| | |
07.01.2012 21:14 -
Re: Zadní náprava - obecně
|
2437604
|
|
Hajkis
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Mám ten samý problém.Při zvedání a klesání nebo na hrbolkách je to Ok(loiska v ramenech staré cca.1 měsíc,i kdy staré byly tak na 70 procent v pořádku),ale při průjezdu prasklin na silnici nebo děr to klepe na pravé zadní straně.Jsou to duté rány a dělá to jen občas.Zlepilo se to vypodloením plastového podběhu a jinak dále pátrám,co tam klepe
Mám ten samý problém.Při zvedání a klesání nebo na hrbolkách je to Ok(loiska v ramenech staré cca.1 měsíc,i kdy staré byly tak na 70 procent v pořádku),ale při průjezdu prasklin na silnici nebo děr to klepe na pravé zadní straně.Jsou to duté rány a dělá to jen občas.Zlepilo se to vypodloením plastového podběhu a jinak dále pátrám,co tam klepe
|
|
07.01.2012 21:17 -
|
2437605
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no po čase, po výměně loisek v ramenech mi začalo taky něco bouchat vzadu, úklid kufru - nic, dělalo to hlavně po nai obecné panelce, no a nakonec jsem zjistil, e to dělají zadní sedačky, hmm v ivotě bych neřekl, e ten zvuk jde od sedaček, prostě jsem je nechal cca 2 dny sklopené a bylo ticho..... mno jen tak mně napadlo
no po čase, po výměně loisek v ramenech mi začalo taky něco bouchat vzadu, úklid kufru - nic, dělalo to hlavně po nai obecné panelce, no a nakonec jsem zjistil, e to dělají zadní sedačky, hmm v ivotě bych neřekl, e ten zvuk jde od sedaček, prostě jsem je nechal cca 2 dny sklopené a bylo ticho..... mno jen tak mně napadlo ;-)
|
|
07.01.2012 22:04 -
|
2437616
|
|
Hajkis
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Na sedačkách úchyty omotané páskou u mám i pod rezervou koberec i podlahu kufru,tak stále bádám.No uvidíme
Na sedačkách úchyty omotané páskou u mám i pod rezervou koberec i podlahu kufru,tak stále bádám.No uvidíme
|
|
08.01.2012 14:11 -
|
2437723
|
|
jumep
|
|
|
bolo pisane pri C5 1 v info rapid, c5 2 uz sa toto netyka
v prilohe su 2 a tu je treti popis
1. PÙVOD
Moná příčina,Nedostatečné utaení upevnění zadní nápravy na karoserii.
Od č. OPR 9937,Utahovací moment čtyř upevňovacích roubů zadní nápravy na karoserii je 13.5 +/-1.1 daN.m namísto dřívějích 11.5 daN.m.
2. OPRAVA V ZÁRUÈNÍ DOBÌ
Utáhnout čtyři upevňovací rouby zadní nápravy na karoserii momentem 13.5 +/-1.1 daN.m.
bolo pisane pri C5 1 v info rapid, c5 2 uz sa toto netyka
v prilohe su 2 a tu je treti popis
1. PÙVOD
Moná příčina,Nedostatečné utaení upevnění zadní nápravy na karoserii.
Od č. OPR 9937,Utahovací moment čtyř upevňovacích roubů zadní nápravy na karoserii je 13.5 +/-1.1 daN.m namísto dřívějích 11.5 daN.m.
2. OPRAVA V ZÁRUÈNÍ DOBÌ
Utáhnout čtyři upevňovací rouby zadní nápravy na karoserii momentem 13.5 +/-1.1 daN.m.
Přílohy: 1CX4-B3AU70Q0-Klepání v zadní části vozidla při jízdě na patném povrchu vozovky.pdf ( 127797b ) - Klepání v zadní části vozidla se ozývá i po provedení pokynů uvedených v Info´rapidu C5 3, číslo 2.pdf ( 107919b ) - |
|
08.01.2012 14:45 -
|
2437748
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Co silentblok na uchycení výfuku.
