| | |
15.04.2015 21:44 -
Re: Senzory tlaku v pneu
|
2810565
|
|
jumep
|
|
|
ja som si tiez konecne spustil ventilky, potrebovali asi 1km kym zacalo pisat vsetko ok, dovtedy to len blikalo
jedine co mi vzdy inac u toho vadilo je ze nepisu nominalny tlak na display
ja som si tiez konecne spustil ventilky, potrebovali asi 1km kym zacalo pisat vsetko ok, dovtedy to len blikalo
jedine co mi vzdy inac u toho vadilo je ze nepisu nominalny tlak na display
|
|
16.04.2015 07:42 -
|
2810625
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Tak moznost cist hodnoty tlaku na displeji bych chtel. Jiny auta to maji. Hlaska "OK" je pro blondyny. Ja chci videt jakej tlak tam je.
Tak moznost cist hodnoty tlaku na displeji bych chtel. Jiny auta to maji. Hlaska "OK" je pro blondyny. Ja chci videt jakej tlak tam je.
|
|
16.04.2015 12:42 -
|
2810674
|
|
jumep
|
|
|
jo, ono to ma byt standartne pre blondyny nastavene, lebo skratka je to zakaznik a pre neho ma byt len najnutnejsie info a ostatne ma riesit servis (rovnako ako regeneracia fapu atd.)
ale je pravda ako na mnohom inom, mohli tam dat moznost nastavit to ze to bude zobrazovat
jo, ono to ma byt standartne pre blondyny nastavene, lebo skratka je to zakaznik a pre neho ma byt len najnutnejsie info a ostatne ma riesit servis (rovnako ako regeneracia fapu atd.)
ale je pravda ako na mnohom inom, mohli tam dat moznost nastavit to ze to bude zobrazovat
|
|
25.08.2015 20:27 -
|
2854279
|
|
pato88
|
Město: Oravská Jasenica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Da sa monitorovanie tlaku vypnut natrvalo pomocou beznej diagnostiky? (Delphi alebo bosh)
Bol som v servise nasli moznost deaktivovania ale po deaktivacii svieti servis. Mame nejaku dobru radu? Dik
Da sa monitorovanie tlaku vypnut natrvalo pomocou beznej diagnostiky? (Delphi alebo bosh)
Bol som v servise nasli moznost deaktivovania ale po deaktivacii svieti servis. Mame nejaku dobru radu? Dik
|
|
25.08.2015 23:59 -
|
2854389
|
|
pato88
|
Město: Oravská Jasenica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 71 |
|
|
jruze napsal(a): Dá nevím jestli těmito,ale diagboxem ano a asi bych do toho nenechal sahat těmito ...(v těhle autech dovede při konfiguraci občas nadělat paseku i čína) kdy do toho leze někdo kdo o tom moc neví
Takze cesta do chorvatska bude s otravnou hlaskou. Najblizsie poznam iba jumepa a ten je dost daleko. Aj tak dik
Takze cesta do chorvatska bude s otravnou hlaskou. Najblizsie poznam iba jumepa a ten je dost daleko. Aj tak dik
|
|
26.08.2015 06:30 -
|
2854415
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Udělá na počkání kadý autorizovaný servis.
Otázkou je, co si řeknou. Mně to dělali u minulé C5 a řekli si asi 350 a po vypnutí mi najednou začalo pípat zařazení zpátečky, které před tím nepípalo. Tím chci naznačit, e jak psáno výe - můe to mít vliv na jiné věci a znalosti autorizovaných servisů jsou různé.
Udělá na počkání kadý autorizovaný servis.
Otázkou je, co si řeknou. Mně to dělali u minulé C5 a řekli si asi 350 a po vypnutí mi najednou začalo pípat zařazení zpátečky, které před tím nepípalo. Tím chci naznačit, e jak psáno výe - můe to mít vliv na jiné věci a znalosti autorizovaných servisů jsou různé.
|
|
31.08.2015 19:00 -
|
2855791
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Zdravím..prosím o radu: Chybějící-nenamontované senzory tlaku (na kolech jsou normální ventilky) mohou být na STK vyhodnoceny jako váná závada a vozidlo nemusí projít ?
Zdravím..prosím o radu: Chybějící-nenamontované senzory tlaku (na kolech jsou normální ventilky) mohou být na STK vyhodnoceny jako váná závada a vozidlo nemusí projít ?
|
|
31.08.2015 19:36 -
|
2855811
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Díky-dnes mne úplně vybláznil jeden gumař...mám je vypnutý,take v pohodě.
Díky-dnes mne úplně vybláznil jeden gumař...mám je vypnutý,take v pohodě.
|
|
31.08.2015 19:58 -
|
2855820
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Povinný jsou jen u RunFlat pneumatik - .link.
Povinný jsou jen u RunFlat pneumatik - http://www.pneujavurek.cz/run_flat.htm
|
|
31.08.2015 22:30 -
|
2855889
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Dobře teda, opravuju. Povinný jsou jen u RunFlat pneumatik a u nových aut vyrobených po 1.11.2014.
Dobře teda, opravuju. Povinný jsou jen u RunFlat pneumatik a u nových aut vyrobených po 1.11.2014. :-d ;-)
|
|
13.03.2016 19:17 -
|
2928510
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravim kolegovia mam otazočku.... senzory tlaku v pneu su v kadej C5 III, alebo to zavisi od výbavy auta. lebo v priručke od Citroena som čitál, e ked stlačim tlačidlo CHECK tak sa na displeji zobrazi stav tlaku v pneu no ked to stlačim ja tak mi tam ukáe len kilometre do dalej servisnej prehliadky a nič viac..... ja som tomu mono len zle pochopil.... tak sa len pýtam vopred dakujem
Zdravim kolegovia :) mam otazočku.... senzory tlaku v pneu su v kadej C5 III, alebo to zavisi od výbavy auta. :) lebo v priručke od Citroena som čitál, e ked stlačim tlačidlo CHECK tak sa na displeji zobrazi stav tlaku v pneu :) no ked to stlačim ja tak mi tam ukáe len kilometre do dalej servisnej prehliadky a nič viac..... :D ja som tomu mono len zle pochopil.... tak sa len pýtam :D vopred dakujem
|
|
13.03.2016 19:22 -
|
2928514
|
|
jumep
|
|
|
nie, nie su vo vsetkych, teda v novych ano lebo su povinne, ale tu je to vybavou a nemusia byt
nie, nie su vo vsetkych, teda v novych ano lebo su povinne, ale tu je to vybavou a nemusia byt
|
|
13.03.2016 19:26 -
|
2928516
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
dobre tak vdaka za odpoved lebo sa u pomaly pripravujem na vymenu letnych pneu.... a čital som tu e je pritom problem s tými senzormi ale tak ked ich asi nemam... tak sa nemam čoho ba..... či ????
dobre tak vdaka za odpoved :D lebo sa u pomaly pripravujem na vymenu letnych pneu.... a čital som tu e je pritom problem s tými senzormi :) ale tak ked ich asi nemam... tak sa nemam čoho ba..... či ???? :D
|
|
| |
|
|