| | |
11.02.2018 16:42 -
Re: Zadní náprava - obecně
|
3130707
|
|
James01
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Nechci být úplně za blbe, ale k čemu přeně slouí tuta věc ? ( táhlo pérování ) na seřízení zadní geometrie ?
Nechci být úplně za blbe, ale k čemu přeně slouí tuta věc ? ( táhlo pérování ) na seřízení zadní geometrie ?
Přílohy: tahlo.png ( 91909b ) - |
|
01.05.2018 21:32 -
|
3154224
|
|
Mr.Kev
|
Město: Jirkov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Ahoj, mám takový problém - jakmile zastavím a vypnu motor, tak zadní náprava při klesání íleně zavre. Při normální jízdě nic zvlátního nepozoruji. Nějaká rada čím by to mohlo být? Přijde mi, e se to poměrně rychle zhoruje...
Ahoj, mám takový problém - jakmile zastavím a vypnu motor, tak zadní náprava při klesání íleně zavre. Při normální jízdě nic zvlátního nepozoruji. Nějaká rada čím by to mohlo být? Přijde mi, e se to poměrně rychle zhoruje...
|
|
01.05.2018 22:15 -
|
3154258
|
|
jumep
|
|
|
u X7 tam nic take zvlastne nie je
treba sa na to pozriet, mozno tycky stabilizatora
u X7 tam nic take zvlastne nie je
treba sa na to pozriet, mozno tycky stabilizatora
|
|
03.09.2019 14:16 -
|
3236163
|
|
Jinec
|
|
|
Ahoj,
pročetl jsem si diskuzi ohledně zadní nápravy. A chci se zeptat, zda se někomu nestalo to, e od zadní nápravy při přejetí např. nerovnosti na silnici rychlostí 40-50 km/h se mi ozve tupá rána jakoby do karoserie"i retardér to způsobí".
Zvuk se stupňuje delí dobu.:nevím. Při rychlejí jízdě to neslyím anebo to nedělá. .
Děkuji za pomoc Jirka
Ahoj,
pročetl jsem si diskuzi ohledně zadní nápravy. A chci se zeptat, zda se někomu nestalo to, e od zadní nápravy při přejetí např. nerovnosti na silnici rychlostí 40-50 km/h se mi ozve tupá rána jakoby do karoserie"i retardér to způsobí".
Zvuk se stupňuje delí dobu.:nevím. Při rychlejí jízdě to neslyím anebo to nedělá. .
Děkuji za pomoc Jirka
|
|
07.07.2020 13:55 -
|
3276334
|
|
Jinec
|
|
|
Tak po delím jedění jsem zjistil, únik LHM 0,5 l doplněno, ale stále to dělá. S naloeným kufrem zvuky skoro pominou.
Co jsem ale zjistil tak na zadní nápravě z jedné strany, mi prosakuje Lhm z prachovky. Můe to být způsobeno tím?Postup rada,je tu někdo kdo by to opravil ?: (:nevím
Tak po delím jedění jsem zjistil, únik LHM 0,5 l doplněno, ale stále to dělá. S naloeným kufrem zvuky skoro pominou.
Co jsem ale zjistil tak na zadní nápravě z jedné strany, mi prosakuje Lhm z prachovky. Můe to být způsobeno tím?Postup rada,je tu někdo kdo by to opravil ?: (:nevím
Přílohy: Poznámka 2020-07-07 135609.png ( 454431b ) - |
|
07.07.2020 19:05 -
|
3276365
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
No, hezký. Čím dýl bude odkládat ty ramena, tím to bude horí a draí... Tekoucí manety se udělají při tom ...
No, hezký. Čím dýl bude odkládat ty ramena, tím to bude horí a draí... Tekoucí manety se udělají při tom ...
|
|
07.07.2020 19:53 -
|
3276369
|
|
Jinec
|
|
|
Sakra . Nenajde se někdo kdo by mi to byl schopen opravit? .(. Jsem z Pardubického kraje.
Sakra:( . Nenajde se někdo kdo by mi to byl schopen opravit? .(. Jsem z Pardubického kraje.
|
|
07.07.2020 23:46 -
|
3276406
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
Jestli platí ta Moravská Třebová tak to má o 10km blí do Brna ne do Pardubic a LHM se tam fakt nelije
Jestli platí ta Moravská Třebová tak to má o 10km blí do Brna ne do Pardubic ;-) a LHM se tam fakt nelije :-p
|
|
08.07.2020 08:27 -
|
3276435
|
|
marton
|
|
|
Páni.. len kontrolná otázka
ak je tá foto reálna, nechýba tam náhodou niečo .. .?
či u si to začal rozobera ?
Páni.. len kontrolná otázka
ak je tá foto reálna, nechýba tam náhodou niečo .. .?
či u si to začal rozobera ?
|
|
08.07.2020 08:48 -
|
3276437
|
|
Jinec
|
|
|
Fotka není reálná jen vypůjčená ohledně té manety.. omlouvám se. A radu s opravou asi negativní.
