| | |
13.03.2016 19:31 -
Re: Senzory tlaku v pneu
|
2928521
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud nemas auto vyrobene po roce 2015 nejsou TPMS povinne
pokud jsou senzory v aute ve vybave meli by tam byt a funkcni..tj nesmi byt v poruse a svitit kontrolka nebo psat na LCD
nicmene pokud se v BSI vypnou...
pokud nemas auto vyrobene po roce 2015 nejsou TPMS povinne
pokud jsou senzory v aute ve vybave meli by tam byt a funkcni..tj nesmi byt v poruse a svitit kontrolka nebo psat na LCD
nicmene pokud se v BSI vypnou...:-))
|
|
13.03.2016 19:36 -
|
2928523
|
|
jumep
|
|
|
staci inac chytit ventil, ak je pevny a kratky je to najskor snimac, ak je gumovy, makky a klsicky dlhy je to obycajny venti
staci inac chytit ventil, ak je pevny a kratky je to najskor snimac, ak je gumovy, makky a klsicky dlhy je to obycajny venti
|
|
13.03.2016 19:36 -
|
2928524
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
ako mam vybavu Exclusive.... ale na displeji mi fakt nič nesvieti, ani sa nič nezobrazuje.... take podža toho si myslim e tam asi niesu vak ked budem prezuva pneu tak sa na to pozriem detajlnejie ....len mi to vrtalo hlavou tak som sa preistotu opytal
ako mam vybavu Exclusive.... ale na displeji mi fakt nič nesvieti, ani sa nič nezobrazuje.... take podža toho si myslim e tam asi niesu :D vak ked budem prezuva pneu tak sa na to pozriem detajlnejie ....len mi to vrtalo hlavou tak som sa preistotu opytal :)
|
|
13.03.2016 19:52 -
|
2928528
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Bol som sa na to pozrie a tie ventilky su kovove....... take nechápem dalo by sa to zisti aj tak e by som vypustil trochu tlaku z pneu.... a potom by mi mono niečo naskočilo??? je to divne
Bol som sa na to pozrie a tie ventilky su kovove....... take nechápem :nevim dalo by sa to zisti aj tak e by som vypustil trochu tlaku z pneu.... a potom by mi mono niečo naskočilo??? je to divne :nevim
Přílohy: 12833396_956251244423702_171749297_n.jpg ( 65487b ) - |
|
13.03.2016 19:55 -
|
2928536
|
|
jumep
|
|
|
toto by mal byt senzor
ale mozu mat ko baterky alebo to moze byt deaktivovane
toto by mal byt senzor
ale mozu mat ko baterky alebo to moze byt deaktivovane
|
|
13.03.2016 20:05 -
|
2928541
|
|
1David1
|
|
|
no je to zahada ale zas tak moc ma to netrapi.... ked tam nič neblika a nesvietia varovne hlaky tak mi to je jedno zajtra skusim ete vypusti ten tlak z pneu a mono niečo naskoči a ked budem prezuva... tak sa pozriem na baterky tak vdaka za rady
no je to zahada :D ale zas tak moc ma to netrapi.... ked tam nič neblika a nesvietia varovne hlaky tak mi to je jedno :D zajtra skusim ete vypusti ten tlak z pneu a mono niečo naskoči :) a ked budem prezuva... tak sa pozriem na baterky :) tak vdaka za rady :)
|
|
13.03.2016 20:07 -
|
2928542
|
|
jumep
|
|
|
na tie sa tak lahko nepozres a relativne viac zistis na diagnostike
na tie sa tak lahko nepozres a relativne viac zistis na diagnostike
|
|
13.03.2016 20:09 -
|
2928544
|
|
1David1
|
|
|
tak to som nevedel.... myslel som e sa ich bude vydno pri prezuvaní a tak ako sa potom budu da vymeni ak by boli vybyte ???
tak to som nevedel.... myslel som e sa ich bude vydno pri prezuvaní :) a tak ako sa potom budu da vymeni ak by boli vybyte ???
|
|
13.03.2016 20:39 -
|
2928579
|
|
1David1
|
|
|
a je moc dôleite aby boli aktivované??? alebo je to jedno??? a ak prezujem nove pneu aj s novými elektronmi, ktore su bez čidiel, tak s tym moe by nejaky problém???
a je moc dôleite aby boli aktivované??? alebo je to jedno??? a ak prezujem nove pneu aj s novými elektronmi, ktore su bez čidiel, tak s tym moe by nejaky problém???
