| | |
11.04.2009 12:19 -
bezpečnostní rouby kol
|
659990
|
|
Berka
|
Město: Seč, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
ztratil jsem speciální klíč na bezpečnostní roub kola (tzv. "ořech") a nevím si rady, jedná se o litý disk DEZENT, co s tím asi nemá moc společného. Nemohu vyjet, nebo v případě defektu ........ Poraďte, pomozte! Děkuji
ztratil jsem speciální klíč na bezpečnostní roub kola (tzv. "ořech") a nevím si rady, jedná se o litý disk DEZENT, co s tím asi nemá moc společného. Nemohu vyjet, nebo v případě defektu ........ Poraďte, pomozte! Děkuji
|
|
11.04.2009 12:40 -
Re: bezpečnostní rouby kol
|
659991
|
|
tief
|
|
|
Kazdy lepsi pneuservis by ti mal pomoct ...
Kazdy lepsi pneuservis by ti mal pomoct ...
|
|
11.04.2009 17:34 -
|
659992
|
|
jumep
|
|
|
kardy normalnejsi / rozumnejsi (uz som zazil dementov co povedali ze sa musi rozrezat disk) pneuservis, pripadne ak si trufas, kvalitne vrtaky a mozes sa ist bavit
kardy normalnejsi / rozumnejsi (uz som zazil dementov co povedali ze sa musi rozrezat disk) pneuservis, pripadne ak si trufas, kvalitne vrtaky a mozes sa ist bavit
|
|
11.04.2009 19:36 -
|
659994
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Nemá od těch roubů krabičku? Bývá tam jakejsi kód, podle kterého by ten nástavec el objednat u výrobce, případně u nějakého prodejce.
Nemá od těch roubů krabičku? Bývá tam jakejsi kód, podle kterého by ten nástavec el objednat u výrobce, případně u nějakého prodejce.
|
|
12.04.2009 10:03 -
|
660013
|
|
Berka
|
Město: Seč, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Přátelé drazí, informace ze roáku, kam jdou vozy s bezpečnoístními rouby: "Kdy tě vechno zradilo, pomůe ti kladivo". Protoe mé bezpečnostní rouby mají hladký krzuhový povrch a drákování je vyfrézováno na horní ploe, vyoadly ze hry trubkové či golové klíče, vrtáky super kvality se nechytaly, pouil jsem ocelovou kulatinu prům. 28, délka 100 a 5 údery 3 kg palicí jsem během 10 min. pomocí golového ořechu 20 mm lehce uvolnil. Heréka!!! Děkuji vem za cenné rady a hlavně za neopakovatelný pocit sounáleitosti a solidarity. Hezé velikonoce.
Přátelé drazí, informace ze roáku, kam jdou vozy s bezpečnoístními rouby: "Kdy tě vechno zradilo, pomůe ti kladivo". Protoe mé bezpečnostní rouby mají hladký krzuhový povrch a drákování je vyfrézováno na horní ploe, vyoadly ze hry trubkové či golové klíče, vrtáky super kvality se nechytaly, pouil jsem ocelovou kulatinu prům. 28, délka 100 a 5 údery 3 kg palicí jsem během 10 min. pomocí golového ořechu 20 mm lehce uvolnil. Heréka!!! Děkuji vem za cenné rady a hlavně za neopakovatelný pocit sounáleitosti a solidarity. Hezé velikonoce.
|
|
12.04.2009 11:02 -
|
660015
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
prave na tyhle kulate srouby jsou ty specialni orechy,jak jsem psal zadna hruba sila jen nasadis a povolis
prave na tyhle kulate srouby jsou ty specialni orechy,jak jsem psal zadna hruba sila jen nasadis a povolis
|
|
14.04.2010 22:41 -
|
2342195
|
|
Mydloch
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Berka napsal(a): Přátelé drazí, informace ze roáku, kam jdou vozy s bezpečnoístními rouby: "Kdy tě vechno zradilo, pomůe ti kladivo". Protoe mé bezpečnostní rouby mají hladký krzuhový povrch a drákování je vyfrézováno na horní ploe, vyoadly ze hry trubkové či golové klíče, vrtáky super kvality se nechytaly, pouil jsem ocelovou kulatinu prům. 28, délka 100 a 5 údery 3 kg palicí jsem během 10 min. pomocí golového ořechu 20 mm lehce uvolnil. Heréka!!! Děkuji vem za cenné rady a hlavně za neopakovatelný pocit sounáleitosti a solidarity. Hezé velikonoce.
