| | |
26.12.2016 17:21 -
Re: Lupání v přední nápravě
|
3023340
|
|
batoh
|
|
|
mue to být dle mě dvě věcí , bud to ti odchazejí homokineticke klouby na poloosách , a nebo mají koule na perovaní u nizky tlak a potřebují výměnu , kolik je na tech koulich najeto ? ale pokud ti to dělá i na miste , predpokladám e to dělají ty klouby
mue to být dle mě dvě věcí , bud to ti odchazejí homokineticke klouby na poloosách , a nebo mají koule na perovaní u nizky tlak a potřebují výměnu , kolik je na tech koulich najeto ? ale pokud ti to dělá i na miste , predpokladám e to dělají ty klouby
|
|
26.12.2016 18:16 -
|
3023348
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zbytečně zaloené vlákno, jedno takové u tu je. Chce to hledat a neplnit fórum duplicitníma dotazama.
.link.
A s největí pravděpodobností klepou právě ty vyměněný kosti - tyčky stabilizátoru. Vydrí málo.
Zbytečně zaloené vlákno, jedno takové u tu je. Chce to hledat a neplnit fórum duplicitníma dotazama.
http://www.c5club.cz/diskuze/podvozek-kola-ulozeni/2343147-klepani-od-predniho-kola/#.WGFP8n05Heo
A s největí pravděpodobností klepou právě ty vyměněný kosti - tyčky stabilizátoru. Vydrí málo.
|
|
26.12.2016 20:19 -
|
3023356
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Tyčky netipuju proto, e mají najeto cca 1500 km. I kdy mnoho nevydrí, tak TRW by se snad neměly rozpadnout tak rychle.
Odkazované vlákno jsem četl, stejně jako ostatní vlákna k přední nápravě.
Tyčky netipuju proto, e mají najeto cca 1500 km. I kdy mnoho nevydrí, tak TRW by se snad neměly rozpadnout tak rychle.
Odkazované vlákno jsem četl, stejně jako ostatní vlákna k přední nápravě.
|
|
26.12.2016 20:28 -
|
3023357
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Můe to také dělat spodní čep ramene, sylenty v ramenou, fakt by to chtělo číst a hledat.
.link.
.link.
Můe to také dělat spodní čep ramene, sylenty v ramenou, fakt by to chtělo číst a hledat. ;-)
http://www.c5club.cz/diskuze/podvozek-kola-ulozeni/1427972-bouchani-na-nerovnostech/#.WGFzDlxjJ8U
http://www.c5club.cz/diskuze/podvozek-kola-ulozeni/2347827-vrzani-na-predni-naprave/#.WGFzo1xjJ8U
|
|
26.12.2016 21:16 -
|
3023359
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jestli si to auto chces nechat a nechces hledat tak vymen vse. Silenty v ramenach i spodni cepy. Tim nic nepokazis
Jestli si to auto chces nechat a nechces hledat tak vymen vse. Silenty v ramenach i spodni cepy. Tim nic nepokazis :nevim
|
|
26.12.2016 21:46 -
|
3023362
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
ret33 napsal(a): ... Odkazované vlákno jsem četl, stejně jako ostatní vlákna k přední nápravě.
Tak jsi svůj dotaz měl poloit tam, kdy jsi v tom četl. Kdy nenajde odpověď, nemusí hned zakládat nové vlákno, ale můe pokračovat v tom existujícím.
Jinak 1500km je fakt málo, take problém bude jinde. Nejblí je asi LukiC5.
Tak jsi svůj dotaz měl poloit tam, kdy jsi v tom četl. Kdy nenajde odpověď, nemusí hned zakládat nové vlákno, ale můe pokračovat v tom existujícím.
Jinak 1500km je fakt málo, take problém bude jinde. Nejblí je asi LukiC5. :-)
|
|
26.12.2016 23:11 -
|
3023386
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
OK, díky za rady i poučení o vláknech.
OK, díky za rady i poučení o vláknech.
|
|
30.12.2016 11:47 -
Re: Zvuky,vrzání na přední nápravě
|
3024081
|
|
ret33
|
|
|
Tak to nakonec byla ta tyčka. Byla patně utaená a povolila se. Stačilo jen utáhnout a u je zase klid, sláva.
