| | |
13.12.2017 19:10 -
Re: Výměna kulového čepu
|
3117460
|
|
mrazek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
taky jsem si viml,leí mi doma dva páry a jeden je u z nápisem TRW na prachovce(krabička je stejná),kupoval jsem asi před 3 týdny
taky jsem si viml,leí mi doma dva páry a jeden je u z nápisem TRW na prachovce(krabička je stejná),kupoval jsem asi před 3 týdny
|
|
13.12.2017 20:34 -
|
3117482
|
|
jumep
|
|
|
jo zasoby, mne uz zacali chodit len tie TRW
jo zasoby, mne uz zacali chodit len tie TRW
|
|
30.07.2020 10:20 -
|
3278525
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Zdravím ,
čeká mě výměna spodního čepu.
Chci se zeptat , je monost auto na kolech zvednout na zvedáku a čep povolit (zkusit) boucháním tupým majzlem do zářezů ani bych měl cokoliv sundaný ??? Teoreticky ho pootočit o dva tři závity a pak ve teprve rozdělat?
Zdravím ,
čeká mě výměna spodního čepu.
Chci se zeptat , je monost auto na kolech zvednout na zvedáku a čep povolit (zkusit) boucháním tupým majzlem do zářezů ani bych měl cokoliv sundaný ??? Teoreticky ho pootočit o dva tři závity a pak ve teprve rozdělat?
|
|
01.08.2020 13:48 -
|
3278771
|
|
jruze
|
|
|
Tony_Z napsal(a): Ahoj. Tento stav stále trvá?
Sena: Tak jestli se nebojí, e majzne vedle a bude mít těstí, tak by to jít mohlo. Ale nezapomeň si ho odjistit. (Kousky plechu na čepu zahnuté do výřezů na těhlici.)
U svého povozu jsem se nakonec vdy dostal k hořáku a velkému hasáku.
No existuje na to přípravek - ja osobně přípravkem a vzduchem(pokud se mu nechce tak ohřát)
a pro ,,Jumepa" - má pocit e kdy někdo koupí nějakou značku tak srovná fabriku se zemí ? (to jako Citroen koupil Opel a teď se Opel jmenuje Citroen ?) - fabrika jede stále,vyrábí dále a pořád je to lemforder
Mimochodem purflux také ,,zruil" výrobu - ale koupí stále - ikdy ten zrovna změnil i název (ale zatím jede jak novej název tak starej)= dělá to jedna maina,jedna fabrika a nejsou to přebaly .
No existuje na to přípravek - ja osobně přípravkem a vzduchem(pokud se mu nechce tak ohřát)
a pro ,,Jumepa" - má pocit e kdy někdo koupí nějakou značku tak srovná fabriku se zemí ? (to jako Citroen koupil Opel a teď se Opel jmenuje Citroen ?) - fabrika jede stále,vyrábí dále a pořád je to lemforder ;-)
Mimochodem purflux také ,,zruil" výrobu - ale koupí stále - ikdy ten zrovna změnil i název (ale zatím jede jak novej název tak starej)= dělá to jedna maina,jedna fabrika a nejsou to přebaly .
|
|
07.08.2020 15:09 -
|
3279531
|
|
kutnohorak
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 88 |
|
|
ZdravÍm
Dá se objednat krycí plech čepu? Diky za info.
ZdravÍm
Dá se objednat krycí plech čepu? Diky za info.
|
|
07.08.2020 15:13 -
|
3279532
|
|
jumep
|
|
|
3623 06
7,86EUR, nie je vedeny ako NFP, takze by sa mal stale dat kupit
3623 06
7,86EUR, nie je vedeny ako NFP, takze by sa mal stale dat kupit
|
|
15.08.2020 16:19 -
|
3280227
|
|
kutnohorak
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 88 |
|
|
děkuju za info.
Dnes výměna čepů Původní TRV vydrely 20000 km jeden začal vrzat, druhý vůle. Dal jsem lomferdr. Otázkou je, nemám někde nechat zkontrolovat koule. Kdy to moc nevydrelo? Nebo je to kvalitou silnic, nebo kvalitou TRW. Auto se mi tvrdé nezdá. Kdy byly koule v háji na xantii skákalo to jak koza. Ten pocit nemám.
Dík za reakce.
děkuju za info.
Dnes výměna čepů Původní TRV vydrely 20000 km jeden začal vrzat, druhý vůle. Dal jsem lomferdr. Otázkou je, nemám někde nechat zkontrolovat koule. Kdy to moc nevydrelo? Nebo je to kvalitou silnic, nebo kvalitou TRW. Auto se mi tvrdé nezdá. Kdy byly koule v háji na xantii skákalo to jak koza. Ten pocit nemám.