Dne jsem zjistil toté, ale není mi jasný postup. Tos vlatně ten vořech 20 nalisoval ránama na kulatej roub a vono se to neprotočilo? Mám tvar s čtyřmi tyčinkami průměr ak 4 mm .po obvodu jinak kulatýho roubu. Nemám tuení, co s tím? Ani jak je to tvrdý materiál. Poraďte něco, díky.
Dne jsem zjistil toté, ale není mi jasný postup. Tos vlatně ten vořech 20 nalisoval ránama na kulatej roub a vono se to neprotočilo? Mám tvar s čtyřmi tyčinkami průměr ak 4 mm .po obvodu jinak kulatýho roubu. Nemám tuení, co s tím? Ani jak je to tvrdý materiál. Poraďte něco, díky.
|
|
15.04.2010 05:50 -
|
2342210
|
|
tomc
|
|
|
přiloí matici a vnitřkem vyvaří silnějím cočkem není problém
přiloí matici a vnitřkem vyvaří:palec silnějím cočkem není problém:-d
|
|
15.04.2010 07:52 -
|
2342223
|
|
tief
|
|
|
Pripadne lepsi pneuservis, budu mat v zasobe vsetky mozne nadstavce na to ...
Pripadne lepsi pneuservis, budu mat v zasobe vsetky mozne nadstavce na to ...
|
|
15.04.2010 13:40 -
|
2342272
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Kolega odvrtával bezpečnostní roub asi tři hodiny (kdo to dělal ví o čem je řeč). Kdy se mu to konečně povedlo chtěl povolit zbývající rouby, zjistil e ořech který hledal má nasazený na klíči..................
Holt kdy se daří tak se daří.
Kolega odvrtával bezpečnostní roub asi tři hodiny (kdo to dělal ví o čem je řeč). Kdy se mu to konečně povedlo chtěl povolit zbývající rouby, zjistil e ořech který hledal má nasazený na klíči..................:-((((
Holt kdy se daří tak se daří.;-)
|
|
15.04.2010 14:21 -
|
2342279
|
|
Jeffrey
|
|
|
Tak toto jsem řeil na podzim. Za boha jsem nemohl povolit jeden bezpečák. Jedu tedy ke kamarádovi, e tam něco narveme a povolíme. Nakonec jsme akorát urvali hlavičku a museli v AL disku vařit matku na zbytek roubu. Prostě katastrofa, ale nakonec jsme toho parchanta ven dostali V jednu chvíli u jsem přestával doufat.
Tak toto jsem řeil na podzim. Za boha jsem nemohl povolit jeden bezpečák. Jedu tedy ke kamarádovi, e tam něco narveme a povolíme. Nakonec jsme akorát urvali hlavičku :-o :paleca museli v AL disku vařit matku na zbytek roubu. Prostě katastrofa, ale nakonec jsme toho parchanta ven dostali;-) V jednu chvíli u jsem přestával doufat. :-(
|
|
19.10.2010 21:02 -
|
2358971
|
|
dpadevet
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Před malou chvilkou jsem v ceníku Citroen nael nástavce - objednávají se podle organizačního čísla, předpokládám tedy, e vechny C5 podobného data jezdí se stejnými bezpečnostními rouby...
Před malou chvilkou jsem v ceníku Citroen nael nástavce - objednávají se podle organizačního čísla, předpokládám tedy, e vechny C5 podobného data jezdí se stejnými bezpečnostními rouby...
|
|
19.10.2010 21:13 -
|
2358974
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jsou nato specialni nastavce s levotocivym zavitem s vysokym stoupanim ...zatim jsme s tim povolili vse
jsou nato specialni nastavce s levotocivym zavitem s vysokym stoupanim ...zatim jsme s tim povolili vse
|
|
19.10.2010 21:33 -
|
2358975
|
|
martin
|
|
|
Ahoj vem. Já jsem zjioval cenu bezpečnostního oříku v Citroenu. Podle VINKA jsou schopni objednat , doba zhruba 1 týden a cena cca 1620,- .
