| | |
16.11.2013 12:52 -
Re: Senzory tlaku v pneu
|
2638788
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Zjistil jsem po přezutí na zimní sadu únik vzduchu z okolí matice na ventilku 3 kol. Jeden ventilek se mi dokonce při hutění ulomil. Ventilky jsou proraný od soli. Je to pěkně blbě vymylený. Voda se dostane do kvíry mezi ventilek a matici a tam ere ten hliník nebo co to je. Musím koupit nové snímače. Budu tam před zimou stříkat nějakou vazelínu.
Zjistil jsem po přezutí na zimní sadu únik vzduchu z okolí matice na ventilku 3 kol. Jeden ventilek se mi dokonce při hutění ulomil. Ventilky jsou proraný od soli. Je to pěkně blbě vymylený. Voda se dostane do kvíry mezi ventilek a matici a tam ere ten hliník nebo co to je. Musím koupit nové snímače. Budu tam před zimou stříkat nějakou vazelínu.
|
|
16.11.2013 13:02 -
|
2638790
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
jeden maník z Peugeot clubu prodává náhradní ventilky do snímačů. Místo hliníkových dává kovové, viz: .link.
jeden maník z Peugeot clubu prodává náhradní ventilky do snímačů. Místo hliníkových dává kovové, viz: http://www.peugeot-diag.stranky1.cz/vychytavky/
|
|
17.11.2013 17:01 -
|
2638994
|
|
operatorXM
|
|
|
Dík za tip, u jsem je objednal.
Dík za tip, u jsem je objednal.
|
|
17.11.2013 18:07 -
|
2639013
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
nz. Dej pak vědět, jak to lape.
nz. Dej pak vědět, jak to lape.
|
|
17.11.2013 19:32 -
|
2639062
|
|
jumep
|
|
|
asi bude slaba baterka vyhodnoti to ako prazdne kolo
asi bude slaba baterka vyhodnoti to ako prazdne kolo
|
|
17.11.2013 19:53 -
|
2639065
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
je nejaka rada ako originalne hlinikove ochranit pred koroziou?
napriklad natriet vazelinou a elekrikarskou teplo zmrstovacou buzirkou ?
je nejaka rada ako originalne hlinikove ochranit pred koroziou?
napriklad natriet vazelinou a elekrikarskou teplo zmrstovacou buzirkou ?
|
|
17.11.2013 19:54 -
|
2639066
|
|
jumep
|
|
|
nepouzivat kovove capice aby co najmenej mohla vznikat elektrolyza a cistit to
nepouzivat kovove capice aby co najmenej mohla vznikat elektrolyza a cistit to
|
|
17.11.2013 20:08 -
|
2639071
|
|
jumep
|
|
|
sol to len urychluje, teda sol + vlhkost
sol to len urychluje, teda sol + vlhkost
|
|
26.11.2013 19:29 -
|
2641381
|
|
operatorXM
|
|
|
Ladman napsal(a): nz. Dej pak vědět, jak to lape.
Ventilky doly obratem, cena 300 Kč/ks + 80 Kč potovné, zpracování pěkné, výrobce doporučuje pouít původní těsnící gumičky. Montá dle servisu byla bez problémů, tlak v pneu zatím drí.
Ventilky doly obratem, cena 300 Kč/ks + 80 Kč potovné, zpracování pěkné, výrobce doporučuje pouít původní těsnící gumičky. Montá dle servisu byla bez problémů, tlak v pneu zatím drí.
|
|
26.03.2014 15:29 -
|
2680304
|
|
Ladman
|
|
|
Ladman napsal(a): tak dnes mi v Citroenu v Budějcích snímače načetli. Neví, proč se chytil jen jeden a ostatní ne, nicméně vyřeeno jako reklamace a hlavně to u funguje. V paměti jsou prý i ty letní kola, tak snad na jaře po přezutí sem nebudu muset zas.
tak budu muset. Včera jsem přezul na letňáky a jel to trochu projet. Nejdřív po pár km hláka, e mám podhutěné LP kolo, ostatní OK. Změřil jsem, mělo cca 1,8, take opravdu podhutěné. Tak jsem si říkal, e paráda, načetly se vechny snímače. Po asi 5-ti km stará známá hláka, e jedno nebo více kol není monitorováno, konkrétně vechny zbylé tři kola. Take jsem tam, kde jsem byl na podzim, auto se naučilo jednu sadu a druhou kromě jednoho kola zapomnělo. Nevěděl by někdo, kde ty "experti" v autorizáku dělaj chybu? Prej s tím nemaj moc zkueností, nikdy to nikdo na X7 nechtěl, mít funkční snímače na dvou sadách. Jezdí jich tu poslední dobou čím dál víc, tak se tomu docela divím. Aktuální kola si v rámci reklamace nechám načíst a u počítám s tím, e na podzim tam pojedu zase a pak po kadém přezouvání.
