| | |
27.06.2016 08:59 -
Re: Volna predni naprava.
|
2966516
|
|
Alethine
|
Město: Jičín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Tohle jsme vytáhli. U elektronického by snad měla být nějaká elektronika ne?
A profil mám dobře... Radi jsem si to zkontrolovala, jestli jsem v agónii něudělala nějakou botu
Tohle jsme vytáhli. U elektronického by snad měla být nějaká elektronika ne? :-o :-d
A profil mám dobře... Radi jsem si to zkontrolovala, jestli jsem v agónii něudělala nějakou botu :-)
Přílohy: WP_20160528_12_24_00_Pro.jpg ( 2779711b ) - |
|
27.06.2016 10:32 -
|
2966546
|
|
jumep
|
|
|
pokazde rozhozeno je fakt divne
taka blba otazka, axialy su dobre dotiahnute, aj ked to by nejako nemalo mat problem aj keby neboli
pokazde rozhozeno je fakt divne
taka blba otazka, axialy su dobre dotiahnute, aj ked to by nejako nemalo mat problem aj keby neboli
|
|
27.06.2016 11:01 -
|
2966574
|
|
Alethine
|
|
|
Právě e ano. Po té čtvrté geo jsme do vzali znovu na nájezdy do garáe a zkontrolovali dotaení vech dílů, nápravnice... I jsme si to na matkách zaznačili. Ale kdy bylo auto zatíené na kolech tak byl z řízení při cukání volantem slyet klepavý zvuk, tak jsme po kousíčkách přitahovali na hřebeni tu matku do doby, dokud zvuk neustal a tak, aby se mi za jízdy jetě vracel volant. Tak přítel domluvil u toho známého na čtvrtek dalí geo s tím, e před seřízením to jetě kousek dotáhnem a uvidíme co to bude dělat. Kadopádně jsem ji psala oněm "repasákům" o svém problému a čekám na odpověď (nedivila bych se, kdyby hráli mrtvého brouka...).
Právě e ano. Po té čtvrté geo jsme do vzali znovu na nájezdy do garáe a zkontrolovali dotaení vech dílů, nápravnice... I jsme si to na matkách zaznačili. Ale kdy bylo auto zatíené na kolech tak byl z řízení při cukání volantem slyet klepavý zvuk, tak jsme po kousíčkách přitahovali na hřebeni tu matku do doby, dokud zvuk neustal a tak, aby se mi za jízdy jetě vracel volant. Tak přítel domluvil u toho známého na čtvrtek dalí geo s tím, e před seřízením to jetě kousek dotáhnem a uvidíme co to bude dělat. Kadopádně jsem ji psala oněm "repasákům" o svém problému a čekám na odpověď (nedivila bych se, kdyby hráli mrtvého brouka...).
|
|
27.06.2016 11:21 -
|
2966584
|
|
jumep
|
|
|
no ak ste hybali s maticou mozu sa zacat krutit
predpis tam je dotiahnutie na 10nm, podla mna to je uplne zle zrepasovane
ked sa chytia capy riadenia a hybe sa volantom (jemne) doprava dolava, je citit volu?
no ak ste hybali s maticou mozu sa zacat krutit
predpis tam je dotiahnutie na 10nm, podla mna to je uplne zle zrepasovane
ked sa chytia capy riadenia a hybe sa volantom (jemne) doprava dolava, je citit volu?
|
|
27.06.2016 11:40 -
|
2966609
|
|
Alethine
|
|
|
Vůbec, čepy jsou také bez vůle.
10nm? Super, dobré vědět, chtěli jsme to zjistit. Momenák máme, akorát mám pocit e na autě se tam s ním nedostanu...?
Jetě otázka, kterou jsem tu sice ji párkrát četla, ale nejsem si vědoma nějaké odpovědi, nemáte nějaký tip, kde si nechat repasovat řízení? e bych si nechala udělat své staré a tohle polské poslala ponkům zpátky?
Vůbec, čepy jsou také bez vůle.
10nm? Super, dobré vědět, chtěli jsme to zjistit. Momenák máme, akorát mám pocit e na autě se tam s ním nedostanu...?
