| | |
05.01.2011 18:54 -
Re: Výměna kulového čepu
|
2368408
|
|
jruze
|
|
|
Čistě teoreticky k tvé otázce se nic pokazit nemuselo a jak píe by stačilo nasadit adolít olej,ale zkontroluj gufero(jestli se nepokodil o dráky poloosy) a nebo ho rovnou vymněň - tim níc nepokazí
Čistě teoreticky k tvé otázce se nic pokazit nemuselo a jak píe by stačilo nasadit adolít olej,ale zkontroluj gufero(jestli se nepokodil o dráky poloosy) a nebo ho rovnou vymněň - tim níc nepokazí ;-)
|
|
05.01.2011 19:03 -
|
2368410
|
|
Mamlas
|
|
|
Taky mi pri vymene cepu vyskocila poloosa, ale vyteklo jen par kapek. Poloosu jsme zasunuli zpet a olej jsem neresil.
Jinak pri vyndavani cepu jsem bohuzel zrovna mel ten, co drzel do posledni chvile. Natesti pomoci autogenu to povolilo, nechtel bych kvuli cepu vyndavat tehlici.
Taky mi pri vymene cepu vyskocila poloosa, ale vyteklo jen par kapek. Poloosu jsme zasunuli zpet a olej jsem neresil.
Jinak pri vyndavani cepu jsem bohuzel zrovna mel ten, co drzel do posledni chvile. Natesti pomoci autogenu to povolilo, nechtel bych kvuli cepu vyndavat tehlici.
|
|
06.01.2011 11:32 -
|
2368558
|
|
Soudy
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
vdaka..neviem ako to gufero skontrolovat, ale poloos sa vytiahla pri otacani kolesa s uz odpojenym ramenom..a ani nevyskocila celkom.zasunul som naspat.tak dufam, ze to bude ok..
vdaka..neviem ako to gufero skontrolovat, ale poloos sa vytiahla pri otacani kolesa s uz odpojenym ramenom..a ani nevyskocila celkom.zasunul som naspat.tak dufam, ze to bude ok..
|
|
06.01.2011 18:05 -
|
2368588
|
|
jruze
|
|
|
Jen zkontroluj jestli nemá v těch místech(pod autem -převodovkou)olej,popřípadě jestli není od oleje převodovka,pokud vyteklo více oleje tak zkontrolovat - doplnit(můe kontrolním otvorem)
Jen zkontroluj jestli nemá v těch místech(pod autem -převodovkou)olej,popřípadě jestli není od oleje převodovka,pokud vyteklo více oleje tak zkontrolovat - doplnit(můe kontrolním otvorem)
|
|
11.05.2011 11:05 -
|
2390078
|
|
brumla
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Zdravím. Omlouvám se, moná nejsem tady na místě. Chtěl jsem se zeptat jestli tady někdo neměnil čep řísení na ,nebo v hřebenu? Nemohu tady najít takové téma. Tlučemi hřeben....
Dík
Zdravím. Omlouvám se, moná nejsem tady na místě. Chtěl jsem se zeptat jestli tady někdo neměnil čep řísení na ,nebo v hřebenu? Nemohu tady najít takové téma. Tlučemi hřeben....
Dík
|
|
13.05.2011 18:32 -
|
2390373
|
|
Darja
|
|
|
Mění se jako na kadém jiném autě, pak udělá geoku a jede.
Ale tady se řeí spodní přední kulák v rameni
Mění se jako na kadém jiném autě, pak udělá geoku a jede.
Ale tady se řeí spodní přední kulák v rameni :)
|
|
06.06.2011 18:20 -
|
2395259
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Tak tyhle "kuláky" opravdu nely ven. Jak řečeno výe, bez autogenu, kladiva a hrubé síly (základní nástroje zámečníka) ani ránu..... OMLOUVÁM se za nekvalitní fotkuzadního silenbloku ramene, ale moná je vidět prasklina, způsobovala protivné "VRZÁNÍ" od přední nápravy. Kulák od Tobolíka Autodíly Hulín, spokojenost. Silenbloky od Citroen Dojáček. P.S. Konečné dotaení silenbloku a po "sednutí" auta na kola a zatíení v normální poloze auta, jinak se stává, e měníte za dva roky znovu.
