| | |
25.04.2013 20:07 -
Re: Loisko zadního náboje
|
2571989
|
|
oleg.iln
|
Město: Duchcov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj vsem ! Dily jsem kupoval tady. .link.
Menil v Biline / autokelly - na kopce /
Vyslo to ne celych 4 tis i z materialem. Jsem spokojen.
Ahoj vsem ! Dily jsem kupoval tady. http://www.autodilyhulin.cz/content/6-repase-zadnich-naprav
Menil v Biline / autokelly - na kopce /
Vyslo to ne celych 4 tis i z materialem. Jsem spokojen.
|
|
28.10.2013 13:20 -
|
2630507
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
U některých nábojů jsem nael poznámku : "s integrovanym magnetickym senzorovym krouzkem " . O co jde ?
U některých nábojů jsem nael poznámku : "s integrovanym magnetickym senzorovym krouzkem " . O co jde ?
|
|
28.10.2013 16:21 -
|
2630534
|
|
jumep
|
|
|
na C5 ine ani nekupis
je to magneticky pasik na snimanie rychlosti
na C5 ine ani nekupis
je to magneticky pasik na snimanie rychlosti
|
|
10.04.2014 18:18 -
|
2686115
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Objenal jsem si 2 ks loisek OPTIMAL - přili mi a na pohled je kadé jiné. Na jednom je uvedeno SNR .......(mnoho dalích čísel a popisů) ; na druhém jsem nael jediný popis: TA173 (ádná jiná značka na celém náboji není). To druhé loisko bylo i v jiném pytlíku ne to SNR. Má OPTIMAL různé dodavatele ? Připadá mi, e místo toho druhého loiska mi posli to nejlevně co v obchodě mají .
Objenal jsem si 2 ks loisek OPTIMAL - přili mi a na pohled je kadé jiné. Na jednom je uvedeno SNR .......(mnoho dalích čísel a popisů) ; na druhém jsem nael jediný popis: TA173 (ádná jiná značka na celém náboji není). To druhé loisko bylo i v jiném pytlíku ne to SNR. Má OPTIMAL různé dodavatele ? Připadá mi, e místo toho druhého loiska mi posli to nejlevně co v obchodě mají .
Přílohy: SNR1.jpg ( 193130b ) - TA173.jpg ( 195492b ) - SNR2.jpg ( 192116b ) - TA 173 .jpg ( 197475b ) - |
|
10.04.2014 19:23 -
|
2686171
|
|
jumep
|
|
|
optimal robi dva druhy
oznacene ako "optimal +" - kde je to SNR - je to aj drahsie ako:
a oznacene ako "optimal" - kde je neviem co (bolo to podstatne lacnejsie ako to optimal +, ten kto ti to objednaval zjavne nevedel / mu zle poslali)
co aj presne zodpoveda tym fotkam
optimal robi dva druhy
oznacene ako "optimal +" - kde je to SNR - je to aj drahsie ako:
a oznacene ako "optimal" - kde je neviem co (bolo to podstatne lacnejsie ako to optimal +, ten kto ti to objednaval zjavne nevedel / mu zle poslali)
co aj presne zodpoveda tym fotkam
|
|
10.04.2014 19:42 -
|
2686180
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Optimal nic nevyrábí, pouze kompletuje , přeznačuje, přebaluje ...
cituji:
"" OPTIMAL KG
Loiska a loiskové sady byly a jsou stále nosným programem firmy Optimal. V Haaru se kompletují loiskové sady z jednotlivých normalizovaných loisek s komponenty potřebnými pro kompletní montá. Výrobci loisek jsou výhradně dodavatelé do automobilového průmyslu certifikovaní normami TS16949, ISO9001 a VDA 6.1. Mezi dodavatele loisek firmě Optimal patří i takové renomované firmy jako např. SKF, SNR či FAG ..."
Vimněte si to " i " takové firmy ....