Jetě otázka, kterou jsem tu sice ji párkrát četla, ale nejsem si vědoma nějaké odpovědi, nemáte nějaký tip, kde si nechat repasovat řízení? e bych si nechala udělat své staré a tohle polské poslala ponkům zpátky?
|
|
27.06.2016 17:00 -
|
2966722
|
|
jumep
|
|
|
mno, mam odskusane bruko sro, ale akosi to je v bratislave a to ti asi nepomoze
mno, mam odskusane bruko sro, ale akosi to je v bratislave a to ti asi nepomoze
|
|
27.06.2016 22:02 -
|
2966955
|
|
Gefry
|
Město: těpánov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Jak se chova za jizdy utrzene ulozeni pisnice?
Jak se chova za jizdy utrzene ulozeni pisnice?
|
|
27.06.2016 22:04 -
|
2966956
|
|
jumep
|
|
|
tak to netusim, to som tu este nemal
tak to netusim, to som tu este nemal
|
|
28.06.2016 05:57 -
|
2967053
|
|
Alethine
|
|
|
jumep napsal(a): mno, mam odskusane bruko sro, ale akosi to je v bratislave a to ti asi nepomoze
Ani tak nevadí odkud to je, hlavně, aby to bylo udělané dobře. Protoe tohle laborování a hledání příčiny je hrůza sjídím si gumy, nedrí to stopu jak by mělo a nemám monost kadý den zajet 20km na chalupu a cpát to na nájezdy. Protoe v naí garái makaj zedníci zrovna.
Ale asi bych to radi měla z ČR, nejlépe někde ne úplně na druhém konci republiky, abych to tam mohla třeba odvézt a domluvit se osobně s nimi, co je na tom potřeba udělat...
to Gefry: myslí utrené v gumě v té horní "misce"? Vzhledem k tomu, e to pak u drí jen dole poloosa a rameno... tak se asi celkem dost bude měnit geometrie, ne? Jetě v závislosti na tom, jak se to zrovna zapře...?
Ani tak nevadí odkud to je, hlavně, aby to bylo udělané dobře. Protoe tohle laborování a hledání příčiny je hrůza :-( sjídím si gumy, nedrí to stopu jak by mělo a nemám monost kadý den zajet 20km na chalupu a cpát to na nájezdy. Protoe v naí garái makaj zedníci zrovna.
Ale asi bych to radi měla z ČR, nejlépe někde ne úplně na druhém konci republiky, abych to tam mohla třeba odvézt a domluvit se osobně s nimi, co je na tom potřeba udělat...
to Gefry: myslí utrené v gumě v té horní "misce"? Vzhledem k tomu, e to pak u drí jen dole poloosa a rameno... tak se asi celkem dost bude měnit geometrie, ne? Jetě v závislosti na tom, jak se to zrovna zapře...? :nevim
|
|
28.06.2016 08:39 -
|
2967124
|
|
jruze
|
|
|
Alethine napsal(a): Ani tak nevadí odkud to je, hlavně, aby to bylo udělané dobře. Protoe tohle laborování a hledání příčiny je hrůza sjídím si gumy, nedrí to stopu jak by mělo a nemám monost kadý den zajet 20km na chalupu a cpát to na nájezdy. Protoe v naí garái makaj zedníci zrovna.
to Gefry: myslí utrené v gumě v té horní "misce"? Vzhledem k tomu, e to pak u drí jen dole poloosa a rameno... tak se asi celkem dost bude měnit geometrie, ne? Jetě v závislosti na tom, jak se to zrovna zapře...?
Nemyslím e by KO hlavice měla extra vliv bude spí jen cvakat,klepat nebo tak něco.
Nemyslím e by KO hlavice měla extra vliv bude spí jen cvakat,klepat nebo tak něco.
|
|
28.06.2016 11:15 -
|
2967173
|
|
Alethine
|
|
|
Je fakt, e to spodní uloení/zavěení to asi moc nepustí dělat nějakou takovou neplechu...
Hlavně, aby pístnice i s koulí neproběhla kapotou
Je fakt, e to spodní uloení/zavěení to asi moc nepustí dělat nějakou takovou neplechu... :palec
Hlavně, aby pístnice i s koulí neproběhla kapotou :-d
|
|
29.06.2016 00:18 -
|
2967624
|
|
Gefry
|
Město: těpánov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Alethine napsal(a): Ani tak nevadí odkud to je, hlavně, aby to bylo udělané dobře. Protoe tohle laborování a hledání příčiny je hrůza sjídím si gumy, nedrí to stopu jak by mělo a nemám monost kadý den zajet 20km na chalupu a cpát to na nájezdy. Protoe v naí garái makaj zedníci zrovna.
a sjizdet gumy tak jako by byly podhusteny, v rejdu jakoby se kousat rizeni. ale to same dela i lozisko naboje kdyz se to da do vetsi sbihavosti tak to není tolik znat ale je moc citlive rizeni
toto bych vyzkousel
jumep napsal(a): inak dobry test na predne loziska je 140 a dobre silne vybrzdit par krat po sebe (zatazene auto) taky hukot ze az
a ano, logicky by malo to odlahcene kolo prestat hucat, ale stretol som sa aj s opacnym pripadom, kazdopadne odporucam menit obe
|
|
29.06.2016 06:06 -
|
2967639
|
|
Alethine
|
|
|
Tak jsem vytáhla jetě jednou "na světlo" vechny 4 mé protokoly z geometrií.
