| | |
22.05.2012 19:59 -
Re: Volna predni naprava.
|
2480283
|
|
jumep
|
|
|
daj skontrolovat aj koleso na vyvazovacke a tu geometriu kazdopadne, kazde vymetenie diery by malo ist na geo.
daj skontrolovat aj koleso na vyvazovacke a tu geometriu kazdopadne, kazde vymetenie diery by malo ist na geo.
|
|
23.05.2012 12:28 -
|
2480385
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
předpokládám e Pneu a ráfek tu ránu přeili a e to jsi zkontroloval, kadopádně znova vyváit. Zkontorlovat vůle v řízení jak na spojivačce tak futra tyče řízení a udělat geometrii to by se po výměně čehokoli na přední napravě mělo dělat automaticky.
předpokládám e Pneu a ráfek tu ránu přeili a e to jsi zkontroloval, kadopádně znova vyváit. Zkontorlovat vůle v řízení jak na spojivačce tak futra tyče řízení a udělat geometrii to by se po výměně čehokoli na přední napravě mělo dělat automaticky.
|
|
23.05.2012 18:09 -
|
2480450
|
|
czpepikcz
|
Město: Mnisek pod Brdy, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 75 |
|
|
Tak dnes pneuservis, kontrola gum, disků, převáení, ve OK. Geometrie - OK. V servisu kontrola podvozku, nikde ádný vůle nenali. Auto se hodně umravnilo, jezdili s tím kolem Radotína, ve v pořádku. Já jsem při zkuebce problém taky nezaznamenal. Jen na R4 z Mníku pod Brdy směr Praha to do volantu kope pořád - jinde jsem si toho zatím neviml.
Take přítí čtvrtek jim to tam nechávám na laborování na nějakou lepí digitální geometrii - jsem na to zvědavej
Tak dnes pneuservis, kontrola gum, disků, převáení, ve OK. Geometrie - OK. V servisu kontrola podvozku, nikde ádný vůle nenali. Auto se hodně umravnilo, jezdili s tím kolem Radotína, ve v pořádku. Já jsem při zkuebce problém taky nezaznamenal. Jen na R4 z Mníku pod Brdy směr Praha to do volantu kope pořád - jinde jsem si toho zatím neviml.
Take přítí čtvrtek jim to tam nechávám na laborování na nějakou lepí digitální geometrii - jsem na to zvědavej :-)
|
|
26.05.2012 01:27 -
|
2480767
|
|
DrMarvin
|
|
|
Ahoj. Potřeboval bych od vás poradit. Nevim si vůbec rady. Auto mi mlátilo a klepalo mi to do volantu.
Dnes jsem dělal čepy řízení, oba silentbloky na kazde strane, tycku stabilizatoru a dolni cep. A přijde mi e auto mlátí jetě moná víc ne před tím. Ale neklepe to do volantu, to jenom slabě. A při přejezdu nerovnosti padne docela rána a jde to zhruba někde od nápravy, ale padne jen kdy přejedu oběma kolama díru najednou nebo je tam hopák a kdy jsou houpáky za sebou tak je jak kdyby měla upadnout náprava a zvuk je jako kdyby tam mělo něco tekého vůly a vdycky se to dorazilo nebo rozhoupalo...Silentbloky na motoru jsou ok... vubec si nevim rady, nevíte co to můe být?
Díkes...
Ahoj. Potřeboval bych od vás poradit. Nevim si vůbec rady. Auto mi mlátilo a klepalo mi to do volantu.
Dnes jsem dělal čepy řízení, oba silentbloky na kazde strane, tycku stabilizatoru a dolni cep. A přijde mi e auto mlátí jetě moná víc ne před tím. Ale neklepe to do volantu, to jenom slabě. A při přejezdu nerovnosti padne docela rána a jde to zhruba někde od nápravy, ale padne jen kdy přejedu oběma kolama díru najednou nebo je tam hopák a kdy jsou houpáky za sebou tak je jak kdyby měla upadnout náprava:-( a zvuk je jako kdyby tam mělo něco tekého vůly a vdycky se to dorazilo nebo rozhoupalo...Silentbloky na motoru jsou ok... vubec si nevim rady, nevíte co to můe být?:nevim
Díkes...
|
|
26.05.2012 06:56 -
|
2480771
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
Hypotetická otázka... Je moné při takové ráně (průjezd dírou atd) prorazit kouli perovani?
Je mozne zo to pak dela to mlaceni a trepani?
Jimmi
Hypotetická otázka... Je moné při takové ráně (průjezd dírou atd) prorazit kouli perovani?
Je mozne zo to pak dela to mlaceni a trepani?