Co silentblok na uchycení výfuku.
|
|
08.01.2012 19:53 -
|
2438058
|
|
jruze
|
|
|
.link. a .link. Staré s podlokou a nové provedení bez podloky ? Jestli by problém nevyřeila podloka (12)
http://service.citroen.com/docpr/affiche.do?ref=060003422101&refaff=0600%2003%20422101&idFct=FCT0025 a http://service.citroen.com/docpr/affiche.do?ref=060103422130A&refaff=0601%2003%20422130A&idFct=FCT0025 Staré s podlokou a nové provedení bez podloky ? Jestli by problém nevyřeila podloka (12)
|
|
17.01.2012 14:25 -
|
2442189
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Tak přátelé, vidím, e to delí stání mého auta má dalí důsledky. Vypadá to opravdu na silentbloky zadní nápravy, je to takové gumové bouchání, včera jsme to měli na zvedáku a nic jsme vizuelně nenali a mlátí to čímdál víc. Nevíte někdo na kolik takovej silentblok vyjde? Díky
Tak přátelé, vidím, e to delí stání mého auta má dalí důsledky. Vypadá to opravdu na silentbloky zadní nápravy, je to takové gumové bouchání, včera jsme to měli na zvedáku a nic jsme vizuelně nenali a mlátí to čímdál víc. Nevíte někdo na kolik takovej silentblok vyjde? Díky
|
|
19.01.2012 17:07 -
|
2442685
|
|
Mamlas
|
|
|
U Boba: .link.
Vzit montpaku a zkusit zahejbat celou napravou. Uvidis jak to drzi nebo nedrzi v tech silentblocich.
U Boba: http://www.autodilyhulin.cz/ulozeni-zadni-napravy,87.html
Vzit montpaku a zkusit zahejbat celou napravou. Uvidis jak to drzi nebo nedrzi v tech silentblocich.
|
|
19.01.2012 18:04 -
|
2442695
|
|
jumep
|
|
|
paka nepomoze, problem byva ze je odrata ta guma na nom a potom to bucha
ked das to zavazie dole, tj. tie predne sroby tak uvidis stav toho, pokusim sa to nafotit ked sa dostanem k tomu
paka nepomoze, problem byva ze je odrata ta guma na nom a potom to bucha
ked das to zavazie dole, tj. tie predne sroby tak uvidis stav toho, pokusim sa to nafotit ked sa dostanem k tomu
|
|
20.01.2012 11:45 -
|
2442830
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Jumep: Jetě zkusím podotahovat ty rouby. Z tvé zkuenosti, to spíe dělají ty přední, nebo zadní silentbloky? Díky.
Jetě dotaz, to závaí,které je na silenbloku stahuje se silentblokem jedinej rouba a ten se tedy povoluje, jo?
Jumep: Jetě zkusím podotahovat ty rouby. Z tvé zkuenosti, to spíe dělají ty přední, nebo zadní silentbloky? Díky.
Jetě dotaz, to závaí,které je na silenbloku stahuje se silentblokem jedinej rouba a ten se tedy povoluje, jo?
|
|
20.01.2012 14:12 -
|
2442841
|
|
jruze
|
|
|
Ano povolí roub a závaí ztahuje ten roub. U starího provedení byla mezi závaím velká podloka - uvaoval jsem ji dát i do novějího provedení - protoe u nového provedení jsou v závaí vymačkané ďolíky -tak třeba by toto pomohlo.