Tak to nakonec byla ta tyčka. Byla patně utaená a povolila se. Stačilo jen utáhnout a u je zase klid, sláva.
|
|
15.01.2017 20:21 -
Drnčení od pravého předního kola.
|
3028894
|
|
Miiiirek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Ahoj,
při 130 na dálnici se ozve drnčení od pravého předního kola, při zpomalení na 120 je to v pohodě, jako by nějaký plast. U jsem doplnil a dotáhl vechno moné a nic, poradíte co by to mohlo být? Díky.
Ahoj,
při 130 na dálnici se ozve drnčení od pravého předního kola, při zpomalení na 120 je to v pohodě, jako by nějaký plast. U jsem doplnil a dotáhl vechno moné a nic, poradíte co by to mohlo být? Díky.
|
|
16.01.2017 09:38 -
|
3028963
|
|
jumep
|
|
|
pri danej rychlosti predpokladam ze je ti jasne ze to nebude zvonku, cize si niekoho posad do auta a hladajte
pri danej rychlosti predpokladam ze je ti jasne ze to nebude zvonku, cize si niekoho posad do auta a hladajte
|
|
16.01.2017 16:13 -
|
3029037
|
|
Miiiirek
|
|
|
hledám, ale nikdo nechce jít se podívat při té rychlosti ven...
Teď váně, myslím e to je nějaký plast, jenom nevím který , jetě zkusím nechat vyváit kola.
hledám, ale nikdo nechce jít se podívat při té rychlosti ven...:-)
Teď váně, myslím e to je nějaký plast, jenom nevím který , jetě zkusím nechat vyváit kola.
|
|
16.01.2017 21:20 -
|
3029082
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
co si myslite teraz v mrazoch mi nieco klepe na podvozku. myslim ze mi to robilo aj minulu zimu. proste v rytme nerovnosti ako keby klepali nejake tycky. neni to kovove. ako keby bolo zmrznute nieco na podvozkovych krytoch a buchalo . v malych rychlostiach a na tankodrome. v teplom pocasi to mizne , zatial neriesim ale mozno su to tycky ?viac z prednej napravy, zo zadu tusim tiez ale menej . je to take plastove buchanie
co si myslite teraz v mrazoch mi nieco klepe na podvozku. myslim ze mi to robilo aj minulu zimu. proste v rytme nerovnosti ako keby klepali nejake tycky. neni to kovove. ako keby bolo zmrznute nieco na podvozkovych krytoch a buchalo . v malych rychlostiach a na tankodrome. v teplom pocasi to mizne , zatial neriesim ale mozno su to tycky ?viac z prednej napravy, zo zadu tusim tiez ale menej . je to take plastove buchanie
|
|
23.01.2017 20:27 -
|
3031229
|
|
Miiiirek
|
|
|
Tak já jsem nechal vyváit kola a nepomohlo, stačilo vydret ten hluk a nepříjemný pocit asi 50 kilometrů po dálnici a závada se opravila, vypadli asi 3 kusy dráku deflektoru vzduchu na pravé straně , při té rychlosti to klepalo. Potom se kousek ulomil a bylo opraveno. Kdyby jste se chtěli někdo zbavit tohoto dílu levně, tak mám zájem.
Tak já jsem nechal vyváit kola a nepomohlo, stačilo vydret ten hluk a nepříjemný pocit asi 50 kilometrů po dálnici a závada se opravila, vypadli asi 3 kusy dráku deflektoru vzduchu na pravé straně , při té rychlosti to klepalo. Potom se kousek ulomil a bylo opraveno. :-) Kdyby jste se chtěli někdo zbavit tohoto dílu levně, tak mám zájem.
