :-o
|
|
19.04.2018 20:34 -
|
3151591
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to nemusis ,ale cestu budes mit stejnou do citroenu..jen nebudes reklamovat ale zase platit
to nemusis ,ale cestu budes mit stejnou do citroenu..jen nebudes reklamovat ale zase platit :)
|
|
20.04.2018 07:27 -
|
3151668
|
|
vos.pe
|
|
|
To se na to můu vy...Mimochodem,tyté ventilky jsme namontovali do Range,hláka zmizela a je to.Představa,e pokadé kdy sudám kolo budu muset do servisu a dokonce platit,tak mě také nebaví a jak píe Mikra, e se někdo prochází po parkoviti s ventilkem v kapse a vichni citronáři tahají pumpičky... nevím, nevím
To se na to můu vy...Mimochodem,tyté ventilky jsme namontovali do Range,hláka zmizela a je to.Představa,e pokadé kdy sudám kolo budu muset do servisu a dokonce platit,tak mě také nebaví a jak píe Mikra, e se někdo prochází po parkoviti s ventilkem v kapse a vichni citronáři tahají pumpičky...:-o nevím, nevím
|
|
20.04.2018 07:46 -
|
3151670
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je videt ze tomu nerozumis
pokud das nove TMPS (ventilky) musis je k autu naucit...staci jednou ..auto je musi znat
C5 ma moznost ulozeni 8 ventilku ,cili dvou sad letni/zimni
pokud uz je jednou naucis staci jen prehazovat kola,ale mel by jsi dodrzet kola tak jak byla naucena
samozdrejme tam musi byt ty ktere do kola patri a auto je zna,takte stejne s Rr nebudou
to co ti napsal Mikra je tak trochu blbost
je videt ze tomu nerozumis ;)
pokud das nove TMPS (ventilky) musis je k autu naucit...staci jednou ..auto je musi znat
C5 ma moznost ulozeni 8 ventilku ,cili dvou sad letni/zimni
pokud uz je jednou naucis staci jen prehazovat kola,ale mel by jsi dodrzet kola tak jak byla naucena
samozdrejme tam musi byt ty ktere do kola patri a auto je zna,takte stejne s Rr nebudou :palec
to co ti napsal Mikra je tak trochu blbost ;)
|
|
20.04.2018 17:19 -
|
3151788
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Ahojte, mám dotaz. V zimní sadě gum senzory tlaku nemáme, tedy jsme funkci diagnostikou deaktivovali (pokud si dobře pamatuji). Při přezouvání na letní sadu, kde senzory jsou nebyl na aktivaci funkce čas. Dnes cca po ujetí 100km od přezování jedem, e necháme funkci aktivovat a ejhle ona je aktivní.
Ptám se, můe se to aktivovat samo, kdy to zjistí kola se senzory?
Díky za odpovědi, Vaek.
Ahojte, mám dotaz. V zimní sadě gum senzory tlaku nemáme, tedy jsme funkci diagnostikou deaktivovali (pokud si dobře pamatuji). Při přezouvání na letní sadu, kde senzory jsou nebyl na aktivaci funkce čas. Dnes cca po ujetí 100km od přezování jedem, e necháme funkci aktivovat a ejhle ona je aktivní.
Ptám se, můe se to aktivovat samo, kdy to zjistí kola se senzory?
Díky za odpovědi, Vaek.
|
|
20.04.2018 17:22 -
|
3151789
|
|
jumep
|
|
|
nie, samo sa to neaktivuje
aky to mas rok? lebo stare ventilky sa deaktivovavali na viac miestach
povinne montovane len na jednom
nie, samo sa to neaktivuje
aky to mas rok? lebo stare ventilky sa deaktivovavali na viac miestach
povinne montovane len na jednom
|
|
20.04.2018 18:07 -
|
3151793
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
autodiag napsal(a): ... to co ti napsal Mikra je tak trochu blbost
To je tak trochu uráka.
Kdyby se ventilky nemuseli s autem naučit ít (spárovat), tak by ily se vema autama v dosahu. Moje ventilky by hlásily únik tlaku nejen na mém, ale i na vech autech v jejich dosahu. e je ten dosah malý je druhá věc.
A za dalí si myslím, e kola se nemusí dret stále na stejným místě. Jestli se nepletu, tak antény jsou v kadým podběhu a tak by systém měl hlásit konkrétní kolo podle antény a ne podle čidla v kole. Ale protoe je u mě zvykem se občas vdycky plést, tak je docela klidně moný, e tak trochu blbost je tahle doměnka a ne ten předelý pokus o vtip.
To je tak trochu uráka.
Kdyby se ventilky nemuseli s autem naučit ít (spárovat), tak by ily se vema autama v dosahu. Moje ventilky by hlásily únik tlaku nejen na mém, ale i na vech autech v jejich dosahu. e je ten dosah malý je druhá věc.
A za dalí si myslím, e kola se nemusí dret stále na stejným místě. Jestli se nepletu, tak antény jsou v kadým podběhu a tak by systém měl hlásit konkrétní kolo podle antény a ne podle čidla v kole. Ale protoe je u mě zvykem se občas vdycky plést, tak je docela klidně moný, e tak trochu blbost je tahle doměnka a ne ten předelý pokus o vtip. :nevim
|
|
20.04.2018 19:12 -
|
3151799
|
|
fousek
|
|
|
Myslím, e interval kontroly je 40 minut ne 50 km. Kadý den to se zimna bez senzorū prozivam.
Myslím, e interval kontroly je 40 minut ne 50 km. Kadý den to se zimna bez senzorū prozivam.
|
|
| |
|
|