Jimmi
|
|
26.05.2012 23:54 -
|
2480848
|
|
DrMarvin
|
|
|
A nemuze byt nejak volna naprava?nebo neco takoveho? protoze to vypada ze tam boucha neco tezkeho a nic nevypada ze je volny
A nemuze byt nejak volna naprava?nebo neco takoveho? protoze to vypada ze tam boucha neco tezkeho:-( a nic nevypada ze je volny:-(
|
|
26.05.2012 23:59 -
|
2480849
|
|
jumep
|
|
|
naprava drzi na 4ch sroboch cez silenty
2 predne byvaju tak zahrdzavele ze je problem ich dat von a nikdy sa mi nestalo zeby boli volne ktorekolvek s tych srobov a ak by to bolo volne tak to cele hodne asi plava
na tej naprave nema okrem silentov ramien, capov (riadenie a zvyslaky) - bude plavat auto
kosti - buchanie
ulozenie piestnice (nemal som taky problem a myslim ze auto by ostalo aj mierne sikmo na stranu utrhnuteho ulozenia) buchat
mam tu jedno auto ktore pri zatazi buchne, ale to plava jak prasa, skoro som zletel z cesty ... takze tam to je jasne ...
naprava drzi na 4ch sroboch cez silenty
2 predne byvaju tak zahrdzavele ze je problem ich dat von a nikdy sa mi nestalo zeby boli volne ktorekolvek s tych srobov a ak by to bolo volne tak to cele hodne asi plava
na tej naprave nema okrem silentov ramien, capov (riadenie a zvyslaky) - bude plavat auto
kosti - buchanie
ulozenie piestnice (nemal som taky problem a myslim ze auto by ostalo aj mierne sikmo na stranu utrhnuteho ulozenia) buchat
mam tu jedno auto ktore pri zatazi buchne, ale to plava jak prasa, skoro som zletel z cesty ... takze tam to je jasne ...
|
|
27.05.2012 00:30 -
|
2480850
|
|
DrMarvin
|
|
|
ahoj...no prave ze auto vubec neplave...a vsechno je meneny...vzdyt jsme si psali a udelal jsem vsechno co jsi rekl....a je to zvuk jako by tam neco kloktalo....ale je to fakt uz rana docela velka a auto je rovne neni nahnuty
vubec nevim...montpakou jsem bral a nic zadna vule....a jakoby tlumice taky ne...protoze to jde od spoda...jakoby od pedalu a od nohou proste
ahoj...no prave ze auto vubec neplave...a vsechno je meneny...vzdyt jsme si psali a udelal jsem vsechno co jsi rekl....a je to zvuk jako by tam neco kloktalo....ale je to fakt uz rana docela velka:-( a auto je rovne neni nahnuty:-(
vubec nevim...montpakou jsem bral a nic zadna vule....a jakoby tlumice taky ne...protoze to jde od spoda...jakoby od pedalu a od nohou proste:-(
|
|
27.05.2012 11:07 -
|
2480859
|
|
jruze
|
|
|
DrMarvin napsal(a): Trmeny i desticky jsem mel sundany na jedny strane na druhy jsem to kontroloval a bylo to v pohode...utahoval jsem vsechno 2x a pak jeste jednou kontroloval.....ale prijde mi ze tam rana chodi vetsinou z prostredka,jako by za radiem...jeste mne napadl vyfuk ze by o neco mlatil, ale to se mi zdaji moc velky rany na to a nechodi to jenom z prostredka, obcas to jde i z prava...jako by od kola ja nevim, ale docela se s tim bojim....protoze to jsou fakt velky rany...to neni jak volnej cep
No tak u mne napadá jen to e by ti při manipulaci s poloosou vypadl jeden ,,kámen"(ale to by muselo jít zleva) nebo středové loisko?,Potom jetě e by dvouhmota? (pokud ji tam má) - Zkus projet trasu kde to stoprocentně bouchne pod zatíením - pod zařazenou rychlostí a přidaném plynu a přibrďuj - a je hnací část naponovaná v tahu - tím by se relativně mohli dát vyloučit poloosy a dvouhmota.Nebo zkus zavolat mladýmu je v Soběslavi jestli by to s tebou neprojel(jestli se na něj dovolá 608553603)
No tak u mne napadá jen to e by ti při manipulaci s poloosou vypadl jeden ,,kámen"(ale to by muselo jít zleva) nebo středové loisko?,Potom jetě e by dvouhmota? (pokud ji tam má) - Zkus projet trasu kde to stoprocentně bouchne pod zatíením - pod zařazenou rychlostí a přidaném plynu a přibrďuj - a je hnací část naponovaná v tahu - tím by se relativně mohli dát vyloučit poloosy a dvouhmota.Nebo zkus zavolat mladýmu je v Soběslavi jestli by to s tebou neprojel(jestli se na něj dovolá 608553603):nevim
|
|
27.05.2012 12:41 -
|
2480874
|
|
DrMarvin
|
|
|
no bylo to tam i před tím....a po opravě se mi hned zdálo e to je horí ne před opravou....ale ted si to trochu podle mne sedlo.....ale při koupi to vůbec nedělalo...začalo to dělat pomalu a čim dál víc....kdy jsem byl pod autem tak se mi zdálo e je převodovka ze spoda od oleje trochu....a kdy jsem vyndaval zadní silentblok spodního ramene tak rouby byly od něčeho pinavý...nevim co to bylo...bylo to světlý a moc to nemazalo
nevim..mozna to jsou kraviny....a nevis jak to poznam cim to muize byt? to je asi rozebrat co?
no bylo to tam i před tím....a po opravě se mi hned zdálo e to je horí ne před opravou....ale ted si to trochu podle mne sedlo.....ale při koupi to vůbec nedělalo...začalo to dělat pomalu a čim dál víc....kdy jsem byl pod autem tak se mi zdálo e je převodovka ze spoda od oleje trochu....a kdy jsem vyndaval zadní silentblok spodního ramene tak rouby byly od něčeho pinavý...nevim co to bylo...bylo to světlý a moc to nemazalo:-(
nevim..mozna to jsou kraviny....a nevis jak to poznam cim to muize byt? to je asi rozebrat co?:-(
|
|
| |
|
|