Fotka není reálná jen vypůjčená ohledně té manety.. omlouvám se. A radu s opravou asi negativní.
|
|
08.07.2020 12:47 -
|
3276458
|
|
PATaMAT
|
|
|
Co řeí prosakující manetu na pístnici - ta se proste vymění... očistí se dosedací plocha a hotovo. Ale ty tu řeí rok vrzající ramena - loiska. To je tvůj problém, který se oddalováním jen zhorí a bude to jen draí kdy se vydře uloení pro gufero, které pak nebude kam nasadit a nebude těsnit - vyvařit nebo nové rameno ... Ty manety se vyřeí u těch ramen, rozdělat se to musí v podstatě u nich celé. Ale je to tvoje auto, rozhodnutí je jen na tobě. e ti auto jede ejdrem jak 1203, sjídí se ti gumy a občas to plave .... Co na tom, to je prkotina
Co řeí prosakující manetu na pístnici - ta se proste vymění... očistí se dosedací plocha a hotovo. Ale ty tu řeí rok vrzající ramena - loiska. To je tvůj problém, který se oddalováním jen zhorí a bude to jen draí kdy se vydře uloení pro gufero, které pak nebude kam nasadit a nebude těsnit - vyvařit nebo nové rameno ... Ty manety se vyřeí u těch ramen, rozdělat se to musí v podstatě u nich celé. Ale je to tvoje auto, rozhodnutí je jen na tobě. e ti auto jede ejdrem jak 1203, sjídí se ti gumy a občas to plave .... Co na tom, to je prkotina ;-)
|
|
26.02.2021 12:26 -
Zadní náprava - uloení - servis
|
3301735
|
|
Laddiss
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Dobrý den ve spolek, můete prosím někdo poradit na koho se obrátit s opravou uloení zadní nápravy v okolí Mostecka? Obvolal jsem několik servisů a bez úspěchu. Zadní pravé kolo vdy kdy se "prověsí" vydá kovový zvuk.
Předem děkuji za případné rady.
Dobrý den ve spolek, můete prosím někdo poradit na koho se obrátit s opravou uloení zadní nápravy v okolí Mostecka? Obvolal jsem několik servisů a bez úspěchu. Zadní pravé kolo vdy kdy se "prověsí" vydá kovový zvuk.
Předem děkuji za případné rady.
|
|
06.03.2021 10:49 -
|
3302796
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím,
je moné e by zadní stabilizátory pokud jsou hodně volné(po smrti) mohli ovlivňovat na X7 zádní výku auta? Princip zadní regulace výky jestli jsem ho pochopil správně je: při zvedání auta se tyčka stabilizátoru zvedá s autem a tahá za stabilizační tyč, která se protáčí v uloení tyče s tím se posouvá ovládací páčka senzoru výky. Děkuji
Zdravím,
je moné e by zadní stabilizátory pokud jsou hodně volné(po smrti) mohli ovlivňovat na X7 zádní výku auta? Princip zadní regulace výky jestli jsem ho pochopil správně je: při zvedání auta se tyčka stabilizátoru zvedá s autem a tahá za stabilizační tyč, která se protáčí v uloení tyče s tím se posouvá ovládací páčka senzoru výky. Děkuji
|
|
06.03.2021 10:52 -
|
3302797
|
|
jumep
|
|
|
mozu, ale moc si to predstavit neviem, to by fakt museli byt neuveritelne rozbite a mlatit jak to
skor ten uchyt toho vyskacu vzadu je nafigu a staci ze v kufri tresknes do rezervi a sa to moze ohnut
mozu, ale moc si to predstavit neviem, to by fakt museli byt neuveritelne rozbite a mlatit jak to
skor ten uchyt toho vyskacu vzadu je nafigu a staci ze v kufri tresknes do rezervi a sa to moze ohnut
|
|
06.03.2021 11:56 -
|
3302813
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
aktuální problém mám e nemohu zvednou auto do nejvyí polohy, kdy u si myslím e u je úplně nahoře tak stále tlačí a pak u mi přijde e u je ví ne by mělo být a čerpadlu dochází kapalina protoe vydává zvlátní zvuky, ale to pouze při zvednutí kdy chci dát úplně nahoru. Hladina kapaliny v nádrce je v pořádku. Kontrola provedena v nejnií poloze a odtlakováno pomoci diagnostiky celí okruh. Bylo zarezlé táhlo zadního výkového senzoru. Musí jít tím táhlem pohnout rukou? nevím jakou tam má mít vůli. Děkuji
aktuální problém mám e nemohu zvednou auto do nejvyí polohy, kdy u si myslím e u je úplně nahoře tak stále tlačí a pak u mi přijde e u je ví ne by mělo být a čerpadlu dochází kapalina protoe vydává zvlátní zvuky, ale to pouze při zvednutí kdy chci dát úplně nahoru. Hladina kapaliny v nádrce je v pořádku. Kontrola provedena v nejnií poloze a odtlakováno pomoci diagnostiky celí okruh. Bylo zarezlé táhlo zadního výkového senzoru. Musí jít tím táhlem pohnout rukou? nevím jakou tam má mít vůli. Děkuji
|
|
06.03.2021 16:14 -
|
3302826
|
|
jruze
|
|
|
patně nastavená vejka - to auto má určitý rozsah zvedání a to čerpadlo se snaí docílit té hodnoty a protoe ho to tam u nepustí tak běí dokud ho nezastaví tepelná ochrana a nebo dokud neshoří motor - to chybné nastavení můze udělat i zarezlé táhlo na ovládání korektoru ( dovede se i ulomit)
patně nastavená vejka - to auto má určitý rozsah zvedání a to čerpadlo se snaí docílit té hodnoty a protoe ho to tam u nepustí tak běí dokud ho nezastaví tepelná ochrana a nebo dokud neshoří motor - to chybné nastavení můze udělat i zarezlé táhlo na ovládání korektoru ( dovede se i ulomit)
|
|
06.03.2021 16:29 -
|
3302829
|
|
michal
|
|
|
dá se s tím táhlem hýbat rukou v tom kloubu pokud je ve v pořádku nebo s tím nehnu? Děkuji "oprava : zadní táhlo zarezlé, po výměně ve funguje v pořádku."
dá se s tím táhlem hýbat rukou v tom kloubu pokud je ve v pořádku nebo s tím nehnu? Děkuji "oprava : zadní táhlo zarezlé, po výměně ve funguje v pořádku."
|
|
| |
|
|