Tak tyhle "kuláky" opravdu nely ven. Jak řečeno výe, bez autogenu, kladiva a hrubé síly (základní nástroje zámečníka) ani ránu..... OMLOUVÁM se za nekvalitní fotkuzadního silenbloku ramene, ale moná je vidět prasklina, způsobovala protivné "VRZÁNÍ" od přední nápravy. Kulák od Tobolíka Autodíly Hulín, spokojenost. Silenbloky od Citroen Dojáček. P.S. Konečné dotaení silenbloku a po "sednutí" auta na kola a zatíení v normální poloze auta, jinak se stává, e měníte za dva roky znovu.
Přílohy: 100_1783.JPG ( 922311b ) - urvaná guma zadního silenbloku ramene 100_1706.JPG ( 557997b ) - přední a zadní silenblok ramene 100_1789.JPG ( 1213236b ) - konečně je kulák venku 100_1790.JPG ( 959611b ) - lepí přístup ke kuláku.. 100_1797.JPG ( 828680b ) - druhej mejd... |
|
06.06.2011 21:03 -
|
2395405
|
|
jope
|
Město: Cheb, Auto: | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Potvrzuji e je třeba síla a pokud to nejde,tak jetě větí síla.
Na jedné straně,jme byli tři a na druhé,dva.
Vyrobil jsem si podobný přípravek,s těmi trny,ale celý jsem ho zohýbal a muselo nastoupit kladivo a tupý sekáč.
Potvrzuji e je třeba síla a pokud to nejde,tak jetě větí síla.
Na jedné straně,jme byli tři a na druhé,dva.
Vyrobil jsem si podobný přípravek,s těmi trny,ale celý jsem ho zohýbal a muselo nastoupit kladivo a tupý sekáč.
|
|
07.06.2011 06:53 -
|
2395540
|
|
tomc
|
|
|
já mám na kuláky klíč z trezorového materiálu vypalený lejzrem a nemám problém zátím zvládá hrubé zacházení bez nasledku
já mám na kuláky klíč z trezorového materiálu vypalený lejzrem a nemám problém:palec zátím zvládá hrubé zacházení bez nasledku:-))
|
|
06.05.2013 21:51 -
|
2576615
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jestli jsem dobře pochopil,kdy se čep konečně nějakým záhadným způsobem podaří sundat,tak ho prostě bez klíče neutáhnu zpět,to znamená,nechat si to někde udělat,jeliko nebudu kvůli jedné výměně kupovat klíč,to je hezké
Jestli jsem dobře pochopil,kdy se čep konečně nějakým záhadným způsobem podaří sundat,tak ho prostě bez klíče neutáhnu zpět,to znamená,nechat si to někde udělat,jeliko nebudu kvůli jedné výměně kupovat klíč,to je hezké :palec
|
|
06.05.2013 21:53 -
|
2576618
|
|
jumep
|
|
|
zatiahnes, majzlik a zaklepat ... poriadne a ked nahodou zacne buchat po chvili tak skontrolovat ci sa neuvolnil
a nezabudnut tam dat ten plech
zatiahnes, majzlik a zaklepat ... poriadne a ked nahodou zacne buchat po chvili tak skontrolovat ci sa neuvolnil
a nezabudnut tam dat ten plech
|
|
06.05.2013 22:00 -
|
2576620
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dobrá rada,jsou fígle,které znají pouze vyvolení,myslím,e spousta lidiček si na to troufne sama,já bych to jinak cpal do servisu
Dobrá rada,jsou fígle,které znají pouze vyvolení,myslím,e spousta lidiček si na to troufne sama,já bych to jinak cpal do servisu:-))
|
|
21.06.2013 14:40 -
|
2591407
|
|
Jeník
|
Město: Batňovice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Můete prosím někdo napsat, kolik km vám nový kulový čep vydrí a od jakých výrobců? U jsem postupně vystřídal 3 značky a měním je sotva po 20 tisících (to mě připadá docela málo). U mě to nebaví!
