| | |
28.09.2010 22:51 -
Re: Geometrie zadní nápravy
|
2357019
|
|
jumep
|
|
|
no poddat sa podda, len aby sa nepoddala moc ....
inak este som myslim nemal rameno bez podlozky, teda pokial nebolo "odborne" opravene v citroene, tam tiez nedali podlozky a malo to volu ...
tak hlavne at slouzi
este raz opakujem aj pre ostatnych, prvy priznak kedy je naprava na repasaciu je, ked sa okolo lozisk objavy vazelina, ta casom sa zaprasi a ostane z nej vrstva prachu ... to uz zacina byt hodne zle, a uplne zle je ked to vrzga a je porusena geometria
no poddat sa podda, len aby sa nepoddala moc .... :)
inak este som myslim nemal rameno bez podlozky, teda pokial nebolo "odborne" opravene v citroene, tam tiez nedali podlozky a malo to volu ...
tak hlavne at slouzi
este raz opakujem aj pre ostatnych, prvy priznak kedy je naprava na repasaciu je, ked sa okolo lozisk objavy vazelina, ta casom sa zaprasi a ostane z nej vrstva prachu ... to uz zacina byt hodne zle, a uplne zle je ked to vrzga a je porusena geometria
|
|
28.09.2010 22:57 -
|
2357021
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
No váně ádná podloka se nenala a je to původní uloení.
No váně ádná podloka se nenala a je to původní uloení.
|
|
08.02.2015 13:59 -
|
2783861
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Hezkou neděli přeji..mám problém..a prosím o radu..autíčko mi pocitově (moná e jen mně se to zdá) jemně táhne doleva,za jízdy je takové nestabilní..jakoby plave,v podstatě musím stále jemně dorovnávat,pocit jako by nárazový boční vítr. Na geometrii mi vystavili protokol (v příloze) a nevím co si mám myslet o tom údaji vlevo vzadu.Případně čím a co by to mohlo být a jak to napravit a jestli by to mohlo způsobovat ten pocit plavání ? Díky předem za kadou radu.
Hezkou neděli přeji..mám problém..a prosím o radu..autíčko mi pocitově (moná e jen mně se to zdá) jemně táhne doleva,za jízdy je takové nestabilní..jakoby plave,v podstatě musím stále jemně dorovnávat,pocit jako by nárazový boční vítr. Na geometrii mi vystavili protokol (v příloze) a nevím co si mám myslet o tom údaji vlevo vzadu.Případně čím a co by to mohlo být a jak to napravit a jestli by to mohlo způsobovat ten pocit plavání ? Díky předem za kadou radu.
Přílohy: Geometrie.jpg ( 809627b ) - |
|
08.02.2015 14:16 -
|
2783897
|
|
jumep
|
|
|
loziska v ramenach?
loziska v ramenach?
|
|
08.02.2015 16:41 -
|
2783981
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Díky za reakci..No...kola viditelně do A nejsou,nic nevre,a navíc jsem zjistil,e se kdy chvíli ..cca 300 km pojezdí,tak se to jako vylepí..alespoň ten můj dojem není tak silný (přičítal jsem to tomu,e si na auto zvykám..mám ho od poloviny prosince),ale teď jsem to na myčce zvednul na horní polohu (abych si vapkou pořádně mohl vymýt podběhy od soli) a po sputění se plavání zase vrátilo..tak nevím..myslel jsem jestli to nedělá utrený silentblok.Na zvedáku v servisu citroenu ádné vůle..no jsem z toho "vožaký zmetěný "
Díky za reakci..No...kola viditelně do A nejsou,nic nevre,a navíc jsem zjistil,e se kdy chvíli ..cca 300 km pojezdí,tak se to jako vylepí..alespoň ten můj dojem není tak silný (přičítal jsem to tomu,e si na auto zvykám..mám ho od poloviny prosince),ale teď jsem to na myčce zvednul na horní polohu (abych si vapkou pořádně mohl vymýt podběhy od soli) a po sputění se plavání zase vrátilo..tak nevím..myslel jsem jestli to nedělá utrený silentblok.Na zvedáku v servisu citroenu ádné vůle..no jsem z toho "vožaký zmetěný " :nevim
|
|
08.02.2015 17:26 -
|
2783985
|
|
jumep
|
|
|
zasa sa zopakujem, loziska
to ze nevrze atd neznamena ze to neni vytlacene
volu nemusis zistit, len ked to rozoberes tak zistis ze su loziska nacate (davam tomu 90%)
zasa sa zopakujem, loziska
to ze nevrze atd neznamena ze to neni vytlacene
volu nemusis zistit, len ked to rozoberes tak zistis ze su loziska nacate (davam tomu 90%)
|
|
08.02.2015 18:17 -
|
2783997
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Taky mi loiska nevrzaly. Geometrie udělaná a při jízdě jsem měl volant stále trochu na stranu. Po výměně loisek se to krásně srovnalo.