tak budu muset. Včera jsem přezul na letňáky a jel to trochu projet. Nejdřív po pár km hláka, e mám podhutěné LP kolo, ostatní OK. Změřil jsem, mělo cca 1,8, take opravdu podhutěné. Tak jsem si říkal, e paráda, načetly se vechny snímače. Po asi 5-ti km stará známá hláka, e jedno nebo více kol není monitorováno, konkrétně vechny zbylé tři kola. Take jsem tam, kde jsem byl na podzim, auto se naučilo jednu sadu a druhou kromě jednoho kola zapomnělo. Nevěděl by někdo, kde ty "experti" v autorizáku dělaj chybu? Prej s tím nemaj moc zkueností, nikdy to nikdo na X7 nechtěl, mít funkční snímače na dvou sadách. Jezdí jich tu poslední dobou čím dál víc, tak se tomu docela divím. Aktuální kola si v rámci reklamace nechám načíst a u počítám s tím, e na podzim tam pojedu zase a pak po kadém přezouvání.
|
|
26.03.2014 15:32 -
|
2680305
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Mam letni i zimni se snimacema a prezouvam sam, nic nenstatavuju a vse funguje jak ma. Asi se to musi nastavit jednou a pak uz to funguje, ale na podzim i ted co uz mam prezuto to funguje. Na zimnich mi akorat uhnily vsechny ty hlinikove matky.
Mam letni i zimni se snimacema a prezouvam sam, nic nenstatavuju a vse funguje jak ma. Asi se to musi nastavit jednou a pak uz to funguje, ale na podzim i ted co uz mam prezuto to funguje. Na zimnich mi akorat uhnily vsechny ty hlinikove matky.
|
|
26.03.2014 16:11 -
|
2680329
|
|
jumep
|
|
|
mno, ja som sa konecne pozeral do tej DSG jednotky, ked budes niekedy mat dole gumy tak si opis ciselka z ventilkov a tie tam nechaj dopisat, alebo si ich opis ked to bude chodit
podla mna ti to davaju do 12345 a 678910 nezapisu
mno, ja som sa konecne pozeral do tej DSG jednotky, ked budes niekedy mat dole gumy tak si opis ciselka z ventilkov a tie tam nechaj dopisat, alebo si ich opis ked to bude chodit
podla mna ti to davaju do 12345 a 678910 nezapisu
|
|
15.04.2014 18:24 -
|
2687690
|
|
kutnohorak
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Mohl by někdo poradit, jak ventilek vymontovat a přitom nezničit čidlo? Matka je asi přirostlá a neni za co vzít. Odvrtat, nebo patlat nějakým sajrajtem a doufat, nebo ohřát? Dík za radu. Dnes návtěva pneuservisu ani jsme s tím nehli.
Mohl by někdo poradit, jak ventilek vymontovat a přitom nezničit čidlo? Matka je asi přirostlá a neni za co vzít. Odvrtat, nebo patlat nějakým sajrajtem a doufat, nebo ohřát? Dík za radu. Dnes návtěva pneuservisu ani jsme s tím nehli.
|
|
15.04.2014 20:52 -
|
2687745
|
|
jumep
|
|
|
preco si to chcel davat dole v prvom rade?
da sa kupit len samotny vrch toho (zavit) a ten vymenit ked to ulomis
preco si to chcel davat dole v prvom rade?
da sa kupit len samotny vrch toho (zavit) a ten vymenit ked to ulomis
|
|
16.04.2014 06:50 -
|
2687780
|
|
kutnohorak
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Utíká a nejde utáhnout ani povolit. Kde se dá koupit?
Utíká a nejde utáhnout ani povolit. Kde se dá koupit?
|
|
16.04.2014 09:23 -
|
2687798
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Kupoval jsem zde - taktez jsem mel vsecky matky vyzrane, ze uz tam bud nebyly, nebo z casti jen.
Koupis tu celou sadu vcetne tech ventilku za 300 nna kolo, je to z nerezu a vymeni se to na tom cidle. Cili cidla zustavaji. Me to delal teda servisak, nesahal jsem na to, pouze jsem objednal a dovezl mu to. Toho "shopu" se neboj, je to clovek velmi znamy z peugeot clubu, spolehlivost zarucena, za dva dny od objednani jsem to mel doma.
.link.
Kupoval jsem zde - taktez jsem mel vsecky matky vyzrane, ze uz tam bud nebyly, nebo z casti jen.
Koupis tu celou sadu vcetne tech ventilku za 300 nna kolo, je to z nerezu a vymeni se to na tom cidle. Cili cidla zustavaji. Me to delal teda servisak, nesahal jsem na to, pouze jsem objednal a dovezl mu to. Toho "shopu" se neboj, je to clovek velmi znamy z peugeot clubu, spolehlivost zarucena, za dva dny od objednani jsem to mel doma.
http://www.peugeot-diag.stranky1.cz/cenik/
|
|
27.04.2014 12:23 -
|
2690795
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Výborně zpracovaný návod.
Výborně zpracovaný návod. :palec
|
|
| |
|
|