10.03.2011 19:19 -
Jak nastavit výku vozidla
|
2376970
|
|
pavel555
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj,před týdnem jsem měnil táhlo korekce výky na zadku.Výměna bez problému ale,horí je to u s nastavením výky.Nepodařilo se mě dát uchycení do stejné výky.Auto je hodně zvednuto na zadek,poradí někdo jaké má být správné na stavení výky(mm) a od čeho k čemu se to měří.
Díky.
Ahoj,před týdnem jsem měnil táhlo korekce výky na zadku.Výměna bez problému ale,horí je to u s nastavením výky.Nepodařilo se mě dát uchycení do stejné výky.Auto je hodně zvednuto na zadek,poradí někdo jaké má být správné na stavení výky(mm) a od čeho k čemu se to měří.
Díky.
|
|
10.03.2011 19:21 -
Re: Jak nastavit výku vozidla
|
2376971
|
|
jumep
|
|
|
priloha
jo, a staci to metrom zamerat a vyratat z toho
priloha
jo, a staci to metrom zamerat a vyratat z toho
Přílohy: vyska.pdf ( 244850b ) - |
|
10.03.2011 19:49 -
|
2377003
|
|
pavel555
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Děkuji,zítra zajedu na kanal a seřídím to.(snad jsem to pochopil)
Díky
Děkuji,zítra zajedu na kanal a seřídím to.(snad jsem to pochopil)
Díky
|
|
15.05.2011 11:26 -
|
2390712
|
|
milanko
|
Město: Mlada boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
je mozne zeby iba predna cast bola vysie zda sa mi dost velka medzera mezi kolesom a blatnikom dik
je mozne zeby iba predna cast bola vysie zda sa mi dost velka medzera mezi kolesom a blatnikom dik
|
|
15.05.2011 13:40 -
|
2390741
|
|
jumep
|
|
|
predna a zadna naprava sa nastavuje zvlast, u c5 x7 (a c6) dokonca kazde koleso zvlast
predna a zadna naprava sa nastavuje zvlast, u c5 x7 (a c6) dokonca kazde koleso zvlast
|
|
15.05.2011 19:51 -
|
2390810
|
|
milanko
|
Město: Mlada boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Nastavuje sa to manualne alebo cez geometriu?Vyska je dana alebo sa da nastavit akakolvek?
Nastavuje sa to manualne alebo cez geometriu?Vyska je dana alebo sa da nastavit akakolvek?
|
|
15.05.2011 20:03 -
|
2390813
|
|
flyteSVK
|
|
|
Inac dobra otazka. Niekde som cital ze ta C5 od Carlssona mala ako zakladnu pouzitu tu najnizsiu polohu.
Inac dobra otazka. Niekde som cital ze ta C5 od Carlssona mala ako zakladnu pouzitu tu najnizsiu polohu.
|
|
15.05.2011 20:12 -
|
2390817
|
|
jumep
|
|
|
carlsson ma podobny navod, ale ked si vsimnes vyska sa nastavuje v zavyslosti od polomeru kolesa ( .link. ) cize svetla vyska ma byt vzdy rovnaka a je dana, ak to das nizsie alebo vyssie tak to bude nestabilne / tvrde atd, zato je vyska dana
carlsson ma podobny navod, ale ked si vsimnes vyska sa nastavuje v zavyslosti od polomeru kolesa ( http://www.c5club.cz/download.php?fileid=2376972 ) cize svetla vyska ma byt vzdy rovnaka a je dana, ak to das nizsie alebo vyssie tak to bude nestabilne / tvrde atd, zato je vyska dana
|
|
15.05.2011 20:14 -
|
2390819
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
flyteSVK napsal(a): Inac dobra otazka. Niekde som cital ze ta C5 od Carlssona mala ako zakladnu pouzitu tu najnizsiu polohu.
V nejnií poloze auto sedí na dorazech, vůbec nepéruje - take tudy určitě ne.
milanko: Nastavit ce dá sice cokoliv, ale není důvod, ideální poloha je daná (je cca uprostřed) - kvůli rozsahu pohybu pístnic. Výka se nastavuje pootáčením objímky páky korektoru, jemně lze doladit i diagnostikou.
Geometrie přední nápravy (sbíhavost, nic jiného se neteluje) s tím nesouvisí.
V nejnií poloze auto sedí na dorazech, vůbec nepéruje - take tudy určitě ne.
milanko: Nastavit ce dá sice cokoliv, ale není důvod, ideální poloha je daná (je cca uprostřed) - kvůli rozsahu pohybu pístnic. Výka se nastavuje pootáčením objímky páky korektoru, jemně lze doladit i diagnostikou.
Geometrie přední nápravy (sbíhavost, nic jiného se neteluje) s tím nesouvisí.
|
|
| |