| | |
29.07.2010 19:37 -
Bouchání od pravého předního kola
|
2351336
|
|
karlos114
|
Město: Neratovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 5 |
|
|
AHOJ POTŘEBUJU RADU OD PR PŘEDNÍHO KOLA JDE BOUCHÁNÍ PAJCREM U JSME TO Z MECH PROJELI ČEP V POHO KOSTICE TAKÉ NIKDE NENÍ ÁDNÁ VULE TET JETO V PRAZE V CITROENU V KORYTNÉ ALE JEJICH MECHANIK TAKY NIC KÁMO JE NÁZORU POLOOSA PORADTE
AHOJ POTŘEBUJU RADU OD PR PŘEDNÍHO KOLA JDE BOUCHÁNÍ PAJCREM U JSME TO Z MECH PROJELI ČEP V POHO KOSTICE TAKÉ NIKDE NENÍ ÁDNÁ VULE :nevim TET JETO V PRAZE V CITROENU V KORYTNÉ ALE JEJICH MECHANIK TAKY NIC KÁMO JE NÁZORU POLOOSA PORADTE
|
|
29.07.2010 19:46 -
Re: Bouchání od pravého předního kola
|
2351337
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
1. má zaseklý CAPSLOCK, jestli si toho neviml.
2. Takhle po mailu na takový neurčitý popis ti nikdo asi neporadí. Nepíe, kdy to mlátí, při jaké rychlosti, zda pravidelně nebo ne, zda třeba jen v zatáčce nebo při zátěi, historie toho mlácení (zda najednou nebo u dlouho postupně), zda se to přenáí do volantu...
Pokud by to byla poloosa (vnějí kloub), bouchalo by to hlavně při zatáčení a v zátěi. Při jízdě na neutrál rovně by to mělo skoro ztichnout.
1. má zaseklý CAPSLOCK, jestli si toho neviml.
2. Takhle po mailu na takový neurčitý popis ti nikdo asi neporadí. Nepíe, kdy to mlátí, při jaké rychlosti, zda pravidelně nebo ne, zda třeba jen v zatáčce nebo při zátěi, historie toho mlácení (zda najednou nebo u dlouho postupně), zda se to přenáí do volantu...
Pokud by to byla poloosa (vnějí kloub), bouchalo by to hlavně při zatáčení a v zátěi. Při jízdě na neutrál rovně by to mělo skoro ztichnout.
|
|
29.07.2010 20:20 -
|
2351341
|
|
karlos114
|
|
|
Děláto takřka pořád i na neutrál přez nerovnosti záplaty na vozovce atd.Prostě to klepe
Děláto takřka pořád i na neutrál přez nerovnosti záplaty na vozovce atd.Prostě to klepe :-((((
|
|
29.07.2010 20:25 -
|
2351343
|
|
jumep
|
|
|
aj uhyba geometria?
v akom stave su silentbloky, predny a zadny ? (rameno)
edit: ked mas koleso vo vzduchu a hybes nim - ma to volu?
aj uhyba geometria?
v akom stave su silentbloky, predny a zadny ? (rameno)
edit: ked mas koleso vo vzduchu a hybes nim - ma to volu?
|
|
29.07.2010 20:31 -
|
2351346
|
|
karlos114
|
|
|
Geo ok ve silen čep i kostice jsou prej ok pajcrem odzkoueno a kolo bez vule i na heveru v citr také netuí
Geo ok ve silen čep i kostice jsou prej ok pajcrem odzkoueno a kolo bez vule i na heveru v citr také netuí :-(
|
|
29.07.2010 20:34 -
|
2351348
|
|
jumep
|
|
|
niektore vole pajsrom nezistis, ani na stk ked ti budu natahovat napravu
srob drziaci kosticu ok?
gula ok?
ulozenie napravy - pod gulou ok?
isto je to zpredu?
niektore vole pajsrom nezistis, ani na stk ked ti budu natahovat napravu
srob drziaci kosticu ok?
gula ok?
ulozenie napravy - pod gulou ok?
isto je to zpredu?
|
|
29.07.2010 20:40 -
|
2351351
|
|
karlos114
|
|
|
Dnes prý dotahovali celou nápravu momentem kostice ok gula zeptám se tak netuím řekl jsem si e ve spec servise budou vědět a stejně nic.
