| | |
17.04.2014 17:38 -
Re: Výměna kulového čepu
|
2688023
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
robo napsal(a): to fakt, a druhy ti nechali az prdne po zaruke?
jak sa to prejavuje? neviem precio som si myslel ze do 100tkm sa na X7 nebude sahat za standartneho stastia...moja C4 to takmer dokazala.
ci je to o tom kto jak jazdi a v jakej rychlosti prekonava trebars nerovnosti, napr.kde je na dialnici 60tka koli nadpoju , chodia borci aj 130
docela ma prekvapuju tieto poruchy pri tak nizkych km.
Odporučím ti aspoň raz prejs cestu Čadca - Zwardoň (PL). Pripomínam, e papierovo je to cesta I. triedy, no technicky neviem či by splnila pecifikáciu III. triedy a po tej ceste chodím denne
Odporučím ti aspoň raz prejs cestu Čadca - Zwardoň (PL). Pripomínam, e papierovo je to cesta I. triedy, no technicky neviem či by splnila pecifikáciu III. triedy a po tej ceste chodím denne :-))))
|
|
17.04.2014 18:18 -
|
2688026
|
|
jumep
|
|
|
ten kluc co si postol je na stare capy - novy je vacsi a treba nan iny kluc (aj citroen ho ma oznaceny inac)
ten kluc co si postol je na stare capy - novy je vacsi a treba nan iny kluc (aj citroen ho ma oznaceny inac)
|
|
17.04.2014 18:22 -
|
2688029
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
píu tam aj C5 tak nwm..ja to chcem na BX a C5 I.
píu tam aj C5 tak nwm..ja to chcem na BX a C5 I.
|
|
17.04.2014 18:24 -
|
2688030
|
|
jumep
|
|
|
tam to je ok ....
ide len o X7 a P407, C6 - tam uz je vacsi cap
a ten druhy link by som radsej, original kluc sa prichytava tak ze sa prisrobuje maticou aby drzal na cape a potom sa nasadi kluc a tym sa to povoluje
tam to je ok ....
ide len o X7 a P407, C6 - tam uz je vacsi cap
a ten druhy link by som radsej, original kluc sa prichytava tak ze sa prisrobuje maticou aby drzal na cape a potom sa nasadi kluc a tym sa to povoluje
|
|
17.09.2014 18:30 -
|
2733752
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
sgt napsal(a): Odporučím ti aspoň raz prejs cestu Čadca - Zwardoň (PL). Pripomínam, e papierovo je to cesta I. triedy, no technicky neviem či by splnila pecifikáciu III. triedy a po tej ceste chodím denne
no nemusel som jazdit az do cadce. Po vymeteni jednej fest jamy lavou stranou mam nasledovne pocity
: volant visi asi 1mm od idealnej stredovej polohy
auto zacalo byt ako lod, taha dolava aj doprava, proste ked je rovinka tak prechadza do oboch stran
ako keby som isiel po hrane a sklzaval z nej
vibracie nie su
zda sa mi ze ochotnejsie toci vlavo ako vpravo
geometia ci cim zacat? tlaky v pneu ok
PS : aj napriek tomu ze chodim po dialnici fest jama bola na privadzaci
neni to nic tragicke normalne sa s tych da chodit ale cosi malicko tomu chyba, taka stabilita, teraz furt musim to riadit
no nemusel som jazdit az do cadce. Po vymeteni jednej fest jamy lavou stranou mam nasledovne pocity
auto zacalo byt ako lod, taha dolava aj doprava, proste ked je rovinka tak prechadza do oboch stran
vibracie nie su
PS : aj napriek tomu ze chodim po dialnici fest jama bola na privadzaci :(
neni to nic tragicke normalne sa s tych da chodit ale cosi malicko tomu chyba, taka stabilita, teraz furt musim to riadit
|
|
17.09.2014 20:50 -
|
2733773
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
určite v prvom rade pozrie komplet prednú nápravu, čie vetky čapy a silentbloky (hlavne asi spodné gužové, zadné na spodných ramenách a asi aj axiálne na riadení).
Moc by som s tým neotážal, lebo ak má kvôli tomu aj viac domrvenú geometriu, zbytočne si zničí predné pneu...
BTW, minulý týdeň som tie chytil krásnu asi 20cm hlbokú vodou zaliatu dieru žavými kolesami a u sa mi začal ozýva žavý axiálny čap riadenia
určite v prvom rade pozrie komplet prednú nápravu, čie vetky čapy a silentbloky (hlavne asi spodné gužové, zadné na spodných ramenách a asi aj axiálne na riadení).
Moc by som s tým neotážal, lebo ak má kvôli tomu aj viac domrvenú geometriu, zbytočne si zničí predné pneu...
BTW, minulý týdeň som tie chytil krásnu asi 20cm hlbokú vodou zaliatu dieru žavými kolesami a u sa mi začal ozýva žavý axiálny čap riadenia :-((((
|
|
25.09.2014 08:22 -
|
2736526
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak včera při výměně spodního silentbloku motoru se zjistilo, e kulák na pravé straně má vůli cca 3mm, tak jsme mrkli i na levý a u byl také troku načatý. Ty kuláky byly měněny před 30tis a byly to Meyle.
Teď nově dány ZF Lemförder, tak snad vydrí déle . Překvapivě nejsou vyrobeny v Lemförderu, ale někde ve panělsku.
Tak včera při výměně spodního silentbloku motoru se zjistilo, e kulák na pravé straně má vůli cca 3mm, tak jsme mrkli i na levý a u byl také troku načatý. Ty kuláky byly měněny před 30tis :-(((( a byly to Meyle.
