26.08.2021 11:25 -
Ohnuty zvedaci bod
|
3320202
|
|
marsalek
|
Město: Köln, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Mili kolegove, na C5 X7 jsou zvedaci body na zpevnenem lemu mezi prahem a podlahou. Pri zvedani auta nejen citroenackym zvedakem se tyto vyztuzene body ohybaji. Uz jsem je nekolikrat rovnal, ale jsou oproti Xantii velice mekke. Co s tim?
Diky, Kaja
Mili kolegove, na C5 X7 jsou zvedaci body na zpevnenem lemu mezi prahem a podlahou. Pri zvedani auta nejen citroenackym zvedakem se tyto vyztuzene body ohybaji. Uz jsem je nekolikrat rovnal, ale jsou oproti Xantii velice mekke. Co s tim?
Diky, Kaja
|
|
26.08.2021 12:29 -
Re: Ohnuty zvedaci bod
|
3320203
|
|
jumep
|
|
|
ked uz to raz ohli tak to uz sa bude ohybat stale, ja to nechavam uz prihnute
je to tym ze su vysoke a krizi sa to na dvihaku, kym ten dvihak to nenakrizi tak to drzi v pohode
ked uz to raz ohli tak to uz sa bude ohybat stale, ja to nechavam uz prihnute
je to tym ze su vysoke a krizi sa to na dvihaku, kym ten dvihak to nenakrizi tak to drzi v pohode
|
|
26.08.2021 12:58 -
|
3320211
|
|
marsalek
|
Město: Köln, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Ahoj jumepe, diky za odpoved!
Snazim se vymyslet nejaky nastavec na zvedak, ktery se zahakne do toho oka, ktere je blize prahu a nema takovou paku. Napada Te nejaky tip?
Ahoj jumepe, diky za odpoved!
Snazim se vymyslet nejaky nastavec na zvedak, ktery se zahakne do toho oka, ktere je blize prahu a nema takovou paku. Napada Te nejaky tip?
|
|
26.08.2021 19:49 -
|
3320316
|
|
jumep
|
|
|
videl som ze to niekde riesili na C6 uk clube, niekto tam prirabal na to drziaky aj to bolo nafotene (skus .link. prehladat)
videl som ze to niekde riesili na C6 uk clube, niekto tam prirabal na to drziaky aj to bolo nafotene (skus http://c6owners.org/index.php prehladat)
|
|
| |