Dnes prý dotahovali celou nápravu momentem kostice ok gula zeptám se tak netuím řekl jsem si e ve spec servise budou vědět a stejně nic.
|
|
29.07.2010 20:42 -
|
2351353
|
|
jumep
|
|
|
ak myslis spec servis ako autorizovany servis, malo citas, tam maju dobry prehlad o c5 velmi zriedka
ak myslis spec servis ako autorizovany servis, malo citas, tam maju dobry prehlad o c5 velmi zriedka
|
|
29.07.2010 21:19 -
|
2351359
|
|
jumep
|
|
|
a este ma teraz napadli silenbloky stabilizatoru
a este ma teraz napadli silenbloky stabilizatoru
|
|
29.07.2010 22:03 -
|
2351364
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
No mno je to debilna čo napíem ale mne to buchalo tie len na jednom kolese a u som si povedal čap v prdeli ale sa mi nezdalo e z ničoho nič a bol buchot,a potom ma napadlo e som čistil brzdy a čeluste som utiahol len prstami skoro ma je....lo ale buchalo to sále a riadne nejsu ja blb
No mno je to debilna čo napíem ale mne to buchalo tie len na jednom kolese a u som si povedal čap v prdeli ale sa mi nezdalo e z ničoho nič a bol buchot,a potom ma napadlo e som čistil brzdy a čeluste som utiahol len prstami skoro ma je....lo ale buchalo to sále a riadne nejsu ja blb:-)):-d
|
|
30.07.2010 06:06 -
|
2351369
|
|
tomc
|
|
|
kosti vyskouej v normální jízdní poloze,jen vytoč reid lehni k autí a skus pootočit kostípokud jde lehce tak je načatá musí jít pootočit celkem velkou silou
kosti vyskouej v normální jízdní poloze,jen vytoč reid lehni k autí a skus pootočit kostí:-ppokud jde lehce tak je načatá :-)) musí jít pootočit celkem velkou silou :palec
|
|
30.07.2010 14:05 -
|
2351397
|
|
tomc
|
|
|
tak to má pravdu,ale já pisnul jak jednodue odhalit klepkání.pokud koupí kosti a zrovna je vymnění tak bude mít jistotu,e čepy stabilizátoru jsou ok.u veteránu se sem tam objeví volné uloení torzky u C5ky jsem se stímto zatím nesetkal,ale co kdy
tak to má pravdu,ale já pisnul jak jednodue odhalit klepkání.pokud koupí kosti a zrovna je vymnění tak bude mít jistotu,e čepy stabilizátoru jsou ok.u veteránu se sem tam objeví volné uloení torzky:nevim u C5ky jsem se stímto zatím nesetkal,ale co kdy :nevim
|
|
17.12.2012 17:19 -
|
2531271
|
|
Darja
|
|
|
Bouchání z PP kola jen při brdění... co to? Netrhá to volantem, kosti nové...
Bouchání z PP kola jen při brdění... co to? Netrhá to volantem, kosti nové...
|
|
17.12.2012 18:48 -
|
2531284
|
|
mravcek1
|
|
|
neviem aky ma stabylizator c5 ale na fiate mi to robilo presne to a boli to ulozenia a posunuty stabylizator ktory buchal o karoseriu ako su kosti,zistil som to jedine na jame
neviem aky ma stabylizator c5 ale na fiate mi to robilo presne to a boli to ulozenia a posunuty stabylizator ktory buchal o karoseriu ako su kosti,zistil som to jedine na jame
|
|
17.12.2012 19:10 -
|
2531287
|
|
kolo
|
Město: Ostrava, Auto: octavie rs | Počet příspěvků: 14 |
|
|
A jak je na tom spodní čep ramene
A jak je na tom spodní čep ramene
|
|
18.12.2012 01:29 -
|
2531331
|
|
DrMarvin
|
|
|
takze..delalo mi to taky,ale na leve strane:=)
vymenil jsem silentbloky,cepy,tahla rizeni proste vsechno co slo..stalo to vcelku dost penez...a po mesici jsme zjistily ze je povolenej ten srou co rzi napravu ke karoserii ci co..je schovanej za tlumicem....byla tamvule skoro 1cm...dotahnuto a bez problemu jezdim dal
takze..delalo mi to taky,ale na leve strane:=)
vymenil jsem silentbloky,cepy,tahla rizeni proste vsechno co slo..stalo to vcelku dost penez...a po mesici jsme zjistily ze je povolenej ten srou co rzi napravu ke karoserii ci co..je schovanej za tlumicem....byla tamvule skoro 1cm...dotahnuto a bez problemu jezdim dal
|
|
18.12.2012 09:40 -
|
2531347
|
|
jumep
|
|
|