Optimal nic nevyrábí, pouze kompletuje , přeznačuje, přebaluje ...
cituji:
"" OPTIMAL KG
Loiska a loiskové sady byly a jsou stále nosným programem firmy Optimal. V Haaru se kompletují loiskové sady z jednotlivých normalizovaných loisek s komponenty potřebnými pro kompletní montá. Výrobci loisek jsou výhradně dodavatelé do automobilového průmyslu certifikovaní normami TS16949, ISO9001 a VDA 6.1. Mezi dodavatele loisek firmě Optimal patří i takové renomované firmy jako např. SKF, SNR či FAG ..."
Vimněte si to " i " takové firmy .... :-d
|
|
13.04.2014 20:25 -
|
2687026
|
|
Ivan.pr
|
|
|
Chlapy , díky za reakci - poznačím si které je které, namontuji a pak dám vědět, které vydrelo víc (doufám e alespoň jedno těch 50 k vydrí )
Chlapy , díky za reakci - poznačím si které je které, namontuji a pak dám vědět, které vydrelo víc ;-);-) (doufám e alespoň jedno těch 50 k vydrí :-d )
|
|
15.05.2014 07:39 -
|
2696036
|
|
Miklásek
|
Město: Dolná Súča, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
Take výmena čaká aj mňa, avak mojou blbosou.. Pri výmene loísk v ramene som renovoval aj ramená a pri obrusovaní hrdze mi jaksi odpadli tie magnetické krúky (náboje u boli značne hrdzavé), take síce jazdím, ale bez ABS/ESP/ASR
Take výmena čaká aj mňa, avak mojou blbosou.. Pri výmene loísk v ramene som renovoval aj ramená a pri obrusovaní hrdze mi jaksi odpadli tie magnetické krúky (náboje u boli značne hrdzavé), take síce jazdím, ale bez ABS/ESP/ASR :-((((
|
|
28.06.2016 22:50 -
|
2967590
|
|
gull
|
|
|
Mate nejakou fintu jak sundat zbytek loziska? Nejak jse m ztratil nervy po hodine snahy a nechal jsem to na zitra. Tak kdyby byla nejaka finta, sem s ni
Mate nejakou fintu jak sundat zbytek loziska? Nejak jse m ztratil nervy po hodine snahy a nechal jsem to na zitra. Tak kdyby byla nejaka finta, sem s ni;-)
Přílohy: 20160628_160057.jpg ( 1902076b ) - |
|
28.06.2016 23:07 -
|
2967613
|
|
jumep
|
|
|
ked das dole ten plech tak normalne zozadu kusok precnieva, pouzivam sekac a kladivo a normalne to ide dole (davam tak dole uz rovno cely naboj)
ked das dole ten plech tak normalne zozadu kusok precnieva, pouzivam sekac a kladivo a normalne to ide dole (davam tak dole uz rovno cely naboj)
|
|
29.06.2016 08:21 -
|
2967735
|
|
gull
|
|
|
Jo, hrube nasily pomohlo, jak jsi psal sekac a kladivo
Tak se mi jeste povedlo pri zpetne montazi trmene strhnout jeden zavit v rameni. Co s tim ted? Napadlo me koupit delsi sroub a zazadu dat matici. Predpokladam, ze to budu muset jeste dat na lepidlo?
Jo, hrube nasily pomohlo, jak jsi psal sekac a kladivo;-)
Tak se mi jeste povedlo pri zpetne montazi trmene strhnout jeden zavit v rameni. Co s tim ted? Napadlo me koupit delsi sroub a zazadu dat matici. Predpokladam, ze to budu muset jeste dat na lepidlo?
|
|
29.06.2016 20:49 -
|
2967988
|
|
jumep
|
|
|
sroby sa zatahuju na 70nm. jak sa vam take nieco moze podarit?
no zozen si hlavovy srob a daj tak, aj ked je to na vymenu ramena
sroby sa zatahuju na 70nm. jak sa vam take nieco moze podarit?
no zozen si hlavovy srob a daj tak, aj ked je to na vymenu ramena
|
|
30.06.2016 08:26 -
|
2968231
|
|
gull
|
|
|
Lehce bez momentaku, a je fakt ze jsem nijak netlacil proste jsem jen dotahoval a cekal kdy trmen dolehne k rameni a porad byla mezera 2mm a sroub se porad lehce tocil.