Dík za reakce. :palec
|
|
17.08.2020 12:15 -
|
3280427
|
|
jumep
|
|
|
lemforder je uz len prebalene trw, takze si si moc nepomohol a ich konstrukcia je uplne zla, je prilis maly ten kuzel, moc zapadne do ramena a znici manzetu
lemforder je uz len prebalene trw, takze si si moc nepomohol a ich konstrukcia je uplne zla, je prilis maly ten kuzel, moc zapadne do ramena a znici manzetu
|
|
17.08.2020 15:57 -
|
3280445
|
|
kutnohorak
|
|
|
To jsi nepotěil. Nevím přebal?? Na čepu TRW vyraené nebylo. Bylo tam tuím F. Kvalitu prověří čas. Vyndavat je nebudu. Jakou značku tedy zvolit. Cena se zas a tolik nelií. Nemluvím o servisu citroen Tam jsem el do vrtule cenu čepu cca2200 Kč. ASI zlatý. Předpokládám, e si citroen vlastní kuláky nedělá. Co pouívají...? Jestli vyrábějí jako koda tak v pondělí jiný ne v pátek
To jsi nepotěil. Nevím přebal?? Na čepu TRW vyraené nebylo. Bylo tam tuím F. Kvalitu prověří čas. Vyndavat je nebudu. Jakou značku tedy zvolit. Cena se zas a tolik nelií. Nemluvím o servisu citroen Tam jsem el do vrtule cenu čepu cca2200 Kč. ASI zlatý.:-p Předpokládám, e si citroen vlastní kuláky nedělá. Co pouívají...? Jestli vyrábějí jako koda tak v pondělí jiný ne v pátek
|
|
18.08.2020 02:01 -
|
3280510
|
|
jruze
|
|
|
Mne by zajímalo kam chodíte na ty rozumy? (a co za přebaly kupujete) - Mne lemforder jde stále objednat a TRW také a u pohledem lze rozeznat e to není stejný výrobce(vlastně je protoe je normalizovanej). Němci koupili kodovku a je to snad golf nebo pasát ? Citroen koupil Opel a jak je to s ním? = jestlie někdo koupí fabriku tak ta fabrika jede to samé akorát zisk jde do jiné kapsy.
Já se tady na tom fóru v poslední době fakt začínám bavit. Nebo e by byl Citroen slovenskej kdy tam vyráběj spoustu dílů , nebo mezinárodní?Fabriky jsou na různé díly po celém světě .
A také přemejlím jestli mělo smysl shánět větí dílnu-servis kdy by mi v podstatě stačila nějaká kancelář 3x3m a skleněnou kouli (alespoň 20cm v průměru páč u hůř vidím) - omlouvám se za příspěvek mimo téma ale u mi to nedalo.
Mne by zajímalo kam chodíte na ty rozumy? (a co za přebaly kupujete) - Mne lemforder jde stále objednat a TRW také a u pohledem lze rozeznat e to není stejný výrobce(vlastně je protoe je normalizovanej). Němci koupili kodovku a je to snad golf nebo pasát ? Citroen koupil Opel a jak je to s ním? = jestlie někdo koupí fabriku tak ta fabrika jede to samé akorát zisk jde do jiné kapsy.
Já se tady na tom fóru v poslední době fakt začínám bavit. Nebo e by byl Citroen slovenskej kdy tam vyráběj spoustu dílů , nebo mezinárodní?Fabriky jsou na různé díly po celém světě .;-):-d
A také přemejlím jestli mělo smysl shánět větí dílnu-servis kdy by mi v podstatě stačila nějaká kancelář 3x3m a skleněnou kouli (alespoň 20cm v průměru páč u hůř vidím) - omlouvám se za příspěvek mimo téma ale u mi to nedalo.
|
|
18.08.2020 11:20 -
|
3280531
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
jumep napsal(a): lemforder je uz len prebalene trw, takze si si moc nepomohol a ich konstrukcia je uplne zla, je prilis maly ten kuzel, moc zapadne do ramena a znici manzetu
Aku znacku odporucas z tvojich skusenosti? Cochvila budem menit aj ja...
Aku znacku odporucas z tvojich skusenosti? Cochvila budem menit aj ja...
|
|
18.08.2020 14:43 -
|
3280565
|
|
Hanz 397
|
|
|
Je to rok a asi 25000km, co jsem na svém dával nové Lömfy a dávám je i vem ostatním a na mém u začal levej klepat... Hledal jsem to klepání, jako debil, protoe jsem nevěřil tomu, e to bude ten čep... Tak jsem zvědavej, kdy se mi začnou auta vracet s klepáním... 🙄
To u fakt můu dávat třeba Delphy. Vydrí to vyjde nastejno, jen stojí polovinu...
Je to rok a asi 25000km, co jsem na svém dával nové Lömfy a dávám je i vem ostatním a na mém u začal levej klepat... Hledal jsem to klepání, jako debil, protoe jsem nevěřil tomu, e to bude ten čep... Tak jsem zvědavej, kdy se mi začnou auta vracet s klepáním... 🙄
To u fakt můu dávat třeba Delphy. Vydrí to vyjde nastejno, jen stojí polovinu...
|
|
18.08.2020 15:07 -
|
3280568
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Je to rok a asi 25000km, co jsem na svém dával nové Lömfy a dávám je i vem ostatním a na mém u začal levej klepat... Hledal jsem to klepání, jako debil, protoe jsem nevěřil tomu, e to bude ten čep... Tak jsem zvědavej, kdy se mi začnou auta vracet s klepáním... 🙄
Prosím tě jen se zeptám vibrace auta se ti projevují , viz. výe můj příspěvek ?, nebo to jenom klepe (bouchá, lupe) na nerovnostech??
Prosím tě jen se zeptám vibrace auta se ti projevují , viz. výe můj příspěvek ?, nebo to jenom klepe (bouchá, lupe) na nerovnostech??
|
|
19.08.2020 10:48 -
|
3280599
|
|
kutnohorak
|
|
|
Vypadá to , e v D. Jestli chápu dobře mají lepí ceny ne v CZ. Moje Otázka ale zmizela v diskuzi. Nemám nechat změřit koule? patné by určitě měli vliv na ivotnost čepů.
Vypadá to , e v D. Jestli chápu dobře mají lepí ceny ne v CZ. Moje Otázka ale zmizela v diskuzi. Nemám nechat změřit koule? patné by určitě měli vliv na ivotnost čepů.
|
|
| |
|
|