|
|
17.04.2017 16:04 -
vrzganie zpod volantu
|
3060119
|
|
Dadusv
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Este mam jednu otazku,pri prejazde nerovnosti,takych hupaciek,sa ozyva zpod volantu alebo palubovky na lavej strane taky vrzgot,ako stary kociar.Moze to byt ulozenim stabilizatora prednej napravy?ci loziskom tlmica?capy,zvisly cap a tycky stab su v poriadku...informacia zpred 2 och mesiacov...C5III Tourer...2009/103 kW...My to vrzganie lezie na nervy
Este mam jednu otazku,pri prejazde nerovnosti,takych hupaciek,sa ozyva zpod volantu alebo palubovky na lavej strane taky vrzgot,ako stary kociar.Moze to byt ulozenim stabilizatora prednej napravy?ci loziskom tlmica?capy,zvisly cap a tycky stab su v poriadku...informacia zpred 2 och mesiacov...C5III Tourer...2009/103 kW...My to vrzganie lezie na nervy:-o
|
|
22.08.2017 16:53 -
|
3090570
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
Nevím kam to přesně zařadit... u nějakou dobu mi klepe pri jakékoliv nerovnosti od přední práve strany.. olej trochu zmizel a teď jsem objevil tohle.. je moné e to způsobovala ono? Popř dá se to samostatně vyměnit ta hadicka nebo je spojena s tlumicem?
Nevím kam to přesně zařadit... u nějakou dobu mi klepe pri jakékoliv nerovnosti od přední práve strany.. olej trochu zmizel a teď jsem objevil tohle.. je moné e to způsobovala ono? Popř dá se to samostatně vyměnit ta hadicka nebo je spojena s tlumicem?
Přílohy: 20170822_162203.jpg ( 5634960b ) - |
|
22.08.2017 17:36 -
|
3090578
|
|
brixtr
|
|
|
Je urvana... u sem objednal novou nael sem ji ale zajímá mě zda to mohlo způsobovat ty rány co jsou slyet.. zda nemohl odejít tlumič
Je urvana... u sem objednal novou nael sem ji ale zajímá mě zda to mohlo způsobovat ty rány co jsou slyet.. zda nemohl odejít tlumič
|
|
22.08.2017 17:56 -
|
3090581
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
brixtr napsal(a): Je urvana... u sem objednal novou nael sem ji ale zajímá mě zda to mohlo způsobovat ty rány co jsou slyet.. zda nemohl odejít tlumič Ne, ne.
Rejdovej čep, kulák, spojovačka stabl, silentbloky ramene ...
Ne, ne.
Rejdovej čep, kulák, spojovačka stabl, silentbloky ramene ...
|
|
22.08.2017 18:22 -
|
3090582
|
|
brixtr
|
|
|
Vechno jsem kontroloval a na ten silentblok.. A kdy se nad tím zamyslím tak nevypadal v nejlepím stavu... zítra budu pokračovat tak vezmu montpaku a podívám se jetě na nej. Díky za tip. To by mi vcelku zlepilo i náladu
Vechno jsem kontroloval a na ten silentblok.. A kdy se nad tím zamyslím tak nevypadal v nejlepím stavu... zítra budu pokračovat tak vezmu montpaku a podívám se jetě na nej. Díky za tip. To by mi vcelku zlepilo i náladu :D
|
|
22.08.2017 22:23 -
|
3090657
|
|
jumep
|
|
|
paka ti je zbytocna, zdvihni auto, daj dole koleso a skus tym hybat vsetkymi smermi, volu uvidis / ucitis
ked si tam nechas koleso, mas este lepsiu paku, ale zasa nevidis co sa ti hybe
a zadne silenty ramena, zatiahni rucnu a skus hybat autom dopredu dozadu, ak su volne tak krasne budes vidiet ako sa auto da hybat cele doredu dozadu, ak budu drzat tak to pohnes ale len mierne co to zapruzi
paka ti je zbytocna, zdvihni auto, daj dole koleso a skus tym hybat vsetkymi smermi, volu uvidis / ucitis
ked si tam nechas koleso, mas este lepsiu paku, ale zasa nevidis co sa ti hybe
a zadne silenty ramena, zatiahni rucnu a skus hybat autom dopredu dozadu, ak su volne tak krasne budes vidiet ako sa auto da hybat cele doredu dozadu, ak budu drzat tak to pohnes ale len mierne co to zapruzi
|
|
| |
|
|