| | |
24.04.2011 18:09 -
Re: Loisko zadního náboje
|
2385745
|
|
jruze
|
|
|
Mamlas napsal(a): Tak jsem do toho loiska dal novou vazelínu. Pokud jedu rovně tak není slyet, ale do zatačky se ozve pořádně. Take u je před smrtí.
Hledal jsem nový a nael tohle .link. cena je zajímavá, ale co to vydrí? Original náboj je taky takhle odlehčený z druhé strany? Máte někdo s tímto zkuenosti?
Buď mají patný obrázek nebo budem mít na C5 5.díru?
|
|
24.04.2011 18:40 -
|
2385754
|
|
jumep
|
|
|
vidis, to moze byt c5 x7 / c6 cim by sa to vysvetlilo, aj cena by potom zodpovedala, nakolko na novu C5 je vela rovnakych dielov neporovnatelne lacnejsich
vidis, to moze byt c5 x7 / c6 cim by sa to vysvetlilo, aj cena by potom zodpovedala, nakolko na novu C5 je vela rovnakych dielov neporovnatelne lacnejsich
|
|
24.04.2011 18:40 -
|
2385755
|
|
Mamlas
|
|
|
Zrovna jsem to zkoumal podrobneji, protoze jsem ho chtel objednat jenze jsem zjistil, ze to je na novou C5 III. Psal jsem jim za kolik by meli na C5 I. Normalne ho v obchodech maji kolem 2500,-. Jinak jsem ho nasel jeste na UK Ebay za 53 liber + postovny jenze nevim jestli ho poslou do CR.
Zrovna jsem to zkoumal podrobneji, protoze jsem ho chtel objednat jenze jsem zjistil, ze to je na novou C5 III. :-( Psal jsem jim za kolik by meli na C5 I. Normalne ho v obchodech maji kolem 2500,-. Jinak jsem ho nasel jeste na UK Ebay za 53 liber + postovny jenze nevim jestli ho poslou do CR.
|
|
24.04.2011 21:10 -
|
2385958
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
Clo v EU ?
ja bych to videl uplne jednoduse : zjistis jestli poslou do CR (vetsinou ano pokud priplatis za postovne) no a kupujes jej za cenu ktera tam je cili 53 liber + postovne, zadne dalsi DPH ci CLO neni ( pocitam s tim,ze prodejce je z EU )
jestli potrebujes helpnout tak pisni PM
Clo v EU ?
ja bych to videl uplne jednoduse : zjistis jestli poslou do CR (vetsinou ano pokud priplatis za postovne) no a kupujes jej za cenu ktera tam je cili 53 liber + postovne, zadne dalsi DPH ci CLO neni ( pocitam s tim,ze prodejce je z EU )
jestli potrebujes helpnout tak pisni PM ;-)
|
|
09.05.2011 20:41 -
|
2389768
|
|
Mamlas
|
|
|
Tak nakonec jsem sehnal lozisko s nabojem za peknych 2250,- znacka SNR. O vikendu jsem ho vymenil. Z vnitrni strany uz byl kotouc a cidlo abs ohazeny vazelinou z loziska, takze uz bylo kaput. Jak uz tady nekde bylo psany tak ta matka je velikost 40, jenze orech se vyrabi jen 41. Nastesti to jde uplne v pohode i tou 41. Pak uz stacilo mit stahovak a naboj stahnout. Na ty ose pak zustane vnitrni krouzek z loziska, ale s trochou trpelivosti a vypomoci truhlarske sverky, sel taky dolu. Pak uz jen naordinovat novy naboj, vycistit brzdic a cely to slozit.
Jeste jedna vec mel jsem pujceny orech 41 na razovy utahovak, ale ten se do naboje nevesel, protoze ten orech ma silnejsi stenu. Takze jsem musel koupit novy orech 41 - cena 295,-. Tak mam doma aspon zaklad na velkou golu.
Tak nakonec jsem sehnal lozisko s nabojem za peknych 2250,- znacka SNR. O vikendu jsem ho vymenil. Z vnitrni strany uz byl kotouc a cidlo abs ohazeny vazelinou z loziska, takze uz bylo kaput. Jak uz tady nekde bylo psany tak ta matka je velikost 40, jenze orech se vyrabi jen 41. Nastesti to jde uplne v pohode i tou 41. Pak uz stacilo mit stahovak a naboj stahnout. Na ty ose pak zustane vnitrni krouzek z loziska, ale s trochou trpelivosti a vypomoci truhlarske sverky, sel taky dolu. Pak uz jen naordinovat novy naboj, vycistit brzdic a cely to slozit.
Jeste jedna vec mel jsem pujceny orech 41 na razovy utahovak, ale ten se do naboje nevesel, protoze ten orech ma silnejsi stenu. Takze jsem musel koupit novy orech 41 - cena 295,-. Tak mam doma aspon zaklad na velkou golu.
|
|
09.05.2011 20:43 -
|
2389770
|
|
jumep
|
|
|
pozor pri utahovani, ma to byt utiahnute 250NM a nie do krvy ... (ak to zarvete tak lozisko spravi papa)
pozor pri utahovani, ma to byt utiahnute 250NM a nie do krvy ... (ak to zarvete tak lozisko spravi papa)
|
|
09.05.2011 20:47 -
|
2389773
|
|
Mamlas
|
|
|
Takovy moment nemam ani na momentaku takze tech 250Nm uz je ale poradny moment.