No a ten druhy pro zmenu nesel ani otocit, tam jsem rval silou aby se vubec pohnul, nesel ani z trmene vytahnout.
Lehce bez momentaku, a je fakt ze jsem nijak netlacil proste jsem jen dotahoval a cekal kdy trmen dolehne k rameni a porad byla mezera 2mm a sroub se porad lehce tocil.:nevim
No a ten druhy pro zmenu nesel ani otocit, tam jsem rval silou aby se vubec pohnul, nesel ani z trmene vytahnout.
|
|
30.06.2016 10:40 -
|
2968286
|
|
gull
|
|
|
Taky si to dovolim, rameno se mi kvuli tomu kupovat nechce. A je fakt, ze i kdyby mi to udelal nejaky servisak, tak si toho ani nevsimnu. U toho druheho se divim, ze jsem ho taky nepretrhl, ty zvuky pri povolovani a dotahovani byly desive.
Taky si to dovolim, rameno se mi kvuli tomu kupovat nechce. A je fakt, ze i kdyby mi to udelal nejaky servisak, tak si toho ani nevsimnu:-). U toho druheho se divim, ze jsem ho taky nepretrhl, ty zvuky pri povolovani a dotahovani byly desive.
|
|
30.06.2016 19:17 -
|
2968406
|
|
jumep
|
|
|
je absolutne nezodpovedne ze si tie sroby nevybral z brzdica a nevycistil
takto nemas absolutne tusenie ako si to utiahol a mozno si si zarobil na pruser (utrhnutu hlavu srobu pri dalsom rozoberani)
je pekne ze setrite a robite si veci samy, ale .. treba to robit poriadne
tj. nove sroby, stare von zo strmenov a vycistit diery
je absolutne nezodpovedne ze si tie sroby nevybral z brzdica a nevycistil
takto nemas absolutne tusenie ako si to utiahol a mozno si si zarobil na pruser (utrhnutu hlavu srobu pri dalsom rozoberani)
je pekne ze setrite a robite si veci samy, ale .. treba to robit poriadne
tj. nove sroby, stare von zo strmenov a vycistit diery
|
|
01.07.2016 21:30 -
|
2968764
|
|
gull
|
|
|
No vzhledem k tomu, ze pristi tyden opet rozebiram kvuli kotoucum a deskam, a ty srouby uz jsou objednan, takze s tou nezodpovednosti muzes byt mirnejsi, tech 20 km domu a pak z5 do dilny, ty srouby preziji
No vzhledem k tomu, ze pristi tyden opet rozebiram kvuli kotoucum a deskam, a ty srouby uz jsou objednan, takze s tou nezodpovednosti muzes byt mirnejsi, tech 20 km domu a pak z5 do dilny, ty srouby preziji;-)
|
|
01.07.2016 21:47 -
|
2968772
|
|
jumep
|
|
|
uz som takto riesil utrhnuty srob, lebo chlapik ze ani mesiac neni tomu co som to mal dole
popisoval to tak isto, zacal som tahat a uletela hlavicka, potom to je strasna radost dat dole, snad sa ti to nestane
a tiez to nezabudni podmaznut
diery sa maju cistit 10nou vrtakom, ale lepsia je 11
uz som takto riesil utrhnuty srob, lebo chlapik ze ani mesiac neni tomu co som to mal dole
popisoval to tak isto, zacal som tahat a uletela hlavicka, potom to je strasna radost dat dole, snad sa ti to nestane
a tiez to nezabudni podmaznut
diery sa maju cistit 10nou vrtakom, ale lepsia je 11
|
|
| |
|
|