| | |
05.11.2016 16:34 -
Re: Auto plave
|
3008826
|
|
jruze
|
|
|
Podle mne je nejlepí ta co po ní přejede s autem a ona to změří - i těch +- 70Kg za volantem má na geo vliv.
Podle mne je nejlepí ta co po ní přejede s autem a ona to změří - i těch +- 70Kg za volantem má na geo vliv.;-)
|
|
16.12.2016 20:25 -
|
3020667
|
|
Ivan P
|
Město: Dolná Breznica, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Zdravim vsetkych mam tiez problem auto mi pohadzuje zo strany na stranu ked prejdem po kanali tak sa zda akoby uskocilo na stranu a to sami zda ze to uskakuje v predu aj v zadu na suchych cestach to nie je a tak pozna ale ked bol na ceste sneh tak je to katastrofa bol som v servise kontrolovali mi pidvozok a povedali ze je vsetko v poriadku ze zle su pneumatiky tie som vymenil ale robí to stále myslel som ci nebude niečo s pruzenim ked auto zdvihnem hornu uroven tak strasne skace je to normálne prosim o radu ďakujem
Zdravim vsetkych mam tiez problem auto mi pohadzuje zo strany na stranu ked prejdem po kanali tak sa zda akoby uskocilo na stranu a to sami zda ze to uskakuje v predu aj v zadu na suchych cestach to nie je a tak pozna ale ked bol na ceste sneh tak je to katastrofa bol som v servise kontrolovali mi pidvozok a povedali ze je vsetko v poriadku ze zle su pneumatiky tie som vymenil ale robí to stále myslel som ci nebude niečo s pruzenim ked auto zdvihnem hornu uroven tak strasne skace je to normálne prosim o radu ďakujem
|
|
16.12.2016 21:08 -
|
3020679
|
|
jumep
|
|
|
vo vrchnej polohe je to normalne, nakolko tam nie pohyb piestu
v akom stave su predne silenty?
a co zadna naprava?
vo vrchnej polohe je to normalne, nakolko tam nie pohyb piestu
v akom stave su predne silenty?
a co zadna naprava?
|
|
16.12.2016 21:13 -
|
3020681
|
|
Ivan P
|
Město: Dolná Breznica, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 33 |
|
|
V servise mi povedali ,ze vsetko vyzera v poriadku
Ale povedali ze bud to robia pneumatiky alebo budu spatne gule na pruzeni
V servise mi povedali ,ze vsetko vyzera v poriadku
Ale povedali ze bud to robia pneumatiky alebo budu spatne gule na pruzeni
|
|
16.12.2016 21:16 -
|
3020684
|
|
jumep
|
|
|
ked je vsetko ok tak to nemoze robit problem, cize niekde problem je
ako to skusali / kontrolovali?
spatna gula sa neprejavuje plavanim
ked je vsetko ok tak to nemoze robit problem, cize niekde problem je
ako to skusali / kontrolovali?
spatna gula sa neprejavuje plavanim
|
|
16.12.2016 21:30 -
|
3020690
|
|
Ivan P
|
|
|
Auto zdvihli a paisrom skúali silenbloky a capy a este kontrolovali pneumatiky ci nie su vydute abolo mi povedane ze vsetko je v norme a ta spätná gulato neviem a co vlastne by mala robit?
Auto zdvihli a paisrom skúali silenbloky a capy a este kontrolovali pneumatiky ci nie su vydute abolo mi povedane ze vsetko je v norme a ta spätná gulato neviem a co vlastne by mala robit?
