| | |
22.08.2017 22:38 -
Re: Zvuky,vrzání na přední nápravě
|
3090660
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
bohuel s tou ručkou to nevyjde.. mám jí totalně zatuhlou take na to se taky musím dostat.. jeliko jsem dneska po půl roce vyměnil světla+ nárazník tak nevím kdy se dostanu na ručku..sice návod mám celou dobu stáhly ale není pořadně čas
bohuel s tou ručkou to nevyjde.. mám jí totalně zatuhlou take na to se taky musím dostat.. jeliko jsem dneska po půl roce vyměnil světla+ nárazník tak nevím kdy se dostanu na ručku..sice návod mám celou dobu stáhly ale není pořadně čas
|
|
23.10.2019 21:00 -
Vrzání od levého předního kola- C5 III
|
3244943
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Hledal jsem původce vrzání, je to zvuk, jako kdy se někde dře guma, hledal jsem vůli na vech silentblokách, nic nenael, vdy se tento zvuk projevoval za jízdy max do 50km/h, hledal jsem to víc jak měsíc, to u se za mnou pomalu lidi otáčely, pak jsem s autem houpal nahorů a dolů i do stran a ádné vrzání se neprojevovalo, a dnes jsem seděl v autě a začal jsem se na sedačce pohybovat směrem dopředu a vzad, tam to začlo vrzat, kamarád poslouchal odkud zvuky přichází, k naemu údivu horní uloení pístnice, vrzalo to v té silné gumě, co jde přez plech do motorového prostoru ke kouly, prostříkly jsme jí konkorem, na zkouku, nic jiného po ruce nebylo, ujeto 50km a absolutní ticho.
No a otázka je na snadě, jetě chvíly pojezdim, abych se ubezpečil, e je to opravdu ono, ale co dál, co se s tím dá udělat, nevím, zda to uloení se dá sehnat samostatně.
U C5 II jsem měl tu gumu zpuchřelou, jetě v horím stavu při stejném nájezdu, ale tak velké vrzání to nebylo.
Hledal jsem původce vrzání, je to zvuk, jako kdy se někde dře guma, hledal jsem vůli na vech silentblokách, nic nenael, vdy se tento zvuk projevoval za jízdy max do 50km/h, hledal jsem to víc jak měsíc, to u se za mnou pomalu lidi otáčely, pak jsem s autem houpal nahorů a dolů i do stran a ádné vrzání se neprojevovalo, a dnes jsem seděl v autě a začal jsem se na sedačce pohybovat směrem dopředu a vzad, tam to začlo vrzat, kamarád poslouchal odkud zvuky přichází, k naemu údivu horní uloení pístnice, vrzalo to v té silné gumě, co jde přez plech do motorového prostoru ke kouly, prostříkly jsme jí konkorem, na zkouku, nic jiného po ruce nebylo, ujeto 50km a absolutní ticho.
No a otázka je na snadě, jetě chvíly pojezdim, abych se ubezpečil, e je to opravdu ono, ale co dál, co se s tím dá udělat, nevím, zda to uloení se dá sehnat samostatně. :nevim
U C5 II jsem měl tu gumu zpuchřelou, jetě v horím stavu při stejném nájezdu, ale tak velké vrzání to nebylo. :-d
|
|
23.10.2019 21:49 -
Re: Vrzání od levého předního kola- C5 III
|
3244972
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Hledal jsem původce vrzání, je to zvuk, jako kdy se někde dře guma, hledal jsem vůli na vech silentblokách, nic nenael, vdy se tento zvuk projevoval za jízdy max do 50km/h, hledal jsem to víc jak měsíc, to u se za mnou pomalu lidi otáčely, pak jsem s autem houpal nahorů a dolů i do stran a ádné vrzání se neprojevovalo, a dnes jsem seděl v autě a začal jsem se na sedačce pohybovat směrem dopředu a vzad, tam to začlo vrzat, kamarád poslouchal odkud zvuky přichází, k naemu údivu horní uloení pístnice, vrzalo to v té silné gumě, co jde přez plech do motorového prostoru ke kouly, prostříkly jsme jí konkorem, na zkouku, nic jiného po ruce nebylo, ujeto 50km a absolutní ticho.
No a otázka je na snadě, jetě chvíly pojezdim, abych se ubezpečil, e je to opravdu ono, ale co dál, co se s tím dá udělat, nevím, zda to uloení se dá sehnat samostatně.
U C5 II jsem měl tu gumu zpuchřelou, jetě v horím stavu při stejném nájezdu, ale tak velké vrzání to nebylo.
Nedá se koupit samostatně - je to součástí celku Pístnice a kdy u tak bych to postříkal něčím co neleptá gumu
Nedá se koupit samostatně - je to součástí celku Pístnice a kdy u tak bych to postříkal něčím co neleptá gumu;-)
|
|
23.10.2019 21:56 -
Re: Vrzání od levého předního kola- C5 III
|
3244979
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Myslel jsem si to, sakra.
Akorát mi vrtá hlavou, kde to shání ti co ty pístnice repasujou.
Myslel jsem si to, sakra. :-d
Akorát mi vrtá hlavou, kde to shání ti co ty pístnice repasujou. :nevim
|
|
05.08.2020 18:38 -
Re: Zvuky,vrzání na přední nápravě
|
3279195
|
|
jumep
|