Nejsem z toho u moc moudrá, nelíbí se mi to, ale nikdo mě na nic neupozorňoval, nikdo nic neřeil...
Můete se mi k tomu prosím vyjádřit někdo znalý?
Na vech jsou datumy, take je jasné jak to po výměně řízení lo po sobě...
Tak jsem vytáhla jetě jednou "na světlo" vechny 4 mé protokoly z geometrií.
Nejsem z toho u moc moudrá, nelíbí se mi to, ale nikdo mě na nic neupozorňoval, nikdo nic neřeil... :nevim
Přílohy: WP_20160628_21_27_30_Pro[1].jpg ( 1158667b ) - WP_20160628_21_27_19_Pro[1].jpg ( 1119946b ) - WP_20160628_21_27_05_Pro[1].jpg ( 1107468b ) - scan16062314440.pdf ( 147490b ) - |
|
29.06.2016 06:38 -
|
2967653
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Alethine napsal(a): Tak jsem vytáhla jetě jednou "na světlo" vechny 4 mé protokoly z geometrií.
Nejsem z toho u moc moudrá, nelíbí se mi to, ale nikdo mě na nic neupozorňoval, nikdo nic neřeil...
Tohle je fotka toho, co pouívají u nás v Citroenu.
Tohle je fotka toho, co pouívají u nás v Citroenu.
Přílohy: 2014-10-31_P1052184~01.jpg ( 172938b ) - |
|
29.06.2016 06:53 -
|
2967664
|
|
Alethine
|
|
|
Krásný protokol! Přehledný, jasný...
Na přední nápravě se příklon, záklon neměří? Já e v mých protokolech jsou vypsané (nevím, zda-li měřené...) a ty cifry jsou...
Krásný protokol! Přehledný, jasný...
Na přední nápravě se příklon, záklon neměří? Já e v mých protokolech jsou vypsané (nevím, zda-li měřené...) a ty cifry jsou... :-o
|
|
29.06.2016 07:28 -
|
2967685
|
|
jruze
|
|
|
No můe mít mainu jakou chce ale musí s ní umět dělat : kousek odemne mají mainu snad za mega a dal jsem tam tři auta = katastrofa (jedno bylo mladýho - táhlo do strany,volant nebyl úplně rovně a ralo to gumy), jezdím do zn.servisu tam mají ,,jen" přes kterou přejede a nemám problém(jak tato měří ani nevím).
No můe mít mainu jakou chce ale musí s ní umět dělat : kousek odemne mají mainu snad za mega a dal jsem tam tři auta = katastrofa (jedno bylo mladýho - táhlo do strany,volant nebyl úplně rovně a ralo to gumy), jezdím do zn.servisu tam mají ,,jen" přes kterou přejede a nemám problém(jak tato měří ani nevím).;-)
|
|
29.06.2016 07:40 -
|
2967691
|
|
Alethine
|
|
|
No dobrá, vechno krásný a nějaký závěr, který by mi pomohl v řeení problému nebo který by mě nasměroval v pátrání? Nenahrávala jsem sem ty protokoly a nesnaím se to tu řeit, abych se dozvěděla, e nevím, v jakém stavu jsou těhlice. To vím, e to nevím a netajím se tím. Ale myslela jsem, e by se mezi vámi mohl nacházet někdo, kdo to z těch protokolů třeba vyčte...?
No dobrá, vechno krásný a nějaký závěr, který by mi pomohl v řeení problému nebo který by mě nasměroval v pátrání? Nenahrávala jsem sem ty protokoly a nesnaím se to tu řeit, abych se dozvěděla, e nevím, v jakém stavu jsou těhlice. To vím, e to nevím :-) a netajím se tím. Ale myslela jsem, e by se mezi vámi mohl nacházet někdo, kdo to z těch protokolů třeba vyčte...? :nevim
|
|
| |
|
|