Ahoj vem. Já jsem zjioval cenu bezpečnostního oříku v Citroenu. Podle VINKA jsou schopni objednat , doba zhruba 1 týden a cena cca 1620,- .
|
|
19.04.2011 12:55 -
|
2385167
|
|
Zaborák
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
V Citroenu jsem koupil sadu nových bezpeč. roubů s ořechem za 902 Kč, jinak lepí řeení jsou obyč rouby, kdy nejsou kola na autě. Ořech mi nevrátili v Barumu, kdy jsem dával zimní kola! Tak pozor na servisy!!!
V Citroenu jsem koupil sadu nových bezpeč. roubů s ořechem za 902 Kč, jinak lepí řeení jsou obyč rouby, kdy nejsou kola na autě. Ořech mi nevrátili v Barumu, kdy jsem dával zimní kola! Tak pozor na servisy!!!:palec
|
|
05.08.2011 10:17 -
|
2404664
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
martin napsal(a): Ahoj vem. Já jsem zjioval cenu bezpečnostního oříku v Citroenu. Podle VINKA jsou schopni objednat , doba zhruba 1 týden a cena cca 1620,- .
Bohuel jsem ve stejné situaci, kdy mi chybí ořech na bezpečnostní rouby.. Při koupi auta jsem si toho hned neviml a teď mám trochu starosti.. V citroenu za něj chtějí 1500Kč. Jsem si jej sice nechal dělat ale kolega stále nemá čas a já chci mít klid.., jen nepíchnout.. V pneu servisu mě upozorňovali, e ty origo rouby jsou choulostivé na vedení.., je třeba to dělat utahovačkou, protoe nějakou račnou či pákou hrozí e to člověk navede ikno a strhne ty malé zářezy, a pak je teprve problém.. Asi si jej objednám u citroenu..
Bohuel jsem ve stejné situaci, kdy mi chybí ořech na bezpečnostní rouby.. Při koupi auta jsem si toho hned neviml a teď mám trochu starosti.. :-(((( V citroenu za něj chtějí 1500Kč. Jsem si jej sice nechal dělat ale kolega stále nemá čas a já chci mít klid.., jen nepíchnout.. V pneu servisu mě upozorňovali, e ty origo rouby jsou choulostivé na vedení.., je třeba to dělat utahovačkou, protoe nějakou račnou či pákou hrozí e to člověk navede ikno a strhne ty malé zářezy, a pak je teprve problém.. Asi si jej objednám u citroenu.. :-o
|
|
05.08.2011 14:09 -
|
2404719
|
|
tief
|
|
|
Jj zrovna utahovacka s kroutakem jako prase a bez citu je na maly zavit vhodna. Jak niekto moze vypustat s pusy takeho strasne reci ...
Jj zrovna utahovacka s kroutakem jako prase a bez citu je na maly zavit vhodna. Jak niekto moze vypustat s pusy takeho strasne reci ...
|
|
05.08.2011 17:01 -
|
2404754
|
|
jumep
|
|
|
tak ze nevie co je to momentovy kluc a ako sa maju zatahovat kolesa ....
uz som tu par ludom poziciaval momentak aby sa naucili ako sa pritahuju kolesa (ked som pocul ako to prastalo ked ich povolovali )
jo a ten bezpecak, ak je origo tak jedine v citroene kupis
prelez pripadne este raz auto, mozno je hodeny niekde pod rezervou alebo v sedacke alebo v popolniku
tak ze nevie co je to momentovy kluc a ako sa maju zatahovat kolesa ....
uz som tu par ludom poziciaval momentak aby sa naucili ako sa pritahuju kolesa (ked som pocul ako to prastalo ked ich povolovali :) )
jo a ten bezpecak, ak je origo tak jedine v citroene kupis
prelez pripadne este raz auto, mozno je hodeny niekde pod rezervou alebo v sedacke alebo v popolniku
|
|
| |
|
|