Teď nově dány ZF Lemförder, tak snad vydrí déle :nevim. Překvapivě nejsou vyrobeny v Lemförderu, ale někde ve panělsku.
|
|
25.09.2014 09:08 -
|
2736564
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
"Vechno je to Tchai-wan"
"Vechno je to Tchai-wan" :-))))
|
|
25.09.2014 13:04 -
|
2736662
|
|
jumep
|
|
|
tie lemforder ked porovnas tak maju masivnejsiu gulu
ale asi zalezi na varke, uz som mal aj tie naprd .... takze uz neviem na co sa normalne spolahnut
tie lemforder ked porovnas tak maju masivnejsiu gulu
ale asi zalezi na varke, uz som mal aj tie naprd .... takze uz neviem na co sa normalne spolahnut
|
|
14.05.2015 13:59 -
|
2821295
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Tak mám za sebou výměnu spodních čepů. Pouil jsem origo ořech .link. a velký rázový elektrický povolovák .link. . Na levé straně to povolování trvalo tak tři vteřiny a na pravé tak deset. Měl jsem nachystaný dlouhý trubky na trhák, ale zapla bůh jsem je nevyuil. Nové čepy (Meyle) od Boba z Hulína.
Tak snad mám zas nějakou dobu klid.
Tak mám za sebou výměnu spodních čepů. Pouil jsem origo ořech http://www.autokelly.cz/#|WP2N0moO+EvNJ6ym96nEeBFYERV6HHiFYKHsHkLQqsGxMsN4DA+KzWHNmyTt9350S1YWzUV0vuJ4k9yKyDgGL5cRWF8J6AwWaTPgXqxh/4tkE1WbGKkhDQ/ByCr6uu7eVhEUxaifjqCZn43jiPa3ArbliPDEue15U/v0wYLNPkkkEuAu0fSuK8ZVqrvDnU2rYO7VUOH9i8j2cpRj/qDRK1FUa5kjA9uaB5oxOpxO0GY= a velký rázový elektrický povolovák http://www.veletrh.com/koupit/iwp-30-protool-razovy-utahovak . Na levé straně to povolování trvalo tak tři vteřiny a na pravé tak deset. Měl jsem nachystaný dlouhý trubky na trhák, ale zapla bůh jsem je nevyuil. Nové čepy (Meyle) od Boba z Hulína.
Tak snad mám zas nějakou dobu klid.:-)
|
|
14.05.2015 15:28 -
|
2821325
|
|
jruze
|
|
|
Petr72 napsal(a): Tak mám za sebou výměnu spodních čepů. Pouil jsem origo ořech .link. a velký rázový elektrický povolovák .link. . Na levé straně to povolování trvalo tak tři vteřiny a na pravé tak deset. Měl jsem nachystaný dlouhý trubky na trhák, ale zapla bůh jsem je nevyuil. Nové čepy (Meyle) od Boba z Hulína.
Tak snad mám zas nějakou dobu klid.
No nebyl bych si tak jistý
No nebyl bych si tak jistý;-)
|
|
14.05.2015 17:08 -
|
2821380
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Jde o to co si kdo představuje pod pojmem :"nějakou dobu" .
Jde o to co si kdo představuje pod pojmem :"nějakou dobu" .:-d
|
|
14.05.2015 17:39 -
|
2821388
|
|
jumep
|
|
|
spodne capy ine ako lemfroder sa mi uz ani nechce davat
inak pritiahnuty ma byt okolo 200nm ten cap
spodne capy ine ako lemfroder sa mi uz ani nechce davat
inak pritiahnuty ma byt okolo 200nm ten cap
|
|
15.05.2015 15:09 -
|
2821507
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
robo napsal(a): no nemusel som jazdit az do cadce. Po vymeteni jednej fest jamy lavou stranou mam nasledovne pocity
vibracie nie su
PS : aj napriek tomu ze chodim po dialnici fest jama bola na privadzaci
Zdravím..přesně takové chování (nevychování) má moje autíčko-zajímalo by mne jestli se to podařilo opravit a hlavně co to způsobovalo -byl to ten kulák ,nebo silentblok ?
Díky předem
Zdravím..přesně takové chování (nevychování) má moje autíčko-zajímalo by mne jestli se to podařilo opravit a hlavně co to způsobovalo -byl to ten kulák ,nebo silentblok ?
Díky předem
|
|
27.05.2015 09:23 -
|
2825761
|
|
scratcher
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 130 |
|
|
Zdravím, budu měnit čepy a zajímá mě zda pasuje tahle hlavice .link. protoe kdy koukám na ty rozměry tak průměr je OK, ale nezdá se mi těch 35mm - to mi přijde e kdy tam nasadím tak se to sekne o ten čep nahoře a bude chybět jetě kus aby to zapadlo do těch zářezů. díky
Zdravím, budu měnit čepy a zajímá mě zda pasuje tahle hlavice http://www.autokelly.cz/#|k86fjqApTvRrqc8lit9NBDU7BTvbxTDGUZlKB5IYOWdPFLv3LEnyLn9BDyqZDebqc35JpXZAe8JO/v6b0zTYHZF3jNb7D9vHXJZywoBi0nI= protoe kdy koukám na ty rozměry tak průměr je OK, ale nezdá se mi těch 35mm - to mi přijde e kdy tam nasadím tak se to sekne o ten čep nahoře a bude chybět jetě kus aby to zapadlo do těch zářezů. díky
|
|
| |
|
|