|
|
13.03.2016 20:49 -
|
2928584
|
|
jumep
|
|
|
ak prezujes bez ventilkov bude to hlasit chybu po asi 40km ze tam nie su a bude to treba deaktivovat
(autodiag - myslene bolo pozret ci su deaktivovane alebo nie)
ak prezujes bez ventilkov bude to hlasit chybu po asi 40km ze tam nie su a bude to treba deaktivovat
(autodiag - myslene bolo pozret ci su deaktivovane alebo nie)
|
|
14.03.2016 00:34 -
|
2928627
|
|
vik_33
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Nevím jak na jiných vozech, ale na mém mi nic kolem kol nesvítí - je potřeba zmáčknout tlačítko Check nalevo od volantu. Potom se zobrazí kolečka a u nich OK! ... tedy kdy je ve ok ... např. u Laguny jsem to měl tak, e na displeji v kapličce bylo autíčko s kolama pořád ... a kdy se něco dělo, začalo přísluné kolo blikat a rozsvítily se dalí kontrolky. Proto mi na C5 chvilku trvalo, ne jsem kontrolu tlaku v pneu nael ... a zapamatoval to. Nojo, návody ... kdo by je četl e?
Nevím jak na jiných vozech, ale na mém mi nic kolem kol nesvítí - je potřeba zmáčknout tlačítko Check nalevo od volantu. Potom se zobrazí kolečka a u nich OK! ... tedy kdy je ve ok :) ... např. u Laguny jsem to měl tak, e na displeji v kapličce bylo autíčko s kolama pořád ... a kdy se něco dělo, začalo přísluné kolo blikat a rozsvítily se dalí kontrolky. Proto mi na C5 chvilku trvalo, ne jsem kontrolu tlaku v pneu nael ... a zapamatoval to. Nojo, návody ... kdo by je četl e? :)
|
|
13.04.2016 19:23 -
|
2940702
|
|
Petras
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Jak to tedy je, při kontrole na STK
Dnes mi při přezouvání " NAJEDNOU" zjistili uník tlaku přes čidlo. Náhradní gumča nepomohla, čidlo je prasklé. Druhé to samé. Mám tedy klasiku. Hláku chci zruit u Jardy ale:
Auto je r.v 2011 ale čidla jsou ve výbavě. Chtěl jsem na podzim zruit i ty 2 a v BSI vypnout. Ale je to řeení? Co na to STK? Pokud je tím auto vybaveno, tak mě stejně vyenou. Je tak?
Jak to tedy je, při kontrole na STK
Dnes mi při přezouvání " NAJEDNOU" zjistili uník tlaku přes čidlo. Náhradní gumča nepomohla, čidlo je prasklé. Druhé to samé. Mám tedy klasiku. Hláku chci zruit u Jardy ale:
Auto je r.v 2011 ale čidla jsou ve výbavě. Chtěl jsem na podzim zruit i ty 2 a v BSI vypnout. Ale je to řeení? Co na to STK? Pokud je tím auto vybaveno, tak mě stejně vyenou. Je tak?
|
|
13.04.2016 19:47 -
|
2940719
|
|
jumep
|
|
|
nijako to nekontroluju
deaktivuj to ak ich nechces, inac sa daju kupit nerezove tie hrdla a vymenit, tie uz neprasknu
nijako to nekontroluju
deaktivuj to ak ich nechces, inac sa daju kupit nerezove tie hrdla a vymenit, tie uz neprasknu
|
|
13.04.2016 20:06 -
|
2940721
|
|
Petras
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Jde o to, e je praklý plast pod tím hrdlem. Čidla byla tak přetaená, e měla ohnuté krouky a rozmačkanou gumu. Mají být dotaena momentem nebo s rozumem. Tady někomu utíkal, gumču neměl, tak je dotáhl tak, e praskla. Musel bych do nových čidel. Navíc je mu 5, tak má asi nárok. Ale čidla beru jako zbytečnost. Auto před kadým odjezdem obcházím-(krábance adt) Přezouvám co půl rok a ten únik tlaku za ten čas, bude asi zanedbatelný.
Jde o to, e je praklý plast pod tím hrdlem. Čidla byla tak přetaená, e měla ohnuté krouky a rozmačkanou gumu. Mají být dotaena momentem nebo s rozumem. Tady někomu utíkal, gumču neměl, tak je dotáhl tak, e praskla. Musel bych do nových čidel. Navíc je mu 5, tak má asi nárok. Ale čidla beru jako zbytečnost. Auto před kadým odjezdem obcházím-(krábance adt) Přezouvám co půl rok a ten únik tlaku za ten čas, bude asi zanedbatelný.
|
|
13.04.2016 22:31 -
|
2940799
|
|
Petras
|
|
|
Díky vem za odpověď. Asi bude záleet na koho na STK narazí.
Díky vem za odpověď. Asi bude záleet na koho na STK narazí.
|
|
| |
|
|