Ano povolí roub a závaí ztahuje ten roub. U starího provedení byla mezi závaím velká podloka - uvaoval jsem ji dát i do novějího provedení - protoe u nového provedení jsou v závaí vymačkané ďolíky -tak třeba by toto pomohlo.:nevim
|
|
20.01.2012 16:57 -
|
2442880
|
|
jumep
|
|
|
stare zavazie bolo nedostatocne (to s podlozkou) preto je to nove, diery su vydrate od tej gumy ... staci pootocit, ale ked budes mat v ruke novy silent a porovnas zo starym, pochopis
stare zavazie bolo nedostatocne (to s podlozkou) preto je to nove, diery su vydrate od tej gumy ... staci pootocit, ale ked budes mat v ruke novy silent a porovnas zo starym, pochopis
|
|
21.01.2012 19:56 -
|
2442997
|
|
Majk-fox
|
|
|
Take z toho usuzuju, e se spí vydřou ty přední kulatý,ne ty draí zadní, e? Nechce se mi kupovat vechny 4 a pak zjistit, e to dělali jen přední. Nemůu mít rozebraný auto a pak čekat na díly. Musím je mít u připravený,a se to bude dělat. Prý musí celá náprava dolů, tak práce bude taky mastná Nevíte někdo,jak je to v e-shopu z Hulína, jestli pokud něco nepouiju, tak mi to vezme zpět?
Take z toho usuzuju, e se spí vydřou ty přední kulatý,ne ty draí zadní, e? Nechce se mi kupovat vechny 4 a pak zjistit, e to dělali jen přední. Nemůu mít rozebraný auto a pak čekat na díly. Musím je mít u připravený,a se to bude dělat. Prý musí celá náprava dolů, tak práce bude taky mastná :-( Nevíte někdo,jak je to v e-shopu z Hulína, jestli pokud něco nepouiju, tak mi to vezme zpět?
|
|
21.01.2012 19:59 -
|
2442999
|
|
jumep
|
|
|
zadne sa daju vymenit v pohode kedykolvek a ano, na 90% staci len predne ...povol si to a uvidis sam
menil som to na aute, len som si to popustil aby som sa k tomu dostal, lenivost mi nedovolila odmontovat celu napravu
zadne sa daju vymenit v pohode kedykolvek a ano, na 90% staci len predne ...povol si to a uvidis sam
menil som to na aute, len som si to popustil aby som sa k tomu dostal, lenivost mi nedovolila odmontovat celu napravu :)
|
|
21.01.2012 20:42 -
|
2443011
|
|
jruze
|
|
|
Mám za to e draí jsou ty přední
Mám za to e draí jsou ty přední;-)
|
|
21.01.2012 20:50 -
|
2443017
|
|
jumep
|
|
|
toto je ten predny
.link.
a je lacnejsi ale hodne horsie sa meni ako ten zadny
toto je ten predny
http://autodilyhulin.cz/100500,c5-silentblok-zadni-napravy-predni-kulaty-sa1315c75.html
a je lacnejsi ale hodne horsie sa meni ako ten zadny :)
|
|
27.01.2012 10:32 -
|
2444762
|
|
Majk-fox
|
|
|
Tak mládenci, přední silentbloky vyměněny starý na tom nebyly a tak zle,ale u byly opotřebený. Auto bylo celý den ve vyhřáté dílně a večer po montái jsem to jel projet a bomba, radoval jsem se, e to je ono. Ráno auto na mrazu a jel jsem do práce a zase to samý. Take to budou dělat ty zadní? Kadopádně to je něco, co asi reaguje na zimu nějaká guma, či co.
Tak mládenci, přední silentbloky vyměněny starý na tom nebyly a tak zle,ale u byly opotřebený. Auto bylo celý den ve vyhřáté dílně a večer po montái jsem to jel projet a bomba, radoval jsem se, e to je ono. Ráno auto na mrazu a jel jsem do práce a zase to samý. Take to budou dělat ty zadní? Kadopádně to je něco, co asi reaguje na zimu nějaká guma, či co.
|
|
27.01.2012 12:46 -
|
2444783
|
|
jumep
|
|
|
sedacky ti nemlatia?
odtlakovanu napravu si skusal hybat hore dole?
sedacky ti nemlatia?
odtlakovanu napravu si skusal hybat hore dole?
|
|
| |
|
|