| | |
23.06.2013 20:15 -
Re: Výměna kulového čepu
|
2591847
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
my s tatíkem nahradili kladivo ruční za kladivo elektrické a lo to jako po másle
my s tatíkem nahradili kladivo ruční za kladivo elektrické a lo to jako po másle;-)
|
|
20.01.2014 18:22 -
|
2660057
|
|
barjos
|
Město: Vítkov, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Zdravím C,
vyměnil jsem kulové čepy a nejde mi zvednout pístnice na nasunutí kulového čepu zpátky do ramene. Je to zaseklé nebo co? Povolil jsem i tu tenkou trubičku pro odtlakování ale nic. Co s tím?
Zdravím C,
vyměnil jsem kulové čepy a nejde mi zvednout pístnice na nasunutí kulového čepu zpátky do ramene. Je to zaseklé nebo co? Povolil jsem i tu tenkou trubičku pro odtlakování ale nic. Co s tím? :-(
|
|
21.01.2014 11:37 -
|
2660274
|
|
barjos
|
Město: Vítkov, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Díky za radu chtělo to zabrat trochu víc za to rameno dolu přez tu sílu gumy. U je to OK. Jinak mám taky udělaný klíč z 38 Goly. Je to super.
Díky za radu chtělo to zabrat trochu víc za to rameno dolu přez tu sílu gumy. U je to OK. Jinak mám taky udělaný klíč z 38 Goly. Je to super.:-d
Přílohy: 2014-01-21-015.jpg ( 539665b ) - |
|
02.03.2014 20:39 -
|
2673802
|
|
marton
|
|
|
Caute vospolok
chlapi, kto ste uz drzali v ruke gulovy cap prednej napravy... pozeram nakup, co mi prislo a cap Lemforder nema zospodu otvor na Torx ... je to dobre, alebo mam nejaky nepodarok ?
Ako sa toto potom dotahuje / povoluje ?
Caute vospolok
chlapi, kto ste uz drzali v ruke gulovy cap prednej napravy... pozeram nakup, co mi prislo a cap Lemforder nema zospodu otvor na Torx ... :-o je to dobre, alebo mam nejaky nepodarok ? :nevim
Ako sa toto potom dotahuje / povoluje ?
Přílohy: GUL_cap.jpg ( 3432022b ) - gulovy cap GUL_cap2.jpg ( 2837222b ) - detail |
|
02.03.2014 20:42 -
|
2673807
|
|
jumep
|
|
|
ano lemforder nema dieru na kluc (pri povolovani je zbytocna a pri zatahovani staci heverom trocha zatlacit na rameno)
ked sa ti pri povolovani zadre matka tak ze sa ti pretoci v kuzeli, tak ta diera na ten torx / imbus je ti uplne zbytocna, urcite to neudri
ps. po namotovani a utiahnuti (poroz je to kuzel cize tahat len s citom !) je dobre zobrat vazelinu a maznut trciaci srob
ano lemforder nema dieru na kluc (pri povolovani je zbytocna a pri zatahovani staci heverom trocha zatlacit na rameno)
ked sa ti pri povolovani zadre matka tak ze sa ti pretoci v kuzeli, tak ta diera na ten torx / imbus je ti uplne zbytocna, urcite to neudri
ps. po namotovani a utiahnuti (poroz je to kuzel cize tahat len s citom !) je dobre zobrat vazelinu a maznut trciaci srob
|
|
02.03.2014 20:48 -
|
2673819
|
|
marton
|
|
|
ked som mal dolu rameno pri vymene silentblokov, tak som to celkom vyuzil ... teda aspon na druhej strane. na prvej som mal ocistit zavit pred povolovanim...
a teda lemforder co by nahrada je OK?
ked som mal dolu rameno pri vymene silentblokov, tak som to celkom vyuzil ... teda aspon na druhej strane. na prvej som mal ocistit zavit pred povolovanim...
a teda lemforder co by nahrada je OK?
|
|
02.03.2014 20:54 -
|
2673832
|
|
jumep
|
|
|
asi najlepsi cap co sa da kupit / namontovat
nic lepsie som zatial vydrzou nemal (febi je nadavka, trw, sasic, ocap, meyle (v rychlosti si nespominam na ostatne) ... nic nevydrzalo zatial tolko co ten lem)
asi najlepsi cap co sa da kupit / namontovat
nic lepsie som zatial vydrzou nemal (febi je nadavka, trw, sasic, ocap, meyle (v rychlosti si nespominam na ostatne) ... nic nevydrzalo zatial tolko co ten lem)
|
|
16.04.2014 23:10 -
|
2687912
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
chlopy riesil tu uz niekto vymenu capu prednej napravy na C5 III ? Zda sa ze na pravej strane mam volu
chlopy riesil tu uz niekto vymenu capu prednej napravy na C5 III ? Zda sa ze na pravej strane mam volu :-(
|
|
16.04.2014 23:15 -
|
2687913
|
|
jumep
|
|
|
pozreme to potom, neni to taky problem, len musim na to kluc kupit
tam je ale viac veci co treba pozret a na automate sa velmi lahko skusi ci je to cap alebo spodny otoc
pozreme to potom, neni to taky problem, len musim na to kluc kupit
tam je ale viac veci co treba pozret a na automate sa velmi lahko skusi ci je to cap alebo spodny otoc
|
|
17.04.2014 09:54 -
|
2687969
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Do FL (koniec 2010) mali problém s gužovými čapmi, vraj tam chýbala nejaká ochrana manety a tá sa pokodila a bolo po čape. Mne menili v rámci záruky pravý, cca pri 15tkm.
Do FL (koniec 2010) mali problém s gužovými čapmi, vraj tam chýbala nejaká ochrana manety a tá sa pokodila a bolo po čape. Mne menili v rámci záruky pravý, cca pri 15tkm.
|
|
17.04.2014 13:09 -
|
2687988
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Čo toto? .link.
alebo tento vyzerá masívnejie :: .link.
Čo toto? http://obchod.damoslovakia.sk/kluc-na-gulove-capy-francuzskych-vozidiel-s-vystupkami-1/
alebo tento vyzerá masívnejie :: http://www.bgs-obchod.sk/bgs/eshop/1-1-Naradie-pre-autoservisy/7-2-Hlavice-a-bity/5/10504-Hlavica-pre-demontaz-gulovych-capov-Citroen-Peugeot
|
|
17.04.2014 14:17 -
|
2688017
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
ked budes kazdy den triafat cestou do práce tú istú jamu ako ja tak ti tie nevydrí viac jak 15-20tkm pravu stranu mením ročne..lavú som ete nemenil ..furt tam niekoho stretnem oproti, take vyhnú sa nedá..a na brzdy nerád dupem
ked budes kazdy den triafat cestou do práce tú istú jamu ako ja tak ti tie nevydrí viac jak 15-20tkm :-d pravu stranu mením ročne..lavú som ete nemenil ..furt tam niekoho stretnem oproti, take vyhnú sa nedá..a na brzdy nerád dupem
|
|
| |
|
|