Taky mi loiska nevrzaly. Geometrie udělaná a při jízdě jsem měl volant stále trochu na stranu. Po výměně loisek se to krásně srovnalo.
|
|
08.02.2015 18:52 -
|
2784007
|
|
virus.spam
|
|
|
Díky..shoda na 100% u vech...tak není důvod pochybovat přepadnu pěstitele růí,jen nevím jestli mu kvetou i v zimě. Doufám,e má vytápěný skleník. Hezký zbytek dne a jetě jednou díky.
Díky..shoda na 100% u vech...tak není důvod pochybovat :-) přepadnu pěstitele růí,jen nevím jestli mu kvetou i v zimě. Doufám,e má vytápěný skleník. Hezký zbytek dne a jetě jednou díky.
|
|
08.02.2015 20:50 -
|
2784078
|
|
virus.spam
|
|
|
to jruze..díky za odpověď (doufám,e Tě ten pěstitel růí neurazil),sranda musí být (tedy podle mne)..jestli ano,tak se omlouvám. Jen malý dotaz..jak cena u Tebe ? -je stále stejná jako byla cca kol. 5 500,- za obě strany včetně materiálu ? A pokud bychom se předem domluvili-je moná domluva tak aby oprava byla za jeden den ?..mám to troku z ruky,tak bych to uvítal. Není to nic akutního,ale obavy mám. S tou geo po opravě bych se srovnal u nás..tam co jsem byl posledně.No a teď mne napadla taková asi hloupost..vím,e podle EU by se práce o víkendech měla zakázat..jaký na to má názor ty ? (tedy jestli Ti dílny topí i o víkendech)
to jruze..díky za odpověď (doufám,e Tě ten pěstitel růí neurazil),sranda musí být (tedy podle mne)..jestli ano,tak se omlouvám. Jen malý dotaz..jak cena u Tebe ? -je stále stejná jako byla cca kol. 5 500,- za obě strany včetně materiálu ? A pokud bychom se předem domluvili-je moná domluva tak aby oprava byla za jeden den ?..mám to troku z ruky,tak bych to uvítal. Není to nic akutního,ale obavy mám. S tou geo po opravě bych se srovnal u nás..tam co jsem byl posledně.No a teď mne napadla taková asi hloupost..vím,e podle EU by se práce o víkendech měla zakázat..jaký na to má názor ty ? (tedy jestli Ti dílny topí i o víkendech)
|
|
08.02.2015 22:05 -
|
2784139
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nejdřív musí Jarouovi vysvětlit, co je to víkend. On to slovo nezná.
Nejdřív musí Jarouovi vysvětlit, co je to víkend. On to slovo nezná. :-))))
|
|
08.02.2015 22:11 -
|
2784147
|
|
virus.spam
|
|
|
Doufám tedy,e si to slovo zatím někde nevygooglí
Doufám tedy,e si to slovo zatím někde nevygooglí :palec
|
|
08.02.2015 22:18 -
|
2784150
|
|
jruze
|
|
|
Polu na vás manelku(jestli ji jetě mám- musím se zeptat) - u mám v dílně stěnu z obyváku,válendu a jetě musím udělat okénko aby mi občas strčili neco k jídlu (a abych odevzdal trbu a nemuseli to obcházet)
Polu na vás manelku(jestli ji jetě mám- musím se zeptat):nevim - u mám v dílně stěnu z obyváku,válendu a jetě musím udělat okénko aby mi občas strčili neco k jídlu (a abych odevzdal trbu a nemuseli to obcházet):-))))
|
|
15.02.2015 17:11 -
|
2787295
|
|
virus.spam
|
|
|
Poděkování jruze..profík,ochotný,rychlý-zkrátka obsluha vzorná,ceny mírné..děkuji.Loiska nová-náprava OK
Poděkování jruze..profík,ochotný,rychlý-zkrátka obsluha vzorná,ceny mírné..děkuji.Loiska nová-náprava OK :palec
|
|
14.04.2016 19:22 -
|
2940998
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
mám problém po výměně za letní pneu se mi zdá e se zadní levé kolo odklonilo do podběhu a oupe o plast předtím vrzalo kdy jsem vystupoval z auta a změnila se hlobka auta, na co to vypadá?? také loisko nebo???díky za odpovědi
mám problém po výměně za letní pneu se mi zdá e se zadní levé kolo odklonilo do podběhu a oupe o plast předtím vrzalo kdy jsem vystupoval z auta a změnila se hlobka auta, na co to vypadá?? také loisko nebo???díky za odpovědi
|
|
14.04.2016 19:43 -
|
2941001
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Nejspí .link. ..
A nezdá se ti ten odklon větí proto, e jsi měl zimní 15" a letní 16"?
Nejspí http://www.c5club.cz/diskuze/podvozek-kola-ulozeni/167200-zadni-ramena-vrzani-kola-do-a-atd-oprava/#.Vw_Wjnq32ek ..
A nezdá se ti ten odklon větí proto, e jsi měl zimní 15" a letní 16"?
|
|
15.04.2016 15:17 -
|
2941369
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
ANO ??? take loisko jak se to pohybuje cenově cca? a nejspí co nejdříve opravit??
ANO ??? take loisko jak se to pohybuje cenově cca? a nejspí co nejdříve opravit??
|
|
| |
|
|