26.06.2017 18:53 -
Bouchání od zadní nápravy / C5 I / C5 II
|
3078415
|
|
jozz
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Ahojte chcem sa spytat zacala mi buchat zadná naprava take kovove rany, ale min rok v 10 mesiaci som menil loziska v ramenach u jumepa a zaujmave je ze ked pri prejdeni nerovnosti ked priprzdim mierne tak to nerobi... ked nepribrzdim tak to bucha... mozu to byt aj brzdy? ci?
Dakujem
Ahojte chcem sa spytat zacala mi buchat zadná naprava take kovove rany, ale min rok v 10 mesiaci som menil loziska v ramenach u jumepa a zaujmave je ze ked pri prejdeni nerovnosti ked priprzdim mierne tak to nerobi... ked nepribrzdim tak to bucha... mozu to byt aj brzdy? ci?
Dakujem
|
|
26.06.2017 20:23 -
Re: Bouchání od zadní nápravy / C5 I / C5 II
|
3078432
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Můe to být víc věcí, musí se to vidět a slyet. Ideální je zajet někam na STK a poádat je, aby s autem zahýbali na těch jejich ploinách. Tam se zjistí skoro vdy pravá příčina. U nás na STK jsou ochotní a dělají to zadara. Jen mechanikovi strkám do kapsy maličkost za ochotu.
Můe to být víc věcí, musí se to vidět a slyet. Ideální je zajet někam na STK a poádat je, aby s autem zahýbali na těch jejich ploinách. Tam se zjistí skoro vdy pravá příčina. U nás na STK jsou ochotní a dělají to zadara. Jen mechanikovi strkám do kapsy maličkost za ochotu.
|
|
26.06.2017 22:20 -
|
3078469
|
|
miskod
|
|
|
Nemas dost napruzene zadne dosky. Mas tam taky drot ktory ich tlaci dole aby tam neboli volne. Mne to hrka tiez len som lenivy a nechce sa mi davat dole kolesa...
Daj to dolu a priohni tu pruzinu (drat)
Nemas dost napruzene zadne dosky. Mas tam taky drot ktory ich tlaci dole aby tam neboli volne. Mne to hrka tiez len som lenivy a nechce sa mi davat dole kolesa...:-)
Daj to dolu a priohni tu pruzinu (drat)
|
|
25.07.2017 19:14 -
|
3084898
|
|
jumep
|
|
|
neviem co riesis, hovoril som ti ze to spravime ked si tu bol, muselo prasknut puzdro loziska
neviem co riesis, hovoril som ti ze to spravime ked si tu bol, muselo prasknut puzdro loziska
|
|
| |