|
|
16.12.2016 21:58 -
|
3020696
|
|
Ivan P
|
|
|
Peruje to celkom dobre ale auto ani tak neplava ako to uskakuje do stran a hlavne na klzkej vozovke ides rovno a zrazu auto hodi na bok je to velmi nepríjemné co s tym porad
Peruje to celkom dobre ale auto ani tak neplava ako to uskakuje do stran a hlavne na klzkej vozovke ides rovno a zrazu auto hodi na bok je to velmi nepríjemné co s tym porad
|
|
16.12.2016 22:02 -
|
3020697
|
|
jumep
|
|
|
podla mna tie silenty alebo zadna naprava
a este skontrolovat geometriu
podla mna tie silenty alebo zadna naprava
a este skontrolovat geometriu
|
|
16.12.2016 22:32 -
|
3020701
|
|
Ivan P
|
|
|
Geometria bola robena asi pred tyrmi mesiacmi
Geometria bola robena asi pred tyrmi mesiacmi
|
|
18.12.2016 08:16 -
|
3021122
|
|
Ivan P
|
|
|
Kontroloval som auto a zistil som ze mam rozčapenu zadnu nápravu zrejme budu rozbite loiská v ramenach chcem sa spýta či to ma vplyv na uskakovanie auta na ceste do stran a pritom mi v servise povedali e je vetko v norme
Kontroloval som auto a zistil som ze mam rozčapenu zadnu nápravu zrejme budu rozbite loiská v ramenach chcem sa spýta či to ma vplyv na uskakovanie auta na ceste do stran a pritom mi v servise povedali e je vetko v norme
|
|
18.12.2016 08:59 -
|
3021125
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Můe to mít vliv na uskakování do stran, stejně jako kadá vůle na nápravách. A v servisu nic nepoznali, protoe nevědí, jak to zkontrolovat. Z toho usuzuju, e ani nebudou vědět, jak to správně opravit. Nedal bych jim anci a jel za někým, kdo si s tím poradí. Neodborná oprava vede k potíím, stejně to nakonec musí předělat a zdvojí si náklady. Přinejmením.
Do Banky to nemá daleko - .link.
Můe to mít vliv na uskakování do stran, stejně jako kadá vůle na nápravách. A v servisu nic nepoznali, protoe nevědí, jak to zkontrolovat. Z toho usuzuju, e ani nebudou vědět, jak to správně opravit. Nedal bych jim anci a jel za někým, kdo si s tím poradí. Neodborná oprava vede k potíím, stejně to nakonec musí předělat a zdvojí si náklady. Přinejmením.
Do Banky to nemá daleko - http://www.c5club.cz/profiles/jumep#.WFZBkn05Heo
|
|
18.12.2016 11:06 -
|
3021154
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
To bude zadní nápravou, loiska v ramenech. To umí dost nepěkně odskakovat.
To bude zadní nápravou, loiska v ramenech. To umí dost nepěkně odskakovat.
|
|
18.12.2016 19:09 -
|
3021245
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Jo Jo dělali mi to loiska v zadních ramenech taky to hrozně uskakovalo.Oprava u Jruze a ve super i volant se srovnal a je zase rovně.
Jo Jo dělali mi to loiska v zadních ramenech taky to hrozně uskakovalo.Oprava u Jruze a ve super:palec i volant se srovnal a je zase rovně.;-)
|
|
18.12.2016 20:08 -
|
3021250
|
|
Ivan P
|
|
|
Dam to pozriet odbornikovi na druhý týdeň mam ís k jumepovi do piean
Dam to pozriet odbornikovi na druhý týdeň mam ís k jumepovi do piean
|
|
02.09.2019 16:03 -
|
3236061
|
|
Dadusv
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Zdravim páni,mohli by ste mi prosim napisat postup,ako sa meni cap otoca?ta trojpacka...treba davat dole otoc a nalisovat tam tu trojpacku,alebo vysrobovat tie tri sroby a vymenit to?dik
Zdravim páni,mohli by ste mi prosim napisat postup,ako sa meni cap otoca?ta trojpacka...treba davat dole otoc a nalisovat tam tu trojpacku,alebo vysrobovat tie tri sroby a vymenit to?dik
|
|
06.09.2019 10:35 -
|
3236662
|
|
Dadusv
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Aha,som to nasiel na youtube,tam daval ten clovek dole aj brzdove kotuce,poloos podkladal retazou,no vyzeralo to na dlhsie ako opisujes😁ale je pravda,ze to bol peugeot 407...ale tam velky rozdiel zrejme nebude....zajtra to budem riesit,dik
Aha,som to nasiel na youtube,tam daval ten clovek dole aj brzdove kotuce,poloos podkladal retazou,no vyzeralo to na dlhsie ako opisujes😁ale je pravda,ze to bol peugeot 407...ale tam velky rozdiel zrejme nebude....zajtra to budem riesit,dik
|
|
| |
|
|