| | |
16.08.2010 06:37 -
K čemu jsou kabely u předního kola?
|
2353126
|
|
shodow
|
Město: Polná, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 25 |
|
|
nevíte někdo k čemu jsou dva dvojilný vodiče do kola u řidiče .Jeden mam utrenej ,ale počítač nic nehlásí.
nevíte někdo k čemu jsou dva dvojilný vodiče do kola u řidiče .Jeden mam utrenej ,ale počítač nic nehlásí.
|
|
16.08.2010 06:42 -
Re: K čemu jsou kabely u předního kola?
|
2353127
|
|
Mamlas
|
|
|
Moc veci to byt nemuze. Jeden kabel vede k cidlu ABS, ale to by auto hlasilo chybu ABS. Pak uz jsou tam jen dva kabliky k senzorum opotrebeni desticek coz bych rekl ze bude ono.
Moc veci to byt nemuze. Jeden kabel vede k cidlu ABS, ale to by auto hlasilo chybu ABS. Pak uz jsou tam jen dva kabliky k senzorum opotrebeni desticek coz bych rekl ze bude ono.
|
|
16.08.2010 10:04 -
|
2353144
|
|
jumep
|
|
|
presne ako pise mamlas
tieto kable sa strasne radi lamu, nicomu to nevadi, akurat to nehlasi zodrate platnicky, idealne je nahradit kus toho kabla inym, pruznym, nadletovat to za plastovym podblatnikom a potom tesne pri tom "konektore"
presne ako pise mamlas
tieto kable sa strasne radi lamu, nicomu to nevadi, akurat to nehlasi zodrate platnicky, idealne je nahradit kus toho kabla inym, pruznym, nadletovat to za plastovym podblatnikom a potom tesne pri tom "konektore"
|
|
16.08.2010 11:03 -
|
2353155
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Počítač by ti hlásil pouze kdyby se ty dva drátky spojily. Taky jsem nadstavoval, nevím proč tak exponované dráty nedělají silnějí a s odolnějí (prunějí) izolaci. Ten samý problém jako u 5tých dveří.
Počítač by ti hlásil pouze kdyby se ty dva drátky spojily. Taky jsem nadstavoval, nevím proč tak exponované dráty nedělají silnějí a s odolnějí (prunějí) izolaci. Ten samý problém jako u 5tých dveří.
|
|
16.08.2010 11:19 -
|
2353156
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je to problem skoro vsech aut,jak kabelaz ke snimaci tak k deskam, tak i kabelaz zadnich dveri..jidine kde jsem to snad jeste nedelal je BMW
je to problem skoro vsech aut,jak kabelaz ke snimaci tak k deskam, tak i kabelaz zadnich dveri..jidine kde jsem to snad jeste nedelal je BMW
|
|
16.08.2010 11:25 -
|
2353157
|
|
shodow
|
Město: Polná, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 25 |
|
|
tak to bude asi ono.Jene pokut to nesletuju tak mi to nebude hlásit opotřebené destičky.
tak to bude asi ono.Jene pokut to nesletuju tak mi to nebude hlásit opotřebené destičky.
|
|
07.09.2010 14:23 -
|
2355084
|
|
Hanz 397
|
|
|
...u BMW se to k deskám sice neláme,ale k pátým vratům jsem to dělal u mockrát,take je to vude stejný...
...u BMW se to k deskám sice neláme,ale k pátým vratům jsem to dělal u mockrát,take je to vude stejný...
|
|
26.04.2014 16:04 -
|
2690457
|
|
xxc
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Dobry den, pri vymene kolies som si vsimol pretrhnuty kablik na prednej naprave. V prilohe posielam fotky. Auto funguje normalne, nevypisuje ziadnu chybu, ale nejaky vyznam asi ten kablik bude mat. Vie niekto poradit, co to je a ako to opravit?
Dobry den, pri vymene kolies som si vsimol pretrhnuty kablik na prednej naprave. V prilohe posielam fotky. Auto funguje normalne, nevypisuje ziadnu chybu, ale nejaky vyznam asi ten kablik bude mat. Vie niekto poradit, co to je a ako to opravit?
Přílohy: WP_20140328_16_07_03_Pro.jpg ( 2494665b ) - trubicka so zelenym pasikom WP_20140328_16_07_12_Pro.jpg ( 2136807b ) - je to odtrhnute WP_20140328_16_07_34_Pro.jpg ( 2136059b ) - pohlad spredu |
|
14.05.2014 22:09 -
|
2695993
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jsou to kablíky k destičkám,signalizujou opotřebení,nedávno jsem také měnil,byl oxidací přeruenej,počítač vypisoval chybu opotřebované destičky,svítil servis a jetě na mně pípal,po výměně kabliku ve v pořádku.
