08.12.2011 16:06 -
Náraz zadním kolem na obrubník..
|
2431563
|
|
Lordleon
|
|
|
Při odbočování na sněhu se mi to smeklo a zadní kolo dostalo ránu o obrubníkm po nárazu mi kolo hází a střídavě chrčí, zkoueli jsme vyměnit kolo za rezervu a ani to nepomohlo navíc při jízdě dopředu auto o dost klesá a při couvání stoupá o dost nahoru , nevíte někdo co by to mohlo být .. Přemýlel jsem o loisku v kotouči...Dík
Při odbočování na sněhu se mi to smeklo a zadní kolo dostalo ránu o obrubníkm po nárazu mi kolo hází a střídavě chrčí, zkoueli jsme vyměnit kolo za rezervu a ani to nepomohlo navíc při jízdě dopředu auto o dost klesá a při couvání stoupá o dost nahoru , nevíte někdo co by to mohlo být .. Přemýlel jsem o loisku v kotouči...Dík
|
|
08.12.2011 16:14 -
Re: Náraz zadním kolem na obrubník..
|
2431564
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
Pokud jste menili kolo, tak jste to mohli hned zkusit, jestli se kolo toci volne, tudiz jestli lozisko je aspon takhle OK.
Pokud jste menili kolo, tak jste to mohli hned zkusit, jestli se kolo toci volne, tudiz jestli lozisko je aspon takhle OK.
|
|
08.12.2011 16:24 -
|
2431565
|
|
Lordleon
|
|
|
No kolem jsme otáčeli a točilo se normálně ..
No kolem jsme otáčeli a točilo se normálně ..
|
|
08.12.2011 17:32 -
|
2431570
|
|
jumep
|
|
|
osobne som sice rameno nevidel, ale napravu v ktorej je otlacene rameno ano
to bol priamy zasah zadneho kolesa a ina situacia
a) sramot moze robit lozisko, vacsinou ked dostane prdu sa rozsype a zacne hucat po chvili
b) rozbite lozistka v ramenach
c) brzdic, porane sa utrhol srob z toho co bol ooxidovany
d) utrhnuty kryci plech
atd.
bez videnia tu tazko radit
aspon to cele pofot a daj fotky ked mame poradit
osobne som sice rameno nevidel, ale napravu v ktorej je otlacene rameno ano :)
to bol priamy zasah zadneho kolesa a ina situacia
a) sramot moze robit lozisko, vacsinou ked dostane prdu sa rozsype a zacne hucat po chvili
b) rozbite lozistka v ramenach
c) brzdic, porane sa utrhol srob z toho co bol ooxidovany
d) utrhnuty kryci plech
atd.
bez videnia tu tazko radit
aspon to cele pofot a daj fotky ked mame poradit
|
|
08.12.2011 22:32 -
|
2431636
|
|
Lordleon
|
|
|
Jo jo auto půjde do konce týdne na zvedák, pak kdytak polu fotky .. Jinak zatím děkuju ..
Jo jo auto půjde do konce týdne na zvedák, pak kdytak polu fotky .. Jinak zatím děkuju ..
|
|
09.12.2011 08:38 -
|
2431657
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Ja mel ohly cep, kterej drzi naboj - pokud si dobre pamatuju a servisak mi rikal, ze nekdo musel vzit obrubnik, tak to budes mit nejspis to same.
Ja mel ohly cep, kterej drzi naboj - pokud si dobre pamatuju a servisak mi rikal, ze nekdo musel vzit obrubnik, tak to budes mit nejspis to same.
|
|
| |