Můete prosím někdo napsat, kolik km vám nový kulový čep vydrí a od jakých výrobců? U jsem postupně vystřídal 3 značky a měním je sotva po 20 tisících (to mě připadá docela málo). U mě to nebaví!
|
|
21.06.2013 15:58 -
|
2591447
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Klíč mi udělali v nástrojárně ze stabilky. Večer po příjezdu na chalupu Zvednout předek, sundat kola, polít kuláky červenou brzdovkou a hurá do hospody. Ráno znovu trochu prolít, cigárko, nasadit klíč 50cm dlouhá trubka a povoleno. Oba bez problémů.
Klíč mi udělali v nástrojárně ze stabilky. Večer po příjezdu na chalupu Zvednout předek, sundat kola, polít kuláky červenou brzdovkou a hurá do hospody. Ráno znovu trochu prolít, cigárko, nasadit klíč 50cm dlouhá trubka a povoleno. Oba bez problémů.
|
|
21.06.2013 19:29 -
|
2591474
|
|
63zdenda
|
|
|
Jo,má to někdo těstí e má ten klíč,taky mě to čeká,chtěl jsem se zeptat,proč červenou brzdovku a né třeba lutou,má to nějak odzkouené,a to budu dělat,kadá rada dobrá
Jo,má to někdo těstí e má ten klíč,taky mě to čeká,chtěl jsem se zeptat,proč červenou brzdovku a né třeba lutou,má to nějak odzkouené,a to budu dělat,kadá rada dobrá ;-)
|
|
21.06.2013 20:01 -
|
2591479
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Červená brzdovka byla vdycky na rez vynikající, je agresivnějí. To je prostě ověřený. Dnes u dělaj jiný speciální chemikálie, ale tohle platí u nejmíň 50let.
Červená brzdovka byla vdycky na rez vynikající, je agresivnějí. To je prostě ověřený. Dnes u dělaj jiný speciální chemikálie, ale tohle platí u nejmíň 50let.
|
|
21.06.2013 22:07 -
|
2591487
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
To 63zdenda: Podle mých zkueností je účinějí ne WDO. Bohuel se u blbě shání.
To 63zdenda: Podle mých zkueností je účinějí ne WDO. Bohuel se u blbě shání.
|
|
21.06.2013 22:12 -
|
2591488
|
|
63zdenda
|
|
|
Dobrá,dalí zkuenost,já si vdycky poradil,silou,jetě větí silou,odvrtáním,navařením nebo nahřátím,ale tenhle způsob je jednoduí,o té červené brzdovce jsem nevěděl,někdy odskouím
Dobrá,dalí zkuenost,já si vdycky poradil,silou,jetě větí silou,odvrtáním,navařením nebo nahřátím,ale tenhle způsob je jednoduí,o té červené brzdovce jsem nevěděl,někdy odskouím
|
|
21.06.2013 22:33 -
|
2591494
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jeden z mnoha dobrých pomocníků ¨- .link.
Jeden z mnoha dobrých pomocníků ¨- http://www.auratech.cz/Produkty/POVOLOVANI,-MAZANI/SOK-NA-REZ-SPREJ-chemicky-klic-a-studeny-sok.aspx
|
|
21.06.2013 22:55 -
|
2591504
|
|
63zdenda
|
|
|
Jo,vzpomínám si,e něco podobného sme měli v práci od pana wirtha,nemohly sme povolit rouby na pantech,po aplikaci a zmrznutí,světe div se,li povolit,opravdu to pomohlo,byli stoleté,neměl jsem v to důvěru,je to podobné,můu doporučit,akorát sme to pouily na mení materiál ne jsou kuláky,tak nevim,zdaly by to fungovalo,snad ano
Jo,vzpomínám si,e něco podobného sme měli v práci od pana wirtha,nemohly sme povolit rouby na pantech,po aplikaci a zmrznutí,světe div se,li povolit,opravdu to pomohlo,byli stoleté,neměl jsem v to důvěru,je to podobné,můu doporučit,akorát sme to pouily na mení materiál ne jsou kuláky,tak nevim,zdaly by to fungovalo,snad ano ;-)
|
|
| |
|
|