Jsou to kablíky k destičkám,signalizujou opotřebení,nedávno jsem také měnil,byl oxidací přeruenej,počítač vypisoval chybu opotřebované destičky,svítil servis a jetě na mně pípal,po výměně kabliku ve v pořádku.;-)
|
|
15.05.2014 06:48 -
|
2696033
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já se domnívám, e přeruení nemůe způsobit hláku na počítači. Viz xxc - přetreno a nic. To by to hulákalo asi spoustě lidem. Hláku na počítači způsobí, kdy ten kablík je přes (ojetou) destičku a kotouč zkratován na kostru. Samozřejmě i kdy je zkratován na kostru z jiných důvodů, osobně jsem zail kus mokrého sněhu na kotouči.
Já se domnívám, e přeruení nemůe způsobit hláku na počítači. Viz xxc - přetreno a nic. To by to hulákalo asi spoustě lidem. Hláku na počítači způsobí, kdy ten kablík je přes (ojetou) destičku a kotouč zkratován na kostru. Samozřejmě i kdy je zkratován na kostru z jiných důvodů, osobně jsem zail kus mokrého sněhu na kotouči.
|
|
15.05.2014 13:31 -
|
2696086
|
|
Tolstoj
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Chybu to hlasi, kdyz se ty dva draty spoji, tzn ze kdyz ti upadnou a nespoji se navzajem, chybu nehlasi, kdyz se spoji, tak hlasi....
Kdyz se desticka sjede, oholi to izolaci na konci obou dratu a pres kotouc je to propoji
Chybu to hlasi, kdyz se ty dva draty spoji, tzn ze kdyz ti upadnou a nespoji se navzajem, chybu nehlasi, kdyz se spoji, tak hlasi....
Kdyz se desticka sjede, oholi to izolaci na konci obou dratu a pres kotouc je to propoji ;-)
|
|
16.05.2014 01:36 -
|
2696327
|
|
jruze
|
|
|
Nejsem si jistý,ale X7 má na čidle dva dráty a sjetí destičky (prodření kontaktu) přeruí obvod a tím začne hlásit- na rozdíl C5 I a II kdy kostřila a tím oznámila opotřebení - zítra pokud si vzpomenu kouknu na snímač opotřebení(do schemat se mi teď u nechce) - proto Citroen prodával ,,opravnou sadu" která tyto kontakty propojovala na pravou stranu(tuím) a u novějích se dávala jen na jednu stranu.
Nejsem si jistý,ale X7 má na čidle dva dráty a sjetí destičky (prodření kontaktu) přeruí obvod a tím začne hlásit- na rozdíl C5 I a II kdy kostřila a tím oznámila opotřebení - zítra pokud si vzpomenu kouknu na snímač opotřebení(do schemat se mi teď u nechce);-) - proto Citroen prodával ,,opravnou sadu" která tyto kontakty propojovala na pravou stranu(tuím) a u novějích se dávala jen na jednu stranu.
|
|
16.05.2014 10:11 -
|
2696386
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
No podle fotek " xxc" C5 III , není poznat, jestli ty dva dráty vedou pouze k jedné desce, nebo kadej drát k jiné - svojí desce.
No podle fotek " xxc" C5 III , není poznat, jestli ty dva dráty vedou pouze k jedné desce, nebo kadej drát k jiné - svojí desce.
|
|
17.05.2014 22:20 -
|
2696998
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
U mne vede ke kadé destičce jeden drát,na jednom nalomenym to drel jenom zoxidovanej zelenej práek,pravděpodobně se občas lusoval,protoe mi to piplo,rozsvítil se servis a na obrazovce vyjela hláka o destičkách,větinou se dělo pouze po nastartování,při jízdě se ukázala málokdy,po výměně ve v pořádku.
U mne vede ke kadé destičce jeden drát,na jednom nalomenym to drel jenom zoxidovanej zelenej práek,pravděpodobně se občas lusoval,protoe mi to piplo,rozsvítil se servis a na obrazovce vyjela hláka o destičkách,větinou se dělo pouze po nastartování,při jízdě se ukázala málokdy,po výměně ve v pořádku.;-)
|
|
20.09.2015 08:13 -
Kable k pravemu prednemu kolesu.
|
2864781
|
|
Matulko25
|
Město: Malacky, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravim
Vcera som nasiel utrhnuty horny kabel ku kolesu upevnenemu na tlmici. Je to ABS alebo ESP. Nikde som nenasiel nejaky katalog citroen ako ma fiat epper. Existuje nieco take??
Dakujem za odpoved
Zdravim
Vcera som nasiel utrhnuty horny kabel ku kolesu upevnenemu na tlmici. Je to ABS alebo ESP. Nikde som nenasiel nejaky katalog citroen ako ma fiat epper. Existuje nieco take??
Dakujem za odpoved
|
|
20.09.2015 09:53 -
Re: Kable k pravemu prednemu kolesu.
|
2864803
|
|
Matulko25
|
Město: Malacky, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 9 |