Takovy moment nemam ani na momentaku takze tech 250Nm uz je ale poradny moment.
|
|
09.05.2011 20:48 -
|
2389775
|
|
jumep
|
|
|
25kg na 1m palicu, podla mna ani moc nie
25kg na 1m palicu, podla mna ani moc nie
|
|
30.07.2011 17:55 -
|
2403914
|
|
Alexandr
|
Město: Praha-vychod, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Muete někdo napsat čislo loiska (treba cislo na orig.rozebr.). Pokusimse sehnat samotne, mam lis, tak ho tam nalisui. Diki.
Muete někdo napsat čislo loiska (treba cislo na orig.rozebr.). Pokusimse sehnat samotne, mam lis, tak ho tam nalisui. Diki. ;-)
|
|
30.07.2011 21:05 -
|
2403931
|
|
jumep
|
|
|
neviem co tam chces lisovat, naboj je sucast loziska, tam nie je nic skladane, staci sa na to lepsie pozret a vidis to, zasa mam dole par starsich zlych, tak to skusim nafotit, pre predstavu
neviem co tam chces lisovat, naboj je sucast loziska, tam nie je nic skladane, staci sa na to lepsie pozret a vidis to, zasa mam dole par starsich zlych, tak to skusim nafotit, pre predstavu
|
|
12.03.2012 11:24 -
|
2458002
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
jaké zvolit? je to levnějí kvalitní?
.link.
jaké zvolit? je to levnějí kvalitní?
http://autodilyhulin.cz/lozisko-zadniho-kola,86.html
|
|
12.03.2012 13:14 -
|
2458033
|
|
jumep
|
|
|
optimal je zabalene snr ...
optimal je zabalene snr ... :)
|
|
12.03.2012 13:29 -
|
2458038
|
|
amirinda
|
|
|
nějak nechápu, take optimal je O.K. ?
nějak nechápu, take optimal je O.K. ?
|
|
12.03.2012 13:30 -
|
2458040
|
|
jumep
|
|
|
ked otvoris tu krabicu optimal, tak je v nej SNR lozisko
ked otvoris tu krabicu optimal, tak je v nej SNR lozisko
|
|
12.03.2012 13:32 -
|
2458041
|
|
amirinda
|
|
|
a jakto, e je o tolik levnějí?
a jakto, e je o tolik levnějí?
|
|
12.03.2012 13:34 -
|
2458045
|
|
jumep
|
|
|
neviem, je mozne ze to je nejaka B trieda SNR, alebo skratka neplatena znacka
mam na nich asi 1000km, ale za tu cenu je to relativne jedno ...
inak OPTIMAL su nemci
neviem, je mozne ze to je nejaka B trieda SNR, alebo skratka neplatena znacka
mam na nich asi 1000km, ale za tu cenu je to relativne jedno ...
inak OPTIMAL su nemci
|
|
01.02.2013 20:59 -
|
2543645
|
|
fordík
|
Město: Kvasiny, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
jumep napsal(a): neviem, je mozne ze to je nejaka B trieda SNR, alebo skratka neplatena znacka mam na nich asi 1000km, ale za tu cenu je to relativne jedno ... inak OPTIMAL su nemci
Kolik má nyní najeto na těch přebalených loiskách SNR v krabičkách Optimal ? Čeká mě výměna loisek, mám 246 tis. km a jsou tam asi origo. Pravá strana je napadr a levá před smrtí. SKF je docela darda, SNR jsou frantíci dobré kvality. Nyní to je vlastně SNR-NTN. V práci je dáváme na strojní linky a tlučou se s cenami s SKF či FAG. Řeili jste v nedávné době loiska na zadní nápravu a co jste zvolili a za kolik?
neviem, je mozne ze to je nejaka B trieda SNR, alebo skratka neplatena znacka mam na nich asi 1000km, ale za tu cenu je to relativne jedno ... inak OPTIMAL su nemci
Kolik má nyní najeto na těch přebalených loiskách SNR :-) v krabičkách Optimal ;-)? Čeká mě výměna loisek, mám 246 tis. km a jsou tam asi origo. Pravá strana je napadr a levá před smrtí. SKF je docela darda, SNR jsou frantíci dobré kvality. Nyní to je vlastně SNR-NTN. V práci je dáváme na strojní linky a tlučou se s cenami s SKF či FAG. Řeili jste v nedávné době loiska na zadní nápravu a co jste zvolili a za kolik?
|
|
01.02.2013 21:06 -
|
2543646
|
|
jumep
|
|
|
tie SNR su tam aj origo a mam na tom nabehane teraz okolo 20000km zatial k plnej spokojnosti
tie SNR su tam aj origo a mam na tom nabehane teraz okolo 20000km zatial k plnej spokojnosti
|
|
| |
|
|