| | |
13.05.2015 19:34 -
Re: Bouchání od pravého předního kola
|
2821098
|
|
MartinP.
|
|
|
dneska jsem zjistil ze pri brzdeni i kdyz trochu pribrzduju nemlati vybec,volant a brzdy se neklepou proste nic,pustim nohu z brzdy mala nerovnost a mlati zase
dneska jsem zjistil ze pri brzdeni i kdyz trochu pribrzduju nemlati vybec,volant a brzdy se neklepou proste nic,pustim nohu z brzdy mala nerovnost a mlati zase
|
|
14.05.2015 17:27 -
|
2821386
|
|
MartinP.
|
|
|
musi se sundavat napravnice pri vymenene ulozeni stabilizatoru?
musi se sundavat napravnice pri vymenene ulozeni stabilizatoru?
|
|
14.05.2015 17:43 -
|
2821390
|
|
jumep
|
|
|
nie, da sa to aj bez toho (odporucam ale najprv povolit vyskac)
nie, da sa to aj bez toho (odporucam ale najprv povolit vyskac)
|
|
14.05.2015 17:49 -
|
2821391
|
|
MartinP.
|
|
|
jeste musim zjistit,nekde me tam kape hydraulika primo na to ulozeni,vyskac ,staci odpojit baterku?
jeste musim zjistit,nekde me tam kape hydraulika primo na to ulozeni,vyskac ,staci odpojit baterku?
|
|
14.05.2015 18:08 -
|
2821394
|
|
jumep
|
|
|
to je trubkohadica a kvape na 90% ta tenka ktoru nevie nikto prelisovat, jedine ako to riesia je navarenie holendrov
alebo kupit novu (len je kusok draha) - objednacie cislo 5270 RN
to je trubkohadica a kvape na 90% ta tenka ktoru nevie nikto prelisovat, jedine ako to riesia je navarenie holendrov
alebo kupit novu (len je kusok draha) - objednacie cislo 5270 RN
|
|
14.05.2015 18:40 -
|
2821397
|
|
MartinP.
|
|
|
to spise zkusit pretesnit,zkusim vymenit ty silenbloky bez sundani napravnice,moc mista tam teda neni tak uvidim,jeste prelisovat ramena,snad bouchani prestane
to spise zkusit pretesnit,zkusim vymenit ty silenbloky bez sundani napravnice,moc mista tam teda neni tak uvidim,jeste prelisovat ramena,snad bouchani prestane
|
|
14.05.2015 18:44 -
|
2821398
|
|
jumep
|
|
|
neviem co tam chces pretesnit, ale ok
neviem co tam chces pretesnit, ale ok :)
|
|
14.05.2015 18:55 -
|
2821400
|
|
MartinP.
|
|
|
uvidime
uvidime:-)
|
|
14.05.2015 22:52 -
|
2821439
|
|
jruze
|
|
|
No ty klemy stabilizátoru nesundá pokud si nevytočí z nich tefty- to si raději svěsím vzadu nápravnici. a tu tečící trubkohadici - mám daleko lepí a jednoduí řeení.
No ty klemy stabilizátoru nesundá pokud si nevytočí z nich tefty- to si raději svěsím vzadu nápravnici. a tu tečící trubkohadici - mám daleko lepí a jednoduí řeení.:-p
|
|
15.05.2015 20:49 -
|
2821692
|
|
MartinP.
|
|
|
a za tu trubku chteji kolik?nejaka alternativa?
a za tu trubku chteji kolik?nejaka alternativa?
|
|
15.05.2015 20:49 -
|
2821695
|
|
MartinP.
|
|
|
jaky reseni?
jaky reseni?;-)
|
|
15.05.2015 20:53 -
|
2821708
|
|
jumep
|
|
|
alternativa neni tak ako si predstavujes
reseni je ze tam dava trubku celu miesto hadice, ja som zastancom toho ze ta hadica tam na nie co je, tak ju tam davam, poznam par servisov kde mi to prelisuju a ako som pisal, navaria tam holendre a daju holendrovu hadicu
alternativa neni tak ako si predstavujes
reseni je ze tam dava trubku celu miesto hadice, ja som zastancom toho ze ta hadica tam na nie co je, tak ju tam davam, poznam par servisov kde mi to prelisuju a ako som pisal, navaria tam holendre a daju holendrovu hadicu
|
|
15.05.2015 21:00 -
|
2821740
|
|
MartinP.
|
|
|
a origo cena?
a origo cena?
|
|
15.05.2015 21:02 -
|
2821741
|
|
jumep
|
|
|
338EUR
338EUR
|
|
15.05.2015 21:08 -
|
2821743
|
|
MartinP.
|
|
|
hm,tak to je mazec
hm,tak to je mazec:-o
|
|
15.05.2015 21:20 -
|
2821775
|
|
MartinP.
|
|
|
tady o nikom nevim kdo to dela
tady o nikom nevim kdo to dela
|
|
15.05.2015 23:04 -
|
2821919
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
Ta tenká hadice tam na nic není, kdy navařím holendrya dám hadici, mám tam sváry a rezaví to tam, navíc v zalisování ta hadice zase můe po čase téci ... Kdy dám trubku celou v kuse nemá to chybu. Je to celé uchycené na kastli, jak čerpadlo, tak náprava tak koule, tzn, není důvod kvůli pohybu tam hadici dávat, celý komplet je napevno. Podle mě je to pouze z důvodu montáe a servisu, ádné rázy tam nevznikají, na zadní nápravu jde taky jen trubka v jednom kuse ...
Z Pertejna je to kousek ke mě ... předělal sem jich u spoustu...
Ta tenká hadice tam na nic není, kdy navařím holendrya dám hadici, mám tam sváry a rezaví to tam, navíc v zalisování ta hadice zase můe po čase téci ... Kdy dám trubku celou v kuse nemá to chybu. Je to celé uchycené na kastli, jak čerpadlo, tak náprava tak koule, tzn, není důvod kvůli pohybu tam hadici dávat, celý komplet je napevno. Podle mě je to pouze z důvodu montáe a servisu, ádné rázy tam nevznikají, na zadní nápravu jde taky jen trubka v jednom kuse ...
|
|
15.05.2015 23:43 -
|
2821932
|
|
jruze
|
|
|
PATaMAT napsal(a): Ta tenká hadice tam na nic není, kdy navařím holendrya dám hadici, mám tam sváry a rezaví to tam, navíc v zalisování ta hadice zase můe po čase téci ... Kdy dám trubku celou v kuse nemá to chybu. Je to celé uchycené na kastli, jak čerpadlo, tak náprava tak koule, tzn, není důvod kvůli pohybu tam hadici dávat, celý komplet je napevno. Podle mě je to pouze z důvodu montáe a servisu, ádné rázy tam nevznikají, na zadní nápravu jde taky jen trubka v jednom kuse ...
No prostřední koule je na nápravnici a ta je na siletblokách ale pohyb je téměř nulovej - spirála se pouívala u co vím od CX a souhlasím e i trubka napřímo není ádné zlo - já tam dělám spirálu ale je to jedno - je to navěky a s origo koncovkama.
No prostřední koule je na nápravnici a ta je na siletblokách ale pohyb je téměř nulovej - spirála se pouívala u co vím od CX a souhlasím e i trubka napřímo není ádné zlo - já tam dělám spirálu ale je to jedno - je to navěky a s origo koncovkama.:palec
|
|
16.05.2015 20:11 -
|
2822168